22. juni 2015

Dansk multikulturalist viste ‘tawheed’-finger og blev valgt – Kurdisk socialist undsagde Islam, og røg ud

Man stirrer sig nemt blind på antallet af mandater til Dansk Folkeparti, men der er faktisk gode tendenser på tværs af partierne. De Konservative mistede skabsradikale Lars Barfoed, og har nu en mere jordnær folketingsgruppe med folk som Naser Khader og Rasmus Jarlov. Tidligere VU-formand Jakob Engel-Schmidt opnåede ikke genvalg for Venstre, og den liberalkonservative blogger Rune Kristensen fik blot 567 personlige stemmer. Løsgængeren Yahya Hassan fik 937 stemmer, og er vel tættere på et liv bag tremmer end Christiansborg.

Radikale Zenia Stampe appellerede ihærdigt til sine kernevælgere, og det virkede desværre. Helt omvendt gik det Özlem Cekic, der under valgkampen gav danskerne skylden for hendes ungdommelige Jihad-sympatier. Hun er født i 1976, og da russerne trak sig ud af Afghanistan var hun blot tolv år. Mon ikke det var forældrene og den lokale kulturforening der radikaliserede hende, ikke danskerne. Fra BT – Özlem Cekic: Jeg ville til Afghanistan og kæmpe muslimernes sag.

“Özlem Cekic, SFs folketingsmedlem og sundhedsordfører, var i sin ungdom så optaget af muslimernes kamp i Afghanistan mod russerne, at hun forsøgte at komme af sted for at deltage i konflikten på muslimernes side. Det fortæller hun i Radio24syvs program, ‘Søndagspolitikken.’ Så langt at hun sparede op af sine lommepenge for at få en flybillet til Afghanistan.

Det var følelsen af konstant pres, kritik og ikke at være accepteret, som fik den kendte SFer med kurdiske rødder til at søge mere og mere ind i en radikal fortolkning af islam. Hun begyndte i den tidlige ungdom at gå med tørklæde, holdt op med at give mænd hånd og gik i en tyrkisk moské. Özlem Cekic (SF) blev spyttet på, da hun begyndte at gå med tørklæde, og vreden over det danske samfund drev hende længere ind i en fundamentalistisk fortolkning af islam. …

Jeg syntes dengang, at det var det allervigtigste for mig. At kunne gøre noget for det muslimske fællesskab. Jeg ved ikke, om jeg tænkte, at jeg skulle være kriger, men jeg tænkte, at jihad krævede, at jeg i det mindste kunne hjælpe til i Afghanistan som kvinde,’ fortæller hun i Radio24syv.”

(Zenia Stampe med ‘tawheed’-finger, 18. juni 2015 – Özlem Cekic, 18. juni 2015)

“Mange muslimer har længe knyttet en fremvist pegefinger med troen på én gud. Håndtegnet er blevet brugt i forskellige sammenhænge, lige fra daglige bønner til konverteringer.” (Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67183/trackback

53 Comments »

 1. Zenia hun er syg. Hun kan ikke gøre for det. Hun ved ikke selv hvad det er hun hylder.
  Halshugninger og massevoldtægter af vantro dvs danskere.
  Dumme, dumme tøs.

  Kommentar by XXXXX — 22. juni 2015 @ 16:34

 2. Hvis hun ved hvad den finger betyder og det ikke bare et fordi billedet er taget på et tidspunkt hvor hun lige flyttede hånden eller lign, så under jeg hende al den kulturberigelse der kan ramme et menneske en mørk aften på nørrebro! Fy for helvede.

  Kommentar by Per — 22. juni 2015 @ 16:52

 3. – Per

  Hun lagde det på sin Facebook på valgdagen. Formentligt ment som en fuckfinger til Dansk Folkeparti. Hun er jo blank.

  Kommentar by Kim Møller — 22. juni 2015 @ 17:08

 4. Mere diametralt person skal der ledes længe efter i forhold. Jeg kan ikke umiddelbart ønske hende noget godt her i livet ud over gravfred.

  Kommentar by jp — 22. juni 2015 @ 17:12

 5. Her er vi jo ude i noget, der stærkt minder om de danskere, som under krigen med stolthed arbejdede i tysk uniform og for hvem det før eller siden endte galt, når modstandsbevægelsen fik nys om dem. Det er i hvertfald tydeligt, at dette kvindemenneske (Stampe) helt bevidst har valgt side, og godt ved, der ingen vej er tilbage.

  Kommentar by HD — 22. juni 2015 @ 17:19

 6. De er begge bindegale.
  Stampe vel værre end den anden, Stampe er ondskabsfuld, den anden blot dum.
  Var det ikke hende SF ´eren med “fattig Carina”?
  Mon ikke det store udland betragter os danskere med undren?

  Kommentar by AK JA — 22. juni 2015 @ 17:21

 7. Jeg troede Nazie (annagram zenia) Stå-i-Stampe VAR konverteret??? Syg i hovedet er der ingen tvivl om at hun er…!!!!

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 22. juni 2015 @ 17:38

 8. Det er ikke så underligt at Det Radikale Venstre har mistet mange stemmer.

  Kommentar by Liva — 22. juni 2015 @ 17:44

 9. Ps. Usigeligt frydsomt at Manu, øzlem og C. Hansen ikke kom i FT. Drønærgeligt at nazie-stå-i-stampe blev inde 😟

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 22. juni 2015 @ 17:45

 10. Hvis jeg endelig skulle vælge, ville jeg klart foretrække Cekic, der i det mindste er blevet en smule klogere med alderen.
  Det samme kan man desværre ikke sige om Stampe.

  Men så kan man jo glæde sig over, at radikale blev mere end halveret, og at Pestager bliver i EU, hvor hun forhåbentlig har en yderst beskeden indflydelse på dansk politik.

  Landsbyministeren fra socialakrobaterne forsvandt også ud i glemslen, og den forrige madminister (Mette Gjerskov) er forlængst glemt, bortset fra at HTS tog en selfie, åbenbart hendes speciale, med denne kone.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2015 @ 17:56

 11. At koble fingeren til tawheed synes jeg er langt ude, det er mig, siger den, fingeren, eller den er at se som pegepinden, gør som jeg, stem dog på mig. Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 22. juni 2015 @ 18:05

 12. Jeg håber så på, at antallet af ministre bliver reduceret i en ny regering. I den gamle var det nødvendigt med talrige nye ministre, der sjovt nok alle nåede at sidde et år + en dag, så ministerpensionen var hjemme.

  Hvem husker fx den stadig fungerende madmedister, udviklingsbistandsminister for flere negre i Danmark eller landsbyminister? Kommer vi til at savne dem? For mit eget vedkommende nej. Hvad var det i øvrigt, den radikale Manu Sareen var minister for? Børn, ligestilling og et par andre ubrugelige resortområder.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2015 @ 18:09

 13. Tak i øvrigt til Kim Møller for at have fjernet valgplakaterne fra sitet.

  Her på Østerbro hænger de nok, til de regner væk. Men det vil de ikke-valgte Lone Loklindt (radikale) og Helle Bonnesen (konservative) nok s**** på. Københavns kommune udskriver nemlig en beskeden regning på kr.40 pr. ikke nedtaget plakat.
  Engang efter sommerferien….

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2015 @ 18:15

 14. @3 kim møller, enten er hun blank, eller også har hun valgt side. Der var også en del danskere der hilste med en heilen da tyskerne invaderede danmark, det er svært at tolke det her anderledes. Ps, nu er det anden mandag uden pegida live stream, hvad skete der med det?

  Kommentar by Per — 22. juni 2015 @ 18:37

 15. Hun er sgu’ aldrig blevet spyttet på fordi hun bar tørklæde, tør vædde på det er lodret løgn.

  Kommentar by Johnson — 22. juni 2015 @ 18:37

 16. Jeg ser Zenias pegefiner som en “det må du ikke”-pegefinger. Ikke knyttet til Islam. Den slags aner Ztampe intet om.

  Kommentar by Dinesen — 22. juni 2015 @ 19:02

 17. Ok, er det ikke således, at hendes nuværende mand – etnisk dansker – var nødt til at konvertere til islam før ægteskabet, eller husker jeg fejl?

  Islam er så pudsigt indrettet, at en muslimsk mand gerne må gifte sig med en etnisk dansk kvinde, uden at hun skal konvertere.
  Det modsatte er mig bekendt ikke accepteret.

  Men gør mig gerne klogere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2015 @ 19:04

 18. @henrik petersen

  Jeg ved ikke, hvem du referer til?
  Men det du beskrev er tilfældet med Rushy Rashid og hendes etnisk danske mand. Han måtte konvertere til Islam.

  Mht Zenia er hun ikke muslim og etnisk dansk gift. Hun er bare en tosset kulturrelativistisk naivist

  Kommentar by Dinesen — 22. juni 2015 @ 19:22

 19. Den zkrigende Jaka Bov, viser bare hvor ondt hun har i sin finger,af at opdatere på FB.Det er jo én af konsekvenserne ved at være en fjæsbogspolitiker.Eller moske er Ztampen i gang med at vise at hendes fiktive piedestal skal være højere.

  Kommentar by - by Proxy - — 22. juni 2015 @ 19:37

 20. Så vidt jeg kan se, er det ingen markering af ståsted. Fingeren har blot været en tur i næsen og er endnu ikke rettet helt ud!

  Kommentar by Ukendt — 22. juni 2015 @ 19:41

 21. For en måneds tid siden inviterede Özlem mig på “cafemøde” – for at hun kunne forstå mit “had”. Jeg afslog i første omgang – jeg har ikke tid til den slags tidsspilde. Men et par venner overtalte mig og Özlem var stadig klar på at mødes. Vi mødtes på Café Blå Time (mit valg, jødisk ejet og serverer en udmærkede anti-jihadkager (croissant)) i en times tid. Jeg fik indtryk af en kvinde som var særdeles religiøs. Hun nægtede at tale om sharia og da jeg sagde at Koranen gav mænd ret til at slå kvinder troede hun ikke på mig. Til gengæld påstod hun hårdnakket at den tyrkiske ambassade havde politibevogtning hvilket er løgn. Da jeg sagde at Muhammed havde sex med børn trak hun ikke en mine – hendes ansigt blev stift. Man behøvede ikke være psykolog for at se hun forsøgte at skjule en reaktion hun ikke fandt passende. Det jeg bed mærke i var at hun ikke ville tage afstand fra selv de mest afskyelige af Muhammeds handlinger: sådan er en ægte islamist. Nu forstår jeg bedre hvorfor hun altid stemte pro-islam overalt hvor det var muligt. Og lige en sidste ting: Özlem lider åbenlyst af samme psykologiske kortslutning som får socialister og islamister til at nå samme perverterede konklusioner: når vi andre spreder fakta som vække vrede i muslimer så er det budbringeren som “spreder had”. Men folk er selv ansvarlige for deres følelser og reagerer man med vrede på kritik er det et udtryk for umodenhed og lavt selvværd – personlige karakteristika som islam producerer i industriel skala.

  Kommentar by Nicolai Sennels — 22. juni 2015 @ 19:58

 22. Poul Erik Skammelsen er i Kværs i Sønderjylland for TV2, for at få forklaring på hvorfor så mange sønderjyder stemte DF.

  Mon han kan give den som upartisk journalist?

  Kommentar by k.m. — 22. juni 2015 @ 20:36

 23. Det er muligvis ment som en underholdende joke, men det har også en mislyd af noget lettere hysterisk “brug-sproget-politisk”-fnidder, når Kim Møller udbasunerer, at Stampe viser tawheedfinger. Det lyder som Shansens jargon, der vel trods alt nok er lidt for pubertetsagtigt til en seriøs nationalkonservativ blog.

  Rent faktisk er jo usandt. Der er ingen anledning til at påstå eller antage, at Stampe ikke bare har til hensigt at give det helt almindelige oldgamle danske tegn, der hedder “En løftet pegefinger”.
  Hvad man iøvrigt mener om Stampe politisk eller personligt har ingen relevans i den henseende.

  Der skal være plads til satire, men man er stadig forpligtet på redelighed. Der er vel ingen grund til at lade sig inspirere af Omar Marzouk og lign.

  Kommentar by Jesper Hansen — 22. juni 2015 @ 20:49

 24. @Nicolai: Nej, den tyrkiske ambassade havde ikke politibevogtning i alle de år, jeg boede på vejen, men tag lige rundt om hjørnet til den israelske. DEn er ikke bare bag betonklodser, nu er hele den vej spærret hvor den ligger.

  Kommentar by Snaphanen — 22. juni 2015 @ 20:54

 25. @Nicolai: Og tak for forklaringen på “at sprede had” – at sige en sandhed, der fremkalder had hos en en anden, der derefter kan kalde en “hadefuld.”

  Kommentar by Snaphanen — 22. juni 2015 @ 20:56

 26. @jeg er enig med Jesper Hansen.

  zenia Stampe er ikke bevidst om hendes pro-islamiske arbejde. Hun er en naiv kulturrelativist. Og formentlig aldrig hørt om Tahweed. Hun ville nok tro, der var tale om en fin jakke, hvis hun hørte ordet.

  Kommentar by Dinesen — 22. juni 2015 @ 21:11

 27. @Nicolai Sennels

  Tak for historien. Interessant læsning!

  Kommentar by Dinesen — 22. juni 2015 @ 21:13

 28. #23 Jesper Hansen
  #26 Dinesen

  Det med tawheedfinger har Kim næppe ment alvorligt. Så vidt jeg kan se står ordet i anførselstegn.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 22. juni 2015 @ 21:18

 29. Jeg kan garantere jer for at hun udmærket godt ved hvad hun laver, hun er ækel, men jeg tror ikke hun er dum,og om hun skal lave nok så mange jihad fingre for at provokere, så er det stadigvæk penge og stemmer i kassen fra den voksende muslimske befolkning. De er jo totalt vilde med hende.

  Kommentar by Flaskeposten — 22. juni 2015 @ 21:35

 30. Jeg vidste egentligt ikke at Cekic har været jihad-idiot, jeg troede bare hun var kurder, så`n en peshmerga type…..nederen. Nu synes jeg de to madammer skal tage ned og servicere Isis lejren, bare på med tæppet og kom afsted.

  Kommentar by Flaskeposten — 22. juni 2015 @ 21:39

 31. > Jesper Hansen, Dinesen

  I tager fejl. Hun er ganske bevidst om det tvetydige signal hun sender. Det er en helt kynisk kalkule der ligger bag.
  Hvis I ser på hvem der kommenterer på hendes kommentarer på f.eks. facebook, så er det i uforholdsmæssig høj grad muslimer (også islamister med ‘kalifatter-hue’). Og hun dynamitfisker med det billede.

  På baggrund af mit kendskab til enkelte personer fra hendes nære (professionelle – nuværende og tidligere -) omgangskreds, så vil jeg gætte på, at hun ønskede følgende:

  Så først of fremmest at kaste en rød klud i ansigtet på DF’erne, for de ved godt hvad den strittende pegemand betyder, når f.eks. medie-islamisten Adnan Avdic toner frem med dén. Dernæst så er det jo også et ualmindeligt kraftigt signal til muslimerne, hendes prioriterede vælgergruppe, om at uanset hvor reaktionære de er, så er der også plads til dem. Den strittende pegemand er vel nærmest et “hipster håndtegn” blandt dem qua ISIS benytter det i stort set alle deres videoer, så hun er ‘en af dem’.

  Kommentar by Polka Charlie — 22. juni 2015 @ 21:59

 32. Naturligvis er Özlem islamist, hendes idol er islamisten i Ankara, Recep Tayyip Erdoğan, manden der betaler for våben og hospitalsophold for ISIS-krigerne…

  Kommentar by Polka Charlie — 22. juni 2015 @ 22:02

 33. Shansen har været her . Kig på hendes FB væg.

  Kommentar by Spinner — 22. juni 2015 @ 22:17

 34. – Erik

  Mener det skam alvorligt. I anførselstegn da det ikke er et dansk ord. Det er hendes måde at fortælle muslimer at hun respekterer Islam. Hun tænker som bekendt ikke dybe tanker.

  Kommentar by kimmobil — 22. juni 2015 @ 22:19

 35. – Spinner

  Kan hun overhovedet læse.

  Kommentar by kimmobil — 22. juni 2015 @ 22:21

 36. -kimmobil-

  Nok lidt , men ikke skrive. Hendes opslag er tit fuld af fejl.

  Kommentar by Spinner — 22. juni 2015 @ 22:31

 37. Fuck hvor er Zenia Stampe soen dog grim, håber sku snart at der kommer et burka PÅBUD.

  Kommentar by Fritz — 22. juni 2015 @ 22:37

 38. @32 Polka Charlie,

  Ja, og det tyrker slam til Erdoğan og hans tyrkiske islamlort financier også terrorister for danske penge.

  Kommentar by Fritz — 22. juni 2015 @ 22:42

 39. Helt enig med Polka Charlie!
  Konen er meget bevidst om det hun foretager sig – hun ved præcis, hvordan hun skal gebærde sig i medierne.
  Det er udtryk for en ekstrem kynisme på bekostning af Danmark, når hun nu har fundet sig en lille gesjæft, hvor hun kan få et levebrød ud af at lefle for muslimer/islamister.
  Det er ikke specielt fremsynet – men hun bekymrer sig tydeligvis ikke om den dag hun en dag kommer i konflikt med sine egne – dvs. muslimerne, når de om 10-15 år for alvor, helt i overensstemmelse med demografien, begynder at gøre krav på at styre de politiske processer i Danmark, som den endnu større minoritet de til den tid er blevet.

  Det er for let og naivt, blot at affærdige HENDE som naiv, IMO. Hun er en succesrig forretningskvinde!

  Kommentar by HD — 22. juni 2015 @ 22:44

 40. #34 kimmobil

  Da jeg sagde Kim refererede jeg til Kim Møller.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 22. juni 2015 @ 22:44

 41. Ozlem Cekics solidaritet ligger åbenlyst i den islamiske verden, og ikke i Danmark.
  Hun forsøger jævnligt at gøre den islamiske verdens problemer til vores.
  Godt hun ikke blev genvalgt.

  Kommentar by Robert R — 22. juni 2015 @ 23:03

 42. “Jeg tør kæmpe mod Dansk Folkeparti” står der på den plakat hun holder.

  De Radikale og Zenia Stampe er yderst populære blandt muslimer (klik på linket og se selv kommentarerne på FB, under foto)

  Jeg har svært ved at tro, at den finger er tilfældig – jihad-fingeren sammen med odet “(at(kæmpe))”…

  Samtidig er det ikke en gestikuleren der i den forbindelse giver mening at lave som dansker.

  Kommentar by Johnson — 22. juni 2015 @ 23:17

 43. “Jeg tør kæmpe mod Dansk Folkeparti” står der på (na-)Zenias propagandamateriale. Jeg er virkelig imponeret! Når man tænker på hvilken krank skæbne de formastelige kritikere tidligere har måttet lide, så er det altså sejt af Stampe. En stærk kvinde!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. juni 2015 @ 23:17

 44. Shansens opslag er blevet “Redigeret” for fejl.

  Efter mit indlæg ( 36 )

  Haha.

  Kommentar by Spinner — 22. juni 2015 @ 23:17

 45. @17
  “Ok, er det ikke således, at hendes nuværende mand – etnisk dansker – var nødt til at konvertere til islam før ægteskabet, eller husker jeg fejl?”

  http://www.american-pictures.com/gallery/friends/Ozlem.Cekic/ozlem.og.devrims.bryllup/index.htm

  Kig eventuelt også her: http://www.uriasposten.net/archives/27369

  Kommentar by BE — 23. juni 2015 @ 05:58

 46. Øj, hvor ER du dog godt nok modig Zenia, at du sådan TØR kæmpe imod Dansk Folkeparti, især når blodhævnen manifesterer sig noget i retning af at Dansk Folkeparti i høflige vendinger udtaler at de er politisk uenige med dig!

  Kommentar by Anders — 23. juni 2015 @ 09:45

 47. For satan hvor jeg hader den beskidte so. Intet ville glæde mig mere end at slå op i avisen en dag, og læse at landsforrædersoen var blevet kulturberiget.

  Kommentar by Fuckderadikalelandsforrædere — 23. juni 2015 @ 14:26

 48. Der har ikke været sparet på Photo Retouch på Zenia Stampes valgplakat. Hun er meget lidt køn i virkeligheden.

  Kommentar by M.P. — 23. juni 2015 @ 19:32

 49. > 48

  Det interesserer mig minimalt, hvordan hun ser ud, og for så vidt angår @47 synes jeg ikke, det er acceptabelt at omtale et menneske som so. Men ok, hver sin lyst.

  Det interesserer mig, hvad hun gør – eller snarere ikke gør – politisk, og dér er hun helt til venstre for sit eget parti. Som heldigvis blev mere end halveret ved valget.

  Måtte hun og hendes parti (Martin Lidegaard, fungerende men forhenværende Udenrigsminister, er vist også ude) aldrig få den fjerneste indflydelse på dansk politik nogensinde mere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2015 @ 21:43

 50. 49:

  So er det pæneste man kan sige om soen.

  Kommentar by helleredødendrød — 23. juni 2015 @ 23:40

 51. Stampe er i fint selskab…

  http://denkorteavis.dk/2014/tawheed-finger/

  Kommentar by Jern Henrik — 24. juni 2015 @ 08:15

 52. The Guardian 25/6/2015: A single finger pointing upwards represents the Isis brand of monotheism and a commitment to death and victory.

  Kommentar by Olé — 25. juni 2015 @ 08:23

 53. http://www.theguardian.com/world/2015/jun/24/isis-brides-secret-world-jihad-western-women-syria

  Kommentar by Olé — 25. juni 2015 @ 08:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper