21. juni 2015

Intet om Pelle Dragsted, men masser om DF: ‘Babyer og pisk’, ‘Dømt dagplejemor og julekort-kritiker’…

Foreløbigt har intet medie skrevet kritisk om det faktum, at Enhedslisten netop har fået valgt en tidligere gadekriger. Flere medier er derimod gået til angreb på Dansk Folkeparti, og intet er tilsyneladende for lavt. Avisen.dk startede, men DR Online holder sig heller ikke tilbage. Ekempelvis postuleres det i en overskrift, at min politikerkæreste er ‘dømt dagplejemor’, selvom hun aldrig været i retten, og ikke er dømt. FisFis-sagen endte med en såkaldt udenretlig bøde for at videregive fortrolige oplysninger.

Jyllands-Posten fik det rigtigt i første forsøg, men laver alligevel en lang liste med diskret shaming. DR Online citerede eksempelvis fra tilfældige Facebook-opdateringer, og nævner at en nyvalgt var blevet meldt for racisme. Meldt af en politisk modstander, ikke sigtet, ikke dømt. Her lidt fra den nu ændrede artikel på DR Online – Her er Thulesen Dahls nye folk.

“Hun kom i de nationale medier, da hun under kommunalvalgkampen i 2013 videregav fortrolige oplysninger om, hvor store udgifter Odense Kommune har på en navngiven kriminel familie i Vollsmose. Pernille Bendixen fik en bøde på 3.000 kroner for at videregivet oplysningerne, men fik lov at blive siddende i byrådet.

Bendixens mærkesager på DR’s kandidatside er højere straffe for vold, mindre EU og en motocrossbane til Fyn.”

(DR Online, 20. juni 2015 og 21. juni 2015)

“Pernille Bendixen… På Facebook har hun blandt andet lagt en tegning af en nøgen Snehvide – med en smøg i hånden – i en seng med de syv små dværge. (Avisen.dk, 19. juni 2015: Babyer og pisk: Her er de nye DF’ere på Borgen)

“Hun fik markant medieomtale ved kommunalvalget i 2013, hvor hun stillede op i Odense. Under valgkampen fortalte pressen, hvordan den kriminelle familie Fisfis fra Vollsmose kostede kommunen millioner i anbringelser og pesioner. Der var tale om fortrolige oplysninger, og det førte til, at Pernille Bendixen fik en bødestraf for at overtræde sin tavshedspligt.” (Jyllands-Posten, 19. juni 2015: Her er Kristian Thulesen Dahls nye hold

Opdate. Ekstra Bladet har mere i samme stil – Banko og fede ben: Mød alle de nye DF’ere.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67154/trackback

45 Comments »

 1. Omkring midnat bemærkede jeg også overskriften “Dømt dagplejemor og julekort-kritiker”.
  Ufatteligt at det kan være en person med en uddannelse som journalist der har strikket den overskrift sammen.
  Der er naturligvis styrke i udtrykket “dømt dagplejemor”, da det leder læserens tanker hen på børnemishandling, og målet her er jo at nedgøre og mistænkeliggøre.
  Anderledes er det med udtrykket “julekort- kritiker”, – der må jeg vist bede om en kommentar fra en ekspertudtalelse fra en lektor ved Syddansk Universitet. . . .

  Kommentar by Rodina — 21. juni 2015 @ 10:05

 2. DR gik helt som ventet langt, langt over grænsen ved først givne lejlighed.

  Pernille bør arbejde for; nedlæggelse af mediestøtten, at gøre Tv2 100% reklamefinansieret, at gøre DR til en frivillig abonnementsmedie, at nedlægge Journalisthøjskolen og erstatte denne med en kort tilvalgsuddannelse i journalistik for universitetskandidater (bare lige så det værste snavs luges ud), samt ændre lovgivningen, så journalister (og deres arbejdsgivere) i langt højere grad kan gøres ansvarlige for de ting som de skriver/publicerer.

  Kommentar by Polka Charlie — 21. juni 2015 @ 10:17

 3. Ufatteligt at DR slipper godt afsted med sin skævvridning af dagens nyheder. Ingen orker at kæmpe mod mastodonten, så det er værdifuldt arbejde og dokumentation, du præsterer Kim!

  Kommentar by Jakob — 21. juni 2015 @ 10:20

 4. Der er da ingen grund til at tage den slags mudderkastning alvorligt. De fleste ved jo udmærket, hvad sandheden er bag sådanne skriverier fra politiske bladsmørere.
  Men noter dog de enkelte journalisters navne ned, der kommer altid en chance for at sige tak for sidst.
  Og undersøg dog journalisternes personlige baggrund, den slags bliver forbavsende nok så bitre, når man påpeger afvænningskure eller fornødne sådanne for alkoholisme og stofmisbrug, økonomiske sager, domme osv.

  Kommentar by T. Snorrason — 21. juni 2015 @ 10:32

 5. Det er dyrt når en politiker fra DF siger sandheden i Danmark, der er journalister hvis hovedopgave er at vende hver en sten for at skade bestemte demokratisk valgte politikere, for omkring en ti til tolv år siden kom et folketingsmedlem for skade at sige at der var plads til skattelettelser i Danmark, personen fik mundkurv på og var aldrig på talestolen siden, Vardes Venstre Borgmester advarer nu mod grænsebomme, han påstår at det vil holde Tyskerne fra at holde ferie i Danmark, jeg tror at Tyskerne vil sætte pris på at Danmark lukker af for røverbanderne ude fra Østlandene, den politiske dagsorden minder mere og mere om de Svenske tilstande hvor man fornægter virkeligheden med hensyn til den stigende islamiske terrorisme, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. juni 2015 @ 10:47

 6. Journalist: DF- vælger, hvordan har du det med at der findes så mange socialister i byen?

  DF-vælger: Jeg synes det er uhyggeligt at der stadig findes så mange mennesker der drømmer om den totale magt over deres medmennesker. Om at ekskludere alle på nær dem selv. Drømmer om Stalin & Pol Pot, om en ideologi som har slagtet og myrdet løs på demokrati-forkæmpere i 100 millioner-vis. Jeg synes det er uhyggeligt at medierne er så vilde med den slags mennesker.

  Journalist: Socialist-vælger, hvordan har du det med at der findes så mange DF-vælgere i Jylland?

  Socialist-vælger: Jeg synes det er uhyggeligt med alle de landsbytosser, som ikke er vant til at tale & drikke kaffe hele dagen. Som synes alle mennesker skal have mening når fornuftige folk taler. Jeg synes medierne skulle gøre ligesom i Sverige. DF-vælgere er u-mennesker, de burde ikke have stemmeret. De burde øhhhhhhhhh……….

  Kommentar by mister jones — 21. juni 2015 @ 10:48

 7. Way to go Pernille.

  Kan de ikke fisfise ud af mit land?

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 10:53

 8. Pelle har tre domme korrekt?

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 10:54

 9. Der bliver grebet desperat ud efter halmstrå, men de fleste kan sagtens gennemskue agendaen.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 21. juni 2015 @ 10:57

 10. Får de borgerlige lukket den politiske propagandamaskine DR efter deres skandaløse indsats i valgkampen? Det er vel for meget at håbe på?

  Man må opfordre folk til at melde sig ud af den.

  Kommentar by BB — 21. juni 2015 @ 11:04

 11. Det bliver en lang valgkamp. Hele 4 år til den forvildede røde fløj får endnu en vælgerlussing.

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/Valg2015/Artikler/2015/06/19/210327.htm
  Enhedslistens Rune Lund er den politiker på Christiansborg, der har fået det mindste antal personlige stemmer.

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2015 @ 11:11

 12. wow ham Preben møller hansen var sej!

  Hvornår var det klip fra?

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 11:14

 13. julekortkritiker

  det lyder som noget forfærdeligt, på kanten af et eller andet

  som slet ikke var et julekort

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2015 @ 11:20

 14. Hvis der er nogen, der vil se mit interview med Morten Uhrskov Jensen, så se mine links.

  Han er formand for Dansk Samling, det er et borgerligt parti, der vil opsige flygtningekonventionerne og stoppe al ikke-vestlig indvandring.

  Morten Uhrskov Jensen, Dansk Samling del III
  https://www.youtube.com/watch?v=E1GNOBSE5iU

  Morten Uhrskov Jensen, Dansk Samling, IV
  https://www.youtube.com/watch?v=36u5jo-YlBM

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 11:29

 15. Fredag aften havde TV2/Lorry dedikeret hvad der føltes som halvdelen af deres 19:30-udsendelse til et hyldestportræt af netop Pekle Dragsted. Sådan er der forskel på partier.

  Men som jeg tidligere har sagt, så er de “borgerlige” partier selv med til at tvinge mig til at bekoste Line Baun Danielsens kommunistiske propaganda, så de får kun hvad de fortjener.

  Kommentar by Vagn Henning — 21. juni 2015 @ 11:37

 16. @13 Dinesen.

  Jeg har set dem – jeg er medlem af DS – og jeg har indsendt vælgererklæring. Jeg kender Morten Uhrskovs meninger, og jeg synes, at han burde være en kommende leder for Danmark, men

  Tiden til næste valg skal gå med at “dressere” Morten. Han er for flagrende i sin stil, ikke sine meninger, og han er for elitær, og alt for skarp. Han skal i første omgang være strateg og kuglestøber, og så må DS finde en mindre kantet og bedre politisk skolet frontfigur.

  Jeg formoder, at folkene i DS udmærket er klar over det, og arbejder på sagen. Der er brug for et kongeblåt nationalkonservativt parti, der kan få danskerne til at indse, at det rugbrød DS sælger, er meget sundere end det slik de andre deler “gratis” ud.

  Vi har brug for et ydre værn for Danmark og et indre mod socialismen.

  Kommentar by Svend — 21. juni 2015 @ 11:59

 17. @ 9. “Får de borgerlige lukket den politiske propagandamaskine DR efter deres skandaløse indsats i valgkampen? Det er vel for meget at håbe på?”

  Nej! Samtlige partier i Folketinget indgik sidste år “Medieaftale 2015-18”, der medfører en styrkelse af DR, TV 2, TV 2 Regionerne, en halv snes DR-radiokanaler osv.

  Kommentar by Niels P. — 21. juni 2015 @ 12:10

 18. @Svend

  Det ville nok virke bedre, hvis man kunne få en, der kunne blive en mediedarling og som kan udgøre en karismatisk frontfigur.

  Sådan er det jo altid. Johanne virker bedre i medierne end f.x Per Clausen.

  Man skal helt klart tænke over medietaktikken, men i første omgang er det vælgererklæringerne. Der skal være 20.500 om et års tid, ellers skal man starte forfra.

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 12:41

 19. Så er der en præsentation af Enhedslistens nye folk.
  Tonen, samt valg af billeder er en helt anden.
  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/Valg2015/Artikler/2015/06/21/093640.htm

  Kommentar by Rodina — 21. juni 2015 @ 12:43

 20. Hvis skal tænke over hvordan vi udbreder kendskabet til Dansk samling

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 12:46

 21. @ Dinesen,

  “wow ham Preben møller hansen var sej!” Nej manden var en kommunistisk psykopat, som da han selv blev arbejdsgiver (kapitalistsvin som han selv ville have kaldt det) snød og svindlede sine ansatte, typisk rødt svin.

  Kommentar by Fritz — 21. juni 2015 @ 14:31

 22. Dansk samling burde alvorligt overveje et samarbejde med Danskernes parti. DP formand Daniel Carlsen er karismatisk og ualmindelig dygtig. Har oplevet ham i dobbeltild med angreb fra to sider på folkemødet på Bornholm. Selv om både øslem Cekic og Poul Madsen var meget uforskammede og svinske i deres opførsel over for ham tog han det med et stort smil og var sober,venlig og skarp hele vejen igennem og de blev i den grad klædt af. Han havde det tydeligvis som en fisk i vandet.Har aldrig oplevet noget lignende. Det var til et rent 13 tal. Både Øslem og Poul Madsen har formentlig skåret tænder af raseri hele vejen hjem. OG så er han kun 25 år.

  Kommentar by Danskeren — 21. juni 2015 @ 14:39

 23. Er det egentlig lovligt, at danskerne skal betale så meget i licens til en statskanal som DR? Jeg tvivler. Det burde efterprøves i EU-regí. Man får intet for pengene, kun oldgamle udsendelser og latterlige serier, som har været sendt måske 500 x siden 1970 – og så rød propaganda. Har de været i lære i Nordkorea monstro?

  Kommentar by Dhimmi — 21. juni 2015 @ 14:43

 24. 21. Det er lige som kunstneren Galsjøt i odense. Han bruger i stor stil gratis arbejdskraft, stillet til rådighed af odense kommune, til at lave sine projekter. Og så skulle han også være lidt af en bolighaj, men dette har jeg dog ikke fra pålidlige kilder.

  Men han er jo også blodrød…

  Kommentar by Jesper — 21. juni 2015 @ 15:04

 25. http://junikredsen.wordpress.com/2009/10/08/pelle-dragsted-skitse-af-en-ekstremist/

  Han ser ud til at have været anholdt og sigtet adskillige gange. Både i Danmark og udlandet. Det fremgår ikke, om han er dømt for vold.

  Kommentar by Hodja — 21. juni 2015 @ 15:41

 26. De røde mistede både regeringsmagten og Socialdemokratiets formand.
  SF og De Radikal mere end halveret. Det er så hård kost for dem der ikke tåler at blive sagt imod, at deres hysteri kammer over.
  Danskerne går jo også imod EU´s formynderi på retsområdet og integration.

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2015 @ 16:18

 27. Ekstra bladet præsenterer de nye DF’ere under overskriften “banko og fede ben”: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/banko-og-fede-ben-moed-alle-de-nye-dfere/5617612

  Jeg forudser en avis eller to der mister temmeligt mange læsere i løbet af de næste 4 år, jeg tror ikke de kan styre deres anti-DF bjæfferi. Og ligesom de (andre) røde partier vil det komme bag på dem når folk ikke gider høre mere på dem og stopper fuldstændigt med at købe deres lort. Jeg krydser mine fede ben for det..

  Kommentar by Per — 21. juni 2015 @ 17:13

 28. @danskeren

  Nej Dansk Samling skal ikke arbejde sammen med danskernes parti. De står for alle udlændinge skal repatrieres.
  Og det kommer de aldrig til.

  Jeg så godt Daniel Carlsen med Cekic og Poul Madsen. Det var nogle tåbelige modargumenter de kom med, og Carlsen klarede det fint. Men jeg kan ikke lide hans parti og ham.

  De inviterede Gyldent daggry, et nynazistisk parti. Det er tosset.

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 17:14

 29. Lille link:

  http://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/nyvalgte-dfere-skiller-sig-ud-i-folketinget/ar-AAbUR3k?ocid=iehp

  Kommentar by Spinner — 21. juni 2015 @ 18:27

 30. “De røde mistede både regeringsmagten og Socialdemokratiets formand.”

  De mistede også forstanden. De tror stadig, at der er valgkamp

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2015 @ 18:34

 31. Både DR og TV2 var og er tendentiøse i deres dækning af den netop overståede valgkamp, og det lader til at de fremturer!

  Kommentar by Robert R — 21. juni 2015 @ 18:59

 32. ->14: Dinesen. Du bliver nødt til at få gjort noget ved lyden næste gang.

  Kommentar by Hodja — 21. juni 2015 @ 19:22

 33. Ufatteligt at et parti som DF, der minder 90% om socialdemokratiet kan få en sådan shitstorm på de sociale medier.

  Hvis man ser lidt på situationen i Danmark idag og de problemer vi står med, at man kan blive pissed, og stille sig uforstående overfor succeen hos et parti der ønsker bedre ældrepleje og styr på indvandringen er mig helt ufatteligt.

  Kommentar by Anders — 21. juni 2015 @ 20:11

 34. @Hodja

  du har helt ret. det skal jeg beklage

  Kommentar by Dinesen — 21. juni 2015 @ 20:25

 35. Bare rolig. Sagen om fis fis er formentligt årsagen til, at Pernille fik så mange personlige stemmer. Det var i hvert fald årsagen til, at hun fik min stemme.

  Kommentar by Mackety — 21. juni 2015 @ 20:42

 36. De medier er simpelthen en joke, DF har utallige gange sagt at grænsekontrollen ikke bliver noget med fysiske bomme der skal op og ned men bare toldere der tager stikprøver, og så laver BT sådan en artikel her: http://www.bt.dk/politik/turistchef-graensebom-vil-skade-turismen

  Læg mærke til billedet!

  Kommentar by Per — 21. juni 2015 @ 21:08

 37. Det er helt ufatteligt at høre de snotdumme kommentarer man hører ang. grænsekontrol. Jeg følger logikken i “argumenterne”, og kan forstå at et land som Australien hermed er et af de sorteste, mest indelukkede nationalistiske fremmedfjendske lande i verden. Vorherrebevares. Seriøst, er det voksne mennesker der taler?

  Personligt har jeg det sådan, at kom jeg til et land med grænsekontrol, så vil det få mig til at føle ekstra tryghed. Her har vi et land der ikke er pishamrende ligeglad med hvad der kommer ind i landet.

  Hetzen mod DF er kvalmende, og når man ligefrem må lyve for at argumentere mod DF, en total falliterklæring.

  Kommentar by Anders — 21. juni 2015 @ 21:53

 38. Jeg så presselogen på TV 2 News, de debaterede valgdækningen, men det eneste der kom bare i nærheden af at indrømme, at dækningen havde være rød propaganda var at journalister som havde lagt Twitter beskeder ud til støtte for den ene part, læs rød.

  Kommentar by Robert R — 21. juni 2015 @ 22:54

 39. 21 Fritz.
  Nemlig. Og ja det var jo ham med den berømte papkasse.
  Og så lige den der:
  Hva er nu det der lugter af, jammen jammen det er jo Preben Møller Hansen der har sneget sig ind i salen.

  Kommentar by Sindsro — 21. juni 2015 @ 23:10

 40. OT Men siger en del.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=btj3K1VeVNY

  Dyreplageri på det groveste fremvises.

  Hvad lavede Dan Jørgensen med hans udtalelser, Åbenbart INTET.
  Det var åbenbart en rigtig varm fis der steg til vejrs.
  Df har en del at lave om på, så vi ser.

  Kommentar by Sindsro — 21. juni 2015 @ 23:27

 41. Ja, også dyrene lider under denne åndssvage overtro. Halal-slagtning ville være forbudt, hvis ikke folk kunne påberåbe sig at det er religion.

  Jeg kører efter min egen religion, og den fortæller mig at muslimsk kultur er syndigt. Mit dyre- og kvindesyn gør at jeg føler mig krænket og fornærmet.

  Kommentar by Anders — 21. juni 2015 @ 23:37

 42. 41 anders. enig.
  Bare at se en omvandrende Affaldssæk – Kebabrulle, føler jeg også min retsbevidsthed krænket.
  Jeg vælger at blive her i Danmark, og gerne vil hjælpe til med at fjerne rosset

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FRb7ySMd2Hs

  Var det så ikke på tide at få det satans pøben fjerne. ??

  Kommentar by Sindsro — 22. juni 2015 @ 00:05

 43. 42. Sindsro – har set filmen… jeg hader dem kraftedme.

  Og så går disse underudviklede primatmennesker gudhjælpemig i den vildvarelse at de kender sandheden, og sandheden er at man skal tro at efter 4.5 milliaders års udvikling på planeten giver “Allah” ordrer til til en kamelrøver i den mest overtroiske uvidende del af mellemøsten for ca. 1400 år siden.

  Tror man ikke på det er man dømt “vantro”, dvs mennesker som dig om mig. Jamen HALLO jeg kan sgu ikke gøre for at jeg er for vidende og oplyst til at kunne tro på noget så vanvittigt.

  Hver uge står der et primatmenneske i moskeen i heimdalsgade og bruger den ytringsfrihed han ellers foragter til at fortælle dig og mig at vi altså skal forstå at vi er kaldet til Islam og gør vi ikke det er vi vantro. Og skal slås ihjel.

  Er der for helvede noget at sige til man hader dem?

  Ja, sindsro, jeg vil også gerne hjælpe til at fjerne det satans ros. Tror også det bliver nødvendigt i fremtiden at man mobiliserer sig i grupper for at stå imod det her vanvid.

  Kommentar by Anders — 22. juni 2015 @ 00:42

 44. JP undrer sig gennem en udenlandsk avis:
  “Britisk avis: Hvorfor er anti-indvandringen så stærk i Norden?”

  Og prøver så rimeligt sobert at beskrive det mærkelige fænomen, at der findes mennesker, der ikke tænker som de radikale eller som Journalistisk Venstreparti.

  Man kunne have håbet på, at JP som opfølgning på den stærkt mediebårne anti-DF-kampagne, havde stoppet op og kigget lidt indad med f.eks. en artikel: “Hvorfor er indvandringsinteressen egentlig så stærk i Norden?”

  Men med massiv statsstøtte er miraklernes tid over i medieverden..

  Kommentar by traveler — 22. juni 2015 @ 06:22

 45. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7815587/Tid-til-public-service/
  DR skal gøres til en abonnementsordning – og TV 2 privatiseres.
  Vi har talt om det det før, men jeg gentager gerne: Vi er helt ude i hampen med public service. Hvilken service? Publikken er til grin.

  Valgkampen har ikke bevist det, men blot bekræftet den ulykkelige sandhed. Det havde nær kostet blå blok sejren.

  Hvorfor er danske ”public service”-medier så ringe?

  Fordi de er overbefolket af uvidende, fordomsfulde og venstreorienterede journalister, der ikke engang er bevidste om, at de er uvidende, fordomsfulde og venstreorienterede, men sjovt nok tror, at de er objektive og velorienterede. Og som stort set aldrig udfordres af kolleger og redaktører af anden observans, med mere viden eller et andet perspektiv på verden af i dag.

  Hvorfor? Fordi sidstnævnte ikke findes i Publicservicedanmark– eller af professionelle grunde vælger at holde kæft..

  Kommentar by Geert — 22. juni 2015 @ 16:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper