7. juni 2015

Rød blok har problemer med at mobilisere Koran-læsende kernevælgere: “I helvede med grundloven”

“Hvis indvandrere stemte som etniske danskere, ville 45.000 flere stemme ved valget”, forklarede Özlem Cekic fra Socialistisk Folkeparti fredag i et interview med det LO-ejede Avisen.dk. Da 90-95 procent forventes at stemme rødt, ville indvandrerstemmer nemt kunne blive afgørende ved det kommende valg.

Senere samme dag problematiserede TV2 Østjylland, at ikke-danskere ikke kunne stemme til det danske folketingsvalg. Jens Joel, folketingskandidat for Socialdemokraterne, kunne dog love tørklædeklædte Gellerup-beboere, at han som politiker ville arbejde for, at det blev nemmere at opnå statsborgerskab.

De indvandrere de røde partier åbner grænserne for når de er i regering, gør det endnu sværere at lukke grænserne igen, nogensinde. Akkumuleret vanvid, akkumuleret Islam.

(Facebook-grafik set hos islamist, juni 2015; Se også ‘Stem ikke‘)

Meget sigende for mediernes valgdækning, blev udlændingepolitikken først en del af valgkampen, da talsmænd for en række islamiske organisationer stod frem og proklamerede, at det var uislamisk at stemme. Som om det største problem med Islam, var at islamister ikke stemte.

“Folketingsvalget er udskrevet, og traditionen tro ser vi nu, hvordan især venstrefløjspartierne ivrigt fisker efter muslimske stemmer, efter at selvsamme partier i årevis har kappedes med højrefløjen om at markere sig i kampen mod Islam. Politikere, som normalt kræver, at muslimerne skal sekulariseres, uddeler nu flyers foran moskéerne i forsøget på at lokke muslimer til stemmeurnerne.” (Hizb ut-tahrir Skandinavien i pressemeddelelse, 2. juni 2015)

Fem eksempler på udtalelser fra Koran-kyndige.

(Taimullah Abu-Laban, Hizb ut-tahrir Skandinavien)

Taimullah Abu-Laban, Hizb ut-tahrir: Det er i strid med sharia, da det ikke er andre en Allah, der må lovgive. (Youtube, 2. juni 2015)

(Youssef Laubani, Grimhøjvej-moskéen – Abu Durrahman, Millatu Ibrahim)

Youssef Loubani, Grimhøjvej-moskéen: Vi har Islam… det er Allah alene som skal lovgive. Han siger selv i Koranen, at den dom, er han den eneste som det kan tilkomme alene. (TV2 Østjylland, 1. juni 2015)

Abu Abdurrahman, Millatu Ibrahim: Stem ikke til valget muslimer… Allah er den eneste lovgiver. … Jeg har beviserne fra Koran. … Som enhver muslim ønsker jeg Allahs love og regler. (Ekstra Bladet, 5. juni 2015)

Adnan Avdic, Kaldet til Islam: Det gavner ikke muslimerne at stemme. … Du mener, grundloven er den højeste. Jeg mener, det er Allahs lov, der er den højeste. … Jeg har besluttet at blive her og fremme Allahs lov og regler til danskerne. … I helvede med grundloven. I helvede med grundloven. (TV2 News, 5. juni 2015)

Abu Ubaydillah, Kaldet til Islam: Danmark er et diktaturland. Det er ikke et demokrati, men en diktaturstat, med en diktator som Helle Thorning. (Q: Kan du ikke underlægge dig det danske system?) Nej, det er ligesom hvis du siger, at du er i en jungle, så skal du opføre dig som en abe. (TV2 Nyhederne, 6. juni 2015)

(Adnan Avdic, Kaldet til Islam – Abu Ubaydillah, Kalder til Islam)

Morten Uhrskov har samlet reaktioner fra ledende politikere, der taler dunder uden at blive konkret. Det er hørt før, og kan opsummeres i sætningen: Det er ikke nok at ryste på hovedet, vi må også sige fra, og hvis det ikke virker, så gør vi det bare igen. Når vi taler Islam, Indvandring og Integration er der tilsyneladende ingen læringskurve.

Oploadet Kl. 01:01 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66752/trackback

33 Comments »

 1. ja, de 45.000 ville kunne afgøre valget, men alle de, der allerede stemmer, afgører det formentlig i forvejen

  Kommentar by Josef K — 7. juni 2015 @ 02:46

 2. Mennesker med grød i hovedet, religion er mere farlig end en cocktail af hårde stoffer. Hvad laver disse farlige individer i vores samfund!? Tak da skæbne at fjolserne ikke vil stemme, de ved jo ikke hvad der er op og ned. Forbyd Islam, tak!

  Kommentar by Kim — 7. juni 2015 @ 03:24

 3. “Folketingsvalget er udskrevet, og traditionen tro ser vi nu, hvordan især venstrefløjspartierne ivrigt fisker efter muslimske stemmer, efter at selvsamme partier i årevis har kappedes med højrefløjen om at markere sig i kampen mod Islam. Politikere, som normalt kræver, at muslimerne skal sekulariseres, uddeler nu flyers foran moskéerne i forsøget på at lokke muslimer til stemmeurnerne.” (Hizb ut-tahrir Skandinavien i pressemeddelelse, 2. juni 2015)”

  Og her havde de lige håbet at de kunne importere det halve mellemøsten og få deres stemmer som tak.. Når selv hitzb-ut-tahrir ser lige igennem en så er man sgu ikke for klog.

  Kommentar by Per — 7. juni 2015 @ 04:08

 4. De forstår det ikke. De vil have dem til at stemme på rød blok, men når tilstrækkelig mange gør det, forsvinder rød blok sammen med demokrati og frihed.

  Jeg troede tortur var afskaffet, men rød blok bruger den stadig i form af ideologisk nedbrydning af andre mennesker.

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2015 @ 07:24

 5. Danmark bliver først demokratisk igen efter et fysisk opgør der skal sætte dagsordenen for hvordan man efterlever Grundloven i Danmark, et demokrati der nok ikke omfatter de Radigale og Enhedslisten, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. juni 2015 @ 08:00

 6. Medierne nænner ikke at spørge om, hvad grunden er til, at indvandrere med 12-14 års ophold i landet ikke har opnået dansk statsborgerskab. Det er jo ikke nogen god grund.

  Den socialdemokratiske folketingskandidat Jens Joel siger, at han vil arbejde for, at det bliver nemmere at opnå statsborgerskab og nævner muligheden for dobbelt statsborgerskab.

  Men det er jo allerede vedtaget af det nuværende folketing. Dobbelt statsborgerskab bliver muligt pr. 1. sept. 2015. Hvad vil han ellers ændre for at give flere statsborgerskab?

  Hvad vil han – ud over at behage muslimerne og opnå deres stemmer?

  Kommentar by Niels P. — 7. juni 2015 @ 08:20

 7. Ifølge TV2 News vil Enhedslisten skabe tryghed i udsatte boligområder ved at øge samarbejdet med imamer..

  Kommentar by Liva — 7. juni 2015 @ 08:31

 8. Hold da op, hvor ser de personer dumme ud, med deres skæg og theposer på hovedet..

  Jeg håber venstrefløjens føler berigelsen.

  Kommentar by Hans01 — 7. juni 2015 @ 08:34

 9. “I helvede med grundloven” jamen det er jo lige præcis der de borgerlige og venstrefløjen i danmark har kylet vores Grundlov hen.

  Kommentar by Fritz — 7. juni 2015 @ 08:54

 10. Med bla. de typer som frontfigurer kan man tydeligt se at, venstrefløjens aktivistiske indvandringspolitik fra muslimske områder IKKE er økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig for det danske samfund, men har negative indflydelse på alle parametre.

  Venstrefløjen fremmer altså en udvikling, der på ingen måde er bæredygtig, selvom de massivt reklamerer med påstande om at stå for bæredygtig politik.

  Kommentar by traveler — 7. juni 2015 @ 09:27

 11. Lige nu vil danske politikere fra de fleste partier tale hårdt imod Hizb ut-tahrir og andre islamister, der 100% afviser sekulær lovgivning. Men de gør sig ikke klart, at de fleste muslimer mener, at hovedparten af lovgivningen er gudgiven i henhold til Shariah, og at kun en lille del tilkommer mennesket. Den Allah, de dyrker, har ikke skabt mennnesket i guds billede med frihed og ansvar. Han har skabt slaver. Derfor er islam, og de lande, der er under denne religions åg, så elendige og vil vedblive at være det. Og vi vil vedblive med at få flygtninge fra elendigheden.

  Kommentar by Niels P. — 7. juni 2015 @ 09:34

 12. Pt. stemmer ca 110.000 udlændinge til danske folketingsvalg. Det svarer til 5-6 mandater.

  Indvandrere (arabere, svenskere, tyskere og afrikanere mellem hinanden) stemmer ca 95% på rød blok, mens 5% stemmer blå blok – de 5-6 mandater går altså til rød blok. Hvis indvandrere ikke havde stemmert, så skulle mandaterne fordeles mellem danskerne, og blå blok ville få 2-3 mandater flere og rød blok 2-3 mandater færre. Helle Thorning sidder på 92 mandater inklusive de nordatlantiske. Uden indvandring, ingen Helle Thorning som statsminister i 2011.

  Ditto, da Poul Nyrup beholdt magten i 1998. Man siger, at det var 300 stemmer på Færøerne der gjorde det, men uden indvandring havde de færøiske mandater været ligegyldige, for så havde han ikke fået nok mandater i Danmark.

  Der har i forklaringen på, at en rød regering aldrig kunne finde på at stramme reelt i indvandringspolitikken: de ville ikke få magten uden indvandrerne.

  Hver valgperiode importerer rød blok flere og flere folk, der vil stemme på dem. Blå blok holder kun tempoet ved at flere og flere danskere ser problemet med masseindvandringen. Spørgsmålet bliver så, om tempoet danskere vågner op på er højere eller lavere end tempoet rød blok udskifter befolkningen med.

  Avisen vil gerne have, at indvandreres valgdeltagelse bliver som den danske. Det ville gøre, at indvandrere ikke sad på 5-6 mandater, men på 7-8 stykker.

  Kommentar by Henrik — 7. juni 2015 @ 09:45

 13. De 4 sinker er blevet ophidsede af den megen snak om kvindernes frigørelse i løbet af de sidste 100 år. De er så bange for, om det med Allan er en stor løgn.

  Kommentar by bastardo — 7. juni 2015 @ 10:06

 14. To ting ar alle vores politikere til fælles, de fordømmer og beder salafisterne rejse, men de agter ikke at gøre noget ved det.

  Kommentar by Robert R — 7. juni 2015 @ 10:35

 15. Fjern Islam.
  Det kan og SKAL gøres vha. §67 §68 mf.
  Fingrene klør, når man ser disse hoveder.

  Kommentar by Sindsro — 7. juni 2015 @ 11:21

 16. Husk nu på det ikke er rødt når det grønt.

  Kommentar by Ronkedor — 7. juni 2015 @ 11:36

 17. Skal de 4 typer være repræsentative for islam, så giv mig en brækpose. Det er vist ikke lige enhver svigermors drøm af en svigersøn.
  Dum-dummere-muslim.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 7. juni 2015 @ 12:09

 18. Omar Mazouk slipper med livet i behold, trods krænkende tegninger af Lars Løkke, vi er altså langt mere tolerante end muslimer som myrder dem der efter deres opfattelse krænker deres tro.

  Spændende at se hvor langt de Radikale vil gå i import af disse usympatiske mennesker. De Radikale er som politiske ludere der sælger sig selv for højestbydende. Danner de regering med rød blok angriber de blå blok, og omvendt. De mener vi skal redde hele verden under mottoet ansvarlig økonomi uden racisme, et begreb som vist kun Zenia Stampe forstår meningen med.

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2015 @ 12:50

 19. http://lokalavisen.dk/kvinde-forulempet-i-bus-sparket-ned-bagfra-og-plyndret-af-tre-maend-/Sjaelland-Politi/20150607/artikler/150609269/1265
  A: mand, afrikansk af udseende, ca. 20-25 år, 180-185 cm høj, dansk talende, 2-3 cm sort krøllet hår.
  B: mand, afrikansk af udseende, ca. 20-25 år, 180-185 cm høj, dansk talende, 2-3 cm sort krøllet hår, iført hat/kasket.
  C: mand, afrikansk af udseende, ca. 20-25 år, 180-185 cm høj, dansk talende, 2-3 cm sort krøllet hår.

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2015 @ 14:29

 20. Ha, ha, der er flere af de fyre, der ligner Sacha Baron Cohens “Diktatoren” i komisk grad. Se filmen, hvor deres type portrætteres spot on.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 7. juni 2015 @ 14:38

 21. Jeg synes at det er glimrende at de ikke stemmer, og hvis de så også ville finde sig et andet land, så ville det være helt perfekt.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 7. juni 2015 @ 15:27

 22. Salafisterne siger deres mening – stort postyr og dem med de rigtige meninger tager afstand.

  Talsmanden for islamisk trossamfund udtaler, at muslimer skal stemme på dem, der vil gavne islam – rungende tavshed.

  Naive lille mig gik og troede, at folketingsvalg gik ud på at stemme på partier, der vil Danmark og dets befolkning det bedste.

  Jeg er blevet klogere.

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2015 @ 16:02

 23. Test

  Kommentar by Jochop — 7. juni 2015 @ 16:03

 24. Salafisterne vil skide på Danmark og grundloven – stort postyr.

  Talsmand for islamisk trossamfund opfordrer til at stemme på partier, der taler islams sag, altså sharialov med alt, hvad der følger – rungende tavshed.

  Lille naive mig gik og troede, at FV gik ud på at stemme på kandidater og partier, der vil Danmark og dets befolkning det bedste, ikke islam eller Jehovas Vidner for den sags skyld.

  Lille naive mig er blevet klogere, hvornår rammer samme erkendelse befolkningen?

  Kommentar by Jochop — 7. juni 2015 @ 16:07

 25. Det aller sidste billede.
  Ja. ham den flandørede, med mælketænderne.
  Det må da være er resultat af indavl. ??

  For satan, jeg må le. :)

  24. jochop
  Jehovas Vidner gør sig ikke så negativ bemærket, da når de kommer kan man sige til dem at man ikke vil se dem mere. Så holder de sig værk.
  Desuden udbreder de kun den kristne tro, om end der er en lille forskel på min og deres tro er til at leve med.

  Islam kan (vil) jeg ikke leve med, da Islam er grundlovsstridig.

  Til helvede med Islam. Til helvede med Islam.

  Kommentar by Sindsro — 7. juni 2015 @ 22:04

 26. @ 10.
  Enig – men husk andre betaler denne godhed.
  Det undrer mig at disse fortsat kan bo i Danmark med alt betalt.
  Hvorfor kræver samfundet intet af disse?
  Vi andre bliver jagtet, endda meget syge danskere skal arbejdsprøves og lign.
  Ingen nåde fra de sociale myndigheder, men disse har åbenbart frit lejde.
  Ham Taimullah Abu-Laban, han ligner sin far, af udseende og væremåde.
  Man kan kun håbe på at DF vil opnå et fint valg, DF er vel det eneste parti der ønsker at tage fat om nældens rod.

  Kommentar by AK JA — 8. juni 2015 @ 00:01

 27. Abu Durrahman ligner Tøger Seidenfaden. Det er vel ikke hans søn, eller er Tøger måske genopstået?

  Kommentar by Hans Und — 8. juni 2015 @ 04:45

 28. >27 Hans Und
  Tøger gedekneppede nok en muslima i sin tid.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2015 @ 08:17

 29. Det kan vel være at langt de fleste indvandere stemmer rødt i DK, men ved valget i England blev det vist ca. 40 – 60, hvor 60 % stemte Labour

  Kommentar by NielsC — 8. juni 2015 @ 13:54

 30. En mindre !

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/omstridt-imam-doed/5598423

  Kommentar by Spinner — 8. juni 2015 @ 16:34

 31. “Flygtninge”/fattigdomsflygtninge f.eks. fra menap-stater skal ikke integreres/inkluderes. Det er i reglen spild af tid, energi og penge. De må hjemsendes, så snart der er mulighed for det.

  Kommentar by F. Jensen — 8. juni 2015 @ 19:17

 32. fuck rotte islam hilsre gud a.d ss

  Kommentar by Anonym — 13. februar 2017 @ 00:21

 33. rottte islam sammer isis o fuck all dø

  Kommentar by adolf hi — 14. februar 2017 @ 03:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper