23. juni 2015

Forherligende indslag om eks-militante Pelle Dragsted i TV2 Lorry: “Pelle er jo en ideologi-kriger…”

Eneste omtalte af Pelle Dragsted under valgkampen var et portræt i Berlingske, der blandt andet fortalte at ‘Enhedslistens egne kritikere’ mente, at han var “ved at rykke dem for meget til højre”. Da MSM på valgnatten ledte efter problematiske Facebook-opdateringer fra nyvalgte DF’ere, sad TV2 Lorry og redigerede på et forherligende indslag om Johanne Schmidt-Nielsens flere gange dømte politiske rådgiver. Fra Valgnat hos Enhedslisten

Line Baun Danielsen, TV2 Lorry: … Pelle Dragsted er en af de nye der kommer ind for Enhedslisten, som pressechef og politisk rådgiver for Johanne Schmidt-Nielsen, der har han faktisk haft en stor del af ansvaret for partiets succes. …

Oliver Fjalland, TV2 Lorry: Enhedslisten politiske kuglestøber og mastermind aflægger soldaterne på Frederiksberg et sidste besøg inden det går løs. …

Pelle Dragsted: Jeg har været med til at skubbe nogle ting i gang, og det er jeg selvfølgelig rigtig stolt af, men det er der jo en masse andre der også har været med til.

Johanne Schmidt-Nielsen: Vi har jo arbejdet tæt sammen i virkelig mange år. Pelle er jo en ideologi-kriger…

Oliver Fjalland: En ideologi-kriger, i dag kun verbalt, men der var engang i Pelles unge dage hvor ideologierne kom til udtryk på en voldsommere måde. Som 17-årig i 1992 blev han medlem af Antifascistisk Aktion, og deltog i flere voldelige demonstrationer der førte til en række anholdelser de efterfølgende år. En fortid han i dag tager afstand fra.

Pelle Dragsted: Jeg kan jo egentlig godt forstå at der har været en interesse omkring det, for det var jo nogle yderligtgående synspunkter, handlinger og alt muligt andet. Men der har ikke været så meget fokus på det her i valgkampen, for det handler jo nok ligesom om, at jeg aldrig har lagt skjul på det. Jeg har altid fortalt om det, og om hvilke refleksioner jeg har haft om det siden. Og hvor jeg står i dag, og hvorfor jeg er i Enhedslisten i dag og ikke render rundt i Nørrebros baggårde.

Oliver Fjalland: Nej, i dag er han helt fremme i første række…

(26-27 årige Pelle Dragsted, anonym talsmand for Antifascistisk Aktion, 2002)

“Der findes en del meget fantasifulde konspirationsteorier om Pelle Dragsted på diverse højreekstremistiske hjemmesider og blogs. De fleste informationer på disse sider er ren fantasi.” (Pelledragsted.dk, 2012)

(Østbanegade, Østerbro, 13. juni 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67192/trackback

14 Comments »

 1. Nå ja, hvad så. Han har slået panden ind på nogle burgøjsere. Kom nu videre, Kim!

  Det interessante spørgsmål er om han posted noget med Snehvide på Facebook, eller andre disney karakterer, der virker undergravende for det image som Disney koncernen ellers ønsker for deres karakterer. Hver taler vi selvfølgelig ikke forskellige former for kapitalismekritik men noget med seksuelle undertoner for nu er vi blevet så bonerte at det er en skandale.

  Det selvfølgeligt er bedst hvis han har brugt en disney karakter der på nogen måde kan forstås racistisk, uanset hvor meget den skal misforstås.

  Har han lagt den fascistiske agent Tintin eller slavehandleren Pipi Langstrømpe på Facebook?

  Kom nu ind i kampen, Kim! Det er sgu for hetronormativt det der.

  Kommentar by Helmut Kohl — 23. juni 2015 @ 08:40

 2. Hej Kohl

  Du lyder selv som en AFA klovn, “hetero-normativt” hahahahahahahaha.
  Men fedt du støtter klovnelistens voldsparlament, og kan tilføre debatten et pust af “jeres” marxistiske analyser, af de destruktive kapitalinteresser

  Kommentar by Winston Churchill — 23. juni 2015 @ 09:18

 3. “… deltog i flere voldelige demonstrationer der førte til en række anholdelser de efterfølgende år. En fortid han i dag tager afstand fra.”

  Oversat til dansk: Pelle er blevet for gammel til at være frontsvin.
  Heldigvis har SUF, AFA og de andre ungdomsorganisationer vist sig klar til at tage over.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. juni 2015 @ 09:21

 4. Pelle Dragsted er i mine øjne stadigvæk en voldspsykopat,
  og en samfundsnasser. Men nu får han råd til at flytte til et endnu mere monokulturelt område….

  Føj for satan en led ka`l!

  Kommentar by - by Proxy - — 23. juni 2015 @ 10:16

 5. Er det fri fantasi, når alle påstande nærmest kan fotodokumenteres.

  Kommentar by jens — 23. juni 2015 @ 11:10

 6. Pelle Dragsted er leder af den terroristiske terror rede AFA, at de er tilladte på grund af demokratiet i Danmark er en fejl.

  Kommentar by emmagad — 23. juni 2015 @ 12:15

 7. Winston Churchill — 23. juni 2015 @ 09:18

  læs indlægget igen.

  Jeg opfatter det som tyk ironi

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2015 @ 12:26

 8. PS. Det er afslørende at Pelle Dragsteds valgplakat er intakt, hvorfor mon?

  Kommentar by emmagad — 23. juni 2015 @ 12:28

 9. Fascisterne i egne række har de røde (inkl presse) svært ved at få øje på. Men det er jo det med at skue splinten i andres øjne, når man selv har en bjælke i sit eget.

  Kommentar by Kim Freyberg — 23. juni 2015 @ 12:35

 10. Pelle Dragsted er en ulækker, magtsyg og kynisk charlatan, der ikke burde gives adgang til Folketinget. Dét, at have været mangeårigt toneangivende medlem af en organisation, AFA, der bekender sig til at ville omstyrte samfundet ved hjælp af voldelige midler og som ikke vil respektere demokratiet, burde da være årsag nok til at han bliver forment adgang. Det er sindssygt, at der er folk, som stemmer på sådan en idiot og lidt ironisk også, at en ikke-demokrat kan vælges demokratisk. Manden er jo nærmest en dansk Erdogan, der udnytter demokratiet til at fremme sin egen antidemokratiske dagsorden.

  Kommentar by Olé — 23. juni 2015 @ 12:48

 11. Undskylder hvis jeg ikke fangede ironien overfor Helmut Kohl, men så var det fordi han lød præcis som dem, og jeg altså blev forvirret af parolernes naturlige vanvid.

  Jeg må tilføje, at jeg også mener at Pelle er uværdig til folketinget, og at hele enhedslisten burde straffes for deres støtte til østblokken, til voldelige organisationer og til koranens umenneskelighed.

  Forbyd enhedslisten

  Kommentar by Winston Churchill — 23. juni 2015 @ 15:55

 12. Hvis Glistrup kunne blive erklæret uværdig til Folketinget – så må Dragsted vel også kunne blive det. Afstemning i Tinget kræver blot at én MF’er fremsætter forslag herom.

  Kommentar by Sigwar — 23. juni 2015 @ 17:44

 13. Er der nogen der ved hvor ‘meget’ (domspraksis) der skal til for ikke at være valgbar?

  http://valg.oim.dk/partier-og-kandidater/fortabelse-at-valgbarhed.aspx

  Burde én som Pelle Dragsted ikke indbringes for valgbarhedsnævnet, da han jo har flere domme bag sig? Det vil jeg mene.

  Kommentar by Thorbjørn — 23. juni 2015 @ 18:00

 14. En dømt kriminel fra kommunisternes voldsegment skal nægtes adgang til ethvert off. hverv.

  Dømte kriminelle i landets fængsler skal ikke have stemmeret.

  Kommentar by Iznogut — 24. juni 2015 @ 02:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper