26. marts 2009

Annegrethe Rasmussen – fra venstreradikal til radikale venstre

Interessant historie på 180 Grader – Tidligere Berlingske-chef: Jeg var radikal!

“Den tidligere Berlingske-chefredaktør Annegrethe Rasmussen… er vred. Vred over, at det i går afstedkom en artikel på 180Grader om, at hun aldrig har stemt borgerligt, selvom hun i fem år – fra 1997-2002 – var medlem af chefredaktionen på de to borgerlige aviser Weekendavisen og Berlingske Tidende.

Annegrethe Rasmussen, der i dag er USA-korrespondent for Information, oplyser, at hun i sin tid som medlem af chefredaktionen på henholdsvis Weekendavisen og Berlingske Tidende stemte på Det Radikale Venstre, og ikke har været medlem af noget parti i sin tid som journalist.

I sin blog-kommentar fortalte Annegrethe Rasmussen også, at hun aldrig har “været medlem af noget til højre for SF”. Om det forhold, fortæller hun nu til 180Grader, at hun i sin tid som studerende var medlem af først SF og siden VS, hvilket hun ophørte med at være i 1986…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6685/trackback

4 Comments »

 1. “på henholdsvis Weekendavisen og Berlingske Tidende stemte på Det Radikale Venstre”

  Jamen, så har hun jo netop ikke stemt borgerligt. Hvad er problemet for Annegrethe Rasmussen?? Berlingske Tidende skal forstille at være en borgerlig avis, og ikke en wanna-be udgave af Politiken.

  Kommentar by JensH — 26. marts 2009 @ 10:25

 2. Det passer da fint hun aldrig har stemt til højre for SF, hvis hun har været radikal

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 26. marts 2009 @ 10:52

 3. @1
  Det kan da sagtens forsvares at kalde RV for et borgerligt parti. Sammenlignet med DF er de jo nærmest ultraborgerlige.

  Ang. selve historien, så er hun jo blot endnu én i en lang række af tidligere VS’ere, som stadig i dag er lige dumme. Karen Jespersen og Søren Espersen dukker da i hvert fald lige umiddelbart op.

  Kommentar by Fantomas — 26. marts 2009 @ 18:29

 4. Annegrethe Rasmussen som blev fyret fra Berlingske fordi en leder, hun skrev, var copypastet fra Politiken. Besynderlig fyringsgrund kan vi synes i dag.

  Kommentar by Nils — 27. marts 2009 @ 15:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper