28. juni 2015

Venstreradikale til dansker under Pegida Malmø: “Tania, vi ved hvor du bor… Ser vi dig, så får du tæsk.”

Danske Peter Seier Christensen var gæstetaler ved Pegida Malmø-demonstrationen i går, og vanen tro forsøgte venstreradikale at intimidere mødedeltagerne. På en video høres blandt andet: “Tania, vi ved hvor du bor… Ser vi dig, så får du tæsk.” Danske Tania ses på videoen ved siden af gadekunstneren Dan Park, der efter arrangementet blev politianmeldt, mistænkt for ‘hets mot folkgrupp’ grundet “en banderoll med ett islamfientligt budskap”. Dan Parks ‘Islam = Fascism’-banner kan hos Skånska Dagbladet.

(Venstreradikale demonstrerer mod Pegida Malmø, 27. juni 2015; Facebook)

“‘Islam = Fascism’. Så stod det på Pegidamedlemmarnas banderoll under lördagens manifestationen på Stortorget. Polisens anmäler nu personerna bakom manifestationen för hets mot folkgrupp. (Skånska Dagbladet)

Oploadet Kl. 15:49 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67353/trackback

23 Comments »

 1. Nå, så er truslerne også kommet til eller rettere fra de venstreradikale, det var jo også kun et spørgsmål om tid: Vi ved, hvor du bor (og hvor dine børn går i skole osv.) plejer ellers at være muslimske trusler.

  På sin vis underholdende, idet de venstreradikale vil være de første, der hænger i lygtepælene og dingler, når muslimer får magten.

  Vi er dog et par stykker, der husker dagene efter Khomeinis magtovertagelse i 1979.

  Mange af de kommunister i Iran, der demonstrerede mod Shahen, hang få dage efter i kraner osv.

  Senere kom turen til homoseksuelle.

  Vor herre bevare os for komplet historieløse venstreradikale. Ellers er det jo en trøst, at de bliver de første, der bliver klynget op.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juni 2015 @ 16:27

 2. Prøv at få identificeret den, der kom med truslen og bring om muligt billede af den pågældende.

  Kommentar by T. Snorrason — 28. juni 2015 @ 16:34

 3. Venstreorienteret mangfoldighed, udført af antifascister…

  Kommentar by Per — 28. juni 2015 @ 16:45

 4. Dan Park er eksemplet på det udemokratiske i demokratiet, han og Pegida er uønskede i de demokratiske lande, den politiske elite dømmer dem uønskede, og de vil bruge vold til at holde den intelligente uønskede etnier nede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. juni 2015 @ 16:52

 5. Emmagad – jeg synes, du burde anvende en lille variation af Cato’s klassiske slutbemærkning, som han afsluttede alle sine taler i senatet med:
  “I øvrigt mener jeg, at Karthago (Islam) bør ødelægges!”

  Kommentar by T. Snorrason — 28. juni 2015 @ 17:37

 6. Der er flere gange sagt “forbyd Islam i Danmark” herinde.
  Kan vi ikke tilføje : “forbyd venstrefløjen” ? henhold til grundloven
  § 78
  Stk. 1.
  Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt øjemed.
  Stk. 2.
  Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2015 @ 17:42

 7. @6, både muslimer, nazister, og venstrefløjs-fascister lever højt på at politiet er kastreret så tilpas meget at ingen politichef tør opretholde de dele af loven der kunne være lidt ubehagelige for dem. Enhver moske, naziborg, og autonomt tilholdssted kunne lukkes i morgen hvis de tog loven alvorligt, men det gør de ikke da sådanne aktioner kun vil medføre udgifter for staten, og det danske politi er jo til primært til for at skabe indtægter i form af bøder, afgifter osv.

  Kommentar by Per — 28. juni 2015 @ 17:52

 8. Påfaldende, som MSM ofte skriver om højreekstremisme (som ikke findes). Men aldrig beskriver venstrefløjens politisk betingede vold, der er på linie med brunskjorternes i 30’ernes Tyskland.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 28. juni 2015 @ 18:26

 9. er han i familie med liberal alliances lars seier?

  Kommentar by Dinesen — 28. juni 2015 @ 18:31

 10. Det er jo efterhånden bukket i neon: Dette er ikke krig mod islam – Dette er borgerkrig – krig mod socialismen – krig mod misundelse, ondskab og dumhed – og måske værst af alt, krig mod ens egen familie – måske endda mod hende/ham ved siden af i dobbeltsengen.

  Det er på tide at stramme spagetti’en. At tale frit og uhæmmet – at kalde tingene ved rette navn.

  Kommentar by Svend — 28. juni 2015 @ 18:59

 11. Alle kan jo blive politianmeldt for hvadsomhelst af hvemsomhelst, men ifølge Skånska Dagbladets reportage var det POLITIET SELV, der tog initiativ til at oprette en anmeldelse om “hets mot folkgrupp” dvs racisme mod mødearrangørerne pga. et stort skilt, som Dan Park bar på med teksten “islam=fascism[e].”

  Kommentar by Nils — 28. juni 2015 @ 19:24

 12. God tale af Lars Seir Christensen. Modigt af Tania at møde op. Stor respekt herfra!

  Kommentar by Johnson — 28. juni 2015 @ 21:08

 13. Måske EL kommer ind under den her lov?
  Stk. 2.
  Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.

  Kommentar by Hiawatha — 28. juni 2015 @ 21:46

 14. Er islam en folkegruppe? Jeg troede det var en fascistisk ideologi.

  Kommentar by NulTolerance — 28. juni 2015 @ 22:12

 15. > Hiawatha 21:46

  Så vidt jeg husker fra mit jurastudium, er denne bestemmelse i Grundloven meget sjældent blevet udmøntet/brugt i praksis. Selv om den, efter min beskedne opfattelse, nok kunne have være anvendt flere gange. Mere her, en rigtig langgaber: http://jm.schultzboghandel.dk/upload/microsites/jm/ebooks/pet/pet_bind15/ber/kap08.html

  Bemærk, at den ene dom faldt i forbindelse med den midlertidige kommunistlov under besættelsen, at den anden handlede om homoseksualitet (uha-uha) fra 1924 og at den tredje er fra 1874 og faktisk handlede om socialdemokraterne, hvilket førte til deportation af den ene.

  Så der er næppe den ringeste sandsynlighed for, at bestemmelsen bliver anvendt denne gang. HuT undgik den også, så er linien ligesom lagt….

  > Nils 19:24

  Javist, politiet i Danmark, og jeg gætter på det samme i Sverige, kan selv tage initiativ til at strafforfølge, selv om der ikke foreligger en anmeldelse fra en eller flere forurettede.

  At der i det foreliggende tilfælde efter min opfattelse er tale om overdreven politisk korrekthed fra svensk politis side, er så en anden snak.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juni 2015 @ 22:37

 16. Venstreradikale = Terrorstøttere.

  Kommentar by Sindsro — 28. juni 2015 @ 23:57

 17. Att #13 / Hiawatha.

  §78 /2. burde kunne bruges med AFA, “Allah for alle” kamp-gruppen, som jo netop bruger vold, endda sommetider ekstrem livsfarlig vold, mod alle dem, som de påstår, ikke er rumlige og går ind for alles ret til at være forskellige, ligesom de selv er, eller rettere hyklerisk påstår, de selv er…

  Kommentar by Christian — 29. juni 2015 @ 04:32

 18. […] Stortorget i Malmø. Man skal forestille sig, der er fuld af ungdommelige mennesker, der messer “ingen racister i vore gader”, en remse de nok har lært i skolen. Ordet “racisme” fandt Trotsky på i 1932, men Malmø er da også en kommunistisk by lige bortset fra islam, der udgør 30 procent af befolkningen. […]

  Pingback by Dan Park: “I have a dream” « Snaphanen.dk — 29. juni 2015 @ 05:57

 19. Henrik Petersen, jeg tvivler ikke på at politiet kan oprette en anmeldelse, ellers havde de nok ikke gjort det…

  Det er sigende om tidernes elendighed, at den politisk motiverede forfølgelse af Dan Park mfl og det forsøg på indskrænkning af ytringsfriheden fra den udøvende magts side, som denne anmeldelse er udtryk for, vil give point i FNs menneskerettighedskarakterbog, da den vil tælle som aktiv indsats mod racisme fra statens side. Det forklarer også, hvad der kan have motiveret politiet til at sætte sine begrænsede ressourcer ind netop der..

  Kommentar by Nils — 29. juni 2015 @ 10:17

 20. Moddemonstrationen mod Pegidas lovligt anmeldte demonstration burde have været forbudt. Moddemonstrationer er en krænkelse af ytringsfriheden. Ved at true med vold og intimidering.
  Som noget af det første herhjemme bør den nye blå regering forbyde moddemonstrationer.

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2015 @ 11:15

 21. I øvrigt en fantastisk god tale af Dan Park.
  Jeg tror, han har flere brikker at flytte rundt på end de Venstreradikale, der demonstrerer mod Pegida Malmø, har tilsammen ! :-)

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2015 @ 11:55

 22. Hvorfor er de fleste autonome nærmest dybt infantile i deres logik og handling og meget svære at tage seriøse?

  Kommentar by Kim Serritslev — 1. juli 2015 @ 01:50

 23. Hvorfor er de autonome nærmest dybt infantile i deres logik og handling og meget svære at tage seriøse?

  Kommentar by Kim Serritslev — 1. juli 2015 @ 01:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper