8. april 2009

Idealisten Thomas Bodström

Socialdemokraten Thomas Bodström er tidligere svensk justitsminister. Som forfatter er han bogaktuel med Idealisten.

“En ung politiker med invandrarbakgrund, Carlos, startar ett upprop mot rasismen tillsammans med en äldre kollega, socialdemokraten Jan-Olov. De sitter båda i justitieutskottet där Gerd är ordförande. Det blir ett uppmärksammat initiativ eftersom man jobbar över partigränserna. När Carlos brutalt skjuts ner utanför sin villa i Nacka går misstankarna direkt mot Sverigedemokraten Carl Struwe och hans rasistiska anhängare.

Set på Snaphanen.

Oploadet Kl. 23:43 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6723/trackback

22 Comments »

 1. Muah muah muah…

  Den sture socialistiske offerkultur.

  Den sture socialistiske redder-kultur.

  Den sture socialistiske selvmedlidenhedsdyrkelse.

  Drama og sex og realsocialisme efter bedste svenske udmalkede forbillede.

  Selv folk med invandrarbakgrund, må da også nå opkastnings-grænsen…

  Og..

  Hvem fanden har tid til at læse eventyr, når der er gyserhistorier hver dag i erhvervsnyhederne og når der er den store europæiske skrækroman, Lissabontraktaten, som tramper i kraft inden længe og som i øvrigt kan bestilles gratis over nettet?

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 00:00

 2. Det ville næsten være synd og skam at den svenske idealist skulle få lov til at væreden eneste på denne side.

  En nu afdød dansk idealist, som advarede mod muhamedanertruslen i Danmark stilles til offenligt skue ved at benytte nedenstående link.

  Uddraget stammer fra Mogens Glistrups forsvarstale i Østre Landsret den 12. marts 2003.

  God fornøjelse og god påske.

  http://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/01/ubetinget-f%c3%a6ngsel/

  Kommentar by Karsten Lund — 9. april 2009 @ 05:48

 3. Apropos Sverige…

  Polisen har sprängt stor våldtäktsliga
  http://lt.se/nyheter/1.109423

  Kommentar by BE — 9. april 2009 @ 07:25

 4. Virkelig et innovativt plot – mon ikke det kan give inspiration
  ude i DR-byen?
  Aprospos: bliver “spændende” at se den næste drama-serie fra DR…skulle den ikke hedde Borgen og handle om noget så apolitisk som Christiansborg? Mon ikke denne Thomas Bodström kunne få et par opgaver evt. som konsulent, så danske seere også kunne nyde godt af hans mange kreative talenter?

  Kommentar by Winston — 9. april 2009 @ 08:16

 5. Denne “geniale” svenske forfatter burde præmieres med den i Tivoli og Bakken nylig indførte “svenskerrabat”, her gjort hel gratis til forlystelsesstedet “Nørrebro”, iklædes jødekalot og israelsk flag.

  Hvis han efter såden en spændende tur op og ned af gettoens fortove kommer levende frem til sortedamsøerne, vil han være moden til at nedskrive sine oplevelser som troværdige – han kunne jo selvfølgelig også bare blive hjemme og tage fx. til Malmø eller Trollhättan.

  Men som bekendt er miraklernes tid forbi for svenskerne, så den slags besøg i virkelighedens verden sker nok ikke.

  God Påske.

  Kommentar by Bodil — 9. april 2009 @ 08:51

 6. Hold kæft, hvor er svenskerne ulideligt politisk korrekte. Uanset om det er Wallander, Beck eller en anden figur, som her, handler det altid om nogle fæle højreorienterede racister eller nogle yderligtgående kristne, der er skurke, og det er venstreorienterede eller stakkels indvandrere, der er ofrene. Tidligere så jeg en del svenske krimier, men det kan jeg efterhånden ikke holde ud. DDR følger godt med.

  Virkeligheden er som bekendt en anden, det er venstreekstremister og perler, der smadrer vore byer og laver attentater mod borgerlige politikere. Perlerne (læs muslimerne) står også for hovedparten af de tusinder af årlige voldtægter i Sverige, næsten udelukkende med etnisk svenske kvinder som ofre. Tænk, hvis hvide mænd voldtog mellemøstlige kvinder. Man tør næsten ikke tænke tanken.

  Geert Wilders overbringer bare det dårlige budskab, men ham vil de have forbudt/nægtet indrejse, foreløbig i UK, men andre følger trop, vent bare. Sandheden er ilde hørt…

  Kommentar by Henrik — 9. april 2009 @ 10:31

 7. I min logik ville sverigedemokraten havde skudt socialdemokraten.
  Og så skulle titlen på bogen hedde “Stikkeren”

  Kommentar by Menig 442 — 9. april 2009 @ 10:56

 8. @ BE

  Interessant kommentarspor under artiklen du linkede til.
  31 kommentarer, men hele 58 bortcensurerede…

  Kommentar by Sebastian — 9. april 2009 @ 11:32

 9. Selv om alt peger på butleren, så KAN det jo godt være gartneren, og sverigedemokraten (som ikke er racist, men hans tilhængere er racister (der har vist været en jurist inde over)) viser sig måske til sidst som en hædersmand, men efter de anmeldelser at dømme, som Bodströms første bog – Rymmaren – fik, så er det svært at forestille sig, at hans plot er så raffineret. Eksjustitsministeren er tilsyneladende så blottet for talent, at det bliver fascinerende. Såmegetdestomeresom Bodström kan blive statsminister i Sverige.

  Talentløsheden på højt niveau kunne få mig til at overveje at læse den bog, for den gør ham nøgen som en tryllekunstner, der røber alle sine tricks i løbet af showet. Bare sådan noget som at Den Gode Perker hedder Carlos og altså er en god kristen fra Chile – for svenskerne hader muslimer af et godt hjerte, de må bare ikke sige det, men her slap det ud alligevel.

  Og når et “initiativ mod racisme” beskrives således: “Det blir ett uppmärksammat initiativ eftersom man jobbar över partigränserna”, så skuer man lige ind i det tomme rum, som en svensk toppolitiker lever i uden kontakt med den virkelige verden. Endnu et initiativ til at tilegne sig noget statsstøtte med PK-statspropagandaprojekt nummer 177.000 vil naturligvis overhovedet ikke blive registreret ude ved køkkenbordene.

  En dum mand som Bodström kan ikke finde ud af at manøvrere mellem den falske virkelighed, som konstrueres og rekonstrueres i medierne og så den virkelige virkelighed.

  Kommentar by Nils — 9. april 2009 @ 13:02

 10. Kim Møller (cand. mag i historie) skrev til undertegnede:

  “Måske var jeg lidt for grov. Dine nazi-henvisninger er trods alt mere spidsfindige.”

  Eftersom du ikke har svaret mig i den oprindelige tråd, må jeg jo stille dig spørgsmålet igen:

  Hvor og hvornår er jeg kommet med “nazi-henvisninger?

  Som historiker repræsenterer du hele historikerstanden. Vær venlig at påvise bare ét sted overfor mig og dine læsere, hvor jeg har gjort mig skyldig i din anklage, eller træk påstanden tilbage.

  Jeg forventer i øvrigt, at dine læsere kan se det rimelige i mit krav, eftersom jeg står herinde med navns nævnelse.

  På forhånd, tak.

  Kommentar by Maria Tacchinardi — 9. april 2009 @ 13:43

 11. >10 Hvad repræsenterer du Maria?

  Den store flok af indignerede venstrefløjsfolk, som altid ser sig selv som offer. Retfærdighedens apostle?

  Take a good look at yourself, honey.

  Eva Braun i bunkeren: ,,Jeg vil ikke leve i en verden uden nationalsocialisme!- skyd mig Adolf,,.

  Nazisterne så sig selv, netop som retfærdighedens apostle. Det var bare altid en retfærdighed alene udfra deres eget verdensbillede og det lavede de bekendt om, som EU, f.eks. skifter underbukser, -hver eneste dag.

  Kun islam står tilbage, som det faste støttepunkt i en forvirret verden, lige noget for socialister og EU-rister. UHmmm..

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 13:58

 12. Kim Møller har venligst svaret mig i den anden tråd.

  Kommentar by Maria Tacchinardi — 9. april 2009 @ 14:06

 13. >Solipsisyfos

  Jeg er IKKE venstreorienteret og jeg ser ikke mig selv som et offer. Men jeg kræver dog, at folk ikke siger noget om mig, som ikke passer. Men jeg kan forstå, at hvis man ikke er 100 procent enig i alt, hvad der står på Uriasposten, så er man venstreorienteret.

  Nyd påskeharen.

  Kommentar by Maria Tacchinardi — 9. april 2009 @ 14:09

 14. >6

  Du har ret. Og i dag er det Sverige, i morgen er det OS!. Vi må se at få indført grænsekontrol over broen, ellers går det helt galt i Kbh.

  Den næste store satsning fra DDR, må naturligvis være en længere spændende krimiagtig kvindesags-intrige, som finder sted inde i selve DDR-hovedkvarteret! ih hvor spændende. Og den vil blive zuper. Er der noget DDR er god til, så er det at lave film om sig selv, de kan faktisk ikke rigtigt andet. DDR er en religion i sig selv. Og nu de har fået den store blå KABA, så er der rigtigt noget at hylde og tilbede.

  Og naturligvis bliver de nødt til at indføre en superlicens for deres superprogrammer, nemlig 8000,-/ år pr. husstand, naturligvis tvangsindrevet, ellers kan det jo ikke lade sig gøre.

  Islamo-sozialismen is here, to stay!. Lovely!

  Og alle de gode hjerner flygter ud af Europa i øjeblikket.. To go!

  -Tark for karfe, sier jar barer.

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 14:11

 15. >13 Okay okay.. jeg vil nyde min påske-..edderkop.

  ,,Men jeg kræver dog, at folk ikke siger noget om mig, som ikke passer.,,

  Hvis Kim Møller krævede det samme, så kunne han, uden rent retslige problemer, sagsøge hele den danske medieindustri, hele folketinget, hele ….

  Og Pia (ben i næsen) Kjærsgaard, kunne gøre det samme, og mange flere.

  -Som man siger: ,,stik næsen frem? -forvent lidt hak i tuden,, (vi bor jo i Janteland)

  Nå, måske skulle jeg ikke kæmpe Kim Møllers kampe, han er meget bedre til det end mig. Tak Kim Møller, for at lære mig så meget.

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 14:19

 16. Så er Raket-Marie på affyringsrampen igen.

  Maria, du stak af fra adskillige ubesvarede spørgsmål i tråden om akademikeren der ikke kunne lide rosenkål. Hvis du tror at du kan skabe dig selv integritet som blogger ved at stikke af, for blot og dukke op i en anden tråd og lade som ingenting kan du godt tro om igen.

  Glemmer du, så husker jeg. Hvordan var det lige: Du beskyldte Kim Møller for at være psykisk syg p.g.a. denne postering, citat: “Det må værre en sygdom”.

  I Danmark har vi heldigvis været relativt forskånet for brugen af denne fiktive sygdoms-etiket ‘islamofobi’ hæftet på dem der siger siger sandheden om denne herrefolksideologi. Du, Maria, i et øjebliks tankeløshed, greb lige ned i meme-posen – fordi du intet som helst ved om det faktuelle med denne debatødelægger, som en hån af den blogejer du prøvede at nasse læsere fra, og til skade for os andre og debatten generelt. Det var så nemt, Maria – bare lige at slynge en sygdomsetiket ud. Så regnede du måske med at du scorede nogle points som ny, fremstormende blogger?

  Hvornår siger du undskyld, Maria?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. april 2009 @ 14:34

 17. >16

  Jeg vil gerne sige undskyld på Marias ( im NOT a rocket scientist!-rueally! )- vegne.

  Thi ungdommen er smuk og dum. Ak. Men smuk.

  Ungdummen nu til dags!

  ( Hvor er jeg bare et stort fælt svin, jeg vil slå mig selv med et smeltet påskeæg og gnække rundt som en mutant-kylling med en bombe i hanekammen, gnæk gnæk.. hold mig op, hold mig så OP! …. mumle, bæve..)

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 16:35

 18. @Maria

  Hvis du (gen)læser mit indlæg, vil du sandsynligvis opdage, som Kim Møller også fremhæver, at jeg netop ikke læser hans forfatterskab biografisk. Derfor spiller det ingen rolle for min læsning, hvilket samfundssyn mennesket Knut Hamsun abonnerede på. Bevares, det kan da være interessant nok at læse en biografi om ham i ny og næ, Thorkild Hansens trilogi ’Processen mod Hamsun’, eksempelvis, men det har ingensomhelst betydning for mit forhold til Victoria eller til Johann Nilsen Nagel. (Og så fremgår det jo af din blog, at du selv læser Céline; kender du mon til hans fortid, nu hvor du frejdigt påstår, at jeg rehabiliterer Hamsun? Det må da siges at være Nemesis, der har rakt sin krogede hånd ud og peget dig ud!) Jeg kan desuden oplyse dig om, at en tredjedel af medlemmerne i Det Danske Hamsun Selskab, som jeg har æren af at være formand for, er af jødisk herkomst. Hvis jeg må citere Thomas Mann, der på mange måder havde et ambivalent forhold til jøder, selv om han var gift med en. Han hyldede dem som de største kendere af litteratur og kunst: ”Kun den litteratur og kunst, der består de jødiske kritikeres syretest, er værdifuld,” hævdede han. Jeg kan således garantere dig for, at var der blot en dråbe af totalitarisme i Hamsuns romaner, var de ikke medlemmer af selskabet. Der kan ”kun” påvises tre steder i hans skrifter, hvor han udtaler sig antisemitisk, hvilket ikke er alarmerende, når man betænker, hvor meget han efterlod sig. I de sidste mange år af sit liv var Hamsun desuden døv og måtte derfor kradse alt ned på papir. Men hvis du ligger inde med vigtig viden om Knut Hamsuns liv og levned, som det norske eller danske Hamsun Selskab ikke kender til (Hamsun-Selskapet har udgivet mere end 2000 sider skrevet af professionelle litterater og historikere), er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

  Bielefeld

  Kommentar by Bielefeld — 9. april 2009 @ 16:42

 19. Man er først rigtig ikke-ryger, når man har været ryger.

  Man er først rigtig ikke-nazist, når man har været nazist.

  Etc. etc. etc.

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 17:59

 20. 75% af alle de tyske læger var glødende nazister i 1938.
  Mærkværdigt ikke?.

  Nazismen var et brus af håb, i en totalt deprimeret verden.

  -en depression, som vi måske stødt og roligt sejler hen i mod i øjeblikket…

  Hvad bliver det næste brus af håb?

  Kommentar by Solipsisyfos — 9. april 2009 @ 18:04

 21. Det lyder som om Thomas Bodström er blevet inspireret af DDR’s “Livvagterne”. Mon ikke den ‘gode’ Svensker snart stiller op til et hyldest-interview hos Kurt Strand i DDR2??

  Kommentar by JensH — 11. april 2009 @ 08:22

 22. >Bielefeld

  Céline, ja, du har ret, men jeg er ikke formand for et selskab, der forsøger at “udbrede kendskabet til hans værker.” ;-)

  Venligst,
  Maria

  Kommentar by Maria Montefiore Tacchinardi — 12. april 2009 @ 19:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper