6. juni 2015

Hærværk mod ‘Den muslimske gravplads i Brøndby’: Er politiets ‘drengestreger’ led i shia/sunni-opgør?

Politiet ynder at kalde religiøst motiverede forbrydelser for ‘drengestrenger’, og det gør de også denne gang. Teoretisk set kunne det selvfølgelig være danskere, men det er jo nok mere sandsynligt at det er seneste opgør i den verserende konflikt mellem shia- og sunni-muslimer. Den smadrede grav Ekstra Bladet fremviser, er for Mahmoud Mansour, der blev begravet sidste år under overskriften ‘Bandemedlemmer i sorg‘. Bandemiljøet er ved at ‘dele sig op i shia og sunni’, skrev Naser Khader for et par uger siden. Fra Ekstra Bladet – Hærværk på muslimsk begravelsesplads: 50 gravsten væltet.

“Den muslimske gravplads i Brøndby vest for København blev sent i går aftes udsat for hærværk. 50 grave er blevet raseret og lige så mange gravsten er blevet smidt rundt på pladsen og brækket over. Det oplyser Kim Madsen, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi.

– Vi betragter det ikke som noget, der er rettet mod det muslimske miljø, det er der intet der indikerer på nogen måde. Det ligner drengestreger, hvor der er nogen, der er gået igennem derude og bare har væltet dem, siger Kim Madsen. …

De muslimske gravsten er tynde stenplader med afdødes navn, fødselsdato og dødsdato, og de har derfor været nemme for gerningsmændene at vælte og knække.”

(Den Muslimske Begravesesplads i Brøndby; Foto: Janazah.dk, Facebook)

“Der er væltet cirka 50 gravsten. Nogle er flækket, men det kan være gamle skader. … Vi betragter det ikke som noget, der er rettet mod det muslimske miljø eller er politisk motiveret. … Flere gange om året har vi hærværk på kirkegårde…” (Kim Madsen, vagtchef, Københavns Vestegns Politi; TV2 Online)

“Jeg vågner op til den rædselsfulde nyhed om, at den muslimske gravplads i Brøndby i nat har været udsat for et af de til dato voldsomste angreb mod danske muslimer. … Det er på tide, at vi erkender, at islamofobien har slået rod i Danmark.” (Zenia Stampe på Facebook, 6 juni 2015)

Oploadet Kl. 14:33 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66732/trackback

26 Comments »

 1. Jeg husker ikke Zenia Stampe så indigneret når det f.eks. har været jødiske gravpladser, det er gået ud over…

  Kommentar by Polka Charlie — 6. juni 2015 @ 15:12

 2. Det er vel zenia stampe selv der har væltet dem så hun kort efter kan tage afstand til det

  Kommentar by Per — 6. juni 2015 @ 15:18

 3. Zenia Stampe er voldsomt bekymret over noget, som nu “har slået rod i Danmark”? Jeg mindes ikke hendes store bekymring over tilvandret homofobi og antisemitisme med udspring i muslimske miljøer de seneste årtier.

  Kommentar by BE — 6. juni 2015 @ 15:58

 4. Zenia Stampe bør holde fast i de her dogmer:

  – Der er ingen anholdte eller mistænkte. Man må derfor ikke i forvejen gætte på, hvem gerningsmændene er og hvad deres motiv eventuelt måtte være. Det er had-retorik og skaber splid.
  – Gerningsmændenes eventuelle etniske og religiøse baggrund er irrelevant. Det kunne jo i princippet være hvem som helst.
  – Hvis det ikke er hvem som helst, må man ikke efterfølgende generalisere – og tale om et generelt samfundsproblem. Der er allerhøjst kun et problem med et forsvindende lille mindretal.

  Kommentar by BE — 6. juni 2015 @ 16:19

 5. Hvorfra ved Stampe at det er danskere, der har gjort det?

  Kommentar by Liva — 6. juni 2015 @ 16:23

 6. http://www.bt.dk/politik/oezlem-cekic-til-politiet-om-haervaerk-hvordan-ved-i-det-ikke-var-chikane-mod-musl

  Özlem Cekic VIL spille offerrollen, og hun farer ud med teorier lige som Zenia Stampe, uden at vide noget som helst, hvilket hun selv indrømmer.

  Kommentar by k.m. — 6. juni 2015 @ 18:05

 7. Bare dårlig smag og dårlig opdragelse. Hærværk!
  @6 Danskeren
  Det du skriver tyder også på dårlig smag og en ualmindelig dårlig opdragelse.

  Kommentar by Robert R — 6. juni 2015 @ 18:06

 8. -> ‘Danskeren’

  Jeg har slettet din kommentar.

  Kommentar by Kim Møller — 6. juni 2015 @ 18:12

 9. I 1915 var der ingen, der havde fantasi til at forestille sig, at en af konsekvenserne af deres handlig var, at der 100 år efter kom sådan en som den små Stampe.

  Kommentar by bastardo — 6. juni 2015 @ 18:18

 10. Jeg har nu ikke noget imod stemmeret til kvinder, men både mænd og kvinder kan være skruet så forkert sammen i hovedet, at vi andre er bedst tjent med at de holder sig væk fra stemmeboksen.

  Kommentar by k.m. — 6. juni 2015 @ 18:26

 11. Heldigvis er det nok som Kim Møller antyder et opgør mellem muslimske grupper.

  Jeg husker heller ikke at Özlem Cekic eller Zenia Stampe var ude med fordømmelser og anklager da det gik ud over Danske gravpladser. En smule hyklerisk efter min mening!

  Kommentar by Santor — 6. juni 2015 @ 19:10

 12. Hærværk på Folkekirkens kirkegårde er jævnligt tilbagekommende, uden at det giver anledning til megen omtale i Pressen. Nu har denne her begivenhed været omtalt i samtlige medier hele den blanke dag. Det vil stå i skærende kontrast til omtalen, når det afsløres hvem gerningsmændene er eller ikke er.

  Kommentar by Tempus Fugit — 6. juni 2015 @ 19:48

 13. Politikerne hyler og skriger , men hvad sker der ? Nul og niks . Et par formanende ord med et påtaget skolelærerblik ned over næsebrillen . Og hvor er salafister og ligesindede dog bedøvende ligeglade og i øvrigt ved at knække sammen af grin over den patetiske slappe fjende .
  Klar i kulissen står apologeter som Zenia Stampe . Altid beredt med forsikringer om , at det skam blot er et lille mindretal der holder alle verdens stakkels muslimer gidsel .
  Strategien er altid den samme . Man ophæver undtagelsen til hovedreglen og omvendt , alt efter hvordan det nu passer ind i det (kontra)humanistiske , politisk korrekte verdensbillede .
  Der vil altid findes undtagelser , men gør dem IKKE til hovedreglen og omvendt .
  Zenia Stampe fortjener samme skæbne som de feltmadrasser der efter besættelsen blev klippet skaldede, fik revet tøjet af og jaget gennem gaderne.

  Kommentar by Danskeren — 6. juni 2015 @ 20:00

 14. Frau Zenia er en af dem der synes at det er helt i orden og medansvarlig for, at vores børn og børnebørn bliver en forfulgt minoritet i deres eget. Jeg mener absolut at det er rimeligt at ønske at hun aldrig var blevet født.

  Kommentar by Danskeren — 6. juni 2015 @ 20:03

 15. Deres eget land.

  Kommentar by Danskeren — 6. juni 2015 @ 20:03

 16. Nu ved jeg ikke hvad Kim slettede fra ‘Danskaren’, men efter at ha læst nogle senere kommentarer kan jeg se at personen er ganske oprørt, sikkert med god grund også.
  Der findes jo det gamle ordsproget; øje for øje, tand for tand, men hvor placerer det os på listen over de der kan læse?

  Når man begynder at angribe forskellige religioner, trosretningers pladser, kirker, moskeer, synagoger med videre, da har man passeret en grænse der udelukker samtale, et stade hvor bare direkte eller indirekte vold styrer.

  Personligt tror jeg det er bedst for roen i samfundet at muslimer bor i nærheden af Mecka og Jøder i nærheden af Jerusalem, det er ligesom ikke kompatibelt med hverken katolsk eller protestantisk troslære at i vår tid fare ud med bål og brand, hærge kirkegårde eller for den del male grafitti på en Moske.

  Med årenes erfaring må jeg sige at politikken med at lade en masse muslimer indvandre, sikkert vil blive en fatal beslutning, der let kan ende med en slags ‘Balkanisering’ af flere EU-lande indenfor de næste tyve år.

  Kommentar by PFEP — 6. juni 2015 @ 21:03

 17. Hvis man skænder gravsteder på kirkegårde i Danmark så er man udenfor normal rækkevidde, straffen skal være hårdt arbejde i landbruget indtil skaden er betalt tilbage, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. juni 2015 @ 21:07

 18. *Kommentar by emmagad — 6. juni 2015 @ 21:07′
  Tænker du på roehakkare?
  Der findes sgu ikke nogen roebonde der med respekt for roerne, der vil slippe en flok primater med p*khud i hænderne, løs i sine roemarker :)

  Kommentar by PFEP — 6. juni 2015 @ 21:22

 19. Svar til PFEP.
  Det kunne også dreje sig om en svinerøgter tjans, nogle af de formastelige har sikkert en fortid som gedehyrder og derved tilegnet sig nødvendig erfaring i landbruget, i øvrigt er roehakning en lise for den urolige sjæl, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. juni 2015 @ 22:16

 20. Den jødiske gravplads i Møllegade er muhamedanerfrit område, så dermed undgås hærværk. Hvis antagelsen er at muhamedanere vælter danske gravsten og danskere vælter de muhamedanske, så giver alene de 146 væltede gravsten i Søby en voldsom overkriminalitet for muhamedanerne, især hvis der regnes med de kun udgør 5 % af befolkningen i Danmark.

  Ved Google-søgning på “væltede gravsten” kan man efter at have sprunget alle de dagsaktuelle artikler over finde bl.a. følgende sager:

  10 gravsten Niløse.
  2 gravsten Strib
  3 gravsten Nexø
  20-25 gravsten Tøstrup
  3 gravsten med hvide kors Hammel
  4 gravsten Gormsgade
  3 gravsten Vejstrup
  16 gravsten Stagstrup
  150 gravsten Vestre, Århus
  10 gravsten Viborg (ialt 60 mindesmærker ramt ved 4 gange hærværk på samme kirkegård)
  12 gravsten Bække
  65 gravsten Bov
  3 gravsten Øster Tørslev

  Kommentar by perhag — 6. juni 2015 @ 22:27

 21. Kim møller: “men det er jo nok mere sandsynligt at det er seneste opgør i den verserende konflikt mellem shia- og sunni-muslimer.”

  Sidder du inde med oplysninger om, at der kun er én af de to retningers gravsteder det er gået udover? Så kom gerne frem med dem.
  Det vil sandsynliggøre formodningen.

  Hvis der har været lavet hærværk på gravsteder fra begge retninger samtidigt, er det omvendt nok ikke så sandsynligt, at det har at gøre med den “den verserende konflikt mellem shia- og sunni-muslimer”.

  Kommentar by Jesper Hansen — 6. juni 2015 @ 22:53

 22. -> Jesper Hansen

  Jeg har ikke kunnet finde noget på skrift, men jeg tvivler på at shia-muslimerne bruger samme gravplads som Islamisk Trossamfund.

  Kommentar by Kim Møller — 6. juni 2015 @ 23:24

 23. Interessant: http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE7767723/H.-C.-Andersens-grav-udsat-for-h%C3%A6rv%C3%A6rk/

  “FUCK DANMARK!” er der skrevet på H.C andersens gravsten hvilet jo ligner payback fra muslimer, men så er der tilføjet “69!” hvilket normalt er noget autonome (eller folk der tror de er det) skriver som et minde om ungdomshuset der lå på jagtvej 69. Muslim eller autonom? False-flag hærværk fra en der ikke kan lide nogen af dem? Eller bare en standard-idiot af dem der går 100 på dusinet af på nørrebro? Ingen ved det, men det eneste man kan være 100% sikker på er at hverken zenia stampe eller özlem cekic kommer til at nævne det med et eneste ord..

  Kommentar by Per — 7. juni 2015 @ 04:20

 24. Der er nogle kilder der melder at det graffiti der blev fundet på H.C Andersens grav er flere dage gammelt

  Kommentar by Frimod — 7. juni 2015 @ 13:16

 25. Okay, tak for svaret, Kim.

  Kommentar by Jesper Hansen — 8. juni 2015 @ 01:53

 26. Ishøj

  ekstrabladet.dk/112/kirke-udsat-for-haervaerk/5597633

  Kommentar by Liva — 8. juni 2015 @ 09:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper