18. juni 2015

Læserbrev: Berlingske-artikler baserer sig på anonyme kilder, utroværdige ‘Breaking The Silence’…

God kommentar af Ole Groth-Andersen i Berlingske – Hadefulde anti-Israel-kampagner.

“Med knap fire ugers mellemrum bringer Berlingske to artikler, den første ‘i skød på civile mål, fordi vi kedede os’ og den anden ‘Er du grim, leder du ikke efter et spejl’, som begge baserer sig på nyhedsbreve fra den israelske organisation Breaking The Silence (BTS).

I en retsstat som Danmark er man uskyldig, indtil det modsatte er bevist, og anonyme anmeldelser tæller ikke som bevis, heller ikke over for grove forbrydelser.

Men hos de danske aviser, herunder tilsyneladende også min på mange måder egen avis, Berlingske, gælder disse retsprincipper ikke, når det drejer sig om Israel. Her læner journalisten Allan Sørensen sig på trods af advarsler alene op ad en til tider meget uvederhæftig kilde med anonyme vidner, og det er Breaking The Silence. …

Personligt har jeg under tre ugers søgen ikke fundet en eneste officer i Israel Defense Forces (IDF), som eksempelvis har hørt i bogstaveligste forstand, at der blev affyret skud i kampfri zoner.

I mellemtiden nægter Berlingskes udsendte medarbejder, Allan Sørensen, at forholde sig til netop det uvederhæftige ved BTS og nægter at forholde sig til det yderst uvederhæftige ved, at de europæiske Israel-hadende BDS grupperinger finansierer BTS. Sidst er det sket med Folkekirkens Nødhjælp som sponsor.”

Oploadet Kl. 11:48 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67093/trackback

8 Comments »

 1. Skriver man BDS HAMAS på google, dukker der andre anklager/påstande op. Helt utænkeligt er det vel ikke..

  Kommentar by anno — 18. juni 2015 @ 14:07

 2. Folkekirkens dødshjælp… Jeg har for længst opgivet dem.

  Kommentar by Jens Jensen — 18. juni 2015 @ 16:09

 3. Sørgeligt nok – jeg synes ellers at navnet Folkekirkens Nødshjælp lyder så tilforladeligt.

  Kommentar by bastardo — 18. juni 2015 @ 17:38

 4. Sandheden er krigens første offer.
  Jeg giver aldrig noget til indsamlere fra Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors, som arbejder for mine fjender.
  Jeg har fundet en formel, som også kan bruges overfor Jehovas Vidner o.l. Jeg siger straks jeg åbner døren: Vi giver ikke noget !
  Kunsten er ikke at sige mere og ikke yderligere argumentere.
  Det plejer at virke! :-)

  Problemet er især for familien, men også for undertegnede, hvis de stiller op med to små piger med raslebøsser og deres mor, som er vores naboer på vejen. Så er det svært at sige nej.

  Minder mig om indsamlinger i Sønderjyske byer under besættelsen, hvor der på samme måde blev solgt ‘Winterkriegs hilfsmarken’ til hjælp under vinterkrigen på Østfronten.
  Endnu værre. De dansksindede måtte ikke vide, at man støttede og de tyskvenlige skulle helst vide det. Krigens dilemmaer.

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2015 @ 19:43

 5. Som jeg husker det, var det kun 70 soldater, der kom med afsløringer

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2015 @ 19:45

 6. Menneskesmuglerne har vind i sejlene og Folkekirkens Nødhjælp har intet med Den Danske Folkekirke at gøre, men alt med menneskesmugling at gøre.

  Mogens Lykketoft støtter massivt menneskesmuglerne og hans dybe lommer skal snart fyldes i New York. Det er lukrativt at politisk fremme svindlere og terrorister.

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2015 @ 02:45

 7. Først Vi gjorde det sgu.
  Anden Vi gjorde det sgu, IKKE !

  Skatteålen svømmer til Sagassohavet, EU !!
  Så er hun selvfi med de store. :)

  Kommentar by Sindsro — 19. juni 2015 @ 12:34

 8. […] største palæstinensiske by på Vestbredden, besøgte vi med en tidligere israelsk soldat fra ”Breaking the Silence”som […]

  Pingback by Tre højtprofilerede danske Folkekirkeledere har været på Vestbredden og set Israels apartheid | Hodjanernes Blog — 2. januar 2016 @ 17:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper