12. juli 2015

Niels Lillelund om Villy Søvndals Ryanair-rejse: “… fødderne, den eneste pålidelige meningsmåling.”

Da han var yngre og mere ideologisk underviste han ungsocialister i marxisme, men selvom Muren er faldet, så er det stadig kontroversielt at flyve med Ryanair i visse kredse. Niels Lillelund spidder hykleriet i Jyllands-Posten – Når der stemmes med fødderne.

“Vi lever i fotograferende tider, og forleden blev den forhenværende Villy Søvndal fotograferet i fuld uniform, in casu forvasket T-shirt, i den ferieglade lufthavn. Man kunne tro, han var på vej til Grækenland for med klare, begejstrede barneøjne at se den virkeliggjorte søvndalske socialisme helt tæt på, men det var bare noget med Malaga, og det kan man jo ikke bebrejde nogen i denne meget danske sommer.

Men der var også noget andet med det billede. Villy Søvndal, den danske models ædle ridder, stod nemlig i kø hos Ryanair, Danmarks fjende nummer ét, betvunget af Frank Jensen og gennem fortløbende kampagner i Statsradiofonien trukket gennem det danske søle.

Alligevel stod han altså der, troligt ferieforpjusket og næsten brun. Villy ventede, og hvorfor venter Villy netop her?

Fordi det er billigt. Det kan ikke bortforklares. Som Villy stod der, var han i gang med at stemme med fødderne, den eneste pålidelige meningsmåling. For det kan godt være, at Ryanair er noget snavs, kyniske kapitalister med mistænkelig accent, men prisen er prisen, og den er meget ofte (ja, alt for ofte, hvis De spørger mig) styrende for adfærden hos folk og folkesocialister.”

Oploadet Kl. 23:57 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67590/trackback

7 Comments »

 1. Socialister er for mig allesammen notoriske hyklere indtil det modsatte er bevist. For mig er historien her blot en bekræftelse på endnu en socialists hykleri, ingen overraskelse her.

  Apropos, jeg kom i tanker om hykleri-apologeten her, givetvis syg i roen, men ganske morsom (altså ufrivilligt morsom for jeg tror nok hans rablerier er seriøst ment fra hans side):

  “En person, der stiller store krav til sig selv og andre og derfor ikke overraskende ofte fejler, er måske en bedre person end en, der stiller små krav til sig selv, men som altid lever op til dem”
  Kasper Lippert-Rasmussen, filosof

  http://politiken.dk/debat/profiler/filosofferne/ECE1922450/derfor-er-venstrefloejens-hykleri-et-problem/

  Kommentar by monse — 13. juli 2015 @ 01:56

 2. Uha SF den sved, ikke!

  Kommentar by Robert R — 13. juli 2015 @ 05:26

 3. Isen smelter på polerne. Jeg tror jeg må ud og checke strømnettet for fugt. :-)

  Kommentar by Nielsen — 13. juli 2015 @ 06:08

 4. The ice is melting at the pøles, We need high girls… eller var det high goals…???? Villy Sleepvaley!

  Kommentar by ny kommentator — 13. juli 2015 @ 08:16

 5. Kommunisterne og socialisterne sejrer ad helvede til mod kapitalismen, skidt pyt med tabte arbejdspladser, for det er velfærdsstatens opgave at forsørge de ledige i Danmark, Villy snotnæse, Holger find konen og Frank Åudløb, you name them, er alle forræder mod det Danske demokrati, ligesom korandyrkerne taler de med to tunger, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. juli 2015 @ 12:16

 6. Ak ja det er sgu`svært at få råd til euroclass biletter, når man ikke kan trække på skatteyderne.

  Kommentar by Karl — 13. juli 2015 @ 12:59

 7. Endnu en typisk socialist. Et par stykker i samme usympatiske kategori er Sven Auken, dette miljøfyrtårn der kørte i Wartburg privat, velsagtens for at svine mest muligt, og Frank jensen , der overbookede flyene fra Aalborg, for derefter at indkasser gevinsten fra SAS ved at stå over til næste fly. Billetter betalt af folketinget.

  Kommentar by Ukendt — 13. juli 2015 @ 14:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper