24. juni 2015

Mosbjerg Folkefest 2015, bl.a. med Søren Krarup: “Vi skal kunne forsvare vores kultur og identitet…”

Det summer allerede nu af stemning på Mosbjerggård. De første telte er sat op, og uanset hvordan vejret arter sig, så er vi gearet til situationen. Er du ikke allerede tilmeldt, så få det ordnet nu. Kronik af Mosbjerg-taler Søren Krarup i Jyllands-Posten – Geert Wilders på Bornholm.

Europa befinder sig i disse årtier i en afgørende forsvarskamp med en aggressiv og invaderende islamisme, som skridt for skridt, fra land til land er ved at erobre den kristne vestlige verden.

Som én af de meget få tør Geert Wilders kalde til vestligt forsvar. Han søger at vække ikke kun Holland, men også Danmark og det øvrige Vesten.

Deraf hans forslag om forbud mod Koranen. Det er tåbeligt. Det tjener kun til at forherlige islam. Men samtidig er det udtryk for en markant forsvarsvilje, som Holland og Danmark og det øvrige Vesten skal slutte op bag.

Og derfor vil det være bedre at foreslå Vesten, herunder Danmark og Holland, at vi virkelig skal læse og forstå koranen, for kun derved fatter vi islams farlighed og dæmoni. Den kristne vesteuropæiske kultur er helt og aldeles uforenelig med islam. Skal vi virkelig stå op mod det islamiske felttog, der er ved at løbe Vesteuropa over ende og forvandle vore byer og bydele til islamiske områder, så skal vi naturligvis vide, hvad islam er og vil. Derfor skal Koranen ikke forbydes, men læses og begribes.

Vi skal fatte, hvad vi er oppe imod i disse årtier. Vi skal kunne forsvare vores kultur og identitet ved at tage åndskampen op med islam og Koranen.

Det er tydeligvis også dette, Geert Wilders ønsker, og derfor er det uklogt af ham at ville forbyde Koranen. Men hans forslag er som sagt et udtryk for hans forsvarsvilje. Det var dette, der stod os klart, der lyttede til ham. Han tør sige og hævde, hvad øvrige europæiske politikere ikke tør se og sige. Han er en imponerende personlighed, hvis forsvarsvilje for europæisk ånd og frihed bør høres og fattes af os alle sammen.

Det var dette, Trykkefrihedsselskabets møde på Bornholm gjorde klart for os, der her for første gang lyttede til ham.

Som han sagde i sin indledning: Den nuværende virkelighed i de europæiske lande er, at islam kræver total ret, og at islam derfor er en dødstrussel imod os og vort. Ikke uden grund sammenlignede han islam med Hitler-Tyskland og Sovjet. I vor fejhed lukker vi øjnene for, at et mindretal i kraft af sin religiøse selvretfærdighed vil terrorisere folket.

Vi må høre op med at bøje os for islam, men sige et klart og tydeligt nej til den islamiske aggression i Europa. Det er dette, der er Geert Wilders anliggende, og jeg vil ikke nægte, at hans mod og beslutsomhed gjorde indtryk på mig. Han er en glimrende taler og tænker, og det er formentlig derfor, at de toneangivende politiske undermålere vil forhindre ham i at komme til orde.

Som han karakteriserede den nuværende europæiske situation ved dette møde på Bornholm: Læg mærke til forholdene! Vi er omringet af politi, der skal forhindre vold og agression ved et debatmøde. Ude på havet sejler flådefartøjer for at udelukke aggression fra søen. Terror og trusler er virkeligheden i Allinge som i det øvrige Europa.”

Oploadet Kl. 11:11 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67247/trackback

19 Comments »

 1. Måske er jeg fatsvag.
  men hvorfor pixelering?

  Kommentar by - by Proxy - — 24. juni 2015 @ 12:20

 2. Ups, der skulle stå “pixeleringen”.

  Kommentar by - by Proxy - — 24. juni 2015 @ 12:21

 3. …og hvorfor pixelering, når man tydeligvis kan genkende TMP alligevel?

  Kommentar by William — 24. juni 2015 @ 12:39

 4. Jeg pixelerer for at fremhæve Søren Krarup. Kom nu videre ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 24. juni 2015 @ 12:40

 5. Enig med Wilders! Forbyd islam, forbyd koranen! Kort sagt: forbyd muslimer at bosætte sig i Vesten, for ingen koran, koranskoler, moskéer = ingen muslimer!!

  Jeg har læst udpluk af den, og man bliver nærmest syg indeni af at læse noget så ondt, stupidt og monotont. Lad være med at have den satanske bog liggende i hjemmet, og jeg ved, at det vil også Mellemøstens kristne advare kraftigt imod.

  Kommentar by Dhimmi — 24. juni 2015 @ 13:10

 6. Her er en stakkels muslim der er skræmt fordi hver 5. han møder på gaden er en ond DF’er
  http://ekstrabladet.dk/nationen/khalil-er-skraemt-naar-han-gaar-paa-gaden-hver-5-er-df-racist/5621242

  Nu er DF’ere jo også kendt for at optræde i flok, provokere til slagsmål og stikke med kniv så jeg forstår sandelig godt hans frygt….nåeh nej, vel?

  Kommentar by redneck — 24. juni 2015 @ 13:20

 7. Nedtællingen til Mosbjerg Folkefest er begyndt, vi glæder os. TV2 morgen TV havde endelig inviteret fornuftige Danskere i studiet, et pluk af nye folkevalgte fra Dansk Folkeparti, den ene Pernille Bendixen gjorde sig godt på tv ligesom de to andre, godt gået, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. juni 2015 @ 13:25

 8. Nogen der kører fra Nordjylland? Nærmere bestemt i nærheden af Hjørring? og som kunne tænke sig at få venligt, høfligt selskab, inkl. kørselsbetaling naturligvis.

  Kommentar by Anders — 24. juni 2015 @ 13:37

 9. Haaber Mosbjerg sammen med tidligere Bornholm vil skabe en bredere fortaaelse for Islam en ideologi/religion som kun anerkender een bog een saakaldt profet haerfoere,landevejs roever og med nutidens oejne paedophil,een gud som forlanger doed over alle der ikke lige ser det som han,representeret ved ovennaevnte haerfoere osv.
  Pga. deres ideologi kan de ikke enes med nogen der er uenige med dem,men ikke nok med det de kan heller ikke enes indbyrdes,hvis ikke det var, de skaber saa store negative konsekvenser,for de lande de proever paa at oversvoemme, saa kunne det vaere ret ligegyldigt,hvad de tror og taenker, men de er en konstant nedbrydende faktor hvor de bosaetter sig; et stille haab er at der i kommende diskussioner vil blive presenteret korrekte statistiker,saa selv den mest boevede af os begynder at fatte hvad vi staar overfor ,ydermere er der tale om en ny stor moske i pressen, hvem skal det vaere sunni, shia, alawite, ligegyldigt hvad saa er deres ufred yderligere rodfaestet i Danmark.
  aah te den soennejye dae skammer sae, i en anden artikel, sa flyt da din tumbe

  Kommentar by Dunk — 24. juni 2015 @ 13:58

 10. En dum tøs, der undskylder at hun er dansker.
  http://www.bt.dk/danmark/hun-kaldte-sig-flov-over-at-vaere-soenderjyde-nu-slagtes-hun-af-chefredaktoer

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2015 @ 15:06

 11. “Den kristne vesteuropæiske kultur…”

  Krarup drømmer!

  Der er ingen bredt funderet kristen vesteuropæisk kultur. Og netop derfor er vi rodet ud i multikulturens dødsens farlige utopisme.

  Men istedet har vi utopisk humanisme (læs liberalisme og marxisme) baseret på oplysningstidens menneskerettigheds-drevne og forrykte idealisme og moralisme.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 24. juni 2015 @ 15:39

 12. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/annaallerslev/ECE7820136/Stemmevejledning-kun-på-dansk-er-et-demokratisk-svigt/

  Først, vi er 18 og myndige når vi går hen og stemmer. Derfor er det tåbelig at hænge stemmevejledning op til danske vælgere.
  For det andet er det dobbelt tåbelig at hænge vejledning op til indvandrere. Hvis de ikke forstår eller taler dansk, hvordan har de så skaffet sig viden om hvad partierne står for og hvordan valget foregår???

  Det næste bliver vel at Anna Mee Allerslev skal gå med hver enkelt indvandrer ind i stemmeboksen og føre deres hånd hen til feltet med Det Radikale Venstre.
  Føj hvor er hun ulækker, selv her efter valget hakker hun på os danskere.

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2015 @ 16:30

 13. http://denkorteavis.dk/2015/ny-dramatisk-udvikling-i-europas-asylkrise-ungarn-naegter-at-tage-imod-asylansogere-og-eus-dublin-konvention-smuldrer/

  Ungarn sætter hårdt mod hårdt. Diskussion om grænsekontrol er ikke kun et emne ved den dansk/tyske grænse men noget der vedrører hele Europa.

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/frankrig-og-italien-i-asyl-slagsmaal

  http://www.fyens.dk/udland/Op-til-100-engelske-menneskesmuglere-afsloeret-i-havneby/artikel/2737522

  Kan Dansk Folkeparti ikke foreslå nedlæggelse af kontoret for beskæftigelse og integration, og dermed fyring af Anna Mee Allerslev.
  Sæt hende i en robåd og lad hende padle til Sverige som bådflygtning.

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2015 @ 16:51

 14. Har Geert Wilders sagt, han vil forbyde Koranen?

  Det jeg har hørt ham sige er, at I hans land er Mein Kampf forbudt, og derfor kan han ikke forstå, at Koranen så ikke også er forbudt.

  Kommentar by MartinH — 24. juni 2015 @ 18:50

 15. http://www.bt.dk/krimi/12-aars-faengsel-og-udvisning-for-drab-i-horsens

  Godt klaret, mon de havde behov for stemmevejledning ?

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2015 @ 18:50

 16. @Martin

  Ja, Geert Wilders vil gøre Koranen ulovlig med samme henvisning, som du lige gav. Det har jeg set ham sige adskillige gange.

  Kommentar by Dinesen — 24. juni 2015 @ 22:12

 17. Hvorfor et de andre talere pixilerede. ?

  Er det fordi, der er risiko for at de kommer til skade. ?

  Kommentar by Sindsro — 24. juni 2015 @ 23:44

 18. 4. ok kim, jeg går videre

  Kommentar by Sindsro — 24. juni 2015 @ 23:45

 19. Jeg ønsker en god fest og møde til alle der deltager. Kan desvære ikke komme. Næste år…

  Kommentar by Hans Und — 25. juni 2015 @ 06:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper