3. juli 2015

Til DR-ansat: “Synes du selv du har leveret en objektiv journalistisk beskrivelse af Mosbjerg Folkefest..”

P4 Aarhus’ dækning af Mosbjerg Folkefest 2015 blev nøjagtig som forventet. De mere end 200 deltagere bliver over en kam omtalt som ‘højreekstremister’, og artiklen kunne som sådan ligeså godt være skrevet af venstreradikale ‘Mossø for Mangfoldighed’. Det er deres argumentation, det er deres ordvalg. Jeg har fremhævet det værste, men læs det hele. Fra DR Online – Islamkritikere mødes til folkefest under politibeskyttelse.

“I morgen samles islam-fjendtlige danskere ved Mossø til en såkaldt folkefest. … Bestyrelsesmedlem Kim Møller forventer, at over 200 personer vil dukke op.

– Meningen er at have en god dag, hvor man netværker på tværs af partier og organisationer, siger han. … Det fælles emne for Mosbjerg Folkemøde ved Alken vest for Skanderborg er frygten for islam, forklarer bestyrelsesmedlem Kim Møller.

– Selve organisationen tiltrækker folk, der er islamkritiske og meget kritiske over for den udvikling Danmark og Europa undergår i disse år. …

Det er tredje år i træk personerne bag folkefesten mødes ved Mossø, og det har fået en lokal gruppe beboere i Alken-området til at stifte et modsvar – kaldet Mossø For Mangfoldighed.

– Vi synes, der mangler dialog til de her fester. … det er en meget ensidig debat.

Det siger Mia Rünitz… Sammen med omkring 30 andre beboere i Alken-området vest for Skanderborg har hun dannet Mossø For Mangfoldighed, men der bliver ikke tale om en moddemonstration, når de omkring 200 højreekstremister samles i morgen. …

Men det giver Kim Møller ikke meget for.

– Det er bare Enhedslisten, der mobiliserer mod deres politiske fjender. Det smiler vi lidt overbærende af, for det har jo ikke noget med os at gøre.”

(DR Online og DR Tekst-tv, 3. juli 2015)

Jeg skrev til journalisterne Gitte Hansen og Heikki Yding, og havde denne dialog med sidstnævnte, der tilbage i 2012 gav en lignende tendensiøs omtale af EDL-mødet i Århus. Mit indledende spørgsmål.

Vi er klar over at kommunisterne i ‘Mossø for Mangfoldighed’ kalder folk der ikke vil revolutionere det borgerlige samfund for højreekstremister. Hvordan definerer I ‘højreekstremisme’?

“… når de omkring 200 højreekstremister samles i morgen.”

Ser frem til svaret.

Kim Møller, Foreningen Mosbjerg Folkefest

Svaret fra DR Østjyllands Heikki Yding.

Hej Kim Møller.

Tak for din henvendelse. Jeg synes egentlig ikke, det er for meget at skrive højreekstremister, når I inviterer en mand med som Paul Weston, der selv kalder sig racist. Men hvis du har et andet ord, som du mener, vi skulle have brugt, vil jeg gerne høre et forslag.

Venlig hilsen

Heikki Yding

Mit svar.

Jamen Heikki, jeg har læst ‘Mossø for Mangfoldighed’s argumentation. De overser den tommetykke ironi i denne her Liberty GB-video (https://www.youtube.com/watch?v=t2kKnzW4d8w ). hvor han fortæller at han bliver kaldt racist, blot fordi han vil bevare den engelske kultur af kærlighed til sit land.

“… den engelske partileder Paul Weston taler ved folkefesten. Han gør en dyd ud af, at både tory’er og labour i England kalder ham racist og opfatter det åbenbart som et adelsmærke.” (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=418054548319332&id=396887480436039 )

Herefter siger han specifikt “I do not dislike foreign people”. Det ville nu også være mærkeligt, når nu han på fest-adressen bor med en fransk deltager, foreningens danske formand Svend, Svends Molukkerne-afstammende kone og deres to mulatpiger. Den ældste af døtrene udgør 20 procent af foreningens bestyrelse.

Du ændrer sikkert ikke formuleringen, og det behøver du heller ikke. Jeg hører at din ekspert i radioindslaget var Rikke Louise Peters. Hun mener højreekstremisme kendetegnes ved et ønske om folkeafstemninger, og mener i ramme alvor, at partiet der arbejder for en partistat styret af folkemagtsorganer, er demokratisk.

Hvis højreekstremister er folk der mødes fredeligt for at forsvare Grundloven (årets stikord er’ suverænitet’), og ønsker folkeafstemninger – ja, men så er vi da helt vildt højreekstremistiske. Så er det bare her jeg tænker. Hvis alle 200 plus deltagere i Mosbjerg Folkefest kan kaldes højreekstremister på det grundlag, hvad bør man så som journalist kalde ‘Mossø for Mangfoldighed’ ?

Uden videre gravearbejde kan jeg sætte en kommunistisk organisation på halvdelen af underskriverne, den ene er skolet i stalinistiske DDR. Skal jeg bruge din metode, så kan jeg sågar associere talskvinden du citerer med militant kamp for kommunisme i Vietnam under Ho Chi Minh.

Synes du selv du har leveret en objektiv journalistisk beskrivelse af Mosbjerg Folkefest 2015 og ‘Mossø for Mangfoldighed’ ?

Heikki Ydings afsluttende replik.

Mange tak for svaret.

Jeg mener ikke, vi har begået nogen fejl. Du kan klage til min chef Martine Kambskard, hvis du ønsker det.

Skriv til (slettet)@dr.dk.

Venlig hilsen

Heikki Yding

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67451/trackback

55 Comments »

 1. Ja, skriv da endelig til Martine Kambskard og bring hendes svar her her.
  Kun godt med lidt projektørlys på vor offentlige propagandasender og dens mange små kommissærer for folkeoplysning.
  Jeg savner vor gamle ven, venstrefløjen, og hans argumenter, så lad dog Martine få lejlighed til at brillere og underholde med sit demokratiske og politiske sindelag.

  Kommentar by T. Snorrason — 3. juli 2015 @ 15:43

 2. Jeg, og sikkert flere andre, venter stadig på, at vores nyvalgte regering griber ind overfor galskaben der hersker på statsmedierne (og i medierne generelt).

  – Men det sker jo desværre heller ikke denne gang, man vil jo så nødigt stilles i et ‘dårligt lys’, så man ikke får et velbetalt radioprogram eller kommentatorjob, når den politiskekarriere går på hæld.

  Kommentar by Polka Charlie — 3. juli 2015 @ 15:47

 3. Klag til pressenævnet.

  Nu du har den fine korrespondance.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 3. juli 2015 @ 15:51

 4. Hej Kim
  Flot gjort af dig.
  havde du ventet andet???
  Næppe.
  For få år siden så jeg en såkaldt trailer på DRTV.
  Denne viste reklame for en kommende naturudsendelse fra Antarktis.
  I traileren sås en isbjørn (på Antarktis), ligesom det på dansk blev oplyst at der er isbjørne på Antarktis, Sydpolen som området blev kaldt og Pingviner på Nordpolen og det nordligste Grønland.
  En venlig henvendelse til red. på DRTV, gav følgende svar: DR TV er, og kan ikke være, ansvarlig for hvad de ansvarlige for det købte naturfilmprodukt, måtte levere af faktiske fejl!!!!!
  Jamen, det stod der sågu.
  Efterfølgende var det vanskeligt for mig blot at forsøge at forklare mine børnebørn disse fejl.
  Som en af disse sagde: DRTV tager ikke fejl, naturligvis sender man ikke fejl ud i æteren.

  Kommentar by AK JA — 3. juli 2015 @ 15:59

 5. Her er alt håb ude.
  Med sådanne DR-journalister i de altdominerende statsejede medier vil det før eller siden gå galt.
  Befolkningen vil afskaffe de statsmediernes hjernevask som befolkningen afskaffede dem i DDR eller Danmark vil implodere og blive et nyt DDR.

  Historien gentager sig selv, først som en tragedie, så som en parodi!

  Kommentar by A-mad — 3. juli 2015 @ 16:02

 6. Stasi Radiofonien er lige så kommunistiske som de mennesker der går ind for mangfoldighed der prøver at undergrave ytringsfriheden og demokratiet i Danmark, når de kalder Danskere højreekstreme så er det personer der kæmper for fremtidig bevarelse af fædrelandet til deres børn og børnebørn, nøjagtig som vores aner har gjort altid, forbyd kommunisme i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. juli 2015 @ 16:25

 7. De statsdrevne medier er den væstentligste fjende i Danmark.De er islams enablere.

  Kommentar by Helmut Kohl — 3. juli 2015 @ 16:28

 8. Skakmat 😃

  Kommentar by Lundahl — 3. juli 2015 @ 17:00

 9. Det er en ærgerlig reaktion: “… du kan klage til min chef”.
  Det er jo ikke det, det drejer sig om her, altså at klage, at få en chef eller et nævn til at afgøre sagen og give medhold eller det modsatte. Det er ikke et retsagsdrama, det her. Det her er en debat, en vigtig debat om, hvordan vores land skal være at leve i, en debat hvor det drejer sig om, at vi allesammen skal blive klogere gennem at dele erfaringer og meninger. Det kræver imidlertid selvstændig tænkning hos begge parter i debatten. Det er som bevist gennem mange år herinde ikke noget problem for Kim, men det evner journalistfrøkenen åbenbart ikke.

  Kommentar by monse — 3. juli 2015 @ 17:02

 10. Undskyld, Heikki er en mand, my bad.

  Kommentar by monse — 3. juli 2015 @ 17:04

 11. Teflon DR. Alt preller af. Der begås ALDRIG fejl.

  Jeg havde selv en længere korrespondance med DR, da jeg klagede over, at studieværten i DR Dealine i valgkampen afbrød hele 8 gange i løbet af et kort interview med Kristian Jensen.

  Men det var kun én afbrydelse, idet det ikke var en afbrydelse, fik jeg lært, når “studieværten beder om en uddybelse”.

  Kommentar by Per747 — 3. juli 2015 @ 17:16

 12. Det er jo blot det sædvanlige. Små gymnasietøser(M/K) som laller papegøjeagtige “meninger” af. Dagen efter sidder “journalisterne” i en rundkreds om klapper hinanden på ryggen: “hvor er det sandt”, “hvor er det RIGTIGT” osv. osv.
  I det omfang det kan kaldes journalistik, er det i alt fald noget elendigt og værdiløst af slagsen, og med public service har det intet at gøre.
  Spørgsmålet er vel blot, hvornår ballonen eksplodere med et brag – men lad være at holde vejret, mens i venter!

  Kommentar by Paulus — 3. juli 2015 @ 17:29

 13. Fortsæt bare.

  Klag til hans chef. Når du får svaret eller mangel på samme så klag til Pressenævnet med al korrespondance som bilag. Du får en masse materiale du kan bruge på bloggen.

  Mange af de svin lever højt på at folk ikke gider føre papirkrig, men når de møder nogen der gør og som bare bliver ved og ved – så taber de.

  Kommentar by Sigwar — 3. juli 2015 @ 18:04

 14. Det undrer ikke at DR skriver at islamkritik er ekstremistisk. DR der har haft koran panel og haft en hijab uniformeret TV-vært og har lavet flere hijab promoverende TV-programmer. DR er ikke neutral og objektiv, når det gælder islam. Også derfor er islamkritik nødvendig.

  Der er en del kritikere af kristendommen i Danmark. Det er helt fint. Dem betegner DR bare aldrig som ekstremister. DR er ikke neutral og objektiv, når det gælder islam. Også derfor er Mosbjerg Folkefest nødvendig.

  Kommentar by Liva — 3. juli 2015 @ 18:29

 15. Sikke da en væmmelig gang affald ham Heikki…

  Kommentar by Anders — 3. juli 2015 @ 18:53

 16. DR synes ikke I er stuerene, men det bliver I måske om 16 år.

  Pia k er formand for Folketinget

  https://www.youtube.com/watch?v=PwB1Nz9qOBo

  Kommentar by Dinesen — 3. juli 2015 @ 18:54

 17. Bare det nu ikke går helt hen over hovedet på de halvstuderede, helpolitiserede journalister.

  Kommentar by Josef K — 3. juli 2015 @ 18:56

 18. Farvellicens.dk det er aldrig for sent at afmelde DDR licensen

  Kommentar by Daniel — 3. juli 2015 @ 19:22

 19. Hvad hentyder DDR til her (fra artiklen):

  “Altså folk er faktisk utrolig nervøse for at ytre deres holdninger mod Mosbjerg Folkefest.”

  Mia RÜnitz, Mossø for mangfoldighed

  Kommentar by Hodja — 3. juli 2015 @ 19:38

 20. Du bør selvfølgelig klage.

  Kommentar by AFA — 3. juli 2015 @ 19:49

 21. Maria Temponeras – en vandmelon: https://www.youtube.com/watch?v=HiRlEvLdyQw

  Kommentar by Hodja — 3. juli 2015 @ 20:14

 22. Det skaber bare god omtale. Flere besøgende næste år.

  Kommentar by Kratos — 3. juli 2015 @ 20:21

 23. Rent faktisk er der jo ikke begået nogen fejl. P4 havde til hensigt at hænge Mosbjerg Folkefest ud som højreorienteret og det gjorde de. Ingen fejl dér…og ganske som forventet.

  At deres virkemåder og journalistisk integritet ikke just er hverken professionel, faglig eller fair er jo ikke en del af deres selvforståelse og fuldstændig udenfor for deres forståelsesevne.

  Efterhånden er jeg ret forvirret over hvad en højreorienteret person egentlig er for en.

  Går jeg efter DR’s definition, så er det enhver der ikke anerkender multi-kulti præsternes prædikener….sådan bliv er vi jo mange.

  Dog har jeg den ide at højreorienteret må være det modsatte af venstreorienteret og da det er ret nemt at se hvad Venstreorienteret står for, må højreorienteret være pro-demokratisk, pro-individualistisk, pro-fri vilje, pro-selvbestemmelse, pro-ligestilling og pro-frihed.

  Dette gælder sikkert ikke alle højreorienteret, men nok de fleste som DR friskt og uden blusel frit stempler.

  Kommentar by Vantroende — 3. juli 2015 @ 20:28

 24. Daniel – Jo det er faktisk altid for sent at afmelde men bedre sent end aldrig . DR er en beskidt Marxistisk propagandamaskine .

  Kommentar by Rasmus — 3. juli 2015 @ 20:48

 25. Man kan kun foragte Dhimmi Radioen.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2015 @ 20:48

 26. Det sørgelige er at relegionskritik og stillen spørgsmål til om mellemøstlig indvandring i Europa (danmark) er det vi vil..? og kan det have konsekvenser, økonomisk/kulturelt..? Bliver sidestillet med: Højreekstremsime og rascisme… DER hopper kæden at i et sekulært demokrati…! Og der stikker venstrefløjen sit FEDE totalitære ansigt frem..!

  Kommentar by ny kommentator — 3. juli 2015 @ 20:49

 27. Kommunisme, Socialisme, Globalisering, Multikulturalisme, Klimaforandringer og Islam, er relegioner og ikke andet… Alle 6 kommer til kort i enhver debat… ! Intet har virket og intet kommer til at virke…! MÅ FREDEN VÆRE MED DISSE relegiøseTÅBER..!!!

  Kommentar by ny kommentator — 3. juli 2015 @ 20:53

 28. Statsmedierne elsker deres kebabteknikere og pizzaspecialister. Jeg troede ellers lønninger godt syd for de 45.000 betød lidt finere vaner.

  Kommentar by Helmut Kohl — 3. juli 2015 @ 21:12

 29. Luk de såkaldte journalistuddannelser (ja, jeg er også snart træt, men hvad skal jeg sige?).

  Kommentar by bastardo — 3. juli 2015 @ 21:28

 30. “Jeg mener ikke, vi har begået nogen fejl. Du kan klage til min chef Martine Kambskard, hvis du ønsker det.”
  Lad den ligge.
  Alleryderste konsekvens bliver en undskyldning formuleret så tilstrækkelig teknisk at dr er dækket i hoved og røv og altså ikke tiden værd.
  Det er vel ikke her kræfterne skal bruges.
  Er Yding i virkeligheden ikke bare ligegyldig?
  Et diminutivt hjul i den store propaganda maskine.

  Kommentar by Frank Hagmann — 3. juli 2015 @ 21:47

 31. Er DR-ansatte ikke racister, når de ikke kan acceptere islamkritik men godt kristendomkritik?

  Forkælede DR medarbejdere, der får betalt sabbatmåneder. Det er licensbetalere der tvinges til at betale denne luksus. Og i forvejen får DR ansatte urimeligt høje lønninger. Og de føler sig urørlige på grund af tvangslicensen. Licensbetalingen bør være efter forbrug og ikke som nu tvangslicens.

  Kommentar by Liva — 3. juli 2015 @ 21:47

 32. Maria Temponeras – Send hende til Cuba, hvor hun med det efternavn og de holdninger hører hjemme!

  Nu er jeg desværre ikke området lørdag, men hvis jeg var, så kunne jeg have lyst til at møde en eventuel moddemo med et banner med ordene:

  En sanddru kommunist udtaler: Med fascisterne delte vi Polen i 1939.

  De cirka 200 tilmeldte ønskes i øvrigt et rigtigt godt møde i morgen forhåbentligt uden Enhedsliste chikane.

  Kommentar by T. H. — 3. juli 2015 @ 22:08

 33. […] Danmarks Radio i Jylland er tro mod sin tanke om altid at holde med dem til venstre og mod dem til højre. I en skandaløs artikel på nettet kaldes de 200 deltagere over en bank således for ”højreekstremister”. Uriasposten har mailet til den pågældende journalist, og det kommer der det ene mere henrivende svar ud af end det andet. […]

  Pingback by Sommer og forskruede journalister - Morten Uhrskov Jensen — 3. juli 2015 @ 22:15

 34. bliver der lagt nogle videoer op fra foredragene?

  Kommentar by Dinesen — 3. juli 2015 @ 22:23

 35. Højreekstremister er her brugt helt ude af proportioner.

  Jeg vil argumentere for at borgerlighed, højreorienterethed er så sjældent forekommende i argumenter hos politiske partier over spærregrænsen, i mine øjne, at midteraksen, den danske koncensus, da er så langt til venstre, at ethvert højrepust er ekstremisme.

  Nej hvor vi gungrer, som elefanten sagde til musen da de sammen gik over broen.

  Islam-fjendtlig dansker. Ja, det er jeg vel også, hvor mange danskere er ikke det når de tænker sig om, men også meget, meget mere. Alment brokhoved siden pen,papir og frimærker, såfremt man ikke blot kunne aflevere brokkeriet og spare frimærkerne, var måden, jeg kunne brokke mig på.
  Niveauet og kvaliteten er alt for ofte for ringe til licens.

  Kommentar by Peter Buch — 3. juli 2015 @ 22:36

 36. Hvornår er det nogensinde sket at en journalist er gået hårdt, sådan rigtig hårdt til Johanne Schmidt Nielsen?

  Kommentar by Robert R — 3. juli 2015 @ 23:52

 37. @Robert R
  Og i særdeles grad én fra Kommunismens højborg DR. Den Pseudo-Publicservice koncern der postulerer at være objektiv, fair, og helt neutral i sin journalistiske dækning.
  Kan vi herinde forestille os at de begynder at være særdeles kritiske overfor deres kæledægger og deres evige fastlåse sympatier og anti-patier? Det er som om når man læser DR´s artikler, at man bare på forhånd ved præcis hvilken vinkel artiklen har, og hvilke sympa og anti-patier journalisten har.

  Jeg kan slet ikke begribe hvordan den slags har sin gang i et demokrati. Hvad betyder public service og demokrati, når man bare kan skrive nogenlunde hvad der passer ind i ens kram, og i øvrigt vinkler noget nær 99% af deres politiske og samfundsmæssige artikler i venstrefløjsretning?
  Det er propaganda i mine øjne intet andet.
  Jeg kan ikke forestille mig at de nogensinde inde på DR bekymrer sig særligt meget om hvor vanvittigt skævt det står til.

  Man skal næsten over i det gamle Land Og Folk for at finde lige så ekstrem venstrefløjs/kommunistisk propaganda.

  Men ja så husker man så tilbage på at politikerne endnu engang ønsker at den rådne koncern får milliarder af kroner pumpet ind. Og så har vi vist ikke helt et mediemæssigt demokrati har vi vel?

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. juli 2015 @ 00:10

 38. Den indoktrinerede hjerne, klappede i med: Mange tak for svaret. For hun havde ikke hjerne til at besvare dit spørgsmål Kim.

  Hun har ikke grund til hendes arrogance, det skammelige her er at man er nød til at forsvare sig, selv over for halvhjerner.

  For mig at se er disse tåber ikke vær at beskæftige sig med, det er samfundsnedbrydende.

  Jeg siger det lige ud: Jeg kan ikke lide: Islam, Muslimer, flygtninger, kirkens korshær, røde halvmåne, red barnet, FN Eu og en hel masse andet lort.

  Kommentar by Sindsro — 4. juli 2015 @ 02:15

 39. >31 Liva
  Licensbetalere er en uddøende race. Jeg kan som radiolytter elske, at lytte til Mylles ubegrænsede popmusikviden. Men jeg er absolut ikke interesseret i hans politisk korrekte holdning til ditten og datten. Blandt andet derfor skal jeg naturligvis ikke betale licens! Hvis Mylle vil have hans løn, deltager jeg gerne, såfremt han ikke har luftet hans holdning til andet end musik.
  Dhimmi Radioen, Statsradiofonien, Nordkoreakanalen og hvad propagandakanalen ellers har af kaldenavne, bør vises døren.

  Kommentar by Nielsen — 4. juli 2015 @ 03:03

 40. http://www.chola.dk/ideen-bag-chola/

  Kommentar by PeterB — 4. juli 2015 @ 03:53

 41. >36
  Robert R
  Aldrig

  Kommentar by Nielsen — 4. juli 2015 @ 04:02

 42. At ville have folkeafstemninger om menneskerettigheder er højreekstremt. Jeg synes generelt at man bør kalde folk det de selv vil kaldes, men hvis det er planen, så er klagen grundløs.

  Kommentar by MS St. Louis — 4. juli 2015 @ 04:09

 43. “Når I inviterer en mand med som Paul Weston, der selv kalder sig racist.”

  Den video var jo dybt ironisk. Yding bedriver holdningsladet “journalistik”.

  Kommentar by Johnson — 4. juli 2015 @ 11:25

 44. Forholdsvis elendig kommunikationsevner fra DR-journalistens side. Danmarks Radio og DR-ansatte virker komplet magtfuldkomne, det er på tide blå blok og befolkningen i fællesskab udsulter monstret!

  Kommentar by Geert — 4. juli 2015 @ 11:32

 45. jeg tror at Stazi Radiofonien støtter Islam siden, fordi den ikke vil bombes.
  Medarbejderne der ønsker nemlig at beholde deres arbejde.
  Men i den lange løb vil de blive arbejdsløse. Så må de sutte på lappen.

  Kommentar by Sindsro — 4. juli 2015 @ 12:22

 46. Det er simpelthen en ‘generalsviner’ af en person uden den mindste distance til virkeligheden.
  Man bliver bare så træt, at disse personer år ud og år ind, orker at fastholde sine antikke teorier og tro på dem, er en gåde.

  Kommentar by PFEP — 4. juli 2015 @ 12:24

 47. haha – gad vide hvornår Heikki Yding sidst har kaldt nogen VENSTREEKSTREMISTER!? 😂😂😂😂😂

  Det her bliver ikke bedre før journalisthøjskolen er blevet “af-venstreekstremist-ificeret”….

  Kommentar by claude — 4. juli 2015 @ 13:52

 48. Næsten alle programmer i radio/tv har to studieværter.
  Det holder alt for mange journalister i gang, og gør driften unødvendig dyr.

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2015 @ 14:33

 49. Det er lidt som at slå buler i vandet, at få venstre-ekstremisterne i DR og TV2 til at skrive objektiv om noget som helst, der drejer sig om den muslimske invasion af Vest-europa, herunder Danmark….

  Kommentar by Christian — 5. juli 2015 @ 01:36

 50. DR er løgnerpressens flagskib.

  Kommentar by Anonym — 5. juli 2015 @ 11:52

 51. En faktaresistent rødnazist.
  Sandheden har trange kår, når hjernevasket journalist kommunister/socialister dikterer virkeligheden udi deres demagogiske opfattelse af retfærdigheden.

  Skide være med, at det er forankret i den blå luft, bare det er retfærdigt for mig og mine, syntes at være rødnazisternes ensporet tankegang.

  “Du kan bare klage til min chef”.. H a ha ha ha

  Kommentar by Iznogut — 5. juli 2015 @ 16:14

 52. gå lige ind på dette link.
  https://www.dr.dk/tv/se/indefra-med-anders-agger/indefra-med-anders-agger-5-8#!/00:28

  Kommentar by Sindsro — 5. juli 2015 @ 16:15

 53. @Dinesen – indlæg 34

  Jeg havde selv overset det. Inde på Mosbjergs hjemmeside oplyses under nyheden “Tilmeldingen er lukket”: “Vi vil i stedet foreslå at se de gode taler, der vil blive lagt på YouTube efter festen.”

  Så ja – det sker heldigvis. :)

  Kommentar by T. H. — 5. juli 2015 @ 20:43

 54. Hej Kim & andre

  Blot til behagelig info. Den 4/7 havde jeg følgende korrespondance med Gitte

  — Gittes svar til mig —>

  Hej Torben
  Du har en pointe , og jeg vil rette det hurtigst muligt, god fest
  Kh
  Gitte

  Sendt fra min iPhone

  — Min mail til Gitte —>

  Kære Gitte

  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/islamkritikere-moedes-til-folkefest-under-politibeskyttelse
  læses følgende passus:

  “…, når de omkring 200 højreekstremister samles i morgen.”

  Forklaring udbedes:
  – Hvorfra stammer ovenstående passus? Er der tale om citat? Og hvem har så sagt det?
  – Hvis ikke, er der så ikke tale om en grov og nedsættende generalisering? Eller er samtlige 200 deltageres baggrund undersøgt?
  – Og hvorledes defineres “højreekstremist?

  Kort og godt forsøger jeg at klarlægge om der er hold i denne voldsomme beskyldning.

  På forhånd tak.

  Jeg ser frem til din kommentar.

  Med venlig hilsen
  Torben Nielsen

  Kommentar by Torben Nielsen — 7. juli 2015 @ 08:12

 55. Min kone og jeg deltog i år for første gang i Mossø Folkefest. Vi gamle pensionister glædede os især over at se så mange unge deltagere. Det er jo dem, der skal leve i det kaos, som vil ramme Danmark hårdere for hvert år. Politiet til lands og til vands skulle beskytte kendisserne, men deres tilstedeværelse var betryggende også for os andre, selv om de håndgangne venstreradikale bøller stadig kan føre en priviligeret tilværelse. – Man ser for sig vores 92-årige norske modstandsveteran og æresgæst slået sønder af danske quislinge og islams nyttige idioter. Jeg havde den ære og fornøjelse at køre ham til Skanderborg station. Vidkun Quisling, fortalte han, hvor dødsens farlig han end var, gjorde kun norsk modstand endnu mere stålsat for et frit Norge. Gid samme løvehjerte måtte besjæle danskerne!

  Kommentar by Niels Thyge Riisgård — 7. juli 2015 @ 14:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper