25. juni 2015

Homoseksuel feminist græd på valgaftenen, og er bange: Knuselsker Ramadanen, Koranens måned…

Indtil to med samme køn reproducerer sig selv, så vil jeg fastholde at homoseksualitet er unaturligt i ordets egentlige betydning. For mig at se en helt apolitisk konstatering. Desuagtet, så er ‘queer-segmentet’ en integreret del af den yderste venstrefløj. Et arke-eksempel er Sarah Elizabeth Daley, kvinden bag Facebook-identiteten ‘En feminists bekendelser’. På valgaftenen stortudede hun over valgresultatet. Få dage senere jubler hun over at et forældremøde i en børnehave aflyses af respekt for et Koran-vers. Mod biologisk realitet, for islamisk ideologi…

“Måneden Ramadan, hvori Koranen blev sendt ned som en retledning til menneskene, som klare beviser på retledningen og Sondringen, i den skal enhver af jer, der er hjemme i denne måned, faste. … overhold antallet, og lovpris Gud, fordi Han har retledt jer!” (Koranen 2:185)

(Sarah Elizabeth Daley på Facebook, 18. juni 2015, kl. 21.39)

DF står til at blive det næst største parti. Ja, jeg græder. Jeg græder. Jeg skammer mig over det her land. Mit hjerte og tårer går ud til alle mine medborgere.” (Sarah Elizabeth Daley på Facebook, 18. juni 2015)

“Min datters børnehave har aflyst pga af sidste nævnte, da de mener det er ærgeligt at ekskludere halvdelen af forældrene. Derfor er arrangement flyttede til efter Ramadanen, så alle kan være med til at spise kage og drikke kaffe. Det er det Danmark jeg elsker og ønsker (‘En Feminists Bekendelser’, 23. juni 2015)

(Udsnit af foto, En feminists bekendelser’ på Facebook, 23. juni 2015)

Mere.

“Ramadan mubarak til alle vores muslimske venner” (Sarah Elizabeth Daley, 17. juni 2015)

“I følge mit facebook feed står rød blok til at vinde 179 mandater” (Sarah Elizabeth Daley, 18. juni 2015, kl. 14.47)

“Det er virkeligt. Jeg er knust. Og fuck jer røde der ikke stemte. Fuck jer.” (Sarah Elizabeth Daley, 20. juni 2015)

“Jeg homo med barn, arbejdsløs, udlænding, kontanthjælpsmodtager, kvinde og feminist. DK regeres nu af overvældende mange homofober, racister, antifeminister og mennesker der mener at løsningen på arbejdsløsheden er fattigdom, og som syntes det er anstændig at mobbe kontanthjælpsmodtager, flygtninge, og LGBT+ personer. Ja, jeg er bange.” (Sarah Elizabeth Daley, 20. juni 2015)

Hvis man mener at jeg afviger fra dansk kultur, burde man kraftigt genoverveje ens kulturbegreb. Just sayin.” (Sarah Elizabeth Daley, 20. juni 2015)

Oploadet Kl. 04:41 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67243/trackback

68 Comments »

 1. Når han/hun har den opfattelse hvad gør han/hun så i Danmark ?
  Han/hun burde forføje sig til et land hvor hans/hendes specielle ønsker kan accepteres.

  Homoseksualitet er ikke blot unaturligt – jeg har det indtryk at det er den højeste form for perversitet.

  Hvis en voksen mand går i seng med en 14-årig pige og selv om det sker med pigens fulde indforståelse, er folk ved at kvæles i deres egen forargelse.
  Men når to mænd “gifter” sig med hinanden og forsøger – på deres måde – at få børn, og deres anstrengelser ikke lykkes, kan de købe et barn.
  Så er der nogen der udbryder: “Jammen de ELSKER jo hinanden”.
  Fy for den lede :-(((

  Kommentar by Frost-Hansen — 25. juni 2015 @ 05:22

 2. Den/det er dog det mest ækle der tænkes kan. Så kan man vist ikke komme længere ud i afsind og perversitet.

  Kommentar by Danskeren — 25. juni 2015 @ 05:35

 3. Homo med barn, udlænding på Bistandshjælp, Islam elsker ? Jo, du lyder godt nok som du er noget af en gevinst for Danmark hr Sarah …

  Da du jo knus-elsker Islam, s¨prøv lige at tage en tur ind på Nørrebro, og gå en tur, med din kæreste, hånd i hånd, og kys og kram hinanden lidt, sådan ved omkring 22 tiden, så kan jeg garanterede dig for, at du får et hurtigt og kontant kursus i Islams tolerance homo´er som dig og din kæreste.

  Der hvor Islam bestemmer for alvor, som feks Iran og IS, bliver folk som dig og din kæreste hængt i kraner, eller smidt ud fra bygninger, efter grusom totur..

  Jeg betaler gerne billetten til dig og din mand, hvis du ønsker at opleve Østen´s mystik, og Islam´s rumlighed på nærmeste hold..

  Kommentar by Christian — 25. juni 2015 @ 06:07

 4. @3 Christian
  Det er virkelig et studie i begrebsforvirring, og ja prøv at gå en tur hånd i hånd på Nørrebro ved 22 tiden og kysse kramme lidt, og straks vil verdens realiteter gå op for jer.

  Kommentar by Robert R — 25. juni 2015 @ 06:19

 5. Jeg kunne godt skrive en kommentar om denne “dailey”e kvinde,
  men jeg fattes ord. Hun får mig til at skammes over mit køn i en grad
  hun aldrig kommer til at fatte.

  Skrevet af en arbejdende, etnisk dansker,selvforsørgende,skattebetalende,antifeminist og KVINDE!

  Kommentar by - by Proxy - — 25. juni 2015 @ 06:34

 6. Men nede i Kalifatet kan de sikkert godt bruge hvad vi andre kan undvære.

  Så afsted med hende.

  Kommentar by Sigwar — 25. juni 2015 @ 06:48

 7. 3. Christian. Skulle til at skrive noget lignende ang. selvmodsigelsen.

  Kære Homo, jeg stemte DF. Jeg har intet imod homoseksuelle. Tværtimod ønsker jeg et samfund hvor vi ikke går og bestemmer over hinanden, hvilket per automatik gør mig modstander af Islam.

  Så kære Homo, jeg er på din side. Desværre er du i stemmeboksen på det forkerte hold.

  Kommentar by Anders — 25. juni 2015 @ 06:57

 8. Efter at have læst SED indlæg på Facebook, tror jeg, at grænsen for, hvad man kan nå med kendte pædagogiske midler er nået.Jeg fattes ord. Er vedkommende kvinde eller mand, er i tvivl trods navnet.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 25. juni 2015 @ 07:01

 9. ¤7

  Har studeret billedet af personnagen med så megen omhu som kvalmen tillod. Efter konsultation med en KVINDE må hun og jeg konstatere, at KØNnet ikke kan afgøres på det foreliggende grundlag. KØN er hun/han ihverttilfælde ikke!

  Kommentar by Ukendt — 25. juni 2015 @ 07:24

 10. Hun er så overdrevet at det nærmest er karikeret.
  Den datter hun har får på ingen måde en chance for at danne sig et fornuftigt og varieret billede af verdenen.

  Kommentar by Frank Hagmann — 25. juni 2015 @ 07:46

 11. Frost-Hansen: “Hvis en voksen mand går i seng med en 14-årig pige og selv om det sker med pigens fulde indforståelse, er folk ved at kvæles i deres egen forargelse”å

  – Ja det er de forhåbentlig. Gamle grise skal holde nallerne fra 14-åige piger. Men jeg tror mange muslimer vil være enige i dit udsagn. Ingen har taget skade af lidt ung stram fisse – vel?

  Helt ærlig. 1: Som 14 årig er man ikke afklaret med noget som helst. 2:Som 14 årig betragter man mænd på 30 år som de rene folkepensionister, gamle grimme mænd. At skulle rages på af de samme oldinge – føj for den lede.3: Purunge piger med en overseksualiseret adfærd i så ung en alder, har som regel været udsat for sexkrænkelser. De har lært, at opsøge anerkendelse via de sexovergreb, de kender så godt. Med de ødelæggende konsekvenser, det har.

  Mange mænd har ganske rigtig en stor trang til at hylde Jørgen Leth, der pralede af at have kneppet sin fattige kokkepiges 14 årige n datter.
  Vi, der ikke synes det er ok, er jo “snerper”. Heldigvis for den hædersbetegnelse. Hvilken titel skal vi omvendt påklistre gamle grise og deres fanskare, som hylder den slags overgreb på fattige piger, som ikke har lov at sige nej?

  Meld endelig ind, jer der er fædre til døtre, om I vil synes det er OK, hvis Jørgen Leth og ligesindede springer på jeres døtre, når de er 14 år. Inden vi skal høre sangen om “kulturforskelle”, så er det også en “kulturforskel”, når man(d) i Irak nu må gifte sig med 9-årige piger. Glæder mig til at høre Jørgen Leths rejsebeskrivelse fra Irak, når vi skal høre om hans lagengymnastik med en 9-årig, og glæder mig til at høre hans fanskare råbe “snerper”, om os, der tør vedkende os, at overgreb og misbrug er overgreb og misbrug. Intet andet.

  Kommentar by Margrethe — 25. juni 2015 @ 07:58

 12. #10: Jørgen Leths sorte elskerinde var altså 17 år.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. juni 2015 @ 08:20

 13. Svenskerne opfandt begrebet “hen”
  Vedkommende på billedet er det tætteste man kommer en “hen”
  et intetkøn – en ubestemmelig skabning med en degenereret hjerne.
  Den manglende intelligens gør at vedkommende er så let at manipulere ind i Islam.

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2015 @ 08:24

 14. Margrethe:

  Har du det bedre nu ?
  Imidlertid er de andre her på siden i stand til at udtrykke sig i et nobelt sprog.
  – hvilket ikke synes tilfældet med dig :-(

  Det klummen her drejer sig om forbigår du i stildhed.
  – men det har måske sine grunde ????

  Kommentar by Frost-Hansen — 25. juni 2015 @ 08:30

 15. Hehe! God indledning på denne artikel! Jeg er helt enig!

  Homoen på billedet ovenover – og jeg kan ikke rigtigt se, om det er en feminin mand eller en mandhaftig madamme, der har undergået en kønsskifteoperation – skammer jeg mig over! Gid ‘høn’ flyttede til Sverige over til de andre feminister og patriofober. Hvor er det dog synd for de stakkels børn, som skal vokse op med homoforældre, og det skal de, fordi homoerne VIL fremstå normale og have afkom, selvom de ikke kan avle børn med hinanden og af sig selv. (Forbandede, ugudelige videnskab!) Det minder mig om en grotesk, britisk udsendelse om to homomænd med fire børn, bl.a. en pige. Børnene var tydeligt prægede af noget unaturligt, og de sagde da også, at når dé blev store, så ville de også være homoer!

  Jeg var SÅ stolt af Danmark på valgaftenen, især de steder, som havde stemt virkelig heftigt DF. Det er den bedste valgaften, jeg kan huske.

  Kommentar by Dhimmi — 25. juni 2015 @ 08:30

 16. Hun ligner lidt sjovnalisten Peter Olesen!

  Kommentar by Johnson — 25. juni 2015 @ 08:55

 17. @ 1 Fuldstændigt enig! Og så er der andre ting i det med den sære, globale hædring af homoseksualitet: Gud kalder det i Bibelen en vederstyggelighed, og den er så grum, at Han overlader de homoseksuelle til sig selv.

  Homoseksualitet er unaturligt og perverst, og de store riger, fx Grækenland og Romerriget, for ikke at nævne Sodoma og Gomorra samt Pompeij og Herkulaneum var alle tilbedere af den unaturlige omgang med hinanden. Pompeij havde store fallossymboler hængende over gaderne nogle steder – det har vi også i dag, porno. Man tilbeder nærmest kønsdele og kopulering! De fire sidstnævnte riger forgik, som bekendt, alle på ret slem vís – de blev begravet i ild og lava. Jeg er sikker på, at der kommer en grusom straf over Vesten for bl.a. tilladelsen af vielser af homoer! Man kan ikke håne Gud, som kalder homoseksualitet en vederstyggelighed og tro, at man kan opnå nogen form for tvangsvelsignelse i en kirke foran Hans ansigt! Man vil opnå forbandelse, og måske den forbandelse rækker længere ud over nationerne end til blot de homoseksuelle. Det er jo de samme vanvittige lovgivere, som har sagt ja til vielse af homoer, som nu tvinger os til at tage horder af muslimer ind, så måske bliver destruktionen af det nye ‘Romerrige’, EU, denne gang på en helt anden måde, for islamiseringen vil medføre økonomisk kaos og ruin – og terror i dølgsmål. Luther sagde engang, at ‘islam er Guds straf over en kristenhed, som ikke er tro mod sin egen tro, og derfor er der kun ét svar på islams indtrængen i den kristne verden, og det er fordybelse og selvbesindelse i den enkeltes forhold til Gud.’ Kort sagt: Bodsgang!! http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik%3A+Islam+og+den+lutherske+tradition+for+modstand/

  Man kan ikke være troende kristen og praktiserende homo på samme tid!

  Kommentar by Dhimmi — 25. juni 2015 @ 08:57

 18. denne person er ikke helt psykisk rask.

  Kommentar by Dinesen — 25. juni 2015 @ 09:15

 19. Hvad fanden laver den mandeso i vores land, det her lorteland er jo dybt sindssygt.

  Kommentar by Fritz — 25. juni 2015 @ 09:28

 20. Kald det bare apolitisk, men vigtigere er det, at det er et udsagn, som ingen som helst opbakning har i videnskaben. Homoseksualitet er naturligt.

  Kommentar by Fantomas — 25. juni 2015 @ 09:32

 21. Oh tårer av ufattelig sorg, mmm yummy, yummy.
  Gråt gjerne mer.

  http://www.youtube.com/watch?v=Ula8oi_M4Ww

  Kommentar by Ove S — 25. juni 2015 @ 09:48

 22. Selv dansk hyggelig forældrekaffe får islam ødelagt. Islam chikanerer mere og mere i Danmark – ja i hele Vesten. Nu er det ikke nok at grisekød forbydes, nu forbydes kage også – af hensyn til dybt intolerante islam.

  Kommentar by Liva — 25. juni 2015 @ 10:03

 23. Ulykkestilfældet i ovenstående artikel er heldig med at bo i et demokratisk velfærdsstat kaldet Danmark, ulykkestilfældet gider ikke arbejde, men bliver alligevel forsørget, og datteren bliver passet så ulykkestilfældet kan få kvalitetstid, alt dette accepteres af vedkomnes medborgere, på trods af vedkomnes utilfredshed med fædrelandet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. juni 2015 @ 10:23

 24. #20: Videnskaben kan ikke en gang blive enige med sig selv om, hvad homofili skyldes, så jeg har svært ved at se, hvordan videnskaben kan påstå det er naturligt.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. juni 2015 @ 10:24

 25. Kære Sarah,
  På FB forleden dag sendte du mig dit hjerte og dine tårer. Jeg returnerer dem hermed, da jeg ikke har bedt om at blive rodet ind i dine følelser.

  Kommentar by bastardo — 25. juni 2015 @ 10:34

 26. Den besynderlige type synes ikke rigtigt at have fattet hvor hans/hendes kontanthjaelp kommer fra ,og at der i alle dem der rakkes ned faktisk en stor afsky mod at smide hans/hendes ligesindede ud fra hoeje bygninger under jubel raab.Danmark har soerget for skolegang hjaelp og sikkerhed ,saa kan eller skal det vel ikke gore mere.paa en anden maade se en psykiater hun er for langt ude

  Kommentar by Dunk — 25. juni 2015 @ 10:37

 27. Homoseksualitet forekommer i så mange forskellige arter, at det næppe kan være unaturligt i ordets egentlige betydning.

  Kommentar by William — 25. juni 2015 @ 10:38

 28. De muslimske forældre sætter deres religiøse love højere end det sociale samvær med de andre forældre – men alligevel er det børnehaven, der ekskluderer, hvis de holder kaffeslabberas under ramadanen? Jeg vil mene, at de forældre ekskluderer sig selv.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 25. juni 2015 @ 10:48

 29. @11 Tak fordi du sagde det, nu behøver jeg ikke.

  Havde Leth praktiseret sine svinegerninger her hjemme var han blevet dømt for det.

  Sarah ville have godt af en studietur til mellemøsten.

  Kommentar by Jens Jensen — 25. juni 2015 @ 10:53

 30. @26 William “Homoseksualitet forekommer i så mange forskellige arter, at det næppe kan være unaturligt i ordets egentlige betydning.”

  Det er hvad LGBT-segmentet vil have os til at tro, men “homoseksualitet” hos dyr, der er styret af deres instinkter, handler om at de reagerer på stimuli.

  Kvier bestiger andre brunstige kvier, fordi feromonerne virker på både kvier og tyre.

  Hvis en hanhund har været på en løbsk tæve, og lugter som den, så vil andre hanhunde prøve at bestige den.

  Hos masser af dyr er bestigning udtryk for dominans, og det bruger muslimske drenge også, både emd og uden tøj på.

  Kommentar by Træt — 25. juni 2015 @ 11:06

 31. Hej Frost – Hansen.
  Her, som andre blogs hvor du er aktiv, er du faktisk rammende i dine betragtninger.
  Mht. homoseksualitet, er det vel sådan at vi ikke selv er herre (eller Allah), over om vi fødes som homoseksuelle eller som heteroseksuelle.
  Denne kvinde/mand der er vred, så meget at hun/han græder, bør vi se nogle flere af, måske der så vil være flere der konstaterer vanviddet.
  Naturligvis er den vrede på overførselsindkomst, ret beset bør vedkommendes sagsbehandler bede vedkommende om at lægger sine kræfter på arbejdsmarkedet til fælles bedste.
  Mht. aflysningen af forældrekaffe, kan muslimerne næppe klandres for dette, det kan derimod de ansatte, forældrebestyrelsen osv.
  Muslimer må for min skyld gerne faste, blive hjemme fra arbejde, hvis et sådant haves, til gengæld skal man trækkes i løn for tiden man ikke deltager i samfundet.
  Den vrede og andre, eksempelvis hende med de korrekte meninger der truede med at flytte fra Danmark grundet, først og fremmest DF´s massive fremgang, må for min skyld flytte hvortil de ønsker, men mon ikke denne månedlige faste pengeoverførsel de udsættes for, uden at arbejde, holder de vrede i Danmark?
  Flere af den vredes slags, lad disse udstille sig selv.
  Mht. Jørgen Leth, skal man huske på at hans slags har Danmark i høj grad brug for, vi kan ikke undvære ham, et godt grin er ubetaleligt.

  Kommentar by AK JA — 25. juni 2015 @ 11:06

 32. #26: Homofili er i strid med såvel Darwins evolutionslære som Bibelen, så det kan ikke være en del af naturens orden. Snarere en af naturens spildprodukter. Levedygtigt, men uden af stand til at sætte fertilt afkom i verden.

  #28: Nej, pigen var over den seksuelle lavalder, så Leth gjorde ikke noget ulovligt. I min bog noget usmageligt og han fik da også på hovedet for det, da han pralede af det i sin bog.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. juni 2015 @ 11:43

 33. Andre har skrevet det bedre end jeg, men alligevel: Fatter LGBT (eller hvad det hedder)-segmentet, at deres venstreretarderede stemmer går til partier, der gerne ser islam og sharia indført i Danmark?

  Hvilket så betyder, at homoer og lignende med det samme bliver hængt i lygtepæle, byggekraner eller bjælker: http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE7817915/IS+h%C3%A6nger+drenge+fra+bj%C3%A6lke+for+at+spise+under+ramadan/

  Fatter homoer og lignende overhovedet noget som helst? For en del år siden kørte lastbiler med olieglinsende homoer (gay pride) gennem Nørrebrogade og blev overdænget med brosten af muslimske unge mænd. Der jo ellers om nogen ved, hvordan onklen analvoldtager dem, hvis der ikke lige er en ged ved hånden…

  Siden har Gay Pride holdt sig væk fra Nørrebro, nok meget fornuftigt.

  Har homoerne så lært af det?? Nej, ikke en meter.

  For en ordens skyld har jeg intet imod, hvad to eller for den sags skyld flere mennesker gør med hinanden, så længe det er frivilligt fra begge/alle parters side. Om jeg finder det naturligt, har jeg aldrig tænkt videre over, det rager mig en høstblomst.

  Jeg forstår blot ikke, hvorfor homoer osv. ikke begriber, at Islam næppe vil dem noget godt. Dumhed i 3. potens efter min opfattelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juni 2015 @ 11:48

 34. Ak ja. Jeg tror desværre der er ca.49% idioter her i landet. Trist.

  Kommentar by Karl — 25. juni 2015 @ 12:29

 35. > Martin Kasler 11:43

  I min bog – for nu at citere dig selv – har J. Leth ikke gjort noget ulovligt. Om man synes, han har gjort noget usmageligt, er smagsdommeri, som burde være forundt logisk tænkende mennesker at holde sig fra.

  Hvad du mener om evolutionslære og Bibelen – og for den sags skyld koranen og sharia, lader mig aldeles kold. Bibelen er udmærkede røverhistorier som koranen og skal derfor læses som børnebøger.

  Jeg forholder mig til virkeligheden anno 2015, det samme har du også mulighed for.

  Der er så rigeligt med børn på denne klode, du kan selv læse op på befolkningspyramiden og demografien i især subsahara og tildels mellemøsten.

  Så at nogle, hvor besynderlige de end kan forekomme mig, ikke sætter børn i verden, er faktisk en tjeneste over for menneskeheden.

  Ingen kloge demografer, fx Poul Christian Matthiessen, anfægter, at klodens bæredygtighed forlængst er overskredet som følge af ekstrem overreproduktion i en hel del underfrankerede lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juni 2015 @ 12:41

 36. Hvorfor rejser hun / han / den ikke hjem til Californien hvis tilværelsen på kontanthjælp i Danmark er så slem? Ufatteligt at man gider at spilde sit liv på at være i et land hvis indbyggere og deres livsopfattelse man åbenlyst foragter selvom at vi er rummelige nok til at stemme homo’er som Uffe Elbæk, Søren Pape og Simon Emil i Folketinget.

  Idioten fatter ikke engang at den nemmeste og sikreste vej til at garantere at homoseksuelle kan gå i fred og praktisere deres særlige livsstil er at begrænse og mindske antalley af muslimske mennesker i landet. Det er totalt ironisk, men når man et så vred, dum og utaknemmelig, bør man vel bare forlade landet hurtigst mumigt. Smut nu bare, hvis her er så slemt.

  Kommentar by Olé — 25. juni 2015 @ 12:49

 37. Tak Olé

  Enig i dine betragtninger.

  Undrer mig i øvrigt over, at den pågældende (der er noget vanskeligt at kønsbestemme) kan have den ringeste indflydelse på valgresultatet, idet der kræves dansk statsborgerskab for at kunne stemme til Folketingsvalget.
  Og hvis den pågældende har USA-statsborgerskab, kan den pågældende ikke have stemt.

  Det kan man – uden dansk statsborgerskab – til gengæld godt ved kommunal- og regionsvalg.

  Men for nu lige at få tingene på plads: Fra 1. september 2015 kan man i Danmark, i lighed med i andre lande, få dobbelt statsborgerskab.

  Det bliver festligt, for så kan man både være pakistansk kioskejer eller arabisk kameldriver med statsborgerskab i et muslims land og samtidig være dansk statsborger. Med stemme- og valgret til Folketingen. Og dansk pas = adgang til Schengen-området.

  Mere info: http://www.statsborger.dk/

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juni 2015 @ 13:15

 38. I øvrigt er ramadanen fuldstændig blæst, hvilket intetkønnet på fotoet blot beviser. Ingen som i ingen fornuftig ville nogensinde påbyde dette nonsens.

  At faste/undlade vand i løbet af dagen og æde som svin i løbet af den korte nat, Christ!

  Dette er en måned, hvor man skal undgå muslimske taxichauffører, buschauffører og kebabteknikere. Lunten er endnu kortere end normalt, og da natten er kort, er de totalt overproppede med mad om morgenen.

  Ramadan må være indført af Allan uuuuh Store for at tage livet af så mange muslimer som muligt. Det går da også rigtig godt: http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE7817915/IS+h%C3%A6nger+drenge+fra+bj%C3%A6lke+for+at+spise+under+ramadan/

  Siger en del om intetkønnet på fotoet at den forherliger ramadanen. Blæst, fuldstændig væltet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juni 2015 @ 13:57

 39. Sarah har så ret ; Isis er kultur , modsat det hun møder i danmark.
  Sarah , du rejse ned til dine åndsfæller .
  Måske du kan være med til en god gang stening og smide bøsser
  ud fra høje huse ?
  Den islamiske verden venter bare på dig .

  Kommentar by Pk — 25. juni 2015 @ 14:08

 40. Jeg har intet imod homoseksuelle, men jeg har virkelig noget imod det LGBT miljø som konstant indoktrinerer dem udfra et blodrødt verdensbillede! Hvornår blev det fuldstændigt naturligt at man som homo også SKAL være tilhænger af den yderste venstrefløjs forskruede verdensbillede, hvor man dømmes til at leve i “mangfoldighed” sammen med mennesker der mener man skal dræbes for sin seksualitet??
  Stort tak til jim lyngvild som netop har meldt sig ind i DF, så folk i det miljø kan se at man ikke behøver slå hjernen fuldstændigt fra bare fordi man er til det samme køn.
  Resten håber jeg får en 2 værelses lejlighed i voldsmose eller gellerup, så har de i det mindste en god grund til at være bange.

  Kommentar by Per — 25. juni 2015 @ 14:42

 41. Hun harcelerer forskellige steder på nettet mod Venstre, Danske Bank, “danskere er kvindehadere” osv osv. Samtidig er hun historiker, uddannelse gratis + SU? Nu er hun så på overførselsesindkomst….

  Kommentar by Johnson — 25. juni 2015 @ 15:17

 42. Jeg troede først at person på foto var en dreng, men viser sig at være sindsyg lebbe😟

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 25. juni 2015 @ 15:52

 43. Totally deranged. The moron needs massive psychiatric help. Poor her kid.

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2015 @ 16:27

 44. Er det en han, hun eller trans? Seriøst!

  En ægte hen.

  Kommentar by Helmut Kohl — 25. juni 2015 @ 16:40

 45. Bortset fra de enorme hipster-statement briller og det meget grimme hår, hvorfor har hun så – efter fotoet at dømme – kraftig skægvækst?

  Stakkels barn, hun efter det omtalte er ‘mor’ til. Hun må have fået det med en blind mand, der havde glemt hunden og blindestokken…

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juni 2015 @ 17:27

 46. “Indtil to med samme køn reproducerer sig selv, så vil jeg fastholde at homoseksualitet er unaturligt i ordets egentlige betydning. ”

  Jeg ville nu mene at “unaturligt” betyder at noget *ikke* foregår naturligt. Da det også forekommer homoseksualitet “i naturen” (dvs. hos andre dyrearter), kan det vel kun betegnes som naturligt?

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 25. juni 2015 @ 17:54

 47. @ Hov, fik lige set at Williarm længere oppe i tråden har sagt noget i samme stil.

  @ Træt og Kasler

  I kan jo læse lidt op på emnet:

  https://en.wikipedia.org/?title=Homosexual_behavior_in_animals

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 25. juni 2015 @ 18:00

 48. Fald dog ned venner..! Det her er sgu da en pragtfuld historie..!

  En kvindelig – og ekstremt venstredrejet – homo, som oven i købet lefler helt uhæmmet for islam..?!

  Så bliver det sgu da ikke bedre..!

  Kender I ikke det at man ser en film, hvor plottet bare er så spændende, at man må se den færdig?

  Sådan har jeg det med sådanne typer. Og der er mange af dem..!

  Læn jer tilbage og nyd det. Fremtiden bliver sjov..!

  Kommentar by Peter Andersen — 25. juni 2015 @ 18:01

 49. Jeg kender et lesbisk par hvor i hvert fald den ene stemmer DF, gode kvinder der hverken hader mænd eller Danmark .

  Kommentar by Rasmus — 25. juni 2015 @ 18:50

 50. @Nærsynet hippie

  Wikizcmiky, læs selv op på homofili vs. pseudohomofili: https://junikredsen.wordpress.com/2011/04/19/homofili-og-pseudo-homofili/

  The World is fed up with designerhomos!

  Kommentar by Systex — 25. juni 2015 @ 19:29

 51. Trykkefrihed.dk har en glimrende illustration og løsning på problemet.

  http://www.trykkefrihed.dk/blog/1769/Ved-Profetens-Skag.htm

  Kommentar by Santor — 25. juni 2015 @ 20:53

 52. ‘En Feminists Bekendelser’ har opdaget indlægget, men de er vist gået til demo..

  I øvrigt har hun igen problemer med at bringe et link der indeholder et link til en kvindelig manga tegner (godt nok en talentfuld tegner ser det ud til). Gad vide om det havde været ok hvis det var en mand. Nu ved jeg jo ikke hvad hendes tegneserier handler om, og måske er jeg bare lidt fordomsfuld angående manga.

  En Feminists Bekendelser via Feminister
  22 timer
  Det glæder mig enormt meget at jeg kan skrive at
  http://www.Feminister.dk åbner dørene 1.Juli med den altid hamrende skarpe og imponerende dygtige En Feminists Bekendelser som månedens gæsteblogger.

  – men der er håb forude :-)

  DF indfører særlov mod socialkonstruktivisme
  ““Først kom de efter de hjemmeboendes SU, men jeg var ikke hjemmeboende. Så kom de efter det sjette studieår, men jeg havde klaret mig på normeret tid. Nu kommer de efter socialkonstruktivismen og postmodernismen, og så er der ingen til at italesætte min opposition,” fortæller han bittert.”
  http://rokokoposten.dk/2015/06/24/df-indfoerer-saerlov-mod-socialkonstruktivister/

  Kommentar by anno — 25. juni 2015 @ 21:18

 53. ” fastholde at homoseksualitet er unaturligt i ordets egentlige betydning”

  Det er jeg sådan set enig I. Det kan måske skyldes recessive gener hvor een kopi af genet måske gør mænd bedre til at score mens to gør at de hellere vil score deres egen slags. Det er ihvertfald en hypotese jeg engang har hørt. Men endnu mere grotesk er det at transgender nu er erklæret for at være et tredie køn. Det er sludder så utroligt at man ikke kan argumentere imod det…

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. juni 2015 @ 21:36

 54. Til alle jer der er i tvivl, og det er forståligt, så kan jeg oplyse at Sarah er en MAND, sådan rent fysisk, men oppe i hjernen, er han en feministisk kvinde, med stor kærlighed til Islam.

  Det er det jeg kalder et Dødsønske der vil noget, og man burde betegne en bøsse, der ønsker Islam skal fylde mere og mere, i det land han bor i, for selvmordstruet.

  Vi har masser af høje huse, byggekraner og bunker med sten, der blot venter på at Islam bliver store nok herhjemme, så glæd dig hr Sarah, da vil du og dine, nemlig få et kursus i Islamisk rumlighed og tolerance, og det bliver samtidig det sidste du kommer til at opleve i dette liv…

  Kommentar by Christian — 25. juni 2015 @ 22:49

 55. Dhimmifisering på fuld tryk!

  Kommentar by Robert R — 25. juni 2015 @ 23:14

 56. Pyha, regnede med at det var en mand. Ellers var jeg også blevet helt rystet.

  Jeg er ligeglad med hvad perverse mennesker har af ideer. Syg mand der har syge ideer. Næppe overraskende.

  Kommentar by Helmut Kohl — 25. juni 2015 @ 23:18

 57. # 54
  Hvornår mon hun stopper med at barbere sig?

  Kommentar by Menig 442 — 25. juni 2015 @ 23:25

 58. > Christian @ 22:49

  Tak, så er jeg mere rolig. Hvorfor kommer jeg mon til at tænke på Dirty Harry i ‘Death wish’? På grund af den skægvækstede mand, som elsker islam, der vil hænge ham i nærmeste lygtepæl, når han passerer. God fornøjelse, Sarah.

  Men hvordan har hun/han/den/det så fået et barn??

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. juni 2015 @ 00:39

 59. kiggede hurtigt på hendes facebook side for at se hvem hun var, undrede mig over hvorfor hun tudede over hvad vi havde valgt, hun er ikke engang Dansk statsborger og lever på kontanthjælp, syntes det er lettere tragikomisk at folk fra mellemøsten der har dansk statsborgerskab og gør gavn for det danske samfund stemme DF imens hun sidder og tuder sig selv ihjel

  Kommentar by Salazar — 26. juni 2015 @ 00:42

 60. Man får helt lyst til Islam og masseindvandring når man ser på den danske venstrefløj og deres sindssyge. De afvikler sig selv, og det er godt. *fryd :D

  Kommentar by Patrick Jensen — 26. juni 2015 @ 02:55

 61. “DF står til at blive det næst største parti. Ja, jeg græder. Jeg græder. Jeg skammer mig over det her land. Mit hjerte og tårer går ud til alle mine medborgere.” (Sarah Elizabeth Daley på Facebook, 18. juni 2015)
  Forslag: Spring ud fra rundetårn og gør mig glad.

  Kommentar by Machiavelli — 26. juni 2015 @ 03:52

 62. #47: Som jeg skrev længere oppe, så længe videnskaben end ikke kan blive enig med sig selv om, hvad homofili skyldes, så kan man ikke sige om det er naturligt. Men uanset hvad, så er det ikke særligt almindeligt – hverken blandt dyr eller mennesker – og derfor ikke normalt.

  Kommentar by Martin Kasler — 26. juni 2015 @ 05:27

 63. > Machiavelli 03:52

  Kongekommentar, men jeg håber dog, at hun ikke rammer nogen på vej ned.
  Må jeg i stedet anbefale Bella Sky, Det sorte tårn eller andet skrammel i Ødestaden, hvor risikoen for at ramme andre er minimal?

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. juni 2015 @ 08:03

 64. …og ellers kan han/hun/den/det blot vente, til Islam kommer til magten, så kan geden blive rundbarberet eller se de 50 meter ned og nyde udsigten, så længe den varer…

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. juni 2015 @ 08:06

 65. > Christian 22:49

  Hvad bringer dig til at koble hjernen ind i dette misfoster? Personligt tvivler jeg på hjerne overhovedet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. juni 2015 @ 08:09

 66. @ 54 Christian.
  “Hun”/”det” er en MAND.
  Er du sikker på det?
  I så fald tager vedkommendes holdninger sig ud i et andet lys.
  Forstået således at mænd og kvinder reagerer forskelligt på samme begivenhed.
  Kvinder reagerer mere følelsesmæssigt, hvor mænd tager udgangspunkt i selve begivenheden, sådan firkantet sagt.
  Her roder vedkommende rundt i egne holdninger, sådan lidt af hvert.
  At vedkommende end ikke er dansk statsborger, er klart i den arbejdsduelige alder, dog uden beskæftigelse og lever på nas, tjae – sådan er det bare som visse Radikale udtrykker sig.
  Hvorfor er vedkommende ikke i arbejde?
  Er det således at vedkommende kun vil beskæftige sig med arbejde med indhold i?
  I så fald har sagsbehandleren svigtet.
  Vedkommende er klart en rollemodel, et godt bud på en bydelsmor.
  Stakkels det barn vedkommende oplyser at have.

  Kommentar by AK JA — 26. juni 2015 @ 11:44

 67. Tror hun er kvinde, bla. pga.:

  Adamsæble
  https://da.wikipedia.org/wiki/Adams%C3%A6ble

  Kommentar by anno — 26. juni 2015 @ 15:34

 68. De røde flippere (homo eller ej) aner ikke at DF er deres bedste ven, og islam deres værste fjende. Gad vide hvornår de får det lært, det vrimler ellers med dårlige nyheder dagligt om islams hjerneblæste gru.

  Kommentar by LarsB — 27. juni 2015 @ 20:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper