6. juni 2015

Norstat for Altinget: Klart flest vælgere foretrækker DF’s udlændingepolitik

Trods årtiers holdningsmassage i medierne, har der på intet tidspunkt været folkeligt flertal for den førte udlændingepolitik. Fra Altinget.dk – Flest vælgere foretrækker DF’s udlændingepolitik.

“Hvis folketingsvalget kun blev afgjort på udlændingepolitikken, ville Dansk Folkeparti være landets suverænt største parti. Absolut ingen af de andre partier kan konkurrere med DF på dette politikområde.

Det viser en ny meningsmåling foretaget af Norstat for Altinget. I målingen er vælgerne blevet bedt om at tage stilling til, hvilket partis udlændingepolitik de er mest enige i.

Her svarer 34 procent, at de foretrækker Dansk Folkepartis udlændingepolitik. Det er klart den højeste opbakning til et parti i målingen. 13 procent peger på Socialdemokraternes udlændingepolitik som deres foretrukne, mens 10 procent er mest på linje med Venstres politik på området.

Kigger man på tallene for de politiske blokke, har de blå partier samlet et stort forspring i forhold til de røde partier. Der er nemlig 50 procent af deltagerne i målingen, der foretrækker udlændingepolitikken hos de blå. Herimod foretrækker 30 procent udlændingepolitikken hos de røde partier, men omkring 20 procent melder pas på spørgsmålet.

(Udsnit af måling foretaget af Norstat for Altinget, 2015)

“Socialdemokraterne har ændret retorikken, men ikke politikken.” (Kristian Thulesen-Dahl, Dansk Folkeparti)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66714/trackback

11 Comments »

 1. De sidste 43 % mener vel (som jeg), at ALLE muslimer skal smides ud af landet.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2015 @ 07:47

 2. I mainstream medierne ville denne blive udlagt som “flere vælgere foretrækker Socialdemokraternes udlændingepolitik end Venstres.”

  Kommentar by Carter — 6. juni 2015 @ 08:46

 3. Han kom til Danmark som såkaldt flygtning:

  politik.tv2.dk/valg2015/2015-06-06-danmark-er-en-diktaturstat-med-thorning-som-diktator

  Kommentar by Liva — 6. juni 2015 @ 09:28

 4. Opsig konventionerne. Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 6. juni 2015 @ 11:14

 5. Derfor bør der være plads til Dansk Samling, for DFs røde politik holder mange, rigtig mange fra at stemme DF.
  Den dag DF det nationale kommer til st fylde mindre i partiet, så vil de gå i samarbejde med de røde. Jeg tror vi er kommet dertil nu! Skam være Tulle.

  Kommentar by Robert R — 6. juni 2015 @ 13:45

 6. Nej. Det med at smide alle muslimer ud uanset, hvordan de opfører sig, det ønsker næppe mange. Et retssamfund kan ikke praktisere kollektiv straf. Det er en sikker vej ud af DF, at mene dette, såvel som at være mod bygning af moskeer.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. juni 2015 @ 16:42

 7. Tak for den, nu er jeg hjemløs (rent politisk). Jeg havde den opfattelse at vi ikke skulde huse disse hadske personer. Så siger du,gudhjælpemig, at vi ikke kan sparke dem hjem, hvor de nu engang kommer fra.Vorherrebevares. Ps møntet #6

  Kommentar by Karl — 6. juni 2015 @ 17:06

 8. 6 Thomas,

  Der er ikke tale om en straf. Argumentet drevet til kanten vil så blive, at det er en straf/usaglig diskrimnation, hvis man ikke kan få lov til, at bosætte sig præcis hvor man har lyst.

  Det strafferetlige er noget vi skal tage med de personer, der gennemtvang den muhammedanske katastrofe. Bl.a. har disse personer varetaget interesser de ikke har eller havde mandat til, at varetage.

  Langt de fleste lande har regler om, at personer der oprinder fra deres juridisktion, relativt let opnår genindtræden som statsborgere. (undtagelsen er bl.a. Jordan og Syrien, der ikke vil vide af de såkaldte pestilensere).

  Derfor er det udelukkende et spørgsmål om vilje, f.eks. at repatriere somaliere til Somalia. Somalia SKAL tage imod dem.

  Kommentar by Hans Und — 7. juni 2015 @ 03:18

 9. “at det er en straf/usaglig diskrimnation, hvis man ikke kan få lov til, at bosætte sig præcis hvor man har lyst.”

  Vi taler jo ikke om, at det skal være en universel menneskeret at bo i Danmark.

  Vi taler ikke om, at alle der har lyst skal kunne komme og bo her – vi skal bremse indvandringen til et minimum.

  Men du kan ikke smide en hel folkegruppe ud, fordi de er muslimer, og alene fordi de er muslimer.

  Det er jo helt håbløst.

  Hvordan vil du retfærdiggøre at smide en familie ud, der for eksempel har uddannelse og arbejde og aldrig har gjort noget kriminelt?

  Hvem tæller i det hele taget som muslim? En venstreorienteret kurder/yasidi, der bliver slået ihjel i hjemlandet, fordi IS med mere ikke opfatter dem som muslimer? En alevit? En admaddiyah? En Iransk flygtning, der er flygtet fra netop islam? En person, der er født i et muslimsk land, men reelt er ligeglad med religion eller er ateist?

  Hvis du taler om tvungen udsmidning, skal alle bare smides ud?

  Hvem skal overtage de stillinger og jobs, som nogen af dem har og er specialiserede i, samt er uddannet til?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 7. juni 2015 @ 12:04

 10. 9 Thomas,

  Det er Danmark der suverænt bestemmer hvem der må/skal være i Danmark.

  Jeg er på det rene med det kommer til, at tage noget tid at komme igennem med, på det praktiske plan. På den politiske linie vil det foregå med baby skridt.

  Grundlæggende taler vi om en masse mennesker der opholder sig her (og andre steder) på baggrund af vore politikeres kriminelle beslutninger.

  Så ja, de skal hjem. Isabella løsningen var at de blev tilbudt muligheden for at konvertere. Den kan forsøges igen.

  Der er ikke plads til islam i Europa. Og jeg deler ikke bekymringen over alle de somaliske raketingenørere vi går glip af.

  Kommentar by Hans Und — 8. juni 2015 @ 01:50

 11. >9 Thomas
  Usaglig er diskrimination i hvert fald ikke. Og diskrimination er en nødvendighed.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2015 @ 03:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper