14. juni 2015

Claes Kastholm Hansen: “Hvilket Danmark ønsker du, at dine børn og børnebørn skal vokse op i?”

Socialistisk Folkeparti vil investere i mennesker, De Konservative vil sætte mennesket i centrum. Socialdemokraterne vil stille krav til indvandrere, det samme vil Det Liberale Venstre. ‘Billigere bacon med Bitzow’, så jeg på en plakat tidligere i dag. Godt tænkt, for når nu alt væsentligt ikke er til debat, så er da rart med utilsløret valgflæsk. Claes Kastholm Hansen renser luften i dagens Berlingske – ‘Mange mener, at det er hip som hap, om vi får en V-ledet eller en S-ledet regering.’.

“Efterhånden som valgdatoen nærmer sig, tiltager strømmen af såkaldte ‘udspil’, dvs. en slags tekstreklamer, fra de konkurrerende parter. … Hvilket Danmark ønsker du, at dine børn og børnebørn skal vokse op i? Svaret på det spørgsmål må være ledetråden i ethvert ansvarligt politisk valg.

Mange mener, at det er hip som hap, om vi får en V-ledet eller en S-ledet regering. Jeg er ikke enig. Problemet kan illustreres med to rette linier, der tilsyneladende er parallelle, men hvis retning i udgangspunktet afviger fra hinanden med en lille bitte forskel. Afstanden mellem linierne vil blive større og større. Dette illustrerer forskellen på, om man vil indføre udgiftsstop i den offentlige sektors vækst, som Venstre ønsker, eller man ønsker 0,6 procent vækst, som socialdemokraterne gør. Følger man Venstre, vil det være den private sektor, især eksporterhvervene, som skal skaffe os indtægterne, vokse forholdsvis mere end den offentlige, og det er den simple forudsætning for, at vi kan bevare vores velstandsniveau.

De Konservatives leder, Søren Pape Poulsen, fortjener en stor hyldest for at have introduceret rimelighedsbetragtningen, respekten for de arbejdende, i den politiske debat. Argumentet for at nedsætte kontanthjælpen og genindføre startydelsen for asylansøgere har hidtil altid været, at det skaffer flere i arbejde/begrænser asyltilstrømningen, og det skændes politikerne så om. Hidtil har ingen spurgt, hvad der er rimeligt set fra borgernes synspunkt. Er det rimeligt, at en asylansøger får mere end en dansk folkepensionist? Er det rimeligt, at en kontanthjælpsmodtager, der intet laver, modtager mere, end en borger, der har arbejdet hele sit liv?

Det er evident, at vi er nødt til at begrænse tilstrømningen af flygtninge, hvis vi ønsker at bevare vores land i en genkendelig form, og det er statistisk evident, at de borgerlige er bedst til at begrænse asylansøgertallet.”

(Jonathan Bitzow Pedersen på Facebook, 12. juni 2015)

Oploadet Kl. 20:30 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66960/trackback

4 Comments »

 1. Man kan ikke klandre Johannes Bitzow for at lefle for den del af besætterne i Danmark der ikke nyder at spise svinekød, det skal han have ros for, det er grufuldt at leve i et rigt Dansk samfund der har underlagt sig dele af islams normer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. juni 2015 @ 20:58

 2. Rettelse, han hedder selvfølgelig Jonathan Bitzow.

  Kommentar by emmagad — 14. juni 2015 @ 20:59

 3. Jeg må igen påpege det faktum, at en poltiker lyver når han bevæger læberne.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2015 @ 01:17

 4. Med tanke på den nylige Lykketoft reklame om børnebørn så er hans svar nok noget multikulret.

  Kommentar by Sigwar — 15. juni 2015 @ 07:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper