13. juli 2015

Beduin på Dalgårdsvej: Soldaterveteraner frygter Gellerup-jihadister, “.. der er indført sharia i området”

Der er noget helt galt, når hjemvendte soldater frygter landets gæster. Det burde jo egentlig være dem som var bange for soldaterne. Her lidt fra dialogen i et indslag i Nyhederne på TV2 Østjylland – Soldater frygter Gellerup. Den beredne beduin er fotograferet tæt på det kommende veteranhjem på Edwin Rahrsvej.

Nyhedsvært, TV2 Østjylland: Danske krigsveteraner protesterer nu over, at et kommende hjem for veteraner skal ligge i Gellerup. Veteranerne frygter at nogle af hjemmets kommende naboer skal reagere negativt på tilstedeværelsen af tidligere soldater, der har været udsendt i krigszoner.

Kasper Wilkenschildt Skipper, TV2 Østjylland: Tre tidligere soldater kigger på det måske kommende veteranhjem i Århus.

‘Pierre’, krigsveteran: Kunne det ikke ligge i Højbjerg eller Åbyhøj, så havde det været meget bedre.

Kasper Wilkenschildt Skipper: Problemet er bare, at der ikke er nogle der vil bruge det.

‘Per’, soldaterveteran: De møder ikke op herude. Det vil jeg ikke mene, at de vil.

Kasper Wilkenschildt Skipper: Årsagen er blandt andet Grimhøjmoskéen der ligger to hundrede meter derfra.

‘Pierre’: Erfaringsmæssigt, så er problemet at vi har oplevet, lige oppe ved Grimhøjmoskéen at hjemmeværnsfolk er blevet truet der, når de har været på øvelser.

‘Per’: Veteranerne vil både til og fra området blive truet og hetzet i den grad, over deres, ja, hvad kan man sige – tidligere forhold i Forsvaret, og hvad de så end er i dag.

Kasper Wilkenschildt Skipper: … og fonden bag ønsker at Østjyllands første veteranhjem skal ligge her på Edwin Rahrsvej i Århus Vest.

(Edwin Rahrsvej ved Dalgårdsvej, tæt ved det nye veteranhjem; Facebook)

“Som alle soldater, veteraner og pårørende kan erfare, kommer vores nye Veteranhjem i Aarhus til at ligge 400 meter fra Grimshøj moskeen, og klods op af Gellerup ghetto hvor der en en del Isis krigere. … Det skal lige tilføjes at TV2 har været derude idag for at optage til nyhederne. Alt imens de stod der sammen med veteraner, kom der ekstremister fra nabolaget/ lokalområdet. Tosserne ville ikke have de optog i området. Da der er indført sharia i området. (Benjamin O. Yeh på Facebook, 13. juli 2015)

“Veteranhjemmet skal være en tryg base for alle veteraner, derfor undre det mig stærkt at Fonden enstemmigt vælger at placere det nær Gellerup hvor: Uniformerede autoriteter jagtes vildt, Hjemmeværet udsættes for hærværk og trusler, busruter og lokale sportsklubber er blevet lukket pga. vold og chikane – Listen forsætter!” (Pierre Skovgaard på Facebook, 13. juli 2015)

“Jeg er målløs over det billede, det må da være photo shop. Iøvrigt har jeg arbejdet på et værested i tingbjerg, for sårbare mennesker. Der kom fis og en begmand, de turde simpelthen ikke. Personalet gik heller aldrig alene i området. Det en ommer det her…” (Jan Krygermeier på Facebook, 13. juli 2015)

Oploadet Kl. 23:32 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67620/trackback

32 Comments »

 1. Det må være løgn. Det skal være løgn. Hvis det er sandt, ja så er dette land da endegyldigt fortabt!
  Noget så … Ja jeg savner ord, og dem jeg kan komme på, vil bringe mig i konflikt med myndighederne.

  Kommentar by Jakob — 14. juli 2015 @ 00:26

 2. Jeg kan sagtens forstå at ingen af de danske veteraner har lyst til at blive den næste lee rigby, især når de kun må forsvare sig imod dem i udlandet, men bliver sat i fængsel hvis de gør det herhjemme! Og alligevel fortsætter politikerne med at insistere på at importere dem hertil! Det her land er snart een stor århus historie.

  Kommentar by Per — 14. juli 2015 @ 00:28

 3. ps, der har været mange historier om hvor råddent de “unge” kører i gellerup, og vist også et par ulykker hvor de er stukket af fra stedet bagefter. Hvis de ser soldater der har dræbt deres IS-venner fra grimhøjmoskeen gå på fortorvet hver dag i deres nabolag, så tror jeg kun det er et spørgsmål om tid før fætters bremser på bmw’en “svigter” når de møder dem. Den dag det sker betragter jeg århus kommune som gerningsmanden, og først derefter føreren af bilen.

  Kommentar by Per — 14. juli 2015 @ 00:33

 4. Sådan går det når man stemmer på kommunister og socialister og sætter dem til at varetage fædrelandets interesser, i min optik skal det mindste pip mod militærfolk følges op med konsekvens, korandyrkerne forlader Danmark eller bliver et hoved kortere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. juli 2015 @ 00:38

 5. Danskere: Tag den krig nu. Jeg TROR det er nødvendig.
  Enhver klovn kan da se, hvor det vil bære hen ad.

  4. emmagad
  Jeg tror ikke det er nok ved bare at forbyde Islam, for man kan da osse se at muslimerne udgør et stort problem, efterhånden.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2015 @ 01:48

 6. Han ligner en IS kriger. Det gør det ikke bedre…….

  Kommentar by Spinner — 14. juli 2015 @ 02:27

 7. Vi børe udstyre vore soldaterveteraner med de fornødne værktøjer, så de kan håndtere deres problemer.

  Og i denne situation må det korrekte værktøj være et m95 gevær.

  Kommentar by Dave — 14. juli 2015 @ 07:06

 8. Som tidligere udsendt FN-soldat kan jeg kun sige dette: Jeg er målløs. Hvilken inkompetent person har taget denne tåbelige beslutning?
  Hvis ovenstående billede er autentisk, så beviser det bare, at der er noget helt galt i Danmark. Men med de idioter og gutmenschen der bliver udklækket på RUC og som findes alle steder i systemet, så nærmer tiden sig, hvor snakken må forstumme og følges op af handling.
  Som bekendt er det dråben der udhuler stenen!

  Pugna pro patria

  Kommentar by der Adler — 14. juli 2015 @ 07:39

 9. Da jeg havde den frækhed, at lufte enkelte synspunkter verørende muslimer, islam og sharia, og hvor i det politiske spektrum fascismen befandt sig, som mit først forsøg på at deltage i en debat på information i går, havde jeg tydeligvis ikke de rette dhimmi holdninger, og efter kun 4 timer som debattør på dagbladet Information, blev min konto suspenderet og alle mine fine indlæg med gennemtænkte tanker slettet – hvert og et. Der er for længe siden indført sharia på Informations debattråde, censuren og tankekontrollen har allerede taget fuld kontrol med enhedslistens pravda-“avis”

  Kommentar by Winston Churchill — 14. juli 2015 @ 07:44

 10. “Da der er indført sharia i området”

  Alle medlemmer af Folketinget skriver under på Grundloven. Det burde være en formalitet, da den er rettesnor for alle danskere.

  Når der er indført sharia i og omkring Gellerup, er Grundloven sat ud af kraft. Det skal de skyldige Folketinget stå til regnskab for, da de er valgt ind til at varetage det danske folks interesser.

  Forsvaret og Folketinget har været længe om at oprette veteranhjem
  og det er en ekstra ydmygelse at de nu som civile placeres klos op ad en sharia-ghetto.

  Djævle politikere fra venstrefløjen raser når danske soldater sendes ud i verden, nu puster de til ilden ved at skabe krig i Danmark, hvor vores soldater er ubevæbnede, mens fjenden velbevæbnet bevæger sig frit omkring.

  Kommentar by k.m. — 14. juli 2015 @ 08:30

 11. Gellerup er et lortested.

  Bydelen er bombet af store arabiske familier med mange børn og forældre uden den fjerneste interesse for Danmark udover kommunekontoret. Det er som en arabisk by, lovløshed, korruption, klan og mafia.

  Jeg er selv blevet chikaneret flere gange uprovokeret, fordi jeg var dansk. Kan slet ikke forestille mig, hvad soldaterne skal udsættes for.

  Kommentar by Dinesen — 14. juli 2015 @ 09:01

 12. Ligner osama bin laden i Gellerup

  Kommentar by Dinesen — 14. juli 2015 @ 09:02

 13. De landsforræderiske politikere, skal stå til ansvar, for det multikulturelle morads de har skabt.
  Det kan ikke passe, at vores politikere kan skide på den danske befolkning og vores fædreland, uden det får konsekvenser for dem. Gid pøbelens dom over dem bliver hård og nådesløs.
  lidt a la dette måske –
  http://www.custermen.com/ItalyWW2/ILDUCE/Mussolini.htm

  Kommentar by Andreas — 14. juli 2015 @ 09:11

 14. Foerst ber vi dem om at goere en indsats i udlandet,naar saa de kommer hjem med “arbejdsskader” ,faar de en elendig eller ingen behandling,og saa dette “storslaaet geniale traek”med placering af veteran hjemmet, de der er ansvarlige for dette burde retsforfoelges for manglende ret tidig omhu og pli .De der har tilskyndet til placeringen burde paa alle avisers forsider,og de og deres familier flyttes til Gellerup,saa kan de gi en haand med for at faa det til at koere.Der findes ikke noget “hands on” erfaring.Forresten hvad siger de inde paa Christianborg, det var dem der sendte dem afsted,og eftersom de ikke kan finde ud af at sende radikale kriminelle elementer tilbage hvor de kom fra ,saa er det mindste man kan forlange er vel ordentlige omgivelser for vore veteraner .Dagens Danmark jeg graemmes

  Kommentar by Dunk — 14. juli 2015 @ 10:33

 15. Hvor fanden parkerer han sin hest når han skal ind og gøre lillemor gravid eller have røven i vejret 5 gange?

  Kommentar by redneck — 14. juli 2015 @ 11:37

 16. Det ender galt. I kan lige så godt begynde at gøre jer klar til borgerkrig – dvs. anskaf våben, langtidsholdbar mad, træn jer selv i bykampe etc.

  De værdiløse rotter kommer til at smadre Danmark fuldstændigt, og det lader tilsyneladende til, at staten er på muhammedanernes side, siden de ikke støtter danskerne, der går imod islam.

  Til jer PET: Hæng jer selv, forbandede landsforrædere – før vi gør det. Hvis I ikke vil have, at ekstremismen kommer til magten, så skulle I måske overveje at føre en politik, der tilgodeser det danske folk, ellers ender det galt. Muslimerne ender i lejre, og det gør kollaboratørerne ligeledes.

  Kommentar by Muslimkiller — 14. juli 2015 @ 11:46

 17. Det er meget uheldigt at historien gives den ret kastrerende overskrift “soldater frygter jihadister”. Det er karakteristisk for denne tid at hvide mænd gøres til grin og hånes. Det viser sig også her. Soldaterne ‘frygter’ ikke jihadister. Men de erkender at, eftersom de følger Danmarks love og jihadister ikke gør og siden det bestemt kunne tænkes at jihadisterne ville have et opgør på dansk grund, ville det virke meget logisk at antage at jihadisterne ville være bevæbnet og soldaterne ikke.

  Og iøvrigt, som stormen på OUHs skadestue, som Krudttønden/Synagogen, som Muhammad krisen, BURDE det være et ‘wake-up call’ at danske soldater ikke kan mødes frit I Danmark. Men der har efterhånden været en del sådanne wake-up calls. Og Familien Danmark snorker solidt videre. Det er ved at være lidt sent…

  Kommentar by Moran ya Simba — 14. juli 2015 @ 11:56

 18. 14 dunk undskyld det er vaerre jeg er dybt forarget .Jeg er aargang 36 har aldrig modtaget et dyk fra det Danske samfund,jeg har proevet paa at faa mine boern til at forstaa Holger Danske ,de er ikke totalt skraasikre paa den led og jeg forstaar dem bedre og bedre.Hvorfor skal jeg blive ved med at informere dem om noget som ikke eksisterer
  Jeg er forarget I ,jeg har ikke boet der i mange aar, er sgu for daarlige

  Kommentar by Dunk — 14. juli 2015 @ 15:08

 19. (Fra Facebook)

  Benjamin O. Yeh

  Veteranhjem Aarhus vs ekstremister.
  (Billedet er taget uden for det nye hjem).
  Følg med på TV2 mandag d. 13 juli. kl. 19.00.

  Som alle soldater, veteraner og pårørende kan erfare, kommer vores nye Veteranhjem i Aarhus til at ligge 400 meter fra Grimshøj moskeen, og klods op af Gellerup ghetto hvor der en en del Isis krigere.

  Dette er yderst problematisk at Fonden- General Jan B. Andersen og den nye formand, har valgt at trække dette “gennemtænkte” valg af placering, over hovet på de lokale veteraner og pårørende i Aarhus området.

  Undskyld mit sprogbrug.
  Men hvad isis tænker de på??
  “Ekstremisterne” i toppen af veteranmiljøet, (Generalen mf.) vælger ikke at lytte til de kommende brugere og pårørende i Aarhus området.
  Deres stræben efter magt og prestige, overskygger deres empati, indsigt og forståelse for os almindelige veteraner. (Specielt de af vores medveteraner der er sårbare/ psykisk ramte).

  Det skal lige tilføjes at TV2 har været derude idag for at optage til nyhederne. Alt imens de stod der sammen med veteraner, kom der ekstremister fra nabolaget/ lokalområdet. Tosserne ville ikke have de optog i området. Da der er indført sharia i området.

  Fonden Danske Veteranhjem med Generalen i spidsen, budes skamme sig og ikke have lov til at ødelægge et ellers godt projekt til glæde og gavn.
  Men dette indebære at man prøver at forstå og inddrage soldater, veteraner og pårørende. (Dem som skal benytte sig af hjemmet fremadrettet og hjemmet er til for).

  For yderligere spørgsmål/ støtte til medveteraner i lokalområdet kan der rettes henvendelse til Talsmand Pierre Skovgaard eller undertegnede.

  Sammen står vi stærkt!

  Med venlig hilsen
  Benjamin O. Yeh
  Tlf. +45 31172006
  Talsmand for veteranerne/ brugerne Veteranhjem København.

  Kommentar by Kim A. — 14. juli 2015 @ 17:12

 20. @ 18 dunk
  Ja man får lyst til at dunke hovedet ned i bordet.
  Tænk at nogen kan være så ubegavet,
  Jeg måtte lige tjekke kalenderen, men nej det er ikke 1. April.
  Der er virkelig nogen som intet, ABSOLUT INTET, har forstået.

  Kommentar by Robert R — 14. juli 2015 @ 17:22

 21. Til politikerne: Gør noget nu!

  Kommentar by Søren — 14. juli 2015 @ 17:36

 22. Jeg skal gerne indrømme at jeg efterhånden er ved at være totalt ligeglad med danskernes skæbne som folk. Ethvert folkeslag der opfører sig så selvudslettelsesliderligt som det danske, det svenske og det norske har også fortjent at miste alt og vil også komme til det før eller siden. De nordiske folk har fuldt ud fortjent shariaens fremtidige dominans i norden.

  Nu mere end nogensinde forstår man serbernes reaktion på den muslimske selvstyreerklæring på kristen serbisk jord og den efterfølgende nedslagtning af de over 1500 civile kristne serbere i landområderne omkring Srebrenica der startede hele balladen dernede i start-halvfemserne. Serberne blev gjort til bad guys, selvom muslimske militser i tjeneste for den spirende islamiske stat på sædvanlig jihadistisk vis selv lagde ud med at korsfæste civile kristne serbere til træerne, kvæle dem med pigtråd, skære hovederne af dem og snitte gravide kvinder op med kors-formede snit, så der lå fostre og indvolde spredt rundt omkring, længe inden at serberne overhovedet havde gjort noget lignende. Nøjagtigt som vi ser samme fænomen gebærde sig i Irak og Syrien idag, så snart muligheden byder sig for en rask lille jihad.

  Jeg er ked af at sige det, men jeg foragter efterhånden danskerne, svenskerne og nordmændene så meget som folk, at jeg håber de i fremiden vil opleve noget lignende på egen jord. Vil man ikke høre, så må man føle.

  Kommentar by jacques d'biann — 14. juli 2015 @ 17:53

 23. jacques d’biann, jeg forstår godt din foragt men vil lige nævne at ufattelig fejhed overfor islam gælder hele Vesten. Frankrig, UK, Belgien. Og, på en anden men måske ligeså skæbnesvanger måde, eks-supermagten (for det fik den slået fast idag…) USA: http://time.com/3956853/iran-michael-oren-israel/

  Kommentar by Moran ya Simba — 14. juli 2015 @ 19:34

 24. Kære Eks-soldater! I skal slet ikke i sådan en rundkreds-klub, nej, I skal bare ha lov til at føre krig igen, for det vil være helende i sig selv! Soldater får problemer, bl.a. fordi de har set muslimsk dyriskhed udfolde sig i Midtøsten, men så sandelig også fordi, de er underlagt alverdens syge regler og pladder om ‘human krigsførelse’! Der er intet humant over krigsførelse til at begynde med (men det har nogle idioter forsøgt at indføre efter WWII), og vestlige soldater skulle have haft frie tøjler til at smadre alle de talebanesere, de kunne finde!!!

  Grunden til, at man har haft Capital punishment og stadig har i mange stater i USA er, at det er vigtigt for de efterladte, forurettede og ofrene at se deres gerningsmænd blive eksekveret eller få en ufattelig lang straf. Er det hævn? Ja, det er det vel, men det er også retfærdighed og helende. Der er en hel del individer, som denne jord ikke har behov for at føde på.

  Når vestlige soldater hele tiden skal lægge bånd på sig selv og skal tænke to gange, inden de tør reagere på en led taleban-djævel, der står foran dem, så er det klart, at de får psykiske problemer!

  @ 16 – Jeg er enig med dig langt henad vejen. PET er en samling kvindagtige mandslinge, som lader sig ta i rumpen af de værste muhammedanersvin i dette land! Føj! Og føj til vores afskyelige politikere, der lader en sådan historie som ovenstående finde sted! Dog er jeg uenig med dig i, at muslimerne og kollaboratørerne ender i lejre. Kristne ender i lejre, men vi er ikke ret mange tilbage i DK, så det bliver jo blot en lillebitte lejr. Resten af jer vil få valget mellem af konvertere (vedtaget af EU/FN, bare vent og se) eller blive henrettet.

  Idioten på billedet skal sendes retur til Syrien, for min skyld gerne uden faldskærm! Sådan et ISIL-svin! Hvis da ikke billedet er fup… det håber jeg.

  Kommentar by Dhimmi — 14. juli 2015 @ 19:40

 25. Det burde være såre simpelt i virkeligheden: Alle muhammedanere, der truer nogen dansker på nogen måde eller ytrer det mindste pip mod hjemmeværnsfolk eller eks-soldater, skal sendes UD med hele sin pukkelryggede terroristfamilie! UD!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. juli 2015 @ 19:47

 26. Når man ser det foto der vises på denne tråd, tror man det er løgn.
  Desværre er det sandheden og dette ene foto viser DET DANMARK JEG IKKE ØNSKER AT KENDE.
  Men – de egentlige skurke er vælgerne.

  Kommentar by AK JA — 14. juli 2015 @ 20:39

 27. Erdet de her, der står bag beslutningen?

  https://www.veteranhjem.dk/om-fonden/bestyrelsen.html

  Formand Jan Brun Andersen

  Næstformand Karl Erik Nielsen

  Medlem Asger Kibsgaard

  Medlem Jens Ole Løje Jensen

  Medlem Kai Flemming Clausen

  Medlem Carl Anker Bratved

  Medlem Gitte Joensen

  Medlem Lars Højbak

  Medlem Christian Aarhus

  Direktør Danske Veteranhjem Thorkild Kay

  Kommentar by Hodja — 14. juli 2015 @ 21:59

 28. der hvor jeg ikke forstår det mere er hvis alle veteraner havde deres mærke med at de er krigsveteraner kunne det være det viste sig veteranerne er så mange at de der hader dem ikke turde gøre noget ved dem da haderne ville være i undertal vis flaget og vis i ikke er bange den dag hvor der er nogen der gør jer noget er der næsten altid en der har været i krig sammen med dig og dermed vil gøre næsten hvad som helst for dig.
  vi er en borgerværnsgruppe på facebook der hedder danerværn nogle af de halalglade siger vi er nazister racister og mange andre grimme ting men egentlig er vi nogle danskere der gerne vil have mulighed for at færdes hvor vi har lyst i det tøj og med det udseende som vi nu engang har med vores hunde og hvis vi kunne få nogle veteraner til at gå ind i denne gruppe til blandt andet at lære selvforsvar hvilket har vist sig at være nødvendig da flere af vore gåture er endt i at folkene er blevet overfaldet af 20-30 hætteklædte personer som direkte gik efter vores gåtur så der er nogen der har fortalt vores folk ville gå denne tur til nogle autonome som så har sat et tæskehold op.
  vis lidt stolthed vis i ikke er bange for nogen kom og lær fra jer vi er hverken tæskehold eller andet vi er nogle mennesker der ønsker alle også udlændingene kan gå i fred her i dk vi er en defensiv gruppe som opserverer og anmelder hvis der sker noget der bør anmeldes og hvis det kræver at vi blander os tager vi ikke parti imod hverken den ene eller den anden men kun hvis vi fæler vi er stærke nok og igen ellers opserverer og indrapporterer til politiet
  kom frisk meld jer ind i DANERVÆRN på facebook vi har brug for alle danskere til at kilde Holger danske under tæerne så han vågner til dåd

  Kommentar by kurt — 15. juli 2015 @ 01:39

 29. Hm!

  Kommentar by Machiavelli — 15. juli 2015 @ 11:04

 30. Tilstedeværelse er indflydelse.
  Århus’ strategi for Gellerup er tilstedeværelse. Af offentlige almene institutioner f.eks.
  Men hvis man ikke ville bo der, ikke bygge der, ikke lægge institutioner der fremover etc etc … så bliver området naturligvis som de der råber højest derude nu vil have det,
  … og brokke-ret derover vil være i en eller anden grad tabt.

  Kommentar by nu igen — 18. juli 2015 @ 08:08

 31. […] Translated from Uriasposten: […]

  Pingback by Danish soldiers threatened near Muslim ghetto, patroling beduin photografed near planned veteran home | 10News.dk — 20. juli 2015 @ 00:40

 32. Peter Lorentzen ser en muslimsk mand til hest i Brabrand, og antager at han er sharia-håndhævende islamist. Hans billede med dertilhørende injurierende og stupid påstand er delt over 809 gange.

  En af Peters Facebookvenner foreslår at “skyde svinet”, hvilket Peter tilkendegiver enighed i med en ’synes godt om’. Peter er på hans profil afbilledet med et skydevåben og ifølge egne oplysninger ansat som sergent ved Forsvaret.

  Carsten Nordenhof: Jeg har sendt dit opslag til politiet.

  https://www.facebook.com/jeanette.s.pedersen.5/posts/10154425700258539

  Kommentar by Spinner — 20. juli 2015 @ 21:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper