26. marts 2009

Mikkel Andersson om PFLP

Retsagen mod Fighters+Lovers giver anledning til en hel del venstreradikal terror-apologi, ikke mindst i Information. Mikkel Andersson gav i fredags lidt modspil – En terrorbevægelses tilblivelse.

“Tempelbjerget i Jerusalem er helligt for muslimer og jøder. For jøder er det stedet hvor Det Andet Tempel lå. Derfor beder tusinder dagligt ved Grædemuren. For Muslimer er det stedet, hvor Muhammed steg til himmels, og hvor Klippemoskeen, al-Aqsa, nu ligger. Da den daværende israelske premierministerkandidat Ariel Sharon i valgkampen i 2000 under massiv politibeskyttelse besøgte Tempelbjerget, så mange israelske arabere og palæstinensere det som en overlagt provokation mod muslimer.

PFLP havde aldrig før brugt selvmordsbomber i deres kamp, men det blev der ændret på nu. De islamiske bevægelser havde fået massiv folkelig opbakning til sådanne angreb – og også bevægelser under Yassir Arafats Fatah-bevægelse – havde nu grebet til dette våben og med overlæg rettet det mod civile. I hvad der ligner et forsøg på at konkurrere med de islamistiske bevægelsers massakrer på tilfældige israelere, gennemførte PFLP i perioden fra 2002-2008 i alt otte selvmordsbombninger. Hovedparten blev udført i Israel og ikke de besatte områder.

Den sidste selvmordsbombe, som PFLP har taget ansvar for, blev sprængt i februar 2008 og dræbte to i den israelske by Dimona.

Organisationen står ved de hidtidige aktioner, og har hidtil afvist at distancere sig fra anvendelsen af selvmordsbombere mod civile, som et våben i deres kamp for et selvstændigt og marxistisk Palæstina.”

(4. februar 2008, Dimona. PFLP-terrorist detonerer bombebælte i indkøbscenter)

Apropos.

 • 25/3-09 P1 debat – Terror eller frihedskamp? (Eva Marie Møller; venstreradikal apologi).
 • Ulrik Kohl, Fighers+Lovers: Vi har støttet fredelige formål, både i Palæstina og Colombia, nemlig en radiostation og et plakatværksted og det mener vi er helt legitimt og helt på linje med hvad danske solidaritetsbevægelser tidligere har gjort i forhold til f.eks. de sortes kamp i Sydafrika under Nelson Mandelas modstand mod apartheidstyret… dommen er en stadfæstelse af det der skete i landsretten, det vil sige det er en politisk dom som fuldstændig rykker ved vores politiske frihedsrettigheder og det siger jo noget om den lov, den terrorlov, som er blevet vedtaget, at den er altså et angreb på vores demokrati.

  Oploadet Kl. 05:10 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6684/trackback

  4 Comments »

  1. Ulrik Kohl har ikke den fjerneste ide om hvad demokrati og frihed er og indebærer, for ham er demokrati og frihed noget man udnytter, misbruger og pisser på – Ulrik Kohl burde eksporteres til Nordkorea.

   Ulrik Kohl er, ligesom andre rødfascister, offer for en hadefuld livsangstlogik med tilhørende ansvarløse handlinger – et hjælpeløst, socialt tilfælde, som med vold vil ha vi andre til at betale for hans slikpose.

   Sammen med resten af tosserne fra den ekstreme venstrefløj minder han alt for meget om den lille dreng, der henne i storkøbet ligger og skriger på gulvet for at få sin vilje.

   Vi har generationer tabt på gulvet på grund af faderløshed og alt for mange bløde, kvindelige værdier – en røvguld i ny og næ ville ha gjort underværker.

   Kommentar by Bodil — 26. marts 2009 @ 07:59

  2. Det er påfaldende så megen direkte mikrofontid, Kohl plus sympatisører får i DR P1. Måske er det godt, fordi alle så kan høre og fatte, hvilket idioti, manden står for,- men mon ikke vi uden videre kan konkludere, at hvis en sortfacist og ikke en rød en af slagsen var blevet dømt, havde der været nul sendetid og almindelig fordømmelse fra DR’s side.

   Tilsvarende savner jeg endnu at se og høre mediomtale a la “den ekstremistiske venstrefløjsgruppe Fighters etc”.

   Gruppen har i øvrigt også forsøgt at svine modstandsbevægelsen til ved at sammenligne den og terrorbevægelser.Og så ta’r vi også lige den om, at Israel er en terrorstat a la nazi-Tyskland, som holder de stakkels palæstinenseres land ulovligt besat, hvorfor israelerne gerne må udsættes for terror.

   Hu hej, hvor venstrefløjen dog kan sin historie og sin logik, og hvor hadet mod Israel dog står stærkt i gruppens bevidsthed. Det er så klassisk rødfacistisk, at det ville være morsomt, – hvis ikke det var så tragisk.

   Kommentar by Poul Højlund — 26. marts 2009 @ 10:08

  3. Terrorloven er et angreb på vores demokratiet, siger han.

   Det siger Islams rettroende såmænd også, samtidig med de og rødfacisterne udnytter samme demokratis spilleregler for at fremme deres egne agendaer, som for begges vedkommende bl.a. drejer sig om at underminere demokratiet og ødelægge dette, og samfundene, indefra.

   Efterhånden kender man sine lus på travet.

   Kommentar by Vivi Andersen — 26. marts 2009 @ 11:19

  4. Forskellen på fighters & lovers og blekingegadebanden?

   INTET! – bare giv dem tid, så begynder de guerillatræning og mesterlære i udførelse af terror mod de danske myndigheder.
   (man kan selvfølgelig håbe, at PETterne holder et særdeles vågent øje med dem..)

   Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 26. marts 2009 @ 12:20

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper