20. juni 2015

Helle Thorning-Schmidt til Venstre: Lav ikke ‘flygtninge- og integrationspolitik med Dansk Folkeparti’

Det værste ved Helle Thorning-Schmidt er ubetinget falskheden. Først åbnede hun grænserne, hvorefter hun forsøgte at markedsføre Socialdemokraterne som et strammerparti. Kampagneplakaterne med parolen ’stramme asylregler og krav til indvandrere’ er ikke engang pillet ned endnu, før hun nu i afmagt over ikke at få folkelig opbakning til at bryde sit valgløfte, forsøger sig med plan b. Fra Jyllands-Posten – Thorning til Løkke: Lav udlændingepolitikken med os.

Lad være med at lave flygtninge- og integrationspolitik med Dansk Folkeparti, men lad os i stedet finde sammen og lave en bred aftale over midten i dansk politik.

Sådan lød opfordringen fra Helle Thorning-Schmidt (S) til Danmarks sandsynligvis kommende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved en paneldebat med de ni trætte partiledere fredag eftermiddag. …

Under den netop overståede valgkamp har udlændingepolitikken endnu engang været et af de helt centrale emner. Socialdemokraterne gentog under valgkampen igen og igen, at SR-regeringen har foretaget den første asylstramning i 12 år. Venstre og Dansk Folkeparti har derimod ført kampagne med kritik af det, de mener, er regeringens alt for lempelige flygtninge- og indvandringspolitik. Og partierne har varslet nye stramninger på området.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67121/trackback

6 Comments »

 1. Socialisten Helle Skatteål udskiftes med socialisten fadbamse uLøkke. Same shit. Vi får mere socialisme og flere muslimer. Forskellen bliver uden reel betydning.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2015 @ 08:14

 2. Er der dog ikke en af hendes mange venner og udenlandske magtfulde mennesker, der kan forbarme sig over os, og finde et højprofileret job til hende.

  Hun har gennemført sin statsministertid flittigt og samvittighedsfuldt, omend noget rutinepræget. Hun vil kunne varetage hvad som helst.

  Kommentar by bastardo — 20. juni 2015 @ 08:15

 3. Bastardo.

  Hun kan jo blive “konferenceassistent” ved de kommende Bilderberg møder. Det vil sikkert passe fint til hende.

  Løkkes mest sympatiske træk er iøvrigt at han ikke kan lide HTS.

  Kommentar by Sigwar — 20. juni 2015 @ 09:10

 4. Det viser bare hvad vi alle godt vidste; at socialdemokraterne ikke vil stramme udlændingepolitikken. De siger et og gør noget andet. Det bliver spændende at se om DF nu holder hvad de lovede før folketingsvalget.

  Kommentar by Liva — 20. juni 2015 @ 09:42

 5. Dette indlæg rammer spot on! For katten da hvor er det godt skrevet!

  Kommentar by Jens Jensen — 20. juni 2015 @ 11:25

 6. Hvorfor lavede HTS ikke selv brede aftaler, hen over midten, da hun sad på magten?

  Kommentar by Jern Henrik — 24. juni 2015 @ 08:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper