15. april 2009

Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia

(Skovvejen, Århus d. 13. april 2009)

 • 14/4-09 DR Online – Nazister deler propaganda ud i hele landet (lovligt parti reklamerer).
 • Oploadet Kl. 03:01 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6735/trackback

  5 Comments »

  1. Radioavisen kl. 16 og P1 Debat onsdag den 25. marts 2009 gentog adskillige gange, at de dømte i højesteret fra Fighters&Lovers er dømt for noget så bagatelagtigt som en T-shirt. Der var en venstreorienteret, stram nazi-tante fra F&L i P1 Debat (yderst til højre for Stalin), der fik frit løb. Alle gentog – også nyhedsoplæsere og debatleder – at F&L er dømt for noget så bagatelagtigt som en T-shirt. Den sædvanlige DR-fordrejning og bagatellisering af vennerne på venstrefløjen. Du kan selvfølgelig gå med hvilken som helst T-shirt (måske bortset fra én med et billede af Mohammed med en bombe i turbanen?). Fighters&Lovers er dømy i højesteret for at have samlet penge ind til terrorister, DER DRÆBER USKYLDIGE MENNESKER! De er revolutionære antidemokrater og antikapitalister ligesom nationalsocialisterne. Se blot hvad Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse skriver på deres egen hjemmeside. Spørgsmål: “Hvor i det politiske spektrum findes nationalsocialismen?Svar: Hvor nationalsocialister skal findes i det politiske spektrum, synes at være ganske klart: vi er venstreorienterede — ingen tvivl om det! Vi ønsker ikke at bevare det nuværende system eller nogen del deraf”. Både den kommunistiske revolution i Rusland og den fascistiske revolution i Italien inspirerede A. Hitler blev i 1919 rekrutteret af det af lokomotivfyrbøder Anton Drexler ledede tyske arbejderparti, DAP. Frænde er frænde værst, så idag er de socialistiske fraktioner i vild infight.

   Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 15. april 2009 @ 12:29

  2. Der er en del af disse tilkendegivelser rundt omkring i Århus.

   Kommentar by intel — 15. april 2009 @ 13:20

  3. De seneste mange år er alt for mange politiske lederposter/nøglepositioner her i Vesten blevet besat med personer af denne type… kvinnen ville svømme sammen med isbjørnene

   Kommentar by Mallebrok — 15. april 2009 @ 17:55

  4. Sagen med FARC er noget mere nuanceret end bare at sige at de er slemme terrorister og lad det være ved det.

   Denne artikel giver et interessant indblik:

   http://www.takimag.com/sniperstower/article/mi_casa_su_hell/

   At der er nogle danske unge der føler at deres ungdomsenergier skal bruges på at bakke op om en voldelig bevægelse er så en anden ting.

   Kommentar by Peter Bjørn Perlsø — 16. april 2009 @ 13:35

  5. @Peter Bjørn Perlsø. Tak for linket til Mi Casa Su Hell? Beskrivelsen kommer ikke helt bag på mig. Jeg synes idioterne fra Fighters&Lovers skulle tilbyde sig som FARC-gidsler. Så kunne vi se om der var nogen, der ville betale for at få dem fri. Gidseltagning og mord på uskyldige er en uacceptabel forbrydelse uanset hvad. Der er næsten 7 mia. mennesker i verden, heraf 2-3 mia. der er decideret fattige. De fattige er paradoksalt nok dem der får flest børn, så om et halvt hundrede år er der 9 mia. Køb en T-shirt.

   Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 17. april 2009 @ 13:45

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper