17. juni 2015

Folketingsvalget, torsdag den 18. juni 2015: Dansk Folkeparti, det mindst ringe alternativ…

Som nationalkonservativ i begrebets kongeblå udgave, er jeg i sagens natur ikke vild med de socialdemokratiske toner der har domineret Dansk Folkeparti de senere år. Hvis jeg anså økonomi for at være det vigtigste spørgsmål i dansk politik, så havde jeg uden tvivl stemt personligt på en talknuser fra Liberal Alliance (eks. Ole Birk Olesen) eller på en nationalsindet kandidat for De Konservative (eks. Rasmus Jarlov).

Intet parti tilgodeser mine ønsker 100 procent, og det mindst ringe vil også denne gang blive Dansk Folkeparti. Ikke kun fordi kæresten er kandidat, men fordi demografi vitterlig er skæbne, og en langsom befolkningsudskiftning er umådelig bedre end alternativet. Uanset hvad vi stemmer denne gang, så vil folketingsflertallets ønske om halvåbne grænser erodere velfærdsstaten indefra, og ret beset så handler det om at minimere skaden for kommende generationer af danskere. Mine børn, dine børn. Deres børn.

At undlade at stemme i frustration over manglende kant hos Kristian Thulesen-Dahl er en luksus jeg ikke kan tillade mig. Den eneste grund til at Danmark har undgået svenske tilstande, er… Dansk Folkeparti. Når Helle Thorning-Schmidt & Lars Løkke Rasmussen begge markedsfører sig som udlændingepolitiske strammere, så skyldes det frygten for det kulturkonservative folkedyb. Den suveræne nationalstat konflikter med både EU-liberalisme og socialisme, og begge statsministerkandidater er trukket til det udlændingepolitisk trug mod deres vilje.

Der skal de fastholdes. Så stem. Helst personligt.

(Middelfartvej, Odense, 17. juni 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67064/trackback

73 Comments »

 1. Præcist. DF har også den anden, måske endnu vigtigere, effekt at de rykker “tonen i debatten” så vi kan tale frit og ikke ender som sverige, uanset om man så er enige eller ej.

  Kommentar by Per — 17. juni 2015 @ 15:44

 2. Jeg har siden DF kom frem, stemt på dem, både til folketing/kommunal valg. Men er denne gang kommet i tvivl. En stemme på DF, er også en stemme på Lars “Fråds” Løkke Rasmussen, og den mand er uværdig til at beklæde posten som landets statsminister. I øvrigt syntes jeg at DF er blevet for konsensussøgende, hvornår er de sidst kommet med markante synspunkter angående udlændinge debatten? Vi er allerede nu. kommet alt for langt ud på skråplanet, for alle der formår at komme tilæ landet, for ophold. Får de ikke, så nægter de at rejse, og får så lov til at blive.
  Ingen konsekvens, Danmark mangler en stærk mand/kvinde, der oratorisk kan slå gutmenschen til jorden.

  Livet på Danmarks største beskyttede værksted, skal ikke være nogen popularitets konkurrance, her gælder det ikke om at behage, men at få så mange af sine synspunkter igennem som muligt. Hvad skal man vælge! pest eller kolera!

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 17. juni 2015 @ 15:55

 3. Jeg har det lige omvendt. Hidtil har jeg altid stemt DF, men denne gang stemmer jeg personligt på Lars Løkke. Simpelthen på grund af den svinske behandling han har stået model til, også fra egne rækker. Om jeg fatter, at han ikke forlængst er skredet fra det hele og smækket med døren. Han har intet gjort galt. Samtidig synes jeg faktisk, at DF har fået lidt for travlt med at please nogle af Socialdemokratiets “kernekunder”, f.eks. førtidspensionister, etc.

  Kommentar by Bror Lerbror — 17. juni 2015 @ 15:59

 4. Jeg kan desværre kun tilslutte mig synspunktet, DF synes at være det parti der trods alt tænker lidt på Danmarks fremtid.

  Det er utroligt forstemmende at der ikke er een værdig statsministerkandidat man med sindsro ville overlade regeringsmagten. Specielt i et “demokrati” som vores, hvor man stemmer hvert 4. år og kun afholder folkeafstemninger om uvæsentlige emner som tronfølgen og slet ikke ting som masseindvandring eller afgivelse af suverænitet til EU

  Eneste gang hvor man virkelig havde en folkeafstemning af betydning var 2. juni 1992. Men bare rolig, politikerne har lært lektien, vi stemmer bare igen og hælder lidt mere valgsovs på, så skal kamelen nok glide ned.

  “Aldrig mere en 9. april” er i 2015 blevet til “aldrig mere en 2. juni”

  Kommentar by redneck — 17. juni 2015 @ 16:02

 5. Kristian Thulesen Dahl ved går at han vil skræmme en masse vælgere væk hvis han fremstår ultra borgerlig. Kristian er helt sikkert ikke vildt borgerlig men omvendt er jeg sikker på han ikke er så rød som mange vil gøre ham til. Mange af de her reformer der er gennemført ville heller have været nødvendig, havde det ikke været for den åndssvage indvandring. Den betaler danskerne så for, bla. med skrækhistorier om hvordan døende mennesker nu nægtes førtidspension en måned før de afgår ved døden.

  Imens kan Abdullah halal-idiot sidde på førtidspension og pode sin søn med at danskere og jøder er vantro der skal dræbes (jf. sagen om den 15 årige dreng der blev tvangsfjernet).

  Kommentar by Anders — 17. juni 2015 @ 16:10

 6. “.. talknuser fra Liberal Alliance (eks. Ole Birk Olesen)…”

  At du fremhæver journalisten, Ole Birk Olesen, som i forhold til udlændingepolitik hører til blandt den yderste og mest virkelighedsfjerne del af det Radikale Venstre, det overgår min forstand. Jeg tror faktisk det er svært, at finde et medlem af LA som er mere anti-dansk end Ole Birk Olesen, eneste logiske modkandidat må være formandens søster, som kommer fra den yderste venstrefløj.

  Ellers er jeg nok enig i din betragtning om, at Dansk Folkeparti er det mindst ringe alternativ.

  Kommentar by Polka Charlie — 17. juni 2015 @ 16:22

 7. DF er den eneste mulighed. Hvis indvandringen fortsætter som nu, vil al diskussion om velfærdens fordeling være aldeles hypotetisk. Stop ulykken først, så kan vi diskutere dagpenge bagefter.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 17. juni 2015 @ 16:25

 8. Godt jeg bor på fyn så jeg kan stemme på Pernille Bendixen personligt. Det er meget vigtigt at stemme DF i dette valg da man så kan se hvor meget eller hvor lidt de vil gøre med kulturproblemet min mening er at DF vil gøre noget men at de vil gøre for lidt og derfor er der meget brug for partier som Dansk Samling som kommer til næste valg. Samtidig så ville en regning baseret på de Radigale, Alternativet, og Enfoldighedlisten være en multikulturel katastrofe

  Kommentar by Daniel — 17. juni 2015 @ 16:30

 9. folk bør helt klart stemme DF.

  Næste gang stemmer jeg dansk samling. De vil gå længere end DF tør.

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 16:34

 10. ENIG MED daniel

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 16:34

 11. Hvis der ikke sker noget drastisk ender vi med amerikanske tilstande, hvor en europæeres interesser presses ned.
  hvor europæere / danskere bliver en minoritetsgruppe

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 16:36

 12. BRÆKKENDE

  Thorning lod skatteyderne betale for mandens private flybillet.

  https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/06/17/thornings-stephen-fik-betalt-billet/

  Fra http://www.journalista.dk

  Kommentar by Hans Und — 17. juni 2015 @ 16:38

 13. Hvad er forskellen mellem at stemme personligt på en kandidat eller på et parti?

  Kommentar by Johnson — 17. juni 2015 @ 16:41

 14. Jeg har læst meget af det Morten Uhrskov har skrevet gennem flere år og ikke mindst mht. DS.

  Han har ret i mangt og meget og har været en vigtig stemme i medieverdenen – så vidt så godt – men hans facon og retorik er jeg lidt uenig i – jeg tror desværre at hvis han overhovedet får DS op at stå, så skal han lægge sin stil lidt om og være en anelse mere ydmyg og anvende sine veldokumenterede oplysninger på en mere fremadstræbende facon – en facon som vil tiltale “masserne” og flytte nogle “hegnspæle”. Den facon han har anvendt hidtil virker mest over for de indforstående, altså sådan som os/mig – men han skal ud over “rampen” i bred forstand, hvis han vil præge os alle sammen og gøre en forskel – Jeg tror desværre ikke på projektet og må sige at jeg stemmer personligt på en person i DF, som jeg dog har meldt mig ud af sidste år pga. den socialistiske drejning – Men som andre mener – i mangel af bedre…såååe det må blive DF eller måske LA i fremtiden.

  Kommentar by Black Watch — 17. juni 2015 @ 16:55

 15. @ 3 Bror Lerbror

  Her lidt om, hvorfor jeg ikke bryder mig om Lars “Fråds” og partiet Venstre:

  Venstre:
  ”Venstre ved du hvor du har!
  ”hver en krone skal vendes”

  I 1982 ville den unge (umyndige, f.15.5.1964) Lars Løkke rejse nogle penge ved en koncert i Gribskovhallen (Sct.Hansaften), og underskrev en kontrakt med orkesteret ”Blast”, og det endte med et underskud på 30.000 kr, men den nu myndige Lars Løkke kunne nu henvise til, at kontrakten blev skrevet under da han var umyndig!
  I politiske kredse hedder det da også, at man skal tælle sine fingre, når man har givet håndslag til Lars Løkke.

  I 1988 var VU-formand Lars Løkke Rasmussen, Kimmo Pedersen (bror til Abdul Wahid Pedersen), KU-formand Martin König og journalist Helle Maj draget til Pakistan, hvor de ville overdrage 600.000 kr fra ”Operation Dagsværk” til de muslimske ”frihedskæmpere” (talebanere/mujahideen). Pengene blev overdraget til Osama bin –Laden og hans håndgangne mænd. På et billede ser man Lars Løkke i taleban mundering og en AK-47 sammmen med tre lokale. Se bogen ”Den såkaldte krig mod terror” af Karsten Mathiasen.

  I 1999 mens han (Løkke) er medlem af Frederiksborg Amt og medlem af Folketinget, får han af sidstnævnte 50.000 kr. til at dække en tur til New York. Men beder om at få refunderet udgifter for 3.140 kr af amtet, for bl.a. hotelfilm og telefonopkald.

  I 2000 er amtets sundhedsudvalg på studietur til Rom, og Løkke er med. Han indlogerer sig på et 4-stjernet hotel, og ikke et 2-stjernet som de andre politikere af udvalget. Desuden deltager han kun fredag til mandag og er således rejst hjem, da studieturens faglige program begynder.
  I 2002 indlogerer Løkke (nu sundheds-og indenrigsminister) sig på First Hotel på Vesterbrogade i Kbh. under navnet Jensen, efter en fest hos Venstres reklamebureau Publicist.

  I 2003 (20.3.) indtræder danske styrker i den amerikansk ledede invasion i Irak. Begrundelsen for invasionen var, at Irak besad masseødelæggelsesvåben, hvad der senere ikke viste sig at være tilfældet. Anders Fogh fik DK med på falske og plantede beviser, da han sagde:-”det er ikke noget vi tror, det er noget vi ved”.
  Venstres Frihedspris 2005 blev givet til en kurdisk-irakiske kvinde, der sammen med andre irakiske parlamentarikere af EB blev taget i socialt bedrageri.
  Så moral og LL, det er som dag og nat, som Dr. Jekyl og Mr.Heyde.
  For at få finansieret sine skattelettelser fra 2009 brød Lars Løkke for eksempel Venstres skattestop 131 gange. Heraf var der tale om 101 nye afgifter, hvilende direkte på erhvervslivet, svarende til 24 milliarder ifølge Skatteministeriet. Blandt afgifterne var fedt-, iværksætter-, spildevands-lønsums- og multimedie-afgifterne.
  I 2004 efter en koncert (i Horsens) med eks-beatlen Paul McCartney overnatter Løkke på Hotel for skatteydernes regning. På bilag er skrevet ”overnatning ifm./overarbejde/natarbejde.”
  I 2008 er Løkke indblandet i tre forskellige bilagssager. Den gang udtalte Kristian Jensen: ”grundlæggende skal man stille sig to spørgsmål. Hvis det var dine egne penge, ville du så betale for det? Og kan det her holde til at komme på forsiden af Ekstra Bladet? Så er man på den sikre side.”
  I 2009 (7.-19.12.) blev der afholdt et FN klimatopmøde i København (Bella Center), hvor Lars Løkke ikke gjorde den bedste figur.Som vært og mødeleder var han træt, svedende og hamrede i bordet med følgende svada: ”Sorry, I made this banging, but perhaps it´s because it´s too late and I´m a bit tired.”
  I 2010 blev det afsløret, at skatteminister Troels Lund Poulsen (V) havde fået et Rolex-ur til 70.000 af en arabisk oliesheik.
  Den 21.8.2012 offentliggjorde statsrevisoerne en sønderlemmende kritik af SKAT´s ejendomsvurderinger, der nærmest var et tag-selv-bord for myndighederne. Det indvolverer 4 skatteministre fra partiet Venstre: Svend Erik Hovmand, Kristian Jensen, Troels Lund Poulsen, Peter Christiansen.
  I 2009 fjernede de omkostningsdækningen i skattesager for erhvervsdrivende selskaber og fonde.
  Og hvem husker ikke indførelsen af den såkaldte fedtafgift, alle tre sager betegnet ”som det var en fejl.”
  Da venstre og De Konservative overtog regeringsmagten i 2001, var det offentlige forbrugs andel af bruttonationalproduktet (bnp) 25.9 pct. Da de forlod kontorene i 2011 var det offentlige forbrugs andel steget til 28.6 pct.

  I august 2013 bliver det afsløret, at SKAT i mange år under skatteminister Kristian Jensen (V) har brugt bølle-og mafiametoder mod borgere, afdækket i højtprofilerede sager (”kasi” Jesper Nielsen/Camilla Vest) i dagspressen, og at SKATs ejendomsvurderinger i tre ud af fire tilfælde er misvisende.

  I 2013 (oktober) bliver det afsløret (EB), at Lars Løkke under dække af GGGI (Global Green Growth Institute) har rejst 11 gange på første klasse First Class (11 flyrejser á 64.000kr), brændt for 775.000 kr af på 15 flyrejser, med dertil udsøgte champagner, de bedste cry-vine og Michelin-mad. Bruger i gennemsnit 24.000 om dagen, fået udbetalt 23.844 i lommepenge på flyrejserne, og i lufthavn hentes han i limousine (sammenlagt 91.000 kr). Har sammenlagt rejst, spist og drukket for 190.722 dollars siden juni 2012, hvor han blev formand.
  (Ekstra Bladet, 5.10. og11.10.2013).

  I 2014 (maj) bliver det afsløret, at partiet venstre har ekviperet LLR fra inderst til yderst for 152.000 kr, samt givet ham og sønnen en rejse til Mallorca. Endvidere lader han partiet betale, når han ryger på ikke ryger værelser.

  Folketinget åbnes 1. oktober 2013. Den 8.9. mente han ikke, at 2000 kr var særlig mange penge, det kan man ikke engang få et par sko for!
  Søren Pind udtaler, at Lars Løkke er landets moralske statsminister. Han blev ikke valgt som statsminister af folket. At bruge ordet moral i forbindelse med LL nærmer sig blasfemi. I hans amtsborgmestertid (Hillerød) brugte han over 200.000 kr af amtets penge til taxa-kørsel. Da han forlod amtsborgmesterposten, stod amtet tilbage med en gæld på over 100 mio.kr. Hvem husker ham ikke for alle hans bilagssager, hvor den lille tykke mand fra Græsted var involveret i. Og hvad med opsættelse af privat rygekabine i Statsministeriet, hvor regningen først efter lang tid blev betalt af partiet Venstre.
  Se bøgerne ”Projekt Løkke” af Tanja Frederiksen/Sigge Winther Nielsen, og ”Lars Løkke” af Niels Krause-Kjær, samt Week-End Avisen nr.42/2013, forside og s.4, artikel ”Den moralske statsminister” af Arne Hardis.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 17. juni 2015 @ 17:01

 16. – Polka

  Jeg skrev:

  Hvis jeg anså økonomi for at være det vigtigste spørgsmål i dansk politik, så havde jeg uden tvivl stemt personligt på en talknuser fra Liberal Alliance (eks. Ole Birk Olesen)…”

  Du svarer:

  “At du fremhæver journalisten, Ole Birk Olesen, som i forhold til udlændingepolitik hører til blandt den yderste og mest virkelighedsfjerne del af det Radikale Venstre, det overgår min forstand.”

  Kommentar by Kim Møller — 17. juni 2015 @ 17:02

 17. Df i mangel af bedre. Personligt vilde jeg foretrække Dansk samling.

  Kommentar by Karl — 17. juni 2015 @ 17:03

 18. God argumentation, Kim. Den køber jeg og vil stemme for Danmarks og børnenes fremtid.

  DF… gør det nu grundigt.

  Kommentar by Iznogut — 17. juni 2015 @ 17:08

 19. Her kommer endnu en gang noget brok over forpludret snak om liberalisme. Dette ord er i sig selv en absurditet. “Isme” betyder ideologi, som betyder utopi. At være liberal er noget helt andet. Om EU-kommissærerne betegner sig selv som liberale eller liberalister er ganske uinteressant. At nedbryde grænser mellem europæiske nationalstater er DET MODSATTE af liberal politik. Disse grænser skyldes liberale politikeres indsats i 1800-tallet, fordi selve nationalstaten er en liberal idé. Dengang var de konservative modstandere af national suverænitet, men senere lærte de af liberale at kæmpe for den. Husk det nu! EU og de politikere, der accepterer ophævelse af grænsekontrol er IKKE liberale.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 17. juni 2015 @ 17:08

 20. Det er en ringe trøst, at de mange “blå” vælgere er mindre tossede end de “røde” m.h.t. at bruge ordet “liberal”.

  De røde – især skolelærerne – indoktrinerer eleverne med, at “liberalisme” betyder sultende børn i rendestenen og kapitalister, som de blev tegnet i det kommunistiske “Land og Folk” – med høj hat og cigar.

  Sprogforbistring og uvidenhed følges ad!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 17. juni 2015 @ 17:14

 21. Godt skrevet bliver også til en stemme på Dansk Folkeparti herfra, måske Dansk Samling næste gang..

  Alternativet har kørt på frihjul hos Journalistisk Venstreparti, her får de læst og påskrevet:
  http://www.radio24syv.dk/programmer/situationsrummet/11686243/28:48/situationsrummet-17-06-2015

  Kommentar by Geert — 17. juni 2015 @ 17:34

 22. DF er for socialistiske for min smag, men havde jeg stemmeret i Danmark havde jeg ikke rigtigt set noget alternativ.

  Kommentar by Jan — 17. juni 2015 @ 17:36

 23. @ 5 Anders
  Jeg er nysgerrig.
  Hvilken tvangsfjernelse?
  Vil du henvise til links?

  Kommentar by AK JA — 17. juni 2015 @ 17:37

 24. Jeg har et valgteknisk spørgsmål: hvad er taktisk klogest, at stemme på en ‘profil’ man godt kan lide men som er ’sikker’, eller er det bedre at stemme på en mindre kendt som så måske kommer med ind? Jeg ved at ’stemmeslugere’ kan ‘trække andre med sig’ men er det den mest effective taktik?

  Kommentar by Moran ya Simba — 17. juni 2015 @ 17:43

 25. Under sidste valgkamp skiftede jeg fra DF til LA, fordi DF ville sætte folkepensionen op. Denne gang skiftede jeg fra DF til LA fordi DF indgik forlig med SF. Da Anders Samuelsen så undsage asyl-enigheden i blå blok, skiftede jeg tilbage til DF. Så i øjeblikket står pendulet på DF.
  Mit ræsonnement er iøvrigt at når tingene går op i en spids i Sverige eller Frankrig, vil urolighederne lynhurtigt brede sig til resten af Europa, og så gælder det om at stillingen her til lands er gunstigst mulig.

  Kommentar by Michael Larsen — 17. juni 2015 @ 17:48

 26. > Kim Møller

  Jeg kan godt se den sproglige divergens. Jeg kalkulerede nok den præmis, at udlændingespørgsmålet så havde anden prioritet og ikke var nul-prioritet. Måske det var forkert.

  Til Mosbjerg Folkefest kommer der en taler, Torben Mark Pedersen, som har haft indtil flere (skriftlige) sammenstød med netop Ole Birk Olesen, særligt om dennes holdninger til islam, indvandring og åbne grænser. Dette særligt før hædersmanden, Torben Mark Pedersen blev smidt ud af LA. Jeg tror ikke, at jeg træder Ole Birk Olesen over tæerne hvis jeg skriver, at han i forhold til islam, udlændinge og nationalstaten er på linie med +80% af den danske journaliststand. Hvis man er slået ind på dén linje, så er man ikke økonomisk ansvarlig, men nærmere det modsatte (og idiot!)…

  Som jeg ser det, så skal man stemme på en type som Colette Brix fra Venstre, hvis man altså vægter økonomi højest. Hun har en særdeles attraktiv politik i forhold til små og mellemstore virksomheder (de står for største delen af det private arbejdsmarked og langt den største jobskabelse). Færre administrative- og økonomiske byrder for erhvervslivet, det er godt for økonomien.

  Ole Birk Olesen skal man derimod stemme på, hvis man ønsker Radikal økonomi- og udlændingepolitik, men ikke ønsker HTS som statsminister (Forskellen på RV og LA: “de Radikale går efter stemmer blandt ansatte i den offentlige sektor, LA efter stemmer i den private sektor” – citat, Anders Samulesen, leder af LA, tidl. Radikal MF-backbencher).

  Ole Birk Olesen er en type, som man bør advare imod!

  Kommentar by Polka Charlie — 17. juni 2015 @ 18:00

 27. Ærgerligt at Dansk Samling ikke blev opstillingsberettiget.
  Liberalisme er bare en -isme. Den omfavnes primært af folk der allerede har deres på det tørre.

  Kommentar by mb — 17. juni 2015 @ 18:01

 28. Vi stemmer også DF igen, men det bliver nok Dansk Samling, når de stiller op.

  Kommentar by Martin — 17. juni 2015 @ 18:49

 29. 12 ->

  Så er der et dokument i sagen, nemlig en faktura(kredinota) for en billet udstedt til mr. Kinnock.

  Kan ses på journalista.dk og UH.

  Med mindre bilaget er en forfalskning, eller det rent faktisk var en rejse som konens mand, så har Thorning som minimum misbrugt en fordelagtig indkøbsordning for at berige/begunstige sig selv eller sin ægtefælle.

  Kommentar by Hans Und — 17. juni 2015 @ 18:58

 30. Jeg håber at DF går frem – igen.

  Kommentar by Liva — 17. juni 2015 @ 19:00

 31. Der Adler: Jeg ønsker ikke at yppe kiv, og jeg orker simpelthen ikke at tage den punkt for punkt, men jeg synes ærlig talt, at din opremsning af Lars Løkkes angivelige forbrydelser er lidt hysterisk – og alene det, at du gentagne gange referer til Ekstrabladet, virker i sig selv noget dubiøst.

  Kommentar by Bror Lerbror — 17. juni 2015 @ 19:12

 32. DF denne gang. Havde aldrig troet det skulle ske. Som borgerlig / liberal bryder jeg mig ikke om deres økonomiske politk, men masseindvandringen overskygger alle andre temaer. Om en ny regering flytter 5-10 mia. rundt på finansloven kan nærmest være komplet ligegyldigt i den sammenhæng.

  Kommentar by Jesper — 17. juni 2015 @ 19:14

 33. Jeg er vildt i tvivl, ender nok med en personlig stemme på en DF’er i Københavns Storkreds, hvor jeg er hjemhørende, men kunne såmænd lige så vel finde på at stemme på den modsatte fløj, in casu på en kandidat fra SF, der muligvis ryger ud i morgen.
  Men hun har et meget stort hjerte, og det er nok lidt vigtigere end de par millioner, der bliver flyttet rundt på under finanslovsforhandlingerne.

  Tilvandringspolitikken er der alligevel ingen, der for alvor gør noget ved, heller ikke DF. Jeg er glad for, at jeg ikke har sat børn i verden, når nu arabere og negre snart tager over. Og det gør de, fordi demografien er på deres side.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2015 @ 19:50

 34. >19 Torben Snarup Hansen

  Mange tak Torben. Jeg holdte op med at stemme på Venstre, da jeg indså, at de ikke længere var liberale. Og nej, der er ingen modsætning mellem nationalstat og det at være liberal.

  Jeg ved helt ærligt ikke hvem jeg skal stemme på ved dette valg. Jeg har lyst til at brække mig over Dansk Folkeparti og alligevel må jeg erkende, at de er det mindst ringe alternativ.

  Det er vanvittigt deprimerende, at man som liberal kan føle sig tvunget til at stemme på et betonsocialistisk parti, alene fordi alt andet er værre. Liberal Alliance er måske nok liberale på den økonomiske politik, men har ført en indvandringspolitik, der i længden vil føre til reelle tab af vore frihedsrettigheder. Ytringsfriheden er foreksempel formelt den samme som altid, men reelt stærkt mindsket som en følge af indvandringspolitikken.

  Når jeg en sjælden gang åbner for tv apparatet og ser de politiske dyr tone frem på skærmen, så handler det altid om, hvem der vil gøre mest for velfærden. Men helt ærligt, fuck velfærdsstaten. Lad os hellere snakke lidt om, hvad velstand er for en størrelse, hvordan man fremskaffer den og hvorfor der ingen velfærd kan gives uden velstand. Lad os snakke om, hvordan masseindvandring mindsker den gennemsnitlige velstand og dermed muligheden for velfærd. Lad os snakke om hvordan et liberalt samfund ikke kan fyldes med småfascistiske gedehyrder og bazarkrejlere uden at ophøre med at være liberalt. Kultur betyder faktisk noget, og den liberale kultur er i færd med at blive pisset væk af tredjerangs karrierepolitikere, der altid tænker taktisk frem mod næste valg i stedet for at tænke strategisk tyve-tredive år frem. Spørgsmålet er ikke hvordan man sikrer nationen et, to, tre år frem, men burde være hvordan man sikrer nationen ti, tyve, tredive år frem.

  Ønskes velfærd om tyve år, så luk grænserne for analfabeter og fascister, og lad bønderne, iværksætterne og industrien få arbejdsro.

  Ønskes frihedsrettigheder om tyve år, så luk grænserne for mennesker der dyrker en religion, der byder dem at underkaste os deres smålige hævngerrige fupgud. Alle kulturer er ganske afgjort ikke lige, og mennesker der frivilligt underkaster sig tyranni, har ingen ret til at fortælle et frit menneske noget som helst. Frihed er noget frie mennesker giver sig selv, og intet andet menneske har ret til at fratage et frit menneske dets frihed. Rettigheder er en direkte følge af at vælge friheden.

  Ønskes en debat på virkelighedens vilkår, så start med at sige sandheden råt for usødet, og vil folk ikke høre, så gentag, gentag og gentag. Skide være med det næste folketingsvalg. Erobrer folks hjerter og sind. Lad den åh så simple sandhed trænge mørket væk, og stop med at bekymre sig om næste valg, når det der virkelig tæller, er det valg der skal træffes når hele møget ramler for idioterne ovre på Christiansborg. Tænk tyve år frem, og lad virkeligheden trænge aig på.

  Hvorfor er der igrunden ingen der på TV vil stå ved, at en stemme for masseindvandring er en stemme for nedlæggelse af velfærdsstaten, og hvorfor er der ingen der spørger hvordan et liberalt samfund hænger sammen med masseimport af fascistoid stenalderkonservatisme.

  Kommentar by Mackety — 17. juni 2015 @ 19:55

 35. Jeg prøvede flere tests om hvem eller hvilket parti der var nærmest min egen stillingtagen til diverse spørgsmål, eller vis a vis ytringer der i ikke nærmere defineret omfang skulle angive holdninger.
  DF vandt, men på et smalt grundlag.
  DF kandiudater var ikke blandt de jeg var mest enig med. Det er ellers sket ved nogle valg. Dette var i en eneste test med temmelig mange deltagende kandidater.
  I den ene test var enigheden 55% med DF ligesom til A…
  I en anden var jeg mest enig med partiet, 83%.

  Mest afgørende er befolkningsspørgsmål også for mig at se, så det bliver nok DF.

  Lykkeopremsning.

  Kommentar by Peter Buch — 17. juni 2015 @ 20:24

 36. Interessant diskussion.

  Til dem der godt kan lide Dansk Samling vil jeg lige Gøre opmærksom på en ting : de skal bruge 20.500 vælgererklæringer indenfor 18 måneder efter at Være blevet godkendt.

  Så der er formentlig 15 måneder tilbage, så send en vælgererklæring nu og fortæl gerne andre om partiet. :)

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 20:44

 37. Jeg må nok ikke sige, hvor mange vælgererklæringer de er oppe på, men de mangler MANGE.

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 20:46

 38. Hr. Møller

  Det er ikke blot manglende evne til at give kant der er tale om. Det er manglende interesse i at gøre partiet bredt der er en del af problematikken, effektive kommandoveje som partilinjer synes vigtigere end selve livets indhold, hviket de let/lidt vinklet anskuet kun burde være i krigstilstand.
  Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 17. juni 2015 @ 20:50

 39. Rart at se alle de nationalliberale i denne tråd. LibertyGB (eller det mere kendte men lidt for moderate UKIP) Frihedspartiet i Østrig, Fremskridtspartiet (det danske parti er halvt dødt men det norske parti klarer sig godt) er partier med både en god økonomisk politik og indvandrerpolitik. Jeg er sikker på at nogle borgerlige vil stemme Dansk Samling også dem der stemmer VKI da de ønsker en nationalt parti der ikke fører ræverødt økonomisk politik

  Kommentar by Daniel — 17. juni 2015 @ 21:08

 40. Godt at høre, så se at send en vælgererklæring for Dansk Samling, Daniel!

  vh Dinesen

  http://dksamling.dk/

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 21:51

 41. Der er noget der siger mig at Blå blok står stærkere end MSM´s prognoser tilkendegiver. De kan bare ikke lade være med at lyve.

  Det vigtigste, på lang sigt, er at DF kommer med i regeringen og viser hvad de vil med indvandringen.

  Hvis det lykkes DF at starte hjemsendelser af kriminelle i stor stil vil de automatisk blive det største parti til næste valg. Danskerne er trætte af kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Santor — 17. juni 2015 @ 22:38

 42. der er flere df’ere, der vil opsige fn-konventionerne. Det er da noget. Blandt andet Jette Dali

  Kommentar by Dinesen — 17. juni 2015 @ 23:14

 43. Jeg kan ikke stemme på DF!
  DF er om nogen partiet for folk på overførselsindkomster, og partiet lover en mild gaveregn til folk på den lille sværm af forskellige overførselsindkomster dette lille kongerig har strikke sammen for at skjule det reelle tal.
  Men hvem er de, der er på disse overførselsindkomster, det er jo netop Muhammed og hans kone og de vil naturligvis også få glæde at den milde gaveregn. Så Tulle og co. vil blive skyldig i at overdænge talrige ikke arbejdende indvandere med den før omtalte gaveregn.

  Kommentar by Robert R — 17. juni 2015 @ 23:16

 44. Bulls Eye – Prik Præcist, der er kun Dansk Folkeparti

  Efter af have læst Kim Møllers gennemgang af hvorfor han stemmer som han gør, kan jeg kun støtte samme opfordring, at stemme Dansk Folkeparti, fordi det er det mindst skadelige, nogen gange medvirker de endda til at træffe rigtige beslutninger.

  Dette valg drejer sig om OVERLEVELSE, ikke vores, men vores efterkommere. De daglige ”uforklarlige” mini-jihad angreb på almindelige mennesker, der er i byen eller færdes i det offentlige rum, er bare begyndelsen på den systematiske forfølgelse, og undertrykkelse der vil ramme de fremtidige generationer.

  Stil jer selv spørgsmålet, hvorfor truer muslimske ”flygtninge” de få kristne flygtninge der er kommet til Danmark fra den muslimske verden?
  Hvad er det DE ikke må sige, hvad er det for samfundsforhold, politiske situationer og menneske opfattelser der ikke må komme frem, til alm. danskere?

  Hvorfor ender heftige politiske debatter med muslimer ofte med, at muslimen truende råber; ” bare vent til VI overtager Danmark…”.

  Hvad er det så, der skal ske, eller vil ske?

  Efter d. 14/15 Februar 2015, er der da nogle, der stadig er i tvivl om, at viljen til at bruge våben imod danskere findes iblandt vore tilflyttede muslimske indbyggere.
  Efter en af de første terroraktioner i Danmark, er det da nødvendigt med flere døde for, at forstå alvoren og truslen imod vor nation, vore folk og vores demokrati, før det siver ind bevidstheden?
  Skal lidt flere dø? Hvad kræver det?, et Madrid(2004)?, et London(2005)?, et Mumbai(2006)? Hvornår er nok, NOK?

  Døde Finne Nøregaard og Dan Uzan forgæves, som hændelige og kedelige enkeltstående tilfælde. Eller vil vi, som folk tage ved lære?

  Jeg bor selv på den ”pænere” del af Nørrebro, her har vi nu haft Loyal to Famillia og Brothas, omkring-hængende medlemmer i ca. 2 -3 år. De sælger(måske)hash, de afpresser (måske)lokale restauratører, under alle omstændigheder er de her.
  Politiet siger at de overvåger situationen, og den er faktisk blevet bedre, efter at man i efteråret 2014 fik skovlen under et veksel- bureau nede på Nørrebrogade, som vaskede hash penge hvide. Men de er her stadigt, og meget lidt kan gøres, og som P.C. Matthiessen og Gunnar Viby Mogensen påpegede i deres kronik (Berlingske Tidende 16.6.15) så er problemerne allerede med det nuværende antal indvandre alvorligt.
  Ingen partier til venstre for de Konservative(Dvs. Kristen demokraterne, de radikale, Socialdemokratiet, Socialistisk folkeparti, Alternativet og Enhedslisten) vil stoppe eller begrænse indvandringen til Danmark.
  Og DET ER NU IMMERVÆK ANTALLET DER TÆLLER.

  Angående Liberal Alliance, så er dens ophav i det Radikale Venstre. Og udbryderne fra de radikale til NY-alliances(senere Liberal Alliance) mål var netop, at isolere DF ved at gå højere om de konservative, og være økonomisk borgerlige/liberale, men liberale(på den radikale måde) på lige præcis på flygtninge /indvandre området. Jeg tror ikke Anders Samuelsen over en dørtærskel, når det gælder indvandring. Han og hans parti har støttet regeringen(S+Rv(+SF)) gang på gang i lettelser af kravene til flygtninge, familiesammenføring og dets lignede.
  Ole Birk Olsen skal i min opfattelse læse nogle haditer, og lidt Koran og derefter sige undskyld til Lars Hedegaard, før jeg overhoved vil tage ham det mindste seriøst.
  Der er så MEGET den mand IKKE ved.

  Dansk Samling og navnlig Morten Urskov, lyder på mange punkter rigtigt, men de er ikke på seddelen i år. Vi kan snakke Dansk Samling om 4 år, og så må vi se om der er go i dem, vores side kan bare ikke tåle mere stemme spild.

  Til der Adler.(15)

  Som tidligere Bror Lerbror, så ønsker jeg heller ikke at yppe kiv.

  Det er KUN en borgerlig regering, der vil gøre noget ved indvandrings/flygtninge –politikken, og som nævnt oven over, så er DET vores nationale problem. At du har et problem med Lars Løkke, det er bare ærgerligt.
  Det at du bringer Lars Løkkes tøj ekvipering, betalt af Venstre op, og det er nu immervæk en privat sag, viser i mine øjne, at du lader dig vildlede til, at gå i mentalt små sko. At du ikke at se dette, som hvad det er, nemlig et forsøg på at sværte Lars Løkkes navn, udført at venstreorienterede journalister, gør mig også bedrøvet.
  De prøver at ”dræbe” manden(Løkke), fordi de implicit dermed også dræber sagen(indvandringspolitikken).

  Vi vil alle kæmpe for fædrelandet, men som krigs historien viser os, så er det smartest at gøre det med en fjende af gangen, i dette tilfælde islam og dens tilbederede. Så lad os stå sammen, selv med dem vi ikke kan lide(inkluderet Lars Løkke), så længe de har den samme opfattelse af islam og sharia.

  For hvis ikke vi få, vi lykkelige få, står sammen da vinder islam.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 17. juni 2015 @ 23:48

 45. Jeg har set flere både her og andre steder melde ud, at de overvejer at stemme blankt, fordi de ikke mener, at der er noget alternativ.

  Min holdning er, at Dansk Folkeparti er det mindst ringe parti og at de forhåbentlig bliver støtteparti for en blå regering. Det vil forhåbentlig nedbringe antallet af asylansøgere, som kommer hertil og af de som alligevel kommer, vil færre få asyl.

  Det betyder, at der er gjort mindre skade på Danmark og dermed et mindre oprydningsarbejde, når vejen forhåbentlig bliver banet for et mere nationalt parti til et efterfølgende valg.

  Der kan være tvivlsomme personer på DF’s kredslister, men dem kan man fravælge ved at stemme personligt på andre kandidater fra samme lister.

  Gud bevare Danmark!

  Kommentar by T. H. — 17. juni 2015 @ 23:48

 46. […] Dansk Samling, men jeg vil opfordre enhver nationalt sindet, der vil stemme til at stemme på det mindst ringe alternativ, Dansk Folkeparti. “Den eneste grund til at Danmark har undgået svenske tilstande, er… […]

  Pingback by To vote or not to vote « Snaphanen.dk — 18. juni 2015 @ 04:38

 47. Det bliver også DF for mig.

  Jeg synes også altid vi har denne diskussion omkring, hvorvidt det overhovedet gør nogen forskel eller om DF muligvis er blevet for socialistiske. Men sagen er bare, at man må tage én ting af gangen. Der er ingen der vil bringe islamiseringen eller masseindvandringen på bane, hvis ikke DF står stærkt. Alle de andre vil faktisk allerhelst lægge det spørgsmål dødt. Alene derfor skal de styrkes med min stemme – forskel eller ej.

  Men når DF fremturer med deres socialistiske velfærds-agenda(?), så har det faktisk lidt bund i virkeligheden. Det er jo evident, at der bliver brugt svimlende summer på indvandringen, som med lethed ville kunne forbedre velfærden markant for alle danskere, samtidig med at man snildt kunne udskrive skattelettelser. Det må man bare ikke sige højt, selvom det ville komme alle – høj som lav – til gode.

  Derfor kan DF også ligeså godt køre det spor. De vil jo alligevel vinde den diskussion, hvis nogen overhovedet turde ta’ den. Så kan statsministeren hedde hvad det skal være, det interesserer ikke mig. Men hvis medierne får sparket benene væk under Lykke, går det ud over DF. Derfor håber jeg ikke den mands eskapader får nogen indflydelse på folks stemme herinde.

  Kommentar by Peter Andersen — 18. juni 2015 @ 05:13

 48. Tak til hr. Møller for ordet.

  Jeg har venner, synes jeg, fra før Facebookvenner fandtes, heriblandt en ven fra for over 50 år siden og en fra over 30 år siden.
  De er ikke enige med mig i politisk henseende, de er for det kendte skattesystem og jeg mest for frihed, skattefrihed og andre friheder.
  Det er skønt at have en ven, selv om der er forskelle på vore tilgange.
  De forstår mig ikke, når jeg siger, det kunne og ville være langt bedre når en større del af økonomien var styret af private, og en mindre del offentligt finansieret. Temaet er gennem mange år en del af vort venskab.
  De er sociale farlige personer, ikke rigtig farlige men socialt farlige, da deres tanker ingen ende har. Dette gør dem til en slags venner, ved alene dette.

  Spørgsmålet er nu om det er mig der tager fejl, i hele min tilgang, eller jeg hellere må søge nye venners selskab, da de nævnte alligevel er helt fortabte, eller det er bedre de nævnte er under stadigt opsyn eller hvad?

  Vennernes valg.

  Kommentar by Peter Buch — 18. juni 2015 @ 07:46

 49. Go’ Morgen Danmark sørger i hvert fald for at sparke valgdagen rigtig godt i gang med Isam B, der synger ”I Danmark er jeg født”. EB’s forside med Pione Sisto bliver naturligvis også flashet.

  Programmet har haft travlt med folkeopdragelsen den seneste uge, blandt andet med indslaget om ”Der er gået udlændingepolitik i valgkampen – mød to af dem, det egentlig handler om” (12. juni) og ”Mens politikerne råber om krav til flygtninge, klarer Mohammad-Nor Osso det helt fint selv – han har efter to år lært dansk og scorer 12-taller…” (15. juni).

  Midt i madopskrifterne, modetipsene og filmanmeldelserne er Go’ Morgen Danmark faktisk et ret ekstremt program – med en tilsyneladende blodrød redaktion, som ikke kunne drømme om at problematisere følgerne af voldsom ikke-vestlig indvandring/asyltilstrømning.

  Håber de får en næsestyver ved valget i dag!

  Kommentar by Frede — 18. juni 2015 @ 08:22

 50. Jeg forstår slet ikke, at nogen kan være i tvivl. DF er da det eneste man kan stemme på – fordi flygtningepolitikken bare er det altafgørende.
  Det er det man fortæller ved sin stemme! Sådan udlægger medierne det også.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 18. juni 2015 @ 08:44

 51. @ 44 Historyman

  Ypper man kiv, når man bringer kendsgerninger for dagens lys? Det mener jeg ikke. Jeg er ikke ude på at sværte Lars Løkkes navn, det er han selv en mester i, det viser alle hans eskapader. Og i øvrigt har jeg ikke noget problem med LL, bortset fra, at jeg blot konstaterer, at han gennem hele sit politiske liv har kørt på første klasse, betalt af skatteyderne. Han har forvandlet sig fra en kommunalpolitiker på deltid til en fuldblods pamper på fuldtid.

  Hvis han og blå blok skulle få magten, så er han måske det mindste af to onder. Man at tro at en borgerlig regering er så meget bedre end rød blok, anser jeg for naivitet. Ingen af dem har viljen til at slå hårdt ned på 4-årtiers forfejlet politik på flygtningeområdet. Det så man jo tydeligt, da de fik magten i 2001, og havde den i 10 år.

  At flere nævner Dansk Samling som en mulighed om 4 år, det kræver så, at de får så mange mandater, så det kan batte. Men til den tid er vi så langt ude på skråplanet, at Danmark er ødelagt for evigt. Så NEJ, en borgerlig regering er ikke nogen garanti, de ligger som de fleste skvatmikler til politikere under for løgnepressen, og henviser til diverse menneske konventioner.

  Helt banalt, hvorfor kan man forblive i Danmark, når man har fået et nej? Hvorfor kommer egne borgere ikke i første række, det er dem der har betalt gennem skatten? Hvordan kan man generation efter generation modtage overførelsesindkomst? Hvad galt er der i at have toldere/betjente ved grænsen? Det har svenskerne, når man kører over broen. Hvorfor hiver man i tusindvis af mennesker, der for det første kommer fra en helt anden kulturkreds, og som regel uden nogen form for kompetancer? Hvorfor nævner man ikke, at det er muslimer der har en forkvaklet kultur, kendsgerningerne står i kø?

  Det er i viljen, at folket har sin eksistens. En vilje til at forsvare det man har kært, viljen til at være dansk.

  Kommentar by der Adler — 18. juni 2015 @ 08:44

 52. Jeg ønsker Pernille(og familie) samt alle de andre frihedskæmpere i DF et sindssygt godt valg, og jeg krydser fingre for, at i alene kan hive de min. 90 mandater som der skal til for redde Danmark.

  Kommentar by Fritz — 18. juni 2015 @ 08:46

 53. Stem på et parti der vil begrænse EU’s indflydelse, og som vil føre en stram udlændingepolitik/”flygtninge”politik. Stem derfor på DF.

  Kommentar by F. Jensen — 18. juni 2015 @ 09:33

 54. jeg stemmer pernille Bendixen, df.

  næste gang, såfremt de får nok vælgererklæringer, og det er ikke sikkert, dansk samling.

  Kommentar by Dinesen — 18. juni 2015 @ 09:40

 55. så alle send en vælgererklæring for dansk samling!

  dksamling.dk

  Kommentar by Dinesen — 18. juni 2015 @ 09:44

 56. Enig. Dansk Folkeparti er det eneste parti, man kan stemme på, hvis man er modstander af, at Danmark bliver mere islamiseret.
  Derfor er jeg også vendt tilbage til DF efter en afstikker til LA ved sidste valg.

  Der ser imidlertid ikke ud til at blive et flertal i folketinget mod mere islamisering af Danmark, som bør starte med et totalt stop for al indvandring af muslimer til Danmark. Derfor fortsætter Danmark alligevel med at afskaffe sig selv. Kampen fortsætter indtil befrielsen. Økonomien og alle andre emner kommer i anden række.

  Jeg læste forleden i et portræt i Jyllandsposten af Kristian Thulesen Dahl, at han var hard-core anti islamist og at han allerede som 13-årig var Fremskridtsmand og fan af Mogens Glistrup, som under et vælgermøde vistnok i hans fødeby Brædstrup med sin karakteristiske usnobbede facon, tog Kristian Thulesen Dahls spørgsmål lige så alvorligt som andre spørgsmål – uden overhovedet at reflektere over spørgerens alder.

  Kristian Thulesen Dahl er efter min mening en værdig forvalter af Pia Kjærsgaards og Mogens Glistrups legendariske arv.

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2015 @ 09:44

 57. Ja men han kunne godt være meget hårdere islamkritiker i min bog.

  Jeg stemte engang på Benjahmin Dickow fra LA til EU og nej til tronfølgerloven. Der er muligvis nogle andre, der har stemte samme konstellation herinde?

  Det er ok at have LA i Folketinget, men man skal ikke glemme, at mange af dem har rødder i det radiklae venstre, og hylder den blinde liberalisme.
  Det er for urealistisk i disse tider, og specielt over muslimske indvandrere.

  Kommentar by Dinesen — 18. juni 2015 @ 09:54

 58. Så har Søren Espersen fået 2 stemmer fra mig og konen.

  Kommentar by Martin — 18. juni 2015 @ 10:26

 59. Add. 41.

  Selv når de selv bringer tallene lyver BT selvfølgelig på det groveste.

  Først i artiklen bringes resultatet fra et institut som give en overvægt til HTS og S men senere i artiklen refereres til adskillige andre målinger der alle viser at Lars Løkke Rasmussen Fører på point.

  En skammelig artikel fra BT!

  http://www.bt.dk/politik/valgets-allersidste-maaling-giver-relativt-sikker-sejr-til

  Kommentar by Santor — 18. juni 2015 @ 10:28

 60. 26 Polka Charli
  “Ole Birk Olesen er en type, som man bør advare imod!” ENIG.

  53 F. Jensen
  “Stem på et parti der vil begrænse EU’s indflydelse, og som vil føre en stram udlændingepolitik/”flygtninge”politik. Stem derfor på DF.”
  Og som nægter at acceptere at Tyrkiet kommer med i EU.
  ENIG.

  Kommentar by Sindsro — 18. juni 2015 @ 11:10

 61. Stem ikke blankt, der er trods alt titusindvis af flygtninge og familiesammenføringer til forskel. Resten er detaljer, man altid let kan lave om senere.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 18. juni 2015 @ 12:03

 62. Vi får det vi stemmer på: Mere socialisme ! Uanset hvad (hvem forsvandt for længe siden. Alle snylterne tilhører et parti.) der stemmes på.

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2015 @ 12:04

 63. Tak Dinesen, jeg stemte så Jette Dali fra det mindst ringe parti, omend jeg ikke er voldsomt DF-begejstret. Måske skulle jeg sende en vælgerunderskrift til Dansk Samling?
  Fordi en rød regering inden længe bryder sammen som følge af Klovnepartiet som støtteparti.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. juni 2015 @ 12:11

 64. Danmarks problem er, at vi på grund af åbne kasser og grænser snart løber tør for penge, og oven i det ender i en slags borgerkrig på grund af de fremmede og almindelig moralsk opløsning overalt.

  Ingen partier i folketinget vil lave om på dette – småændringer måske – men ikke andet. Da jeg om noget er dansk, burde jeg stemme på DF, men socialdemokraten Thulesen Dahl kan jeg ikke få mig selv til at stemme på – Pia måske, men hun er der ikke mere. DF betyder åbne grænser og kasser – især kasser.

  Men da jeg ved, at spørgsmålet om økonomi er lige så afgørende som indvandringen – i realiteten er det et og samme problemkompleks – må jeg stemme blåt, uanset hvor ringe det er, og altså ikke DF.

  Det er forfærdeligt at opleve, at mit dejlige Danmark er forvandlet til en gang X-factor af idioti, snylteri, landsforræderi, løgn, pis-prut-papir og almindelig dovenskab. Som jeg har skrevet mange gange før, så har velfærden ætset vore hjerner og rygrade ud.

  Kommentar by Svend — 18. juni 2015 @ 12:25

 65. https://www.youtube.com/watch?v=zmGTJ734uBA

  Dit land, dit valg.

  Kommentar by Michael Jensen — 18. juni 2015 @ 12:34

 66. ->Henrik Petersen — 18. juni 2015 @ 12:11
  Dansk Samling og Morten Uhrskov Jensen, som jeg hørte og talte med på sidste års Mosbjerg Folkefest, vil jeg også støtte. De virker mere kompromisløse overfor islam og kan holde DF på sporet?

  Vi har tilbage at se, om de kan få økonomi og organisation til at klare at blive opstillet endsige blive valgt?
  De mangler en sponsor med formue, der vil bidrage med en halv snes millioner kr f.eks en Karsten Ree eller lignende?

  Alternativet har jo kunnet skovle penge ind i bidrag fra ‘den nye adel’ af pampere med snabelen nede i de offentlig pengekasser og nogle millioner fra en frelst øko-business type som den dansk-canadiske rigmand Ross Jackson, som har været en af hovedaktionærerne i Urtekram, der har forsynet dem, der nu strømmer til Alternativet, med øko-fødevarer mod overbetaling igennem en årrække.

  Ja, kampen mod islamiseringen mangler i den grad kapital og de røde vennernes mega effektive finansiering af Jørgen Dragsdahls injurieretssag mod Bent Jensen viser i hvor høj grad de røde pampere har fået fyldt lommerne i de mange år, de har siddet på flæsket.

  Det er op ad bakke for os at få vendt den synkende skude og få hullet stoppet, så den ikke længere tager vand ind ! :-)

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2015 @ 13:03

 67. Så har Søren Espersen fået to stemmer mere.

  Kommentar by AN — 18. juni 2015 @ 13:26

 68. Dansk Folkeparti må gerne være socialistiske for mit vedkommende, idet jeg betragter mig selv som socialnationalist. Imidlertid kan jeg bare ikke foredrage partiets stuerenhed og hidsige integrationsævl. Jeg kan i øvrigt heller ikke foredrage partiets falden på halen for USA i diverse udenrigspolitiske spørgsmål. Det må blive en blank stemme fra mig af.

  I det mindste er jeg ikke sofavælger denne gang.

  Kommentar by Niels — 18. juni 2015 @ 13:35

 69. Niels@ med dine argumenter skal du efter min mening, som DF’er siden jeg fik stemmeret i 1996, slet ikke stemme på DF. Så din blanke stemme er fin nok.

  Kommentar by Michael Jensen — 18. juni 2015 @ 14:47

 70. Medierne vil selvfølgelig forsøge at smadre Dansk Samling til den tid hvis de engang stiller op, men indtil vi tager den livsvigtige overlevelses/modstandskamp, er der kun DF som seriøst kryds og det blev naturligvis sat ved Pernille.

  Kommentar by LarsB — 18. juni 2015 @ 18:17

 71. Vedrørende indlæg nr 60. Det er vigtigt at stemme på et parti, der går imod tyrkiets optagelse i EU. Og det gør DF.

  Socialkammeraterne og andre røde partier samt de radigale er tilhængere af tyrkiets optagelse i EU. Det vil medføre en stor indvandring af tyrkiske velfærdsmigranter/lykkesøgere til bl.a. Danmark, selvom vi har alt for mange af dem her i landet, som der ikke brug for og som er uønskede.

  Kommentar by F. Jensen — 18. juni 2015 @ 18:38

 72. DF er eneste håb hvis islam skal stoppes

  Kommentar by Hiawatha — 18. juni 2015 @ 19:03

 73. God vind !

  Kommentar by Spinner — 18. juni 2015 @ 21:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper