27. juni 2015

DR-portræt af Henrik Dahl (LA): Citerer fra en dårlig boganmeldelse, intet om Ivy League-uddannelse

Mie Louise Raatz’ oprindelige artikel om nyvalgte DF’ere var værre, men LA’erne fik også en solid gang public service. Kommentar af Eva Agnete Selsing i Berlingske – Fiktion.

“De har det svært for tiden henne i medieboblen… Og hvad gør man så, når man som urban, gymnasierød journalist sidder tilbage med afmagten og vreden? Måske Mie Louise Raatz, kreativ journalist hos DR, viser vejen. Hun har taget sagen i egen hånd og har simpelthen opfundet problematiske forhold ved flere af de nye, blå MFere. … Om Henrik Dahl (LA) kan man, i en beskrivende artikel om Alliancens nye hold, læse, at han er tidligere SFer, hvilket ligeledes er forkert. Mie har endvidere fundet plads til en passus om Dahls debut som skønlitterær forfatter og efterfølgende kontrovers med en indspist anmelderstand. Hans Ivy League-uddannelse og mangeårige virke som sociolog, debattør og virksomhedsejer, syntes hun til gengæld ikke var relevant – om den kommende politiker. Utvivlsomt ud fra helt, helt uhildede kriterier. Hvad er det nu, det kaldes, når man selv finder på spændende historier med mystiske udeladelser? Nå ja, det er jo fiktion.”

(Grafik: Randahl Fink Isaksen; Folkets Avis, DR Online)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67330/trackback

14 Comments »

 1. Nu er henrik dahl jo også “klasseforræder” da han er gået fra SF til liberal, det gør man naturligvis ikke ustraffet hos DDR. At de blå partier støtter licensordningen er mig en gåde.

  Kommentar by Per — 27. juni 2015 @ 20:07

 2. var han ikke socialdemokrat

  Kommentar by Dinesen — 27. juni 2015 @ 20:23

 3. Ellen Trane Nørby og Morten Marinus enige om slankning af DR:
  http://www.radio24syv.dk/programmer/situationsrummet/11736258/21:03/situationsrummet-25-06-2015

  Kommentar by Geert — 27. juni 2015 @ 21:04

 4. En ting er diverse sjovnalister, en anden ting er denne Mie Louise Raatz. Typer som Mie, skal man åbenbart acceptere.
  Flot at Mie, på en sober måde, får læst teksten.
  Et demokratisk valg, hvis resultat ikke passer den herskende klasse, skal åbenbart nedgøres. I virkeligheden er det vel de mange danske vælgere den gode Mie et al, nedgør.
  Grove løjer, jeg mangler ord.
  Dertil kommer så de mange løgne om personer, hvis valg man ikke bryder sig om. Jeg synes ikke at have set noget der blot ligner den modsatte vej. Godt vi har Urias Posten og lignende åndehuller.

  Kommentar by AK JA — 27. juni 2015 @ 21:12

 5. Igen har DR vist sin mangfoldighed.

  Kommentar by AK JA — 27. juni 2015 @ 21:14

 6. Det minder om en præsentation, man kunne se i sådan et overspillet komedie talk-show.

  Kommentar by Johnson — 27. juni 2015 @ 21:21

 7. Folket fra rød blok er ikke politiske engagerede, de er religiøse og deres eneste mål er at redde de ikke-troende, lidt ligesom islam. Løgn, svindel og karakter mord er ikke en synd, det er blot værktøj til at opnå magten.

  Journalisterne er de værste af rød blok´s præster. De messer fred mens de fører krig, igen ligesom islam. Det eneste man kan gøre er at afslører dem som de svindlere de er og det gør Kim på fornemmeste måde.

  Kommentar by Santor — 27. juni 2015 @ 21:35

 8. “Mistænkt sendte ’selfie’ med afhugget hoved” Man kan sku da ikke andet end at elske de skide muslimer, bare ærgerligt at det ikke var sammen med en af de mohammedanske islam ludere at han tog det billed.

  Kommentar by Fritz — 27. juni 2015 @ 21:53

 9. Endnu et pletskud fra DR. Vi så også ræverød propaganda på TV 2. Fx skandaleudsendelsen ” Test dit valg”. Der er så mange eksempler, at man bliver træt af bare at fremhæve nogle få. Erhard havde ret: røde lejesvende – og det er 40 år siden. Jeg er dog mere bekymret for om Glistrup også havde ret. Men som tingene har udviklet sig, kan man vel ikke længere udelukke at det er tilfældet.

  Kommentar by VE-day-in-Europe — 27. juni 2015 @ 21:57

 10. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 27. juni 2015 @ 22:14

 11. Dr er fjendens propaganda organ, afmeld hellere i dag end i morgen .

  Kommentar by Rasmus — 27. juni 2015 @ 22:41

 12. DR= Daglige Røverhistorier…

  Kommentar by - by Proxy - — 27. juni 2015 @ 23:33

 13. Henrik Dahl er en god mand. Han tænker, og derfor er han blevet klogere.
  Typisk DR at forsøge karaktermord på den slags hvide mænd.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 28. juni 2015 @ 03:02

 14. Glistrup har aldrig fejlræsonneret om noget væsentligt politisk spørgsmål, fordi han havde som princip kun at udtale sig om et emne efter at have sat sig ind i fakta. Men når han skrev muhamedanerne vil være i flertal i Danmark i 2037, så er det en cetere paribus beregning, hvor der i årene efter 2001 blev bremset en del i tilstrømningen, især på familiesammenføringsområdet. Antallet med somalisk baggrund dalede endda en smule i de år, måske fordi en del udvandrede til Sverige eller andre lande, og den ændring kunne Glistrup jo ikke forudsige i 1994, fordi han personligt ikke havde den store mulighed for at påvirke udviklingen efter at medier stort set holdt op med at referere hans udtalelser i perioden efter eksklusionen fra Fremskridtspartiet.

  Kommentar by perhag — 28. juni 2015 @ 23:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper