24. april 2009

Velkommen på forsiden III

Den engelske forfatter Melanie Phillips, modtog igår årets Sapphopris under et arrangement i Bymuseets Festsal (København), og gav efterfølgende en skarp forelæsning.

Urius Oregons mandlige part, den pensionerede bager Carl-Erik Zølck, udviste også denne gang stor interesse i arrangementets deltagere, som han iagttog først fra Vesterbrogade, senere fra Bymuseets terræn.

 • 24/4-09 Snaphanen – Melanie Phillips in Copenhagen.
 • Oploadet Kl. 13:18 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6763/trackback

  18 Comments »

  1. Denne person var såvidt jeg husker også inde på Rådhuspladsen d. 09.01.2009 i.f.m. pro-Israel demonstrationen, hvor han efter demonstrationen løb rundt og tog billeder af folk, (vistnok i selskab med en dame på cirka samme alder som ham selv).

   Iøvrigt, nu begynder virkeligheden at overhale Per Stig Møllers forsikringer om, at Durban II slutdokumentet ikke betød en indskrænkning i ytringsfriheden:

   http://www.information.dk/189100

   Kommentar by JensH — 24. april 2009 @ 13:46

  2. Der er jo ganske simpelt, jo rødere de er jo mere sindsyge er de.

   Kommentar by Fritz — 24. april 2009 @ 14:20

  3. Han er nok en af de personer der har en SÅ god moral at den er ved at kamme over. Det var p1’s beskrivelse af Bardermeinhof gruppens medlemmer…
   Det er da rart at P1 syntes det er for meget, men at det som udgangpunkt at udtryk for god moral at være venstreorienteret er godt nok dårlig publicservice.

   Må jeg forslå den syge bager at slå lidt væk fra p1, f.eks. http://www.radioholger.dk http://www.natvan.com http://www.dnsb.info bare for balancens skyld.

   Kommentar by kpetersen — 24. april 2009 @ 14:28

  4. -> Kpetersen

   “Han er nok en af de personer der har en SÅ god moral at den er ved at kamme over. Det var p1’s beskrivelse af Bardermeinhof gruppens medlemmer…”

   Læste i en af gratisaviserne, at samme film var produceret således, at det det sociale oprørs nødvendighed blev understreget.

   Leflen for anti-demokrater bør ikke imødegås med leflen for andre anti-demokrater. Kritisk journalistik fra et demokratisk udgangspunkt er altid at foretrække.

   Kommentar by Kim Møller — 24. april 2009 @ 14:43

  5. Nu vil jeg som selverklæret TONE-politisk ukorrekt-DØV!!
   Frimodigt udspringe som en anden Doyle og skingret synge:
   Lille og hjernekrøllet og over firetyveår!
   Søger jeg en mandslinge som ensomme Carl-Erik Zølck!
   Buttede og dejlige! “hvad sker der lige med deres skæg” imamtossere!

   Ensomme Zølck-vandrende dame-mandslinge, hvad sker der lige for dig????
   Din krøllede hjerne, vedkommer os andre ikke!!
   Dine over firetyveårige mangfoldige år, som rundtosset krøllet hjerne misfoster, vedkommer os andre ikke!
   Nuttet og buttet halvdum ensom krøllet misfoster hjerne kan du søge i vejviseren om forståelse for!
   Dine ensomme krøllede fyrretyveårige omvandring med socialismens ensretning og kryben for islamiseringen, kan du skrotte skrådte op i allahs R..
   Ensomme Carl-Erik Pløk! lille og snusket og krybende gevækst….syng selv vidre….

   Kommentar by li — 24. april 2009 @ 15:41

  6. Registreringen til magtovertagelsen er allerede i fuld, så alle vi dissidenter kan blive samlet i “fælleskaber” (med hegn omkring) og blive “genopdraget”.

   Kommentar by DaLi — 24. april 2009 @ 16:40

  7. Han har vel ikke andet at lave, nu han er blevet pensioneret, end at overvåge fuldt lovlige forsamlinger.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 24. april 2009 @ 17:58

  8. @Kim
   Jeg sad lige og læste
   http://www.uriasposten.net/?p=6062 igennem og hold da maule et godt stykke arbejde, du har fået lavet.
   Faktisk tror jeg også, at Trykkefrihedsselskabet har haft nogle af disse personer som tilskuere til nogle af deres arrangementer.
   Men nu ved vi, hvem de er..
   http://www.radikale.net/monika-margrethe-hansen – Hende her er da nem at genkende.
   Men jeg er dybt skuffet over, at min blog ikke er blandt de overvågede. Den er nok ikke slem nok. :D

   De burde hellere overvejer at overvåge Fakkel-Agger og Carsten Kofoed med deres blogge hhv. fritirak, fritafghanistan og http://www.faklen.dk/index.php samt dertilhørende modspil, modpress etc. Jeg er sikker på, at de udgør en større fare for det danske samfund end vore islamkritiske blogs.
   Bortset fra det, hvordan har du det, Kim, med at blive hængt ud med billeder af dig på nettet? Er det overhovedet lovligt?

   @JensH
   Du mener vel 10.01.2009..??

   Kommentar by Pinstripe — 24. april 2009 @ 18:35

  9. -> #8 Pinstripe

   “Du mener vel 10.01.2009..??”

   Du har fuldstændig ret. Pro-Israel demonstrationen på Rådhusåladsen i København var lørdag d. 10.01.2009. I stand corrected.

   Kommentar by JensH — 24. april 2009 @ 20:29

  10. Og så har banditten på billedet et lille mellemnavn, så hans fulde navn er: Carl-Erik Frydendahl Zølck. Han er gift med Marianne Grete Zølck, født Brasen. ;)

   Kommentar by Pinstripe — 24. april 2009 @ 20:30

  11. JensH.. Det er bare ok.. Stå bare rør.. ;)

   Kommentar by Pinstripe — 24. april 2009 @ 20:31

  12. “Han er nok en af de personer der har en SÅ god moral at den er ved at kamme over. Det var p1’s beskrivelse af Bardermeinhof gruppens medlemmer”

   Læst på den rigtige måde tror jeg faktisk der er en pointe her. “God moral” skal selvfølgelig forstås som selvgod eller skinhellig. Min teori om hvad der driver loonier som Zølck og Shansen er, at de er Gutmenschen med så ringe en begavelse og evne til at argumentere og udtrykke sig skriftligt, at de finder en anden tilgang – de “kammer over” og bliver ekstra nidkære på multikulturens/’godhedens’ vegne, og kompenserer på denne måde for det de fattes i intellektuel og sproglig henseende. De skyder genvej og vælger ‘the low road’ for at kunne føle at deres indsats kan måle sig med deres forbilleder på venstrefløjen.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 24. april 2009 @ 21:21

  13. OT

   Imamerne igen-igen:

   http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/24/234211.htm

   Kommentar by JensH — 24. april 2009 @ 23:02

  14. At Carl-Erik Frydendahl Zølck så indædt bekæmper ytringsfriheden afslører, at han desværre er slået ind på fascismens slagne vej. Trist.

   Kommentar by Preziosi — 25. april 2009 @ 10:56

  15. Der er tale om en intimideringskampagne fra Carl-Erik Frydendahl Zølck og konsorters side. Man prøver at tvinge agtværdige og anstændige mennesker væk fra kampen for ytringsfrihed og demokrati.

   Kommentar by Preziosi — 25. april 2009 @ 10:59

  16. -> 8 Pinstripe

   “Faktisk tror jeg også, at Trykkefrihedsselskabet har haft nogle af disse personer som tilskuere til nogle af deres arrangementer.”

   Det tvivler jeg stærkt på – så ville der være dukket en bizar blogpost op tidligere. Den falske Uriasposten (på blogspot.com) tog for nogle månededer siden et screencap fra en af videoerne, og insinuerede, at de havde fotograf tilstede. Det er naturligvis løgn.

   Kommentar by Kim Møller — 25. april 2009 @ 13:04

  17. @Kim #16

   Jeg tror da også, at nogen ville have genkendt dem, hvis de var dukket op. Ved sidste gf. i Trykkefrihedsselskabet stødte jeg dog på en enkelt, som ikke rigtigt kunne se problemet med islam. Han havde nemlig været i Nord-Afrika ifm. sit arbejde. Og indbyggerne var jo rare, venlige og gæstfrie. Så han kunne ikke se problemet. Han kom jo hjem i live.
   Men kommer der en demo af samme slags som israel-demoen igen, så dukker jeg da op med et mega-objektiv, så jeg på afstand kan nappe billeder af de radigale tosser som Zølck, når de står og fotograferer. Og så må man henvende sig direkte til dem og fortælle dem i diplomatiske vendinger, hvad man mener om deres opførsel.

   Kommentar by Pinstripe — 29. april 2009 @ 02:14

  18. Han luskede også rundt ved Robert Redekers foredrag i Trykkefrihedsselskabet i går. Han gik ovre på den anden side af Vester Voldgade, foran siden af rådhuset, for langt væk til at kunne tage billeder af folk. Så jeg ved ikke, hvorfor han var der – det var jo spild af tid.

   Jeg havde iført mig en sort hættetrøje, så jeg i givet fald kunne trække hætten over hovedet og fremstå som autonom.

   Den tog jeg dog straks af, da jeg kom indenfor hos Trykkefrihedsselskabet, så de ikke skulle blive bange.

   (Jeg plejer at skrive her, men vil gerne være lidt anonym). :-)

   Kommentar by anonym bums — 5. maj 2009 @ 17:50

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper