22. juni 2015

Tolv tilfældige danskere stemte ikke DF eller Venstre, tyve tilfældige danskere vil have mere socialisme

Samtlige analysebureauer undervurderede Dansk Folkeparti, der viste sig at have et godt tag i valgets mange tvivlere. Berlingske har fulgt tolv tilfældige af slagsen, og minsanten om ikke de endte med at stemme massivt på rød blok: Enhedslisten: 2, Alternativet: 1, SF: 3, Socialdemokraterne: 3, De Radikale: 1, Liberal Alliance: 2. Den slags voxpop ligner til forveksling propaganda, men er naturligvis også en konsekvens af venstrefløjens definitionsmagt. Se eksemplerne på Politiko.

I fredagens udgave af Metroxpress havde avisen spurgt tyve danskere om ‘deres bøn til den nye regering’. Parolerne kunne ligeså godt være resultatet af et Enhedslisten-seminar. Herunder ti af de mest oplagte…

“Mere lighed”, “Flere sygeplejersker”, “Udlændinge føler sig velkomne”, “Grøn omstilling”, “Flere offentlige ansatte”, “Gratis speciallæger”, “Formindske asyl med mindre krigsliderlighed”, “Flere midler til det offentlige”, “Mere tillid til de arbejdsløse”, “Mere medmenneskelighed”

(Metroxpress, 19. juni 2015, s. 6: Danskernes bøn til den nye regering)

Oploadet Kl. 07:01 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67172/trackback

18 Comments »

 1. Ren tilståelsessag. Tak for referencen. Har selv arkiveret den under indekset “forfald”, men det skulle måske snarere have været under “bedrag” eller “lavpunkt”.

  Kommentar by River — 22. juni 2015 @ 08:12

 2. Metroexpres er vel som navnet antyder en avis for folk der kører i metro. Og derfor finder de vel også deres “tilfældige” personer i metroen hvor netop de røde er stærk overrepræsenterede.

  Tog de tilfældige læsere af Jyske Vestkysten – eller Padborg Ugeavis – var billedet nok noget andet ;-)

  Kommentar by redneck — 22. juni 2015 @ 08:23

 3. DF er Danmarks mest repræsentative parti
  http://www.altinget.dk/artikel/df-er-danmarks-mest-repraesentative-parti
  UDDANNELSE: Partiernes nye folketingsgrupper er endnu mere domineret af akademikere end tidligere. Kun Dansk Folkeparti afspejler tilnærmelsesvis befolkningens uddannelsesmæssige sammensætning.

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2015 @ 08:35

 4. Virkeligheden invaderer Folketinget. Mon det smitter af på medierne?

  http://www.ugebreveta4.dk/hvert-femte-nyvalgte-folketingsmedlem-er-arbejder_20123.aspx
  Tømrere, havnearbejdere og kontorassistenter strømmer ind i det nye Folketing. Det er især Dansk Folkepartis valgsejr, der har sikret, at det nye folketing for første gang i mange år oplever en fremgang i andelen af arbejdere.

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2015 @ 08:44

 5. Vi har alle et tunnelsyn, som er påført os af statens dominerende massemedier, DR og TV2. De er nu ved at bortforklare valgresultatet, som udtryk for at vælgerne ønskede Rød Bloks politik, men pga af uvidenhed om denne eller som anti-elitær protest ville de lige markere utilfredshed, men i øvrigt bakkede de 100% op om blå blok. Se også en ærkesocialdemokratisk urkomisk klumme af Lars Olsen i Jyllandsposten i dag http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/brudflader/ECE7813448/Kampen-om-arbejderne/

  Vha af statens dominerende massemedier, DR’s og TV2’s fordrejning er det ikke blevet nævnt, at Dansk Folkeparti faktisk GIK TILBAGE i forhold til EU-parlamentsvalget, hvor Dansk Folkeparti fik 26,6% af stemmerne.

  Der er flere vælgere end nogensinde, der har prøvet at stemme på Dansk Folkeparti og det er snart kun DR og TV2 og partierne bag den afgåede SR regering, der finder det ‘unaturligt’. (Kønslig omgængelse mod naturen :-)

  MEN VED EUROPA-PARLAMENTSVALG SØNDAG 25. MAJ 2014 var DF det største parti med 26,6% og ved folketingsvalget forleden 18.06.2015 fik DF 21,1% og nærmede sig det største parti, Socialdemokraterne, der fik 26.3%.

  Ved næste valg vil DF (igen) blive det største parti, forudser jeg. Det, der styrker DF nu, er at den større tilslutning og deraf følgende større synlighed kombineret med den bedre og bedre landsdækkende organisering, gør det muligt at gøre Socialdemokraternes gamle indarbejdede supereffektive valgmaskine, rangen stridig.

  Kommentar by A-mad — 22. juni 2015 @ 09:38

 6. Korrektion af indledningen:
  Vi har alle et tunnelsyn, som er påført os af statens dominerende massemedier, DR og TV2. De er nu ved at bortforklare valgresultatet, som udtryk for at vælgerne ønskede Rød Bloks politik, men pga af uvidenhed om denne eller som anti-elitær protest ville de lige markere utilfredshed, men i øvrigt bakkede de 100% op om rød blok.

  Kommentar by A-mad — 22. juni 2015 @ 09:42

 7. Hvad med de mennesker der ønsker nationalSOCIALISME?

  Kommentar by Daniel — 22. juni 2015 @ 09:58

 8. Hvis man er interesseret i, at staten årligt bruger mere end 100 milliarder kroner på personer fra ikke-vestlige lande(tendens stigende), bør man stemme på et rødt parti eller på partiet de radigale.

  Kommentar by F. Jensen — 22. juni 2015 @ 10:04

 9. »Vi kan jo ikke alle sammen være fra Udkantsdanmark«

  Udmærket punktering af myterne om hvem der stemmer DF.

  “Det blev et jordskred, som få havde set komme. Ved torsdagens valg oplevede Dansk Folkeparti massiv fremgang og blev Danmarks næststørste parti. Partiet har bl.a. evnet at appellere til unge vælgere som 18-årige Marie Fobian fra Bornholm og en stor portion vælgere fra Venstre. Kevin Mikkelsen er en af dem, som har skiftet Venstre ud med DF. Han er imod parnassets fordømmelse af ’almindelige mennesker’

  http://www.information.dk/537141

  »Når jeg hører Carsten Jensen og parnasset tale om DF’s vælgere som amøber, der sidder nede i en kælder, mens jeg ved, at det er de flinkeste mennesker, så bliver jeg godt gammeldags socialt indigneret. Jeg bliver rasende. Og jeg får lyst til svare igen,« forklarer Kevin Mikkelsen og uddyber:

  »De lever ikke af at formulere sig. Man bruger politisk korrekthed som våben mod dem, men det våben forstår de ikke, så det er ikke rimeligt.«

  — Så det handler også om at gøre oprør mod elitens moralisering?

  »Jeg foretrækker at bruge det ord, som rent faktisk er det bedste. Jeg vil kalde det parnasset. Eller den selvbestaltede elite,« siger han.

  — Men deres tone provokerer dig?

  »Altså, jeg er ikke meget for at sige, at tonen i sig selv kan være skadelig, men man risikerer at diskvalificere halvdelen af befolkningen, når de klogeste nægter at forstå dem. Sådan noget irriterer mig meget. Så skal de have det tilbage i hovedet, og så får DF min støtte.«

  Kommentar by mb — 22. juni 2015 @ 11:32

 10. Ældre indvandrer stemte DF: Nu må du ikke skuffe mig, Tulle

  http://ekstrabladet.dk/nationen/aeldre-indvandrer-stemte-df-nu-maa-du-ikke-skuffe-mig-tulle/5618405

  Reda Aly er muslim: Derfor stemmer jeg Dansk Folkeparti
  http://www.bt.dk/politik/reda-aly-er-muslim-derfor-stemmer-jeg-dansk-folkeparti

  Kommentar by mb — 22. juni 2015 @ 11:56

 11. Man kunne regne på, hvor mange “danskere” sjovnalisten har haft fat i for at finde de ialt 32 venstreekstremister. Det må vel være omkring 75.

  Men mon ikke fru sjovnalisten bare er gået ned på ekkokammeret på cafe l’moroc og taget de 32 første?

  Kommentar by Hans Und — 22. juni 2015 @ 11:58

 12. Humaniora RUC uddannede akademikere styrer de statsstøttede medier, de laver alle officielle statistikker, de styrer tips og lotto, ergo de styrer samfundet og ved fælles aftaler kanaliserer de tvangsskatter og afgifter videre til formål der er udemokratisk bestemt, feks. pengegaver til diktatoriske negerkonger i Afrika, desuden har den akademiske magtelite i Danmark indført korruption af en uacceptabel dimension.

  Kommentar by emmagad — 22. juni 2015 @ 12:20

 13. Svaret på testen:
  http://nyhederne.tv2.dk/quiz/test-dig-selv-hvilken-kulturpolitik-er-du-enig-i

  Var eksempelvis: Du er enig med Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti. Han har været kulturordfører for partiet siden 2011.

  Kommentar by Peter Buch — 22. juni 2015 @ 12:28

 14. Masser af gule pletter på Sjælland. Når DF blev næststørste parti, er de selvfølgelig også næststørste i mange store byer på Sjælland

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/Valg2015/Live/Live.htm

  Der kan søges på alle valgkredse, og de melder det samme mønster

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2015 @ 14:49

 15. Who cares? Befolkningen har talt og den ønsker færre udlændinge, en mindre lempelig asyllovgivning, mere kontant retspolitik, at det skal kunne betale sig at arbejde og mindre leflen for EU. Så kan MetroExpress og deres vensteorienterede hylekor rende og hoppe.

  Kommentar by Olé — 22. juni 2015 @ 15:05

 16. Hvis nogen har gemt de tilsvarende VOX-pop undersøgelser fra tidligere valgkampe, så kunne det være sjovt med en sammenligning.

  Min fornemmelse af gratisavisernes er at de er særligt slemme. Men det er da ganske komisk at også Berlingske er helt med på vognen.

  Måske det var en ide til en universitetsopgave for de mange kommunikationsstuderende; teste valgkamps vox-pop repræsentativiteten og sammenligne den med valgresultatet.

  Kommentar by Superman — 22. juni 2015 @ 18:05

 17. Ville det ikke være et interessant eksperiment at indsamle nogle penge og så få trykt en række Uriasposten artikler, som man så uddeler gratis i S-togene – Gerne nogle som afslører Metro-Expres o.l…. Kunne være et spændende eksperiment. Jeg vil tro en masse folk vil synes det er mere underholdende at læse Uriasposten end systemmedierne..

  Kommentar by Balder — 22. juni 2015 @ 19:23

 18. Jeg vil have mere socialisme og ingen masseindvandring!

  DF er narrefisse.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 23. juni 2015 @ 15:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper