24. juni 2015

EB.dk kolporterer Paul Erhlichs klimaforskning – Forudsagde i 70’erne hungersnød med mio. døde i USA

Klimaforskning er forlængst blevet en religion. Vi er på vej mod ‘masseudryddelse’, kan man læse i Ekstra Bladet, der har oversat en artikel fra Daily Mail.

(Ekstra Bladet, 20. juni 2015: Forskere: Jorden nærmer sig ny fase – mennesket uddør før vi aner det)

Erhvervsmanden Lars Tvede kommenterer på Facebook, dansk oversættelse her.

“Historien nedenfor om vor snarlige udryddelse går nu sin gang på verdens medier…

Historien citerer et forskerhold ledet af Paul Erhlich, en af verdens mest berømte økologer, som har modtaget utallige priser for sit arbejde.
Ham har jeg fulgt længe… Eksempelvis har Erhlich bl.a. i 70erne forudagt, at der ville komme hungersnød med millioner af døde i USA, at Indien aldrig ville kunne brødføde sin befolkning, at råvarepriserne ville gå amok og at sandsynligheden for, at England eksisterede i år 2000, var ca. 50%. Om arters udryddelse har han tidligere postuleret, at vi mistede ca. 250.000 arter årligt; at halvdelen af alle arter ville være uddøde i år 2000 og samtlige ville være forsvundet i 2015 (OK, nu har jeg lige set en fugl flyve forbi, men år 2015 er jo ikke slut endnu).

Men i sin nye rapport siger han altså så, at vi alligevel ikke mister 250.000 arter årligt, men derimod at vi har mistet knapt 600 arter på 500 år. Det er altså godt en (1) art om året og altså ikke 250.000 arter, som han tidligere mente (hvilket forklarer min fugl). … Det betyder, at vi på 500 år har mistet tilsammen – hold fast – 0.007 % af verdens arter, svarende til 0.000014 % om året. Samtidig er der dog også kommet nye arter til, men lad nu det være.

Men rapporten viser også, at der forsvandt flest arter mellem 1900 og 2010. Nuvel, men det skjuler, hvad der er sket de sidste årtier:

1. Verdens biomasse er steget 14% siden 1980.
2. Skovene vokser nu i det meste af verden.
3. De globale landbrugsarealer er toppet og begyndt at falde.
4. Vi er kun ca. 10 år fra at verdens befolkning når under replacement fertility.
5. Omfattende samarbejde mellem akvarier, botaniske haver og zoos for at beskytte arter
6. 10-dobling af verdens naturreservarter
7. Vi kan nu teknologisk genskabe uddøde arter via DNA arbejde
8. Masser af frøbanker

Her er et fromt ønske: Kan journalister ikke lige stikke en finger i jorden og bringe en anelse perspektiv, inden de bringer den slags videre?”

Oploadet Kl. 10:29 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67224/trackback

20 Comments »

 1. Der er for mange mennesker på jorden, ingen tvivl om det, og alligevel arbejder Danmarks politikere på at få de eksploderende befolkninger fra alverden hertil, så de kan få vore penge og fremtid og lov til at eksplodere her, og for at vi kan leve en kort men festlig tid i en verden beriget af krig, vold, elendighed og fattigdom.

  Og på den måde reguleres jordens befolkningstal. Vi blege velfærdsdanskere vil forsvinde, og når de sidste, der var i stand til at producere nødvendigheder, er borte, så vil de fremmede også forsvinde, da de ikke kan andet end at leve af det, de få producerer. De er i overensstemmelse med deres religion kun skabt til krig og undertrykkelse.

  Så tag det bare roligt. Om føje år ligger Vesten øde hen – I den globale opvarmnings isnende kulde med Sct Hans aftener i vintertemperaturer.

  Kommentar by Svend — 24. juni 2015 @ 11:16

 2. Ja, det går bravt med den globale opvarmning

  http://ing.dk/artikel/britiske-forskere-vi-vil-faa-koldere-vintre-i-danmark-under-et-nyt-minimum-solens-aktivitet
  Hvis vi får en gentagelse af forholdene fra 1600-tallet, kan Nordeuropa opleve et temperaturfald på 0,75 grader celsius i vintermånederne….

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2015 @ 11:22

 3. “Forskere: Jorden nærmer sig ny fase – mennesket uddør før vi aner det” ENDELIG, endelig kom sandheden frem. Og vi må gøre alt for at forhindre at ‘mennesket uddør før vi aner det’ men det kræver øjeblikkelig stop af skatteyder kroner til offentligt ansatte akademiske skadedyr samt straks udvisning af koran tilhængere.

  Og så kan vi leve i fred og ro til vores dages ende.

  Og en stor tak til Lars Tvede herfra.

  Kommentar by Fritz — 24. juni 2015 @ 11:26

 4. Vi har lige haft sankt hans og det er pissekoldt – hvor bliver den globale opvarmning af?

  Global warming virker mere og mere som et bluff for at få fokus væk fra befolkningseksplosionen i muslimske lande.

  Mennesket har selvfølgelig en medvirkende faktor til opvarmningen, men mon ikke vores allesammens brintbombe (aka solen) har den største indvirkning?

  Hvis ellers vi kunne holde de muslimske landes befolkningsoverskud ude af Europa tror jeg ikke menneskeheden er ved at uddø.

  Kommentar by redneck — 24. juni 2015 @ 11:42

 5. Den “menneskeskabte globale opvarmning”, og ikke mindst de politiske “løsningsmodeller” de kører frem med, er mindst lige så godt bevist som det angivelige “planlagte industrielle massemord på seks millioner Jøder, fortrinsvis v.h.a. insektmidlet Zyklon B. gas”. M.a.o. politikerne bestemmer både hvordan historien, og videnskabelige konklusioner ser ud. Vi kunne således spare en del penge ved at fyre historikere og videnskabsfolk, og lade politikerne tage sig af det hele.

  Kommentar by Balder — 24. juni 2015 @ 12:36

 6. Ps. I øvrigt tjener begge fokusområderne helt nøjagtigt den samme dagsorden. Hjernevask til fordel for Global Government – New World Order

  Kommentar by Balder — 24. juni 2015 @ 12:43

 7. The Coming Ice Age (1978) (Global Cooling) with Leonard Nimoy

  https://www.youtube.com/watch?v=ei-_SXLMMfo

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. juni 2015 @ 12:48

 8. Jeg griner, hver gang jeg hører de her klimatosser skabe sig! Det er fuldstændigt ligegyldigt, hvad vi gør her på jorden, for det er Gud, der bestemmer tingenes gang, herunder klimaet.

  Ingen forsker har evnet at bevise, at menneskelige aktiviteter har indflydelse på temperaturen. At tro, at vi kan hæve og sænke den globale temperatur efter forgodtbefindende, det er da grinagtigt og blot endnu et tegn på en hensygnende, afgudsdyrkende, selvoptaget og Gudsfornægtende menneskehed.

  Kommentar by Dhimmi — 24. juni 2015 @ 13:24

 9. #5 Balder

  Skal du absolut blande Holocaust ind i noget som det ikke har noget med at gøre?

  Kommentar by Erik Jørgensen — 24. juni 2015 @ 13:32

 10. Jeg skal love for,der bliver skruet op for retorik’en i god tid foer det naeste klimacirkus i Paris.Ligegyldigt hvilket medie man lukker op for,bliver man taeppebombet med enslydende dommedags-scenarier;endnu en grund til at slaa over paa et klassisk musik-program i radioen og slukke tossekassen.Nyhedsformiddling,ikke mindst
  omkring klimaet,lader efterhaanden til kun at have en haandfuld
  underleverandoerer.Der kan man som “journalister”saa hente varen og smide den i nyhedsformiddlingens pendant til mikroboelgeovnen…nemt,
  hurtigt,enkelt,og der skal taenkes meget lidt over haandteringen .
  Velbekomme!

  Kommentar by krassisten — 24. juni 2015 @ 18:53

 11. Hvor er Bjørn Lomborg??

  Det var festligt, da han kunne få klimafanatikerne op i det røde felt

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2015 @ 22:00

 12. Allerede Grænser for Vækst var totalt forkert i sine forudsigelser. Det samme med Brundtland-rapporten.

  Balder tror jeg har ret i at sammenligne myterne om udledning af CO2 og brug af Zyklon B i KZ-lejre. I begge tilfælde er der langt mellem de kompetente fortalere for den officielle udlægning, og fraregnes alt det uvidenskabelige virker det som om henholdsvis http://www.realclimate.org og http://www.nizcor.org er de centrale kilder. Begge steder bruges taktikken med først og fremmest at drage deres modstanderes personlige troværdighed i tvivl, og er den videnskabelige argumentation så stærk at den metode ikke virker, så opfindes ret usandsynlige videnskabelige argumenter for at kunne opretholde myterne.

  Kommentar by perhag — 24. juni 2015 @ 22:43

 13. Det er så kontraintuitivt at tro på at vi kan blive ved med at have konstant økonomisk vækst, at det kun kan sidestilles med religion.

  Bare fordi EN mand har gættet nogle år forkert om et ekstremt kompleks emne, betyder det jo ikke at han overordnet tager fejl. Hvornår sagde Glistrup vi ville have borgerkrig i Danmark? Det er da ikke sket endnu, så han tog bare helt fejl… eller hvad?

  Naturligvis er det en ERHVERVSMAND der siger at vi kan fortsætte som hidtil uden problemer. Hvad ved han om fysik og udvinding af grundstoffer?

  Økonomer mener også at vi er koblet helt fra den virkelige verden og at man kan opfinde energi og ressourcer.

  Bare fordi venstrefløjen startede med at gøre opmærksom på at der er grænser for vækst, skal man jo ikke afvise det på automatpilot.

  Det anslås at jorden kan brødføde 1 mia. mennesker uden olie. Den konventionelle olieproduktion toppede i 2006, og har kun holdt sig oppe ved hjælp af dyr shale og fracking olie. Det marked er kollapset nu på grund af den lave oliepris. Økonomien har haltet siden.

  Man skal da være idiot hvis man håber på kollaps og faldende økonomi. Jeg kender ingen der håber på det, men derfor kan man jo godt indse at det er uundgåeligt alligevel.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 24. juni 2015 @ 22:52

 14. PS. Lidt sjovt, så er det næsten udelukkende indadvendte, analytiske typer der forstår problemet

  http://physics.ucsd.edu/do-the-math/2015/04/programmed-to-ignore/

  Hvor mange politikere er mon af den type?!

  Kommentar by Kenny Starfighter — 24. juni 2015 @ 22:57

 15. Af den CO2-mængde som vi mennesker totalt har udledt pga. fossile brændstoffer er ca. havdelen udledt gennem de seneste 20 år. Alligevel er klimaet ikke gået amok. Hvorfor mon?
  For 10-12 år siden blev der snakket meget om is-fri nordpol og de deraf afledte fordele i den interkontinentelle varetransport … men der har været stilhed om emnet lige siden. Hvorfor?

  Hvorfor er alle klimahystadernes visioner ikke blevet til virkelighed?

  Lad os tale om befolkningstilvækst. Det er meget vigtigere – af indlysene årsager!

  Og dig Balder; Hold kæft med din forbandede holocaustbenægtelse! Du er en intelligent og velformulerende idiot. Hvad vil du opnå?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. juni 2015 @ 04:31

 16. #7 – Du propagerer en myte. Læs det her: http://www.realclearscience.com/blog/2014/01/the_myth_of_the_global_cooling_consensus.html

  Kommentar by Yarr — 25. juni 2015 @ 06:12

 17. Kenny.

  Tvede er faktisk kendt for at sætte sig ind i de ting han udtaler sig om.

  Kommentar by Sigwar — 25. juni 2015 @ 07:00

 18. Ja klimahysteriet er virkelig en ersatz-religion. Hver gang man hører ordet “klimasynder” er det jo åbenbart.

  Da jeg var barn i 80’erne hylede de venstreorienterede tosser stadig om deres frygt for at sod og aske fra industrien lukkede sollyset ude, så vi var på ind i en ny istid. Da der var energikrise og et par kolde vintre i træk var enhver journalist jo også klar til at springe på den vogn.

  Nu forsøger den samme gruppe at overbevise verden om, at global opvarmning er
  1) menneskeskabt
  2) et alvorligt problem

  ad 1) Det er først i nyere tid, at mennesket er begyndt at afbrænde fossilt brændsel i større mængder. Hvorfor var det så varmere da vikingerne bosatte sig på Grønland end det er nu? De kunne dyrke byg på Grønland, og der voksede 6 meter høje træer.

  ad 2) Hold nu op med at tro at verden går under, fordi det bliver et par grader varmere. Det har det været før (se 1), og hvis det bliver det igen, så klarer vi det nok også.

  Kommentar by Hertz — 25. juni 2015 @ 15:47

 19. @Erik Jørgensen + Hr. Naturli’: “Skal du absolut blande Holocaust ind i noget som det ikke har noget med at gøre?”

  Det er de andre der begyndte Erik / Naturli.

  Man er jo begyndt at bruge ord som “klimabenægtere”, og man forsøger at udskamme mennesker på sjofleste vis, og anklager dem for at være samvittighedsløse fascister, og skyder dem alt mulige motiver i skoene. På samme måde som man behandler folk som ikke slavisk følger det påtvungne historiske narrativ. Der er lukket for modargumenter. Om holocaust “fandt sted” eller ej; argumentet står!

  Sagen er den samme, og den første har givet anledning til den anden. Da magthaverne erfarede hvor store løgne folk var villige til at sluge gik de helt amok.

  Som en EU parlamentariker sagde: Nu da vi har set hvor nemt det var at tvinge folk over til sparepærer og forbyde glødelampen, er vi parate med en hel liste. (ikke ordret, men det var meningen)

  Vi er nu nået til kolonorme højder med hensyn til historieforvanskning og alt mulig andet løgn og latin.

  Lys over alt det der er…

  Kommentar by Balder — 26. juni 2015 @ 01:41

 20. Ifølge en BBC-artikel fra 2012 (der forøvrigt siger, at 801 arter var uddøde mellem 1500 og 2012), så er der ialt dokumenteret, at én art uddøde mellem 2000 og 2012.

  Det at opregne antallet af uddøde arter tager heller ikke højde for, hvor mange der ville være uddøde uden menneskers indblanding.

  http://www.bbc.com/news/magazine-17826898

  Kommentar by Henrik — 26. juni 2015 @ 17:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper