10. juni 2015

Terroristisk islamist død af kræft: Op imod 1000 muslimer deltog i begravelsesoptog gennem Århus

Stort set intet i medierne, og det i sig selv siger en hel del om den udvikling Danmark undergår i disse år. Fra JP.dk – Omstridt muslim er død.

“Abu Hamza, muslim og kendt som en central person omkring den omstridte Grimhøj-moské i Aarhus, er ifølge avisens oplysninger død af kræft, 46 år gammel. Mandag eftermiddag deltog op mod 1.000 mennesker i hans begravelsesoptog fra moskéen gennem Aarhus til den muslimske gravplads på Vestre Kirkegård.

Som tidligere beskrevet har kilder over for Jyllands-Posten bekræftet, at Abu Hamza i 2008 var involveret i den såkaldte tunesersag, hvor han – sammen med to tunesere – blev anholdt for omfattende planer om at dræbe Jyllands-Postens daværende tegner Kurt Westergaard som hævn for Muhammed-tegningerne.”

(Sheikh Abu Hamzah)

“Acting under the authority of and in accordance with section 1(b) of Executive Order 13224 of September 23, 2001, as amended by Executive Order 13268 of July 2, 2002, and Executive Order 13284 of January 23, 2003, I hereby determine that the individual known as Abdessamad Fateh, also known as Abu Hamza, committed or poses a significant risk of committing, acts of terrorism that threaten the security of U.S. nationals or the national security, foreign policy, or economy of the United States.” (John Kerry, 23. december 2014)

Oploadet Kl. 01:02 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66843/trackback

29 Comments »

 1. Hele begravelsesoptoget skulle have været indfanget og deporteret.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2015 @ 01:51

 2. Adnan Avdic hylder ham på facebook :

  Vi har mistet en løve med viden, en løve som holdte fast på Tawheed, en løve som sagde Haqq, en løve som altid støttede det som var haqq og dem som var på haqq! Må Allah swt lade ham indtræde Jannah ul firdaws uden regnskab og må Allah swt være tilfreds med ham, Ameen.

  http://www.facebook.com/adnan.abucharliehebdo

  Der står charliehebdo i adressen. Mener det er nyt.

  Kommentar by Spinner — 10. juni 2015 @ 02:49

 3. Good riddance

  Kommentar by Dunk — 10. juni 2015 @ 03:49

 4. Hvorfor er der ingen billeder nogen steder af det? 1.000 islamister gennem danmarks 2 største by og ikke et eneste mobilfoto fra facebook eller lign?

  Kommentar by Per — 10. juni 2015 @ 04:45

 5. Redox har sikkert en masse billeder.

  Kommentar by BE — 10. juni 2015 @ 04:53

 6. Deltog Bonnichsen i hans hæderværdige imams begravelse?

  Kommentar by Hans Und — 10. juni 2015 @ 05:01

 7. Vi ved jo at der kun er “ganske få” yderligtgående muslimer i Danmark og at “langt de fleste” er “velintegrerede”. Tænk hvor tit dette mantra gentages – uden nogen overhovedet stiller spørgsmålstegn ved om det passer – eller har undersøgt sagen i øvrigt. Hvor mange muslimer i Danmark der aktivt eller passivt støtter en radikal dagsorden aner vi intet om. Min påstand er, at udsagnet er vendt på hovedet: langt de fleste støtter radikaliserede, yderligtgående kræfter og ganske få er velintegrerede.

  Kommentar by Jesper — 10. juni 2015 @ 06:33

 8. Ekstremisme skal ties ihjel, specielt her under valgkampen.
  Det er skræmmende at manden kan tiltrække 1000 til sin begravelse.

  Kommentar by Robert R — 10. juni 2015 @ 07:10

 9. Poetisk retfærdighed.

  Kommentar by Liva — 10. juni 2015 @ 07:24

 10. @7 Jesper.

  Fuldstændigt korrekt, jeg kan heller ikke tåle at høre diffuse vendinger som “det er kun ganske få”. Bliv konkret, hvad betyder “ganske få”? Jeg gider ikke folk sidder og konkluderer på mine vegne, giv mig tallene så skal jeg nok gøre op med mig selv om jeg syntes det er “ganske få”.

  Desuden så er det besynderligt som vores landsforræderiske tv stationer kan få tingene galt i halsen. F.eks i fortællingen om hvordan Islamisk Trossamfund opfordrer alle muslimer til at stemme, i modsætning til salafisterne. De framer Islamisk Trossamfund som “moderate”, hvad de overhovedet ikke er. De stemmer, javist, men målet er det samme. Islams love og regler skal sniges ind af bagdøren, for til sidst at lave en islamisk styring med Islam som højesteret. Derfor er Islamisk Trossamfund rent faktisk langt farligere end de parodier af mennesker der omfatter salafisterne.

  Jeg hader vores uansvarlige skvatmikler og svæklinge af politikere der har lukket dem ind, og nu er ude af stand til effektivt at få dem ud igen.

  Kommentar by Anders — 10. juni 2015 @ 07:44

 11. Var der nogen der sagde ‘Guds vilje’, til at han døde af kræft?
  Man får, som bekendt, som fortjent :-)

  Kommentar by Gabriel — 10. juni 2015 @ 07:59

 12. 10/Anders

  Her er en – i egne øjne – moderat muslim i Danmark: “Jeg vil personligt ønske en islamisk stat, fordi jeg synes, at allahs lov er over menneskelov.”

  ekstrabladet.dk/nationen/muslim-jeg-tror-profeten-ville-skamme-sig-over-nogle-af-os/5599690

  Kommentar by Liva — 10. juni 2015 @ 08:28

 13. Islam er indrettet som parasitten der udklækkes inde i et andet og større, og derefter æder sig ud gennem den stadig levende vært indefra.
  For hver dag der går, stiger antallet af muslimer i Danmark.
  For hver dag der går, daler antallet af danskere i Danmark.

  Muslimerne er for de flestes vedkommende som metastaser og snyltere i det danske samfund. Landet skranter mere og mere, og er ved at brække over på midten.
  Man har lyst til at spørge. Hvor mange muslimer med halal/haram, renheds-rigiditetet og kalifat-utopier tror vore ryggesløse politikere egentlig der kan integreres?

  For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må tilintegøre dem fra jordens overflade, da de er djævelens svendestykke, født med kævl og strid, altid i modsætning til deres omgivelser.

  Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 10. juni 2015 @ 08:52

 14. 12/Adler

  Jeg er ikke enig i at muslimer er metastaser, men jeg er enig i at antallet af muslimer stiger i Danmark. Bl.a. af denne her grund:

  jyllands-posten.dk/politik/ECE7780550/Antallet-af-familiesammenføringer-kommer-til-at-stige-markant-i-2015/

  Kommentar by Liva — 10. juni 2015 @ 08:58

 15. Kan man nu være sikker på, at det er Allans vilje ?

  Kommentar by bastardo — 10. juni 2015 @ 09:12

 16. Sådan burde det stå i den tale. Adnan Avdic.
  Vi har mistet en Pædofil med viden, en Pædofil som holdte fast på Tawheed, en Pædofil som sagde Haqq, en Pædofil som altid støttede det som var haqq og dem som var på haqq! Må Satan swt lade ham indtræde Jannah ul firdaws uden regnskab og må Satan swt tænde ild til ham, Ameen.

  Længe leve Grundloven.
  O

  Kommentar by Sindsro — 10. juni 2015 @ 10:04

 17. @ 14 Liva

  Hvad vil du så kalde dem? Repræsentanter for fredens, fordragelighedens og tolerancens religion?

  Som du Liva måske ikke er klar over. Muslimer ynder at betegne islam som fredens, kærlighedens, tolerancens og frivillighedens religion. Denne påstand må helt klart betegnes som falsk varebetegnelse, eller skal vi sige, en mega løgn så det basker.
  Mange muslimer skaber situationer for etniske danskere, ved åbenlyse provokationer, for så efterfølgende at få afløb for deres voldshandlinger, med begrundelsen at de føler sig krænket!

  jeg kan jo kun opfordre dig til fordomsfrit at granske islams såkaldte hellige skrifter, for måske deri at finde forklaringen på, hvorfor danske/europæiske muslimer optræder negativt i diverse statistikker for erhvervsfrekvens, kriminalitet, jødehad, demokratisk sindelag, førtidspension, arbejdsløshed, kompetenceniveau og overtræk på overførelsesindkomst.

  Kan vi så kalde de fleste af Allas “lystige” svende, for Europas betændte blindtarm?
  Ansvaret for Danmarks redelighed, ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende, politiske klasse. de har virkelig noget at skulle stå til regnskab for.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 10. juni 2015 @ 10:13

 18. @12 Liva.

  Har læst artiklen du linkede til. Manden lyder som et voksent barn, hvilket får mig til at sige at Islam er en form for børnesygdom, voksne mennesker ikke er kommet ud af.

  Og igen bliver mit kæmpe problem med muslimer bekræftet. Manden føler sig berettiget til at mene at hans tanker oppe i hovedet skal regere over mig og mit liv.

  Kommentar by Anders — 10. juni 2015 @ 11:21

 19. Freak of Nature.

  Kommentar by XXXXX — 10. juni 2015 @ 11:42

 20. Aarhus kommer ikke til at mangle konsekvente udlægninger af teksten efter Abu Hamzas død. Abu Bilal lever i bedste velgående, og andre står sikkert på spring til at blive ophøjet til imamer.

  Danmarks højstuddannede retslærde i korantolkning er dog følgende:

  http://www.bt.dk/nyheder/shahid-mehdi-slet-ikke-mufti

  Sagen om mufti Shahid Mehdi tager hver dag en ny drejning. Ikke nok med at han sælger frækt dametøj, samtidig med at han siger, at kvinder uden slør gør samfundet beskidt og delvist selv er skyldige i voldtægter. Han lyver også om sin titel.

  I dag kan B.T. afsløre, at Shahid Mehdi slet ikke kan kalde sig mufti. Shahid Mehdi, der er født i Danmark af pakistanske forældre, siger til B.T., at han har taget en 11 år lang uddannelse i islamisk teologi i bl.a. England og Pakistan.

  https://hodja.wordpress.com/2013/03/05/afsloret-som-blotter-shahid-mehdi-imam-i-islamisk-trossamfunds-moske-pa-dortheavej-rektor-for-norrebro-friskolen-iqra-og-tidligere-leder-af-islamisk-kulturcenter-i-bronshoj/

  Om salafister og Islamisk Trossamfund:

  http://www.information.dk/122506

  Ifølge et fransk dokumentarprogram om Muhammed-krisen, er Islamisk Trossamfund et af de stederi Danmark, man kan møde salafi-islam. I programmet, som for nylig blev sendt på TV2 siger en af imam Abu Labans folk til journalist Muhamed Safaoui, at de naturligvis er “salafister”, men han tilføjer “Ihwan el-Muslimiin” Den Muslimske Broderskab, en islamistisk bevægelse, er ligesom bin Laden er ispireret af Qutb. Forskellen er dog, at broderskabet, der bla. er meget stærkt i Egypten, er en fredelig politisk bevægelse, som især står stærkt i Egypten.
  Ahmed Abu Laban har i et interview med Information fortalt, at han ofte deltager i salafi-sammenhænge rundt omkring i Europa for at holde sig orienteret om, hvad der rør sig i miljøet. F.eks. har han i en årrække har optrådt som prædikant ved salafi-moskeen ICI i Milano, hvilket har fået bla. den italienske efterretningstjeneste til at mistænke ham for at pleje forbindelse til militante islamister.
  Både i Italien og herhjemme har han især i 90’erne haft en del kontakter til militante islmsiter, hvoraf flere betegner sig selv om salafi. Kontakterne omfatter bla. de terrorsigtede marrokanske islamister Omar Maarouf og Boghanderen fra Brønshøj Said Mansour, der sider fængslet i henholdsvis Marokko og Danmark, den terrordømte egyptiske sheik Abdul Rahman, der er idømt 230 års fængsels for at stå bag det føste angreb på World Trade Center i 1993 samt den egyptiske islamist Talat Fouad Qassim, der havde politisk asyl i Danmark, indtil han i 1995 forsvandt sporløst under et ophold i Kroatien.
  Selv afviser Abu Laban, at hans kontakter er et udtryk for accept.
  “Jeg respekterer dansk lovgivning. Jeg holder mig inden for lovens grænser og udfordrer enhver til at bevise, at det forholder sig anderledes. Jeg deler ikke Rahmans og Qassims fortolkning af islam. Det nytter ikke noget at sprænge bomber eller slå politikere ihjel. Det er ikke frugtbart. Muhammed kom ikke til magten ved et militærkup. Han blev valgt af sine ligesindede. Det er vejen frem,” siger Abu Laban.

  Kommentar by perhag — 10. juni 2015 @ 13:35

 21. En idiot mindre.

  Kommentar by Olé — 10. juni 2015 @ 15:39

 22. 17/Adler

  Bare ikke metastaser, det lyder som en sygdom. For mig er det islamiseringen den er galt med. Ikke så meget mennesker. Jo selvfølgelig de mennesker, der partout vil islamisere og udemokratisere Danmark, og ikke vil acceptere at i Danmark, er det dansk kultur og demokrati – og IKKE allah og muhammeds udemokratiske, religiøse stammekultur – der er spillereglerne.

  Kommentar by Liva — 10. juni 2015 @ 17:02

 23. Han skal vel sendes til Tora-Bora-bjergene for at begraves som en statsmand ved siden af bin Laden – på danske skatteborgeres penge, selvfølgelig. Hele familien får vel betalt flybilletter, mon ik..?

  Hvorfor, Danmark? Hvorfor lukkes de sære voldspsykopater ind i vores land? For at dræbe os. Intet mindre. Obama og Vesten faciliterer ISIS’ fremgang og vej til Europa. Ingen siger noget. Thorning tager selfies med idioten og Merkel klapper ham på skulderen. Ingen tænker, at voldspsykopaterne hver dag lempes ind i Europa, forklædt som asylsøgere.

  Kommentar by Dhimmi — 10. juni 2015 @ 17:12

 24. @ 16 hahahaha! Jeg er færdig af grin! Super kommentar!

  Kommentar by Dhimmi — 10. juni 2015 @ 17:14

 25. @ 8 Det er ikke længere nok at ‘tie ihjel’. Langtfra. De tier ret meget, dem som bagbundet må knæle foran djævelens bedste børn på jord, isis-mohammedanerne, mens de venter på kniven.

  Politikerne og EU har blot hjernevasket ur-befolkningerne til at tro, at man ikke må kæmpe, slet ikke korporligt og med våben i hånd, for så er man – sært nok – racist. Den dag kommer, hvor regulær modstand mod okkupationen og EU må gå forud for al vranglære om demokrati og menneskerettigheder!

  Kommentar by Dhimmi — 10. juni 2015 @ 17:18

 26. “Bare et lille antal ekstremister” my ass…..

  Kommentar by Flaskeposten — 10. juni 2015 @ 18:12

 27. Så må Allan gerne lade sin vilje ske over resten af dem så vi kan blive kureret fra den cancer de vokser sig i verdenen. Sgu ikke noget at sige til man bliver syg i hovedet af at prædike om død og ødelæggelse fordi man er besat af Islam, det er en syg ideologi.

  Kommentar by Kim — 11. juni 2015 @ 02:54

 28. Socialistisk Folkeparti ser ingen problemer i tilstrømningen, det gør ingen på venstrefløjen reelt.

  Kommentar by LarsB — 11. juni 2015 @ 03:59

 29. 28. LarsB
  Det gø vi, men vi er jo heller ikke med i Waffen SF. (ZZ)

  Kommentar by Sindsro — 11. juni 2015 @ 13:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper