14. april 2009

Søren Pind: Den vestlige verden er nødt til at vise vilje til overlevelse

Fra Søren Pinds blog på Berlingske Tidende – Brutalitet.

“Jeg er ikke humanist. Det er ikke for mig en skamfyldt erkendelse. Heller ikke en tilståelse. Men en stolt erklæring. Humanisme betyder, at man elsker alle mennesker på jorden. Det gør jeg ikke. Så godt et menneske er jeg simpelthen ikke.

Jeg synes ikke, det var en skam, at rumænerne, efter en summarisk rettergang, henrettede karpaternes geni, det arbejdende Rumæniens store fører, og hvad vrøvl, han ellers blev kaldt; tyrannen Ceaucescu. Eller for den sags skyld, at Irakerne hang Saddam Hussein. Jeg græder tørre tåre. Må de riste i helvede for deres ugerninger…

Så er vi ude for Somalias kyst. Fire pirater holder en kaptajn for et dansk skib fanget. Og kræver en løsesum på over 11 millioner kroner. Omkring dem hele den vestlige verden i skikkelse af sågar atombevæbnede skibe. Impotente…

Denne farce har fundet sted længe nok. I gamle dage har selv danske flåder bekæmpet pirateri… Skal den vestlige verden overleve er den vestlige verden nødt til at vise vilje til overlevelse. Og vilje til at forsvare sig og sine. Den nuværende tilstand fører kun til anarki, vold og krig.

Det er tid at vise brutalitet. Hård, kontant og ubetinget.

Oploadet Kl. 16:23 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6734/trackback

40 Comments »

 1. Rettidig omhu er ofte- kontant afregning.

  Kommentar by Peter Buch — 14. april 2009 @ 17:34

 2. Pind får min stemme, hvis jeg får mulighed for at stemme på ham.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 14. april 2009 @ 17:38

 3. Han har ret, som sædvanlig. Det vi ser er den feminiserede ordenshåndhæver. Det er marxisternes ideal (så længe de ikke selv er ved magten). Rationalet lyder cirka sådan her. Lad os vise flaget, og så forstår fjenden nok at de er på gale veje, og pakker sammen for overmagten. Hvis ikke, må vi prøve med det tunge skyts – imødekommende dialog og udviklingsprojekter. Med Obamas tiltræden har denne linje nu fuld opbakning fra USA. Vesten har nået det hidtige lavpunkt. Fjenden har for længst gennemskuet vores impotens, og er uendeligt ligeglade med vores anstrengelser. Pirater bliver taget til fange, og sat i land, så de kan drage ud på nyt pirateri umiddelbart efter. Og i Afghanistan hjælper vi afghanerne med at etablere moskéer og madrassaer. Vi er til grin. Det ville være bedre med ingen indsats, istedet for den som vi yder nu.

  Kommentar by Mallebrok — 14. april 2009 @ 17:44

 4. Jeg forstår stadig ikke hvad han laver i venstre, et parti som er lige modsat ham

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 14. april 2009 @ 17:47

 5. Vi fra gruppen Bedstemødre for Piraters ret til at Arbejde og Organisationen Frihed på Åbent Hav går nu ind for at afvæbne alle skibe, der sejler under internationale flag. Det er os også magtpåliggende, at at påpege USAs rolle som krigsoppisker ved det dér lands seneste aggression mod fredelige handelsmand fra det fattige land Somalia.

  Kommentar by Limewoody — 14. april 2009 @ 18:03

 6. 5) ROFLMAO – fed sarkasme ! ;-))

  Tænk hvis man kunne komme på DR-TV som “seriøs” repæsentant for sådan en fiktiv organisation og så rigtigt tage pis på alle de radigale oh venstreflippede PK-idioter, som så ville far ud og oprette alle mulige støttegrupper og gå i endeløse fakkeltog – og hælde vand ud ørerne – igen, igen.

  Findes der virkelig slet ingen borgerlige/ nationalkonservative humorister og provokatører, der kan stå for den slags virkelig kreative happenings ?

  Kommentar by Bjovulf — 14. april 2009 @ 18:25

 7. “Støttekommitéen for særligt UDSATTE somaliere” ? :-)

  Kommentar by Bjovulf — 14. april 2009 @ 18:28

 8. Det er godt vi ved hvor vi har Søren Pind og det er i det hele taget godt vi har ham. En statsminister med lidt nosser havde givet ham en ministerplads..

  Det leder imidlertid min tanke hen på flødebollen obama og hans floromvundne underkastelse for despoter og religiøse fanatikere og hans no-show af nosser.
  Hvis jeg skal se på udviklingen siden han er udnævnt og efterfølgende begyndt at opføre sig som en messias, så ser det sort ud for fremtiden.
  Pakistan – som ifølge USA er landets vigtigste partner imod ekstrem islam – har netop indført sharialovgivning i store områder af landet og givet taliban lov til at styre tingene, i et naivt håb om fred med terroristerne. (det havde Bush og Musharraf aldrig gået med til). Kina har adskillige gange stærkt provokeret amerikanske flådefartøjer og det går uagtet hen. Terrorangreb i bl.a. Irak, Afghanistan og Pakistan er nærmest eksploderet i antal. Nordkorea som Bush var ved at lykkedes og få til at begynde at opføre sig ordentligt, har nu meldt sig helt ud af atomforhandlingerne.

  Jo da, vi går stille og roligt hen imod global opvarmning, men det har ikke en skid med vejret og gøre men i stedet en præsident uden synlige tegn på viljen til at vesten skal overleve..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 14. april 2009 @ 18:32

 9. Ja, men det er lidt sørgeligt, at der kun er et fornuftigt menneske i venstre.

  Kommentar by Fritz — 14. april 2009 @ 19:23

 10. Pind, tag konsekvensen og ryk over til lille mor

  Kommentar by Bendt — 14. april 2009 @ 19:32

 11. Søren blev ikke engang retsordfører. http://www.180grader.dk/nyheder/S_ren_Pind_bliver_ikke_retsordf_rer.php

  Kommentar by Spinoza — 14. april 2009 @ 20:38

 12. En god melding fra Søren Pind.

  Kommentar by Menig 442 — 14. april 2009 @ 20:54

 13. En stor tommelfinger op for en mand, der tør sige sin mening!

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 14. april 2009 @ 21:21

 14. Forresten Kim. Har du set den her?

  “De tiltalte har tidligere nægtet at udgøre nogen gruppe. Men under retssagen er det kommet frem, at to af dem havde stiftet gruppen ”Palestine Fighters”. Papirerne med ”Fuck Politi”-hilsenen slutter: ”mvh den nye bande Palestine Fighters.””

  http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1657947.ece

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 14. april 2009 @ 21:28

 15. Godt nyt, Maersk-kaptajnen blev reddet, tre af de fire pirater blev dræbt.

  Dårligt nyt, pirater i stormløb mod skibe, fire skibe entret, 60 søfolk taget som gidsler. De vil hævne sig på alle amerikanere og franskmænd.

  Men det gode i det dårlige er, at nu kan Obama ikke blive ved med at sidde på sine hænder.

  Somali pirates hijack 4 ships, take 60 hostages

  Kommentar by Mallebrok — 14. april 2009 @ 21:29

 16. Piraternes fornærmede kommentarer afslører deres selvforståelse. De taler om at hævne deres dræbte kolleger. De mener det er urimeligt de blev dræbt, for deres piratvirksomhed er jo så fredelig. Og så er det, åbenbart velanskrevne, piraterhverv, ikke noget som nogle uregerlige kriminelle typer kaster sig ud i. Nej det er noget disse “hædersmænd” gør for deres land…

  “Our latest hijackings were meant to show that no one can deter us from protecting our waters from the enemy because we believe in dying for our land,” Omar Dahir Idle, a pirate based in the coastal town of Harardhere, told The Associated Press

  Somali pirates hijack 4 ships, take 60 hostages

  Kommentar by Mallebrok — 14. april 2009 @ 21:47

 17. Bravo.

  Men ærligt talt Pind er venstremand, så mere end et bravo får han altså ikke for sine billige ord for ord er fandens billige i forhold til handling, men måske han skifter eller bedre starter sit eget parti så er der en chance, men nu under VOK no way de er købt og betalt og lægger nu fladt på maven overfor både Eurabia og forbrydersammenslutningen FN for ikke at glemme ISLAM.

  Vi trænger til stærke ukorupte kræfter der tør rydde op uanset hvad Eurabia eliten og FN samt islam brøler op om, nogen der kan give dem en finger, som det er nu skal man helt til Tjekkiet for at finde mænd og kvinder af den støbning, men de kan selvfølgelig også se at Eurabia ligner noget de har set før, dengang hed systemet bare sovjet.

  Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 14. april 2009 @ 22:03

 18. @2

  V(og K) toppen er ikke andet en skabssocialdemokrater +/- 10%.
  Manden der indså dette fik man hurtigt deporteret til en anden stilling. Af samme årsager har Søren Pind ikke en kinamands chance i det parti.

  Jeg kan iøvrigt ikke lade være med at tænke på den opstandelse det ville have givet, hvis det var Bush der havde givet ordre til at befri kaptajnen med våbenmagt. De lallende idioter Morten Kjærum og Niels Erik Hansen – naturligvis sekunderet af de sædvanlige venstrefløjsfjolser og medieklovne – havde stået på nakken af hinanden for at fordømme denne uhyrlige krænkelse af piraternes menneskerettigheder.

  Kommentar by Tolder — 14. april 2009 @ 22:10

 19. Ja, Søren, det var da godt de hang Sadam Hussein – eller mente du hængte?

  Kommentar by Martin — 14. april 2009 @ 22:51

 20. Obama gav altså personligt tilladelse til at plaffe piraterne ned. Han er ikke den tøsedreng, som nogen gerne vil give det ud for.

  Og jeg ser gerne en international koalitionsstyrke indtage Somalia og udradere piraternes reder. Derudover en økonomisk boycut, så piraterne ikke kan bruge deres tilranede penge.

  Kommentar by Janutte — 14. april 2009 @ 23:26

 21. Klyng dem op i rånokken. Lad dem vide at vi mener det alvorligt og henret alle pirater når de fanges.
  Derefter rydder vi deres reder på landjorden, brænder bygningerne og skyder deres både i sænk. Så kan de få et par tømmerflåder at fiske fra.

  /A

  Kommentar by Tony Albers — 15. april 2009 @ 07:37

 22. Jamen det skal nok gå alt sammen, det der med fattigdom og Afrika.
  Ifølge JP forside har mormødre for fred længe bidraget med økonomisk støtte til Guldkystens Gambia, taget på sexrejser ned til de unge, ibenholdtfarvede lang-pind-punger – det er da fremskridt må man sige, i stedet for som den Radigale Bay Bondegård, at ville indvitere dem her op til Danmark.

  Og det gode er, at de unge mænd er så fattige, at ingen af dem har råd til at sige: Fuck you granny!

  Har vi det ikke dejligt?
  Afrika! Åhh Afrika! Det blir bedre og bedre dag for dag.

  Kommentar by Bodil — 15. april 2009 @ 08:16

 23. ….jeg kan sgu ikke forstå at det skal op på president niveau at skyde en skide pirat.er der ikke en kaptajn ombord på de krigsskibe?

  Kommentar by per — 15. april 2009 @ 08:32

 24. Jeg tror, at man fra starten har fejlvurderet Obama. Han har benyttet den retorik, der skulle til for at samle stemmer fra unge, minoriteter, frisindede osv – alle dem, der var så trætte af Bush-republikanerne, at de ville prøve næsten hvadsomhelst andet, men ikke McCain og Palin.
  Men indeni er Obama er hård, kynisk advokat, der har fået USA som klient, og han vil gøre en hel del for at få succes. F.eks. presse på for at få Tyrkiet ind i EU…

  Kommentar by GB — 15. april 2009 @ 09:57

 25. Pirater – et forfulgt mindretal. Lad os gå i dialog med dem om en kvoteordning, mange skibe de har lov til at kapre. Nu er Somalia jo ikke med i EUROMED, men da de er nabo til EUROMED landet Ægypten, kan det vel nemt ordnes, og så er det et EU projekt. Kvoter og kontrol af samme er noget EU er rigtig god til, men at håndtere muslimske banditter har det vist sig at de ikke rigtigt kan.

  Hvis en svag sarkasme kan spores i indlægget, er det ikke nødvendigvis utilsigtet.

  Kommentar by PeterK — 15. april 2009 @ 10:31

 26. 20.GB

  Der er noget Obama overser i forbindelse med Tyrkiet ind i EU og det er, at så længe Erdogan og hans islamistparti sidder med magten er det en umulighed.

  Erdogan har siden han kom til magten gradvist klippet de gode relationer der var opdyrket til Vesten + Israel over.

  Jeg tror ikke at EUrokraterne vil være så selvødelæggende, at de lukker et islamistisk Tyrkiet ind i familien EU.

  Skulle de være så afsindige at de gør det, så vil de europæiske befolkninger givetvis ikke nøjes med at trække på skuldrene.

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. april 2009 @ 10:36

 27. -> #15 Mallebrok

  “no one can deter us from protecting our waters from the enemy because we believe in dying for our land”

  Det er simpelhen genialt spin fra piraternes side. Ved at omdanne deres pirat-virksomhed fra ren grådighed til en kamp mod ‘vestlig imperialisme’ vil de sikre sig en massiv støtte fra den kulturelt selvhadende venstrefløj i vesten. Jeg forudser store støtte-demonstrationer i alle større vestlige byer under slogans som f.eks. “Stop overgrebet på det Somaliske folk” og “Støt Somalias frihedskamp”.

  I den hjemlige andedam vil Mogens lykketoft, Holger K, Frank Åen og Magrethe Vestager snart være talere ved disse solidaritets-demonstrationer, og skulle et Dansk krigsskib forhindre et pirat-angreb, vil Søren Gade omgående blive trukket til spanking i Folketingets Forsvarsudvalg. DDR og TV2Knuzz vil have en sand perlerække af ‘eksperter’ fra godheds-industrien i studiet, og disse vil med gru i stemmen fortælle at Danmark risikerer at blive dømt ved en international domstol for brud på geneve-konventionen. Jo, denne nye ‘gode sag’ kommer helt tilpas for alle disse ‘gut-menschen’ efter tingene nu desværre er begyndt at gå fremad i Irak.

  Kommentar by JensH — 15. april 2009 @ 11:56

 28. USA!? Findes dette land snart mere? En del mennesker, i USA, synes det IKKE! Og de går på gaden idag og “fester”.

  “TaxDayTeaParty” holder møder i hundredevis af byer, across :)

  Følg begivenhederne på FOX eller liveblog: http://taxdayteaparty.com/

  Og her er byerne: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=112875499027114938790.0004647d9f61bab744fd4&ll=38.272689,-96.679687&spn=27.495109,57.128906&z=4&source=embed

  :)

  Også hér i Europa er der stærke kræfter der arbejder for øget centralisering og en mere elitær styring af vores produktionsapperat og ressourcer.

  Så idag er dagen hvor du kan protestere imod denne centralisering, sammen med Amerikanerne…

  Der bliver afholdt TaxDayTeaParty på Bymidten i Værløse, idag kl. 1700 – 1900.

  Så pak en kurv, tag te og krus med til en snak om amerikansk politik, krisen og hvad der burde gøres…

  Vel mødt
  Claus

  Kommentar by Ab initio — 15. april 2009 @ 12:28

 29. @ JensH

  Hæ, ja. Og vi kan så udråbes til piratofober (hvilket det ikke er meningen vi skal være stolte af).

  Ser iøvrigt at artiklen nu oplyser “The pirates say they are fighting illegal fishing and dumping of toxic waste in Somali waters“… Din spådom er da meget godt på vej til at gå i opfyldelse…

  Kommentar by Mallebrok — 15. april 2009 @ 17:19

 30. @ Janutte
  Obama […] er ikke den tøsedreng, som nogen gerne vil give det ud for.

  Det kan jeg ikke vurdere endnu. Men hans ageren i denne sag overbeviser mig ikke. Kaptajnen på Bainbridge kunne ikke selv tage beslutning om at skyde piraterne, han skulle have tilladelse fra Obama. Desuden blev Obama briefet om situationen fem gange dagligt, og først efter fem dage slog amerikanerne til. På mig virker det som ulidelig detaljestyring. Utrolig ineffektivt.

  Sådan kan man bekæmpe nogle pirater enkeltvis, men ikke pirateriet.

  Kommentar by Mallebrok — 15. april 2009 @ 17:42

 31. Mallebrok

  Det er ikke alle amerikanske krigsskibe, der har SEAL snipers om bord. Dem om bord på Bainbridge ankom pr. faldskærme. Og de, der kom, er bestemt mesterskytter. Tre skud i uroligt farvand, og tre pirater mistede hovederne.

  Foruden, at USA også har blødsødne vatnisser, der kan hyle og skrige i medierne hjemme. Og jeg tror stadig, at USA har vundet verdensopinionen ved, at det var et skib med nødhjælp.

  Mon ikke man skulle have flere snipers i farvandene ved Somalia, der hurtig kan tage sig af uvæsenet. Hvis verdenssamfundet kan findes mesterskytter nok, synes jeg, man skulle anbringe et par stykker, der kan sejle med og bevogte hvert skib, der sejler igennem.

  Kommentar by Janutte — 15. april 2009 @ 23:16

 32. -> #29 Mallebrok

  “Hæ, ja. Og vi kan så udråbes til piratofober”

  LOL. Det gør vi ganske givet, og alle disse gut-menschen vil bekymret tale om hvordan Danskernes ‘piratfobi’ skader landets anseelse i udlandet.

  Kommentar by JensH — 16. april 2009 @ 08:47

 33. Enig med Broholm – Pind står stampe i Venstre. Han gør intet godt ved at blive i det status-quo parti.

  Kommentar by Peter Bjørn Perlsø — 16. april 2009 @ 13:30

 34. Et godt fremmøde, masser af gode taler og samtidig en voldsomt negativ dækning i msm, der ofte med latterliggørelse som det gennemgående tema i historierne nedgjorde “TaxDayTeaParty” og dagens event. Jo, det blev en succes!

  Alt i alt var det en god dag hvor msm udstillede sin egen bias og i vid udstrækning forsøgte, at udstille demonstranterne i samme lys som Roald Als fremstiller AFR… Ja, i; cnn, msnbc, NYT og andre af de “Democrat” leflende medier bliver der fokuseret på, at gøre grin med dagens “tea parties”.

  Det problem; med at blive gjort til grin i medierne, oplevede jeg ikke, igår, i Værløse…

  Måske fordi medierne ikke dukkede op :)

  Moddemonstranterne udeblev også så den største opmærksomhed jeg blev tildelt var fra politiet, der meget venligt cirkulerede i området, med et armeret “riot salatfad”. (sikkert et sammentræf! :))

  Nå, men der stod jeg og uddelte løbsedler og fik et par gode samtaler med borgere der kom forbi. Og lidt livligt blev det, da en fyr på min egen alder, med et lille “batch” med teksten; “Socialistisk ballademager”, på reversen gik ind i en seriøs debat om situationen i USA. At vi ikke var enige er klart men han anerkendte dog, “at den nye præsident Obama’s politikker måske var for stor en mundfuld for mange Amerikanere”. Men i og med, at det sandsynligvis er dekonstruktionen af USA som supermagt, der er målet for den nye Amerikanske administration var jeg kvik til, at underbygge hans ræsonnement med denne betragtning :o)

  Well, en enkel “tea-bag” holder ikke evigt men igår blev fundamentet lagt til en bevægelse der rækker ud over dagens protester og den latterliggørelse msm udsatte TDTP for.

  Fundamentet for bevægelsen TDTP var selvfølgelig, at bruge “tax day” til protest imod den, i USA, førte økonomiske politik og den centralisering af magt og beslutninger der finder sted i USA.

  I USA var TDTP en del af etableringen, af en landsdækkende græsrodsbevægelse der vil forme en ny politisk bevisthed der forener ønsket om mindre statstyring med et frit marked og individuel frihed. “American Majority Incorporated” er navnet på denne organisation.

  Men nu er vi jo ikke i USA… Og i Europa har vi så sandelig vores egne problemer med centralisering af magt og beslutninger i EU og faktisk lider den personlige frihed også under bestræbelserne på, at skabe et mere ensartet EU.

  Og dét burde der protesteres noget mer over! Men meget få gør noget, jo DF protesterede over “Metok-dommen” men ellers er det småt med protester over den tiltagende afgivelse af den nationale beslutningsret til fordel for en mere central styring af lovgivningen i EU regi.

  Nå, det var dét TaxDayTeaParty… Hvad der bliver det næste skridt ved jeg ikke helt men der mangler noget i Dansk politik, efter min mening.

  Idet jeg håber Konservative formår, at tilpasse sig de hastige forandringer i samfundet vedbliver jeg med, at støtte partiet. Men optimist er jeg sku ikke!

  Næ, så er det måske alligevel en god idé, at Søren Pind tager initiativ til et nyt parti!?

  Og han kunne passende starte med, at gå i rette med de hjemlige medie-pirater: Fætter DR og TV2sse

  En god sag, at starte med vil være det eneste indslag, mig bekendt, i danske msm om “TaxDayTeaParty”!

  Hér til aften brillierede den mentalt strandede hwal(sted) med et indslag om; TDTP. Men udover, at betegne eventen som en protest mod administrationen kom hun ikke nærmere ind på hverken; navn, omfang eler andre relevante oplysninger omkring eventen men derimod blev indslaget koblet sammen med den nye rapport om chansen/risikoen ;) for en forøgelse af rekruteringsgrundlaget for “rightwing ekstremistiske” organisationer.

  Altså et meget gennemskueligt associations trick.

  Måske kunne Søren´s nye; “gloves off” strategi ruske op i de to selvbestaltede menings-pirater. For der er bestemt en del medarbejdere i Fætter DDR & hos TV2sse som har brug for en mental afklapsning. Ja, den gren de sidder og “pipper” på burde skæres af. Eller hele “træet” skulle måske bare fældes.

  “Fornuft” Et parti der betjener sig af fornuft!!!

  “Fornuft”; som den fornuft der fortæller én, at når man har en bevæbnet, i dette tilfælde; en Muslimsk pirat, i “korset” på sit sigtekorn… så skyder man!

  “Fornuft”; som det fornuftige i, ikke at bøje af overfor krav der tilsidesætter Danske traditioner i skoler og institutioner.

  “Fornuft”; som det fornuftige i, at tage afstand fra en Tyrkisk optagelse i EU.

  “Fornuft”; som det fornuftige i, ikke at deltage i Durban2.

  Ja, fornuften kender ingen grænser men dét gør erfaring.

  Og der er altså ingen grund til, at vi skal erfarer alting når vi med vores fornuft/logik kan udlede hvad resultaterne bliver af et givent begivenhedsforløb.

  Eksempelvis findes der efterhånden en del materiale der påviser den uheldige indvirkning Islam kan have på et samfunds udvikling og så siger fornuften jo én, at islam´s indflydelse og status i samfundet kun skader den samfundsmæssige udvikling og nærmest skruer forholdende tilbage til før oplysningens tidsalder.

  Kan du gøre noget ved dét, Søren? Giv os et alternativ til de; nosse/hoved/viljeløse “papir tigere” der sidder på Tinge og kalder sig Konservative – Venstre. De vil ikke sandheden! Vil du, Søren?

  Claus

  Kommentar by Ab initio — 16. april 2009 @ 22:37

 35. Mindre statsstyring i USA ?

  Hvilke af de 50 stater ?

  Hver stat har sin egen regering komplet med alt bortset fra det udenrigs og pengepolitikken. Her er en enkelt af dem:

  http://www.sc.gov

  Man kan bedst sammenligne USA med EU og Danmark med en enkelt af de mindre af USAs stater.

  Kommentar by Janutte — 16. april 2009 @ 22:59

 36. # Janutte

  Hvad er det du ikke forstår? Er det, at jeg ikke vil styres af EU og at Amerikanerne ikke er patriotiske overfor DC men deres forfatning! Nå, men sådan er der så meget, mange ikke forstår!!!

  Trods mediernes massive opbakning til appesement segmentet er I stadig i undertal… Her til lands!

  Og Janutte, har hver enkelt stat’s vælgere så givet deres mening til kende i en afstemning om hvorvidt dén skulle støtte stimuleringpakkerne? Nå ikke! Og så er der jo også lige de 48 % der IKKE stemte på O’bambina…

  Kommentar by Ab initio — 16. april 2009 @ 23:45

 37. Ab initio

  Jeg forstår da godt din anti-pati mod EU, jeg synes også, der de har tiltusket sig for meget magt. Og ellers kan jeg godt love dig, at laaaangt de fleste amerikanere er meget patriotiske.

  Og nej til at de amerikanske vælgere ikke har haft noget at sige om stimuleringspakker. Har danske vælgere stemt om Finanslovene ?

  Og hvis 48% af amerikanerne ikke har stemt på Obama, var der faktisk tæt ved 50%, der i sin tid ikke stemte på Bush. Det er meget tætte valgresultater, sikkert fordi forskellen mellem republikanere og demokrater er til at overse på mange punkter.

  Kommentar by Janutte — 17. april 2009 @ 00:31

 38. Nu er der jo forskel på en finanslov og 1000 zillioner. Og ja. der er 50-50 ca. af hver men deres definition af patriot er vist noget divergerende, pt. Du ved, sådan noget som at kysse fingerringe og bukke dybt for diktatorer og prise Islam for store bidrag til den Amerikanske kultur er ikke den slags patrioter der normalt forbindes med Amerikansk fædrelands kærlighed. I det mindste ikke hos de Amerikanere jeg kender. Og nej, det er ikke GWB der har skabt de mekanismer der har genereret krisen. Det gjorde Carter og senere fulgte Clinton godt op. Tjek lige i hvis lommer de største bidrag fra pengeindustrien, ligger i. Og det gjorde de…. Godnat og sov godt :]

  Kommentar by Ab initio — 17. april 2009 @ 01:36

 39. Der er ingen grund til at hive islam op på den vogn. Islam fylder ikke meget i det amerikanske samfund.

  Og Obama forsøger blot at skabe en forsonende holdning i stedet for hårdt mod hårdt, som var Bush’ holdning til lande, der blev anset som fjender. De er sikkert stadig fjendtlige lande, men vi lever altså på samme jordklode. Hellere holde en dialog i gang, for selv om USA har verdens stærkeste militær, tror jeg ikke, at skatteyderne vil betale for at invadere alle de fjendtligtstillede lande. Skatteyderne HAR en smertegrænse. Og den ligger ret lavt i forhold til den danske.

  Obama har stivet selvtilliden af hos den minoritet af befolkningen, hvis forfædre ankom i lænker. Herefter blev de forfulgt af hjernedøde KKKere og white supremacists. Jeg har mange venner, kolleger og naboer med samme hudfarve, og jeg kan kun bifalde at “en af dem” kan indtage Det Hvide Hus.

  Kommentar by Janutte — 17. april 2009 @ 23:58

 40. It’s great that you are getting ideas from this paragraph as well as from our argument made here.

  Kommentar by Liza — 26. september 2012 @ 11:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper