9. juli 2015

Nyrup (1999) om palæstinensiske cykelsmede, tyrkiske grønthandlere: “Vi har brug for de mennesker”

Eks-DKP/ML’eren Mathias Tesfaye forsøger i disse dage at rehabilitere Poul Nyrup Rasmussens berømte ’stuerene bliver I aldrig’-bemærkning. Undskabens hotel citerer debatten fra folketingets arkiv, 7. oktober 1999. Det var ikke en bemærkning der blev udløst af ’send hele familien hjem’-ideen, men et socialdemokratisk forsøg på at vinde vælgere tilbage ved henvisning til Dansk Folkepartis menneskesyn.

1999 er i politisk henseende en fjern fortid. En tid hvor den politiske elite stadig troede de kunne tvinge multikulturen ned over danskerne med henvisning til rigets behov for palæstinensiske cykelsmede, bosniske jordbæravlere og smilende tyrkiske grønthandlere. Tidligere i dag blev en 35-årig afghansk cykelsmed sigtet for hæleri af op imod 400 cykler. Han fik dansk pas af Nyrup-regeringens socialdemokratiske justitsminister i 2001.

Poul Nyrup Rasmussen, Socialdemokraterne: Så gjorde hr. Jørgen Estrup ligesom hr. Jacob Buksti nogle meget grundlæggende bemærkninger om, hvorfor vi er politikere og om regeringens menneskesyn, og det vil jeg gerne bruge som afsæt til bemærkninger til Dansk Folkeparti.

Hun kom til landet for godt 50 år siden, hun flygtede fra Ungarn, hvor kommunisterne hærgede, og hun fik et godt liv i Danmark. For vi havde sympati for hende, og vi forstod, hvorfor hun flygtede. Godt nok var hun katolik, og nogle mente, at når hun nu kom fra Ungarn, så var hun nok en slags sigøjner, men de 50 år gik egentlig meget godt, og på sine gamle dage kunne hun se tilbage på et liv med en dansk mand, der nu er død, en børneflok på 4 og 12 børnebørn. De fleste klarer sig godt, men der er én enkelt undtagelse. Dette ene barnebarn, apropos hr. Jann Sjursen, er narkoman. Og i sin daglige kamp for den daglige dosis sker det mere og mere, at han slår mennesker ned for at få penge. Det gør ondt at vide for den bedstemor, der kom fra Ungarn for 50 år siden, at hendes barnebarn er voldelig, kriminel og efterhånden opholder sig mere inden for end uden for fængslets mure.

Hun var heldig, den gamle, fine dame fra Ungarn. Hun kom til Danmark, før fru Pia Kjærsgaard holdt landsmøde i Odense, og sagde – jeg tillader mig at citere: ‘Dansk Folkeparti foreslår, at i tilfælde af, at en anden- eller måske tredjegenerationsindvandrer gentagne gange begår kriminalitet, og ingen opdragelse er mulig, ja, så hjemsendes og repatrieres ikke alene den pågældende, men hele hans familie. Det er det eneste, de har respekt for.’ Der er mange anden- og tredjegenerationsindvandrere i Danmark i dag, og man kan i hvert fald sige om den gamle bedstemor fra Ungarn: Én trøst er, at hun da i det mindste ikke skal rejse hjem helt alene. …

For der ligger jo også i Dansk Folkepartis politiske tilgang til det her et forsøg på at bygge frygt og had op i den danske befolkning, hvilket er udansk, uacceptabelt og fremmedfjendsk. Sådan er udlændinge i Danmark ikke, og sådan er danskerne heller ikke. Og det går ikke alene ud over de stakkels mennesker, det går også ud over den palæstinenser, der er cykelsmed og god til det; det går ud over den bosnier, der er jordbærproducent og god til det; det går ud over den tyrkiske grønthandler, der selv ud over almindelig arbejdstid smiler til én, når man kommer og skal have friske grønsager. Vi har brug for de mennesker, og vi har brug for, at flere, der har et fremmedklingende navn som baggrund, kommer i arbejde i Danmark. Jeg synes, jeg må sige det sådan i dag. Jeg blev spurgt af fjernsynsfolkene udenfor, om jeg synes, stemningen i den her debat havde været hadsk. Det kommer an på, hvordan man ser på det. Når man diskuterer så principielle spørgsmål, som vi har diskuteret i dag: om menneskesynet, om, hvorvidt der skulle være forskel på, om man nu har aner fra et fremmed land eller man ikke har, selv om man er dansk statsborger, så kan jeg godt forstå, at der bliver sagt meget barske ting heroppefra. Og jeg synes, at de alle sammen var velbegrundede, og derfor siger jeg til Dansk Folkeparti:

Uanset hvor mange anstrengelser I gør jer, stuerene bliver I aldrig, set med mine øjne! Jeg vil så runde af og komme tilbage til mit udgangspunkt. Den tale, jeg holdt i tirsdags ved afskeden med det 20. århundrede, handlede om vores værdier og vores livskraft i vores samfund. Den tale var baseret på pligter og rettigheder. Den tale var baseret på, at pligter og rettigheder omfatter os alle sammen, ikke alene dem, der er danske, for vi er danske alle sammen, men også dem, der har et fremmedklingende navn…

[…]

Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti: Ja, så slap katten ud af sækken. Det var statsministerens kat, og den var som forventet. Vi havde jo fra morgenstunden læst i Aktuelt, statsministerens partiavis, at den socialdemokratiske folketingsgruppe på et gruppemøde her inden åbningsdebatten havde diskuteret, hvordan man kunne imødegå Dansk Folkepartis vælgerfremgang. Og den måde, man ville imødegå den på, var ved, at man her under åbningsdebatten skulle tale om menneskesyn og skulle prøve at tage afstand fra et forslag, som vi har diskuteret på vores årsmøde. Og man må jo i sandhed sige, at åbningsdebatten også har været kendetegnet ved, at man har diskuteret det forslag, og det er vi såmænd slet ikke så kede af endda.

Om det så stopper vælgerflugten fra Socialdemokratiet til Dansk Folkeparti, er jo en helt anden sag, men det kommer jo an på, om statsministerens rådgivere har set rigtigt i det spørgsmål. Vi vil i hvert fald vedblive med at bruge dannebrog, også selv om statsministeren synes, at det er usmageligt, og hvad der ellers er blevet sagt. Mage til gang manipulation fra statsministerens side, som vi var vidne til heroppefra for et øjeblik siden, skal man lede længe efter.

(W.Y., 35-årig afghansk cykelsmed, sigtet for hæleri af 400 cykler; TV2 Nyhederne, 9. juli 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67518/trackback

41 Comments »

 1. Nyrup sagde sjovt nok også at Danmark ikke skulle være et multikulturelt samfund.

  Mon nogen fatter hvad der egentlig foregår i hovedet på den mand.

  Kommentar by Sigwar — 9. juli 2015 @ 20:50

 2. Tænk, en afghansk cykelsmed som hæler?? Den havde jer ikke set komme! På Nørrebro er der ellers udelukkende danske cykelhandlere ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. juli 2015 @ 20:51

 3. I politik går tingene jo uendeligt langsomt, men man kan dog konstatere efter 2015 valget, at 1999-lommerne i Danmark er skrumpet betydeligt. Faktsik er de skrumpet ind til Brokvartererne i København, Politiken og P 1.

  Så små var de sgu ikke efter 2001 valget. Pia har fået den utimative hævn over teknokraten og dompappen, Poul Nyrup.

  Kommentar by Snaphanen — 9. juli 2015 @ 21:04

 4. 400 cykler er satme meget. De har travlt de perler. ….også med at ødelægge vores land.

  Kommentar by Spinner — 9. juli 2015 @ 21:12

 5. 400 cykler er bare hvad politiet fandt idag. Bliver spændende at se det endelige tal når efterforskningen er fuldført. Afghaneren bør da få lidt tid bag tremmer og BURDE blive frataget sit danske statsborgerskab. Gemene forbrydere af udenlandsk oprindelse skal da ikke have lov til at beholde dansk statsborgerskab, hvis de begår kriminalitet.

  Kommentar by Olé — 9. juli 2015 @ 21:18

 6. Jamen tænk nu på alle de billige cykler vi går glip af… der går måske op til flere uger inden han er i gang igen.

  Det er Støjbjergs skyld!

  Kommentar by Helmut Kohl — 9. juli 2015 @ 21:26

 7. Hvis det er en afghaner, så var min OT-kommentar/formodning d.d. 14:04, måske ikke helt hen i vejret. Er Khaterah Parwani (stud.jur., debattør og “antiradikaliserings-konsulent”) ikke afghaner…? hahaha (: Måske nogen har mod på, at grave lidt i den sag?

  Kommentar by Polka Charlie — 9. juli 2015 @ 21:33

 8. Jeg syntes det er helt fint hvis de cykler er stjålet fra enhedsliste vælgere og radikale på nørrebro.

  Kommentar by Per — 9. juli 2015 @ 21:33

 9. Per — 9. juli 2015 @ 21:33

  Ja, det er en frydefuld tanke.
  Men den er nok glemt inden næste valg, og der er plads til en ny “cykelhandler”

  Kommentar by tavsen — 9. juli 2015 @ 21:38

 10. Blot en dråbe i havet. Muslimernes svindel og tyveri er særdeles velkendt og dokumenteret. Utroligt at det får lov til at fortsætte, og at man ønsker flere ind.

  Kommentar by NulTolerance — 9. juli 2015 @ 21:43

 11. Poul Nyrup, hvad har dette udsøgte fjols ikke kostet Danmark. Med patos som vat og politik af klynk kunne han vel ikke andet end definere sig selv om i opposition til Uffe Ellemann og DF.

  Kommentar by VE-day-in-Europe — 9. juli 2015 @ 22:39

 12. Kunne man ikke give ham en cykel og en globus og bede ham om tage tilbage?
  Hvis han mangler en hjelm , så jeg tror jeg ikke Poul Nyrup bruger sin længere..

  Kommentar by Jakob — 9. juli 2015 @ 23:20

 13. Det var interessant at læse talen i sin helhed,
  Det var også en øjen åbner, om hvor lasteligt naive de var i 1999.
  Det blev ikke cykelsmeden og grønthandleren, men kontantshjælpsmodtageren og førtidspensionisten.

  Kommentar by Robert R — 9. juli 2015 @ 23:51

 14. Socialisterne med Poul Nytteløs Rasmussen i spidsen(der heldigvis lagde Svend uduelige Auken i graven) vidste i 1999 ganske udmærket hvad de ville i samråd med EU, Europa skulle multikulturberiges, derved kunne den socialistiske elite beholde magten og skatteydernes penge, men alt er ved at gå galt, Grækenland er gået fallit og kriminaliteten stiger konstant med mere multikultur, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. juli 2015 @ 00:54

 15. >1 Sigwar
  Nok det samme, som foregik i hans fars hovede.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2015 @ 01:02

 16. Det er ikke kun Tesfaye der er igang. Niels Barfoed er også i Information. Mere om det i min post.

  Kommentar by Hans Und — 10. juli 2015 @ 03:41

 17. @ 12.
  HÆ HÆ den var god den med cykelhatten.
  Polle drengen er nøjagtig så stueren som han påstod hans far var, lige til en fin fyr kom med info fra Bovrup kartoteket.
  OT jeg har selv dette kartotek, det hele, ikke blot det storkøbenhavnske.
  “Sød” læsning.
  Mht. Lange Svend er det vel ikke muligt at finde ud af hvem af de to der var/er de største politiske klaphatte, dog er det signifikant at Lange Svend havde en uhyggelig lang liste med yderligere grønne afgifter (læs skatter) parat ifald han endnu engang var blevet minister. Nå Aukenklanen har kostet os sagesløse skatteslaver mange penge samt vort omdømme.
  I husker sikkert nok sagen med den ikke eksisterende Stoltenbergsamtale.
  Kim tilgiver mig nok med følgende også OT: De der socialister er hyklere, Sleeping Valley rejser med et luftfartselskab som socialisterne har dømt ude.
  AK JA, de penge der kan spares. Han rejser sikkert billigt fordi han selv skal betale, underforstået: Var det på det offentliges regning – så??????????????

  Kommentar by AK JA — 10. juli 2015 @ 07:17

 18. En mand, der offentligt river andres bøger i stykker og kalder en gruppe af mennesker “ikke stuerene”, fortjener ingen opmærksomhed. Han skal bare ties ihjel og fryses ud af det danske samfund!

  Kommentar by Torben F. — 10. juli 2015 @ 08:21

 19. Det interessante er ikke, om Nyrup reagerede forståeligt på en bestemt udmelding på et bestemt tidspunkt i den politiske danmarkshistorie. Kendsgerningen er, at han som landets statsminister gik på Folketingets talerstol og besluttede sig for at ævle om umoral og menneskesyn – og udskamme mennesker, som var så frække at give udtryk for bekymring for en bestemt samfundsudvikling.

  Det skal han fortsat huskes for. Ligesom venstrefløjen har svælget i Schlüters gulvtæppe-tale.

  Kommentar by BE — 10. juli 2015 @ 09:15

 20. Udvalget bestod både at Christianiacykler og dyre cykler, ingen diskriminering her, en vantro er og bliver en vantro.
  Desværre kom en tilfældig forbi og så sin bortløbne cykel blive omlakeret og tænk sig ordensmagten havde tid til at efterforske en enkelt cykel. Ligesom en fjer kan blive til 5 høns, kan en enkelt stjålen cykel blive til moske 400, bare man søger de rigtige steder.

  Kommentar by Menig 442 — 10. juli 2015 @ 10:20

 21. Jamen så lad os lige huske på, at 79% af die dumme dänen stadig vil have mere EUSSR, og flere kriminelle muslimske rollemodeller som perker cykeltyven.

  Kommentar by Fritz — 10. juli 2015 @ 11:01

 22. Poul Nyrup er prototypen på en socialist: Sygeligt misundelig på alle af værdi – dvs. alle de, der forsøger at skabe sig et godt liv gennem nyttigt arbejde – og besat af af trangen til at få dem ned med nakken.

  Han ved som alle socialister, hvad der skal til for at nå målet: Først og fremmest skal den enkelte borger gøres afhængig af staten og uafhængig af sine medmennesker, og dernæst skal staten underordnes en global regering. Jorden folk skal atomiseres til en jævn grå grød – og Poul Nyrup skal herske.

  De er så ondsindede de skide socialister, at de gerne myrder løs for at nå deres mål. Hvor afstumpede de er ser vi af deres løgne – i Nyrups tilfælde forsøget på at skjule sit ærkenazistiske ophav og så løgnen om sin cand. polit. titel.

  Han kan selvfølgelig ikke gøre for, at hans forældre meldte sig ind i nazipartiet i 41, og der er heller intet at sige til, at han forsøgte at skjule det, men han burde dæleme føre sig lidt mindre frelst frem med det ophav.

  At han lyver og tvinger sig til en værdiløs akademisk titel, stempler ham som en nar.

  Kommentar by Svend — 10. juli 2015 @ 11:40

 23. Hvordan fandt du frem til ham? Du er godt nok skarp på Facebook.

  Jeg bruger ikke facebook selv, men jeg kan da se, der er andre nyttige formål med det.

  Kommentar by Dinesen — 10. juli 2015 @ 11:43

 24. Kan vi ikke gøre det lidt bedre for den enlige cyklende mor med de vindblæste børn i cykelkurven, jo jo da, vi kan importere flere smilende muhammed cykeltyve…øh, smede.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 10. juli 2015 @ 12:16

 25. “Uanset hvor mange anstrengelser I gør jer, stuerene bliver I aldrig, set med mine øjne! ”
  Moske polle Nytårshat rasmussen skulle have gået til Louis Nielsen!

  Så kunne poul Nytårshat have fået et nyt menneskesyn!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 10. juli 2015 @ 12:30

 26. Ja, statsmand blev han jo aldrig, denne sølle mandslinge polle Nytårshut, men en tragisk/komisk pamper socialist, med alle de forkerte politiske korrekte meninger.
  Ikke engang en cykelhjelm kunne han få til at passe, på sit underlige hoved.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 10. juli 2015 @ 12:42

 27. @22 Svend,

  “og så løgnen om sin cand. polit. titel.” Det viser bare klart og tydeligt hvor sygt og plumråddent det danske samfund er blevet.

  Hilsen Fritz cand. polit.
  Hahaha….skøøønt med en ny titel, tak Poul Nyrup din klamme so.

  Kommentar by Fritz — 10. juli 2015 @ 13:11

 28. “Uanset hvor mange anstrengelser I gør Jer, stuerene bliver I aldrig, set med mine øjne!”

  Lige meget hvor meget de rigtige menneskelige mennesker med den rigtige menneskelige menneskelighed forsøger, at bortforklare, relativere og sætte Nyrups tale ind i den rigtige og helt rette forståelses sammenhæng – ja, så ændrer det ikke ved at Nyrup fremstår som det han tilsyneladende foragter ved DF. For læser man ordlyden “”I” bliver “aldrig” stuerene” er det et ganske katagorisk statement – på grænsen af hatespeech fra landets højeste embede mod et lovligt politisk parti med ved almindelige folkevalgte melemmer.

  Kommentar by Limewoody — 10. juli 2015 @ 13:12

 29. Synes I ikke vi skal glemme Poul Nyrup? han er efterhånden en ældre herre, hvis storhedstid er forbi.

  Lad os koncentrere os om unge Radikale, SF, og Enhedsliste-piger, der har mange år foran sig med landsskadelig virksomhed. De er de virkelige banditter i dansk politik. Karina Lorentzen Dehnhart giver ikke op. Hun raser over at flygtninge skal ned på SU niveau, og har allieret sig med Brødremenigheden i Christiansfeld, for at skaffe husly til kommende flygtninge. Christiansfeld er lige kommet på Unesco verdensarv, hvis de har tænkt sig at fylde denne skønne by op med flygtninge, kommer der nok ikke mange turister til byen, og risikoen for at Islamisk Stat bomber vores kulturminder bliver pludselig en reel trussel.

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2015 @ 14:10

 30. Jeg er enig med k.m.

  You ain´t seen nothin´ yet.

  Horder af kulturrelativistiske islamapologister marcherer ud fra KU, fra RUC, fra CBS e.t.c. og vil prøve at omdanne Danmark til et mosaiksamfund som i USA.

  De vil berige os med affirmative action og tolerance & sensitivitets kurser, “minoriteternes” (alle bortset fra hvide mænd) særkrav vil blive forsøgt skubbet igennem.

  Flere muslimske broderskabs moskéer, delvist finansieret af os p.g.a.a forræderiske eller uvidende progressive politikere, der vil rense de racistiske hvide europæere for fortidens synder.

  Kommentar by Dinesen — 10. juli 2015 @ 14:29

 31. Der kører en serie om “Store Danskere” hvor bl. a. Glistrup bliver til dels rehabiliteret og retssagen med et 1010 siders anklageskrift får påtegningen “Ren politisk forfølgelse” Æret være hans Minde!! Han har da fået ret i sin bedømmelse af Muhamedanerne!!!
  – men hvis Poul Nyrup får et eftermæle som “Stor Dansker” må det være i kategorien “Den Største Usling” aldrig har denne skamplet på Statsministerembedet kunnet vise storsind og sagt “UNDSKYLD Pia, jeg tog fejl”.

  Kommentar by cantor — 10. juli 2015 @ 14:46

 32. @ alle.

  HOV HOV, Poul stueren med eller uden klaphat (undskyld cykelhue), samt fin titel, har da forenet de radikale og sosserne.
  Hvem var det der ønskede en statsministerfruebil?
  Hvem var det der ønskede særbehandling til sit – desværre – handicappede barn?
  Hvem var det der på det nærmeste drev personalet på Marienborg til vanvid?
  OSV. OSV. OSV.

  Kommentar by AK JA — 10. juli 2015 @ 15:51

 33. Mon ikke disse forsøg var clearet med cykelhuen?

  Kommentar by AK JA — 10. juli 2015 @ 15:51

 34. På Stenbroen tænker de ikke så dybt over tingene. Stemmer derefter og får overfladiske svar.

  Og herlig underholdning

  http://ekstrabladet.dk/112/soeren-fandt-sin-stjaalne-cykel-hos-cykelsmed-man-tror-det-er-loegn/5642824
  Fordi cykelsmeden var lukket måtte Nørmark først ringe til butiksejeren for at få låst cyklen op

  I telefonen sagde han så, at den var blevet indleveret af en grønlænder for nogle dage siden, som ville have den repareret. Men at jeg bare kunne tage den.

  Søren Nørmarks cykel er nu tilbage til sin retmæssige ejer, men han er
  overrasket over,
  at endnu en kunde har fundet sin stjålne cykel hos cykelsmeden.

  Jeg valgte at tro på cykelhandlerens historie, men jeg er da ikke så sikker nu, fortæller Søren Nørmark til EB

  Der kommer nok 400 andre overraskede på Stenbroen ;-)

  Kommentar by tavsen — 10. juli 2015 @ 15:54

 35. Altså cykelhandleren KAN jo være ærlig nok, og ikke kende noget til nogle stjålne cykler.
  Det er jo ikke til at vide.
  En anden ting er at han er totalt afetniciferet på EB: Det er dybt godnat.
  Men altså han er vel ikke sigtet for 400 cykler? Var de ikke bare beslaglagt indtil videre? En cykelhandler kan jo ikke som udgangspunkt tjekke alle cykler han får ind. En anden ting er selvfølgelig hvis det er systematisk at han tjener penge på stjålne cykler. Men så vidt jeg kan læse så er det langt fra sikkert foreløbigt.

  Kommentar by Endnu en vantro — 10. juli 2015 @ 16:57

 36. Poul Nyrup? Hvem var det?

  Kommentar by Nils — 10. juli 2015 @ 21:46

 37. Som k.m. skriver i indlæg 29 så bør vi koncentrere os om nutiden og Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Enhedslisten.

  Jeg er for så vidt enig, men jeg vil alligevel omtale en gammel sag fra 1999/2000. I 1999 var der valg i Østrig og det blev vundet af de konservative og Jörg Haiders frihedsparti, som derefter danner regering i begyndelsen af 2000. Det førte til sanktioner mod Østrig pga. Frihedspartiets deltagelse i Østrigs regering. Statsministeriet havde modtaget en fax den 28. januar 2000 om sådan noget kunne ske, men Nyrup påstod senere, at denne fax var blevet overset. Det førte til en situation, hvor udenrigspolitisk nævn ikke var blevet orienteret, før Danmark indførte sanktioner mod Østrig angiveligt pga. (mulige?) brud på menneskerettighederne. For sagen indkasserede Nyrup senere en næse.

  Nyrup og Danmark var naturligvis ikke alene om disse sanktioner, men det er en skamplet i og med, at det var indblanding i et andet lands indre anliggender og en hån mod det østrigske folks demokratiske ret til selv at vælge deres politikere og dermed også ”ikke stuerene” som Jörg Haider.

  Kilde: http://www.bt.dk/nyheder/kronologi-over-oestrig-sagen

  Kommentar by T. H. — 11. juli 2015 @ 12:39

 38. Giv alle såkaldte flygtninge en midlertidig opholdstilladelse. Hvis “flygtninge” begår kriminalitet bør de udvises. Når situationen i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre, skal de sendes hjem.

  Kommentar by F. Jensen — 11. juli 2015 @ 18:53

 39. Jeg har hørt at en cykelhandler har pligt til at kontrollere at de cykler som han reparerer ikke er stjålne.
  Med skam at melde har jeg selv fået udskiftet et defekt gearnav med et “brugt” hos en cykelhandler fra besættelsesmagten.
  Nemesis ramte mig dog, og det holdt ikke længe.

  Kommentar by Træt — 12. juli 2015 @ 12:20

 40. Menap-velfærdsspekulanter/asylshoppere(f.eks. fra Afghanistan) har passeret X-antal sikre lande, inden de ankommer til den danske grænse. Derfor bør/burde de danske myndigheder afvise/have afvist menap-velfærdsflygtningene ved grænsen.
  Iøvrigt skal “flygtninge” ikke integreres, som det er sket indtil nu. De skal sendes hjem, når det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 12. juli 2015 @ 16:29

 41. Indfør et stop for indvandring(det gælder også asylindvandring) af ikke-vestlige personer, primært fra menap-lande. Der er ikke brug for dem, de er uønskede, og ingen har sendt bud efter dem. Desuden er det forbundet med store omkostninger for samfundet at have ikke-vestlig indvandring.

  Kommentar by F. Jensen — 12. juli 2015 @ 19:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper