18. april 2009

Velkommen på forsiden II

Trykkefrihedsselskabet afholdt lørdag konference på Vartov under overskriften Vlaams Belang, demokratiet og ytringsfrihedens vilkår i EUs hjerte, med flere repræsentanter fra det belgiske parti. Margrethe Monika S. Hansen har de senere dage blogget heftigt om Trykkefrihedsselskabet, og i dag forsøgte Urius Oregons mandlige part sig atter som spionfotograf – tydeligvis tilsigtet en form for personregistrering.

Det kunne næsten ikke blive mere patetisk. Han kom i god tid, og tog billeder af konference-deltagere fra den modsatte side af vejen. Da han blev spottet stak han af, men blev kort efter foreviget til de evige annaler.

Facts.

Carl-Erik Zølck blogger under falsk navn adskillige steder på nettet (Urius Oregon, Lady-in-Red, Juliea, K. Nielsen mfl.)

De billeder han tog er lagt på Lady-in-Red blog, på et domæne tilhørende Allan V. Overgaard, der deler adresse med en Camilla Zølck

Billeder taget af Margrethe Monika S. Hansen og oploadet på radikale.net er taget med samme kamera – Canon Powershot A530

Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølck har tidligere kommenteret på forskellige blogs i navnet Urius Oregon

Mere om Carl-Erik Zølck her – fyldig gennemgang af Urius Oregon her.

Oploadet Kl. 21:19 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6746/trackback

26 Comments »

 1. Selvom jeg er helt enig med dig i grundlaget for at udstille trollen, så bør du, Kim, passe på da du danser oven på persondataloven. Jeg kan lige så godt komme dig i forkøbet i stedet for at Allan fra DDR eller venner går amok.

  http://www.datatilsynet.dk/borger/internettet/billeder-paa-internettet/

  “Offentliggørelse på internet af billeder af genkendelige personer betragtes som en elektronisk behandling af personoplysninger. Dette gælder uanset om billedet er ledsaget af en tekst, der identificerer den pågældende. Persondatalovens regler skal derfor være opfyldt, for at en sådan behandling lovligt kan finde sted.
  Der findes ingen specifikke regler i persondataloven om offentliggørelse af billeder på internet uden samtykke. Datatilsynet har imidlertid i en række konkrete sager vurderet offentliggørelsens lovlighed udfra interesseafvejningsreglen i lovens § 6, stk. 1, nr. 7, samt de grundlæggende principper i lovens § 5 om god databehandlingsskik, saglighed og proportionalitet. Det vil således altid bero på en konkret vurdering, hvorvidt en offentliggørelse er lovlig. Det er i første omgang den dataansvarlige selv, der skal foretage denne vurdering.”

  “Portrætbilleder
  Som altovervejende udgangspunkt kræver det et samtykke at offentliggøre portrætbilleder på internet.
  Dette er begrundet i, at en sådan offentliggørelse vil kunne medføre ulemper for de registrerede, idet nogle mennesker vil kunne føle ubehag ved, at sådanne billeder, eventuelt sammen med oplysninger om navn m.v., gøres offentligt tilgængeligt for alle, der har adgang til internet, og at denne ulempe vejer tungere end interessen i offentliggørelsen, jf. interesseafvejningsreglen i persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 7.”

  Kommentar by Lotte — 18. april 2009 @ 21:41

 2. Jeg blev selv smidt ud af avisen.dk samtidigt med Shansen.

  Bl.a. skrev jeg jo blogs, hvor jeg undrede mig over, at mie.mener og rie.mener kunne skrive hver evige eneste dag om, at enhver hændelse de kunne komme i tanke om, kunne vendes til DF had.

  Det er senere kommet frem, at en overvejende del af bloggerne på avisen.dk sympatiserer med Enfoldighedslisten. Og dermed sikkert moderator. Hvorfor moderator har smidt Shansen, Urius Oregon og rie.mie/mener ud, er derfor lidt gådefuldt. De har jo samme politiske overbevisning.

  Godt klaret Kim M. Men pas på den der datalovgivning. Giv hellere ham Carl-Erik Zølck en l*rt oven på hovedet. Det må man nemlig godt vise frem. Jeg er selv blevet portrætteret på samme måde i avisen.dk’ blogs.

  Kommentar by Janutte — 18. april 2009 @ 21:56

 3. Lotte : Indtil politiet eller PET griber fat i Shansen og co., er der ikke mange andre muligheder, end at udstille dem med deres egne midler. De kan bare stikke piben ind – så havner de ikke på forsiden nogen steder. Det var som bekendt ikke Uriasposten der startede det svineri.

  Kommentar by Wied — 18. april 2009 @ 21:56

 4. Beskæftiger Det Radikale Venstre sig nu med personregistrering af politiske modstandere?

  Kommentar by hans olo — 18. april 2009 @ 22:13

 5. -> Lotte

  Jeg har kontakt til en advokat, og har samlet dokumentation i otte måneder. Udgangspunktet har hele tiden været, at det før eller siden ender i retten – så det afventer jeg med sindsro.

  Redox (og CEZ) foretager systematisk personregistrering (se evt. http://redox.dk/spip.php?article503 ). Jeg dokumenterer historien om hetzen mod min person med et foto af en konkret person, der har gjort sig skyldig i injurie, brud på copyright, herunder oprettelse af en Uriasposten kopi-blog.

  Kommentar by Kim Møller — 18. april 2009 @ 22:14

 6. Shansens møgspreder kører for fulde omdrejninger, fakat er uden betydning :

  Bart Debie var der ikke, Ekeroth var der ikke – og hvad der eller er løgn, synes ikke at bekymre hende, bare hun kan udpege politiske modstandere for eventuelle voldsmænd. Her har vi de Radikales anstændighed i sin egentlige essens. Det mindste Uriasposten kan gøre, er at udstille de netterrorister, jo mere desto bedre.

  Hvis jeg var Radikal, ville jeg tage affære inden dette løber helt af sporet for Shansen og Zølck. De har ingen indbyggede stopklodser selv.

  http://shansensblog.blogspot.com/2009/04/se-lars-hedegaard-og-venner-byde.html

  Kommentar by Pølsen — 18. april 2009 @ 22:27

 7. “Hvis jeg var Radikal, ville jeg tage affære inden dette løber helt af sporet for Shansen og Zølck. De har ingen indbyggede stopklodser selv.”

  De radikale har næppe heller nogen stopklodser. Shansen gør bare det, de fleste radikale har lyst til, nemlig tilsvining af politiske modstandere for fuld skrue uden det mindste hensyn til facts.

  Kommentar by hans olo — 18. april 2009 @ 23:34

 8. I mangel på politiske argumenter, vil Zølck og Shansen “frame” medlemmer af Trykkefrihedsselskabet for politiske vold- og attentatmænd. Det er risky business, de er i færd med. Hvem der kommer først og mest til skade, er slet ikke givet på forhånd. Det skal Møller dog ikke vente de selv forstår. Det er bare at sæte sig ned og afvente tingenes gang.

  Kommentar by Michelle — 18. april 2009 @ 23:35

 9. 6.Pølsen

  De Radikale lader tilsyneladende Margrethe Monika S. Hansen fortsætte med at udstille sit medlemskab af partiet, samtidig med hun opfører sig uden pli og dannelse.

  Man skulle ellers tro at partiet vil have en nedre grænse for hvad det vil accepterer af adfærd hos dets medlemmer, specielt når det foregår i det offentlige rum.

  Det at de Radikale ikke foretager sig noget har intet at gøre med udvist tolerance.

  For det gælder her som i andre forhold, at man ikke skal tolerere hvad som helst for at kunne udvise tolerance.

  Eet og andet sted skal der trækkes en streg i sandet.

  Og dette burde de Radikale forlængst have gjort i forhold til M.M.S.Hansen.

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. april 2009 @ 23:37

 10. “Offentliggørelse af billeder: Hvornår er det ulovligt?

  Offentliggjort 02-04-2002, senest redigeret 18-04-2002

  Selv om et billede er lovligt optaget, er det ikke nødvendigvis lovligt at offentliggøre det.

  Straffeloven beskytter den fotograferede i to forhold:

  * Den fotograferedes private forhold beskyttes mod uberettiget videregivelse

  * Loven beskytter mod videregivelse af den type billeder, som viser den fotograferede ”under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget offentligheden”. (§ 264 d)

  Når redaktionen skal vurdere, om billedet vedrører private forhold, er det ud fra billedets motiv/indhold. Private forhold er f.eks. interne familieforhold, sexualliv, skilsmisser, sygdom, politiske tilhørsforhold, private stridigheder.

  Ved en vurdering af de omstændigheder en person bliver fotograferet under, vil det være afgørende, om det er en situation vedkommende selv har bragt sig i. Der er forskel på om personen selv har valgt at gå nøgen på en strand eller bliver fotograferet som offer eller pårørende ved en trafikulykke.”

  http://www.update.dk/cfje/Lovbasen.nsf/ID/LB02432705

  Medmindre vedkommende kan påberåbe sig særlige forhold, så som et billede viser ydmygende, tragiske omstændigheder, osv. er der intet at komme efter.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 18. april 2009 @ 23:49

 11. -> 10 TBH,

  Nu kan man jo argumentere for at eksistensen af personager som Hr. Zølck og MMSH i sig selv er en ydmygende og tragisk omstændighed… Men der er ingen tvivl om at han selv har bragt sig selv i situationen hvor billedet er taget.

  Kommentar by Zonka — 19. april 2009 @ 00:20

 12. Jeg er enig med Kims advokat so far.

  Det er uhyre svært at argumentere for at det skulle være en krænkelse at blive fotograferet ved en politisk manifestation … når man selv er til stede for at fotografere andre til politisk manifestation.

  Derudover er Redox utvivlsomt på kant med persondataloven med deres fascistoide registrering af folks politiske statements, adresse m.v.

  Kommentar by Daniel — 19. april 2009 @ 12:41

 13. Good point mr. Daniel

  Men en forbrydelse er jo ingen undskyldning for en anden. Yderfløjene i dansk politik er muligvis på kant med registerlovgivningen.

  Jeg har ingen anelse om, hvilket ministerium der tager sig af den slags. Er der ikke en behjælpelig sjæl, der kan henvende sig ? Ham Zølck & co lyder som om, de skal have et alvorligt klap over fingrene.

  Kommentar by Janutte — 19. april 2009 @ 13:44

 14. Nu har jeg kigget på LIR bloggen og med de billeder han bringer der, bliver det meget svært fopr ham at klage over hans glade ansigt bliver vist på indermette.
  I det mindste skriver Kim M ikke mere eller mindre fantastiske kommentare til alle billeder.
  Mon Rad V er klar over deres medlems aktiviteter på nettet? Jeg har tidligere snakket med en anden næstformand i en anden lokalafdeling om denne sygelige besættelse af Hr. Møller, og denne næstformand var meget overrasket over at en af deres pæne medlemmer skulle kunne finde på den slags, det måtte klart være en ond højrefløjser der ville sværte Rad V. Sjovt nok har jeg ikke rigtigt hørt noget siden Urias Oregon blev debunket her på siden, det kunne man ikke tage stilling til, for det var jo et medlem i en anden lokalafdeling….. Sjovt nok var min bekendte også med i toppen af partiet, men blev så mærkeligt blind da et medlem igen igen levede op til hvad man snart forventer af disse fanatikkere der hænger fast i den “humanistiske” sump

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 19. april 2009 @ 15:18

 15. >Kim Møller

  Du er bedst at læse, når du skoser DR for deres, efter din mening, politiske slagside, og du er værst at læse, når du går ind i personlige slagsmål med perifære skikkelser i det danske bloglandskab. Sommetider tager jeg mig selv i at sidde at læse om Margrethe S Hansen og tænker: hvad er det, jeg bruger mit korte liv på.

  Venlige hilsener fra Moder Danmark ;-)

  Kommentar by Maria Montefiore Tacchinardi — 19. april 2009 @ 15:58

 16. Hvad med pressefolk der fotograferer folk i flæng ved sportsarrangementer, demonstrationer, eller lignende?

  Hvad med genkendeligheden for folk, der optræder på TV ?

  Slyngler fra venstrefløjen skal udstilles! Deres fjæs er ikke en del af privatlivet.
  Med mindre de er foreviget foran deres bolig eller lignende!

  Desuden har de selv travlt med at fotografere og filme mulige modstandere ved deres demonstrationer!

  Kommentar by Folkepartiet — 19. april 2009 @ 16:52

 17. Det er pisse ligegyldigt om Kim Møller måtte få en bøde for overtrædelse af persondataloven – han kan få en check herfra, så er det problem løst og skulle der være behov for hjælp til en evt. advokatregning for at kæmpe imod de syge og ekstreme tosser fra den yderste venstrefløj, så står jeg parat til det også og jeg er ret sikker på, at der er mange andre der også vil spæde til..

  Bare fortsæt dit gode arbejde Kim Møller :-)

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 19. april 2009 @ 17:47

 18. @Marie Montefiore Tacchinardi.
  Nu skriver Kim Møller jo ikke for specielt at tækkes det, du synes er bedst at læse om.
  Kim går jo iøvrigt ikke ind i et personligt slagsmål med nogle af de nævnte radigale tosser, men forsvarer sig brillant mod angreb fra deres side.
  En eventuel retssag vil blive fulgt med kæmpeinteresse fra alle her på blog’en.

  Kommentar by Purellif — 19. april 2009 @ 19:32

 19. Jeg var selv til det interessante møde i lørdags. Lad os glæde os over at det stadig kan lade sig gøre på trods af marxist-islamisterne. Det var meget interessant at lytte til Filip Dewinter og Frank Vanhecke fra Flanderns største politiske parti Vlaams Belang. Skræmmende at høre at Bruxelles snart har muslimsk flertal og at marxist-islamisterne har så meget magt at de kan udradere anderledes tænkende og demokratisk valgte i Belgiens største parti, som nu er reorganiseret under navnet Vlaams Belang efter at være dømt ulovligt som Vlaams Vlok ved magthavernes et brud på Belgiens forfatning. Godt at der bliver holdt øje med Carl-Erik Zølck og Shansen, der sikkert vil gå langt udover den danske lovgivning i deres komiske kamp mod politisk ukorrekthed. Hvis de bryder loven skal de anklages og dømmes. Systematisk fotografering af politiske modstandere, der deltagere i et lovligt møde kan kun have onde hensigter.

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 20. april 2009 @ 09:13

 20. Trods sit image som anstændigt midterparti, er Det Radigale Venstre et ekstremistisk parti. Ekstremt latterligt og ekstremt landsskadeligt, ja i det hele taget bare skadeligt i alt sit virke.

  Kommentar by Tolder — 20. april 2009 @ 11:32

 21. Alle os, der bidrager til Uriasposten, er nok registrerede hos de radiGale som DFere, fascister, nazister og i ledtog med selveste Satan ;-)

  Kommentar by Janutte — 20. april 2009 @ 18:04

 22. Janutte

  Det kan du bande på, at vi er. Det pryder de sig endda med på Redox.

  Kommentar by DaLi — 20. april 2009 @ 20:55

 23. 21+22

  Jeg er ikke tilfreds førend, at redox og de radigale kalder mig satan selv.. :-)

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 20. april 2009 @ 21:14

 24. Jeg undskylder virkelig for min uvidenhed. Snøft.

  Men redox er vist noget med iltning. Hvad er jeg dog gået glip af ?

  Kommentar by Janutte — 21. april 2009 @ 01:53

 25. @21

  For ikke at nævne PET, som jo nok har fået pålagt af Lommeknivs-Lene og Konfirmand-Brian at prioritere overvågningen af højreorienterede (hvad det så end er) blogs.
  Det er jo sådan, at mundtlige ytringer er langt farligere end at brænde gaderne af, hvorfor højreorienterede blogs og højreorienterede grupperinger (hvor de så end er) udgør en ENORM trussel mod samfundet.

  Man skal blot sige “N” ordet, så farer de fleste i flint, hvorimod venstresnoede forbrydelser som regel ikke nævnes med eet eneste ord, eller ikke tillægges større betydning. Det er jo nok fordi forbrydelser og socialisme kommer ud på et.

  Tænk hvis Fritz Clausen levede endnu og var blevet valgt ind i folketinget for de Konservative ? RAMASKRIG, ikke sandt.
  I SF har de Ole Sohn, en mand der velvilligt lagde røv til de store DDR ledere og resten af den kommmunistiske alliance. Dertil kommer selvfølgelig resten af den kommunistiske pøbel i Enhedslisten.

  Ikke et øje er tørt. At være reaktionær er en forbrydelse, mens det at være revolutionlær romantiseres. Herregud, fjolserne var jo bare unge idealister….

  Kommentar by Tolder — 21. april 2009 @ 11:07

 26. Glad for at få ansigt på min hoffotograf. Team Shansen har om ikke andet en kreativ fantasi.

  Kommentar by Kim Poulsen — 21. april 2009 @ 23:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper