25. april 2009

FN: “… tegningen af Profeten Muhammed med en bombe som turban overskrider grænsen”

Tidligere på ugen roste Politikens Tøger Seidenfaden udenrigsminister Per Stig Møller for dansk deltagelse i Durban II – “en lang næse” til Dansk Folkeparti, Bravo til Per Stig.

Fra Information – Muhammed-tegninger omfattet af nyt FN-forbud (24/4-09).

Hvis Jyllands-Posten genoptrykte Muhammed-tegningerne i dag, ville de formodentligt overtræde reglerne i det netop vedtagne slutdokument ved FN’s racismekonference. Det mener FN’s særlige sagsbehandler for menneskerettigheder, Asma Jahangir, til Information.

“Slutdokumentet går ikke så langt som nogle havde håbet. Der er ikke tale om et proaktivt dokument, men det er min opfattelse, at f.eks. tegningen af Profeten Muhammed med en bombe som turban overskrider grænsen,” siger Jahangir.

Denne tolkning hilses velkommen af Pakistans udenrigsminister Nawabzade Malik Ama Khan:

“Det har længe været vores mål at få et forbud mod krænkelser imod religion med. Islamofobi (had mod islam red.) er et af de største problemer for menneskerettighederne i dag. Det er glædeligt, at ringeagtsytringer er kommet med i slutdokumenter,” siger Nawabzade Khan ifølge den schweiziske avis Tage-Anzeiger.

Denne opfattelse deles af generalsekretæren for de islamiske staters organisation, Ekmeleddin Ihsanoglu.

“Spørgsmålet om ringeagtsytringer om religion hører klart hjemme i slutdokumenter. Og det er tilfældet nu. Det er kommet med. Andre lande har accepteret de synspunkt, som flere lande – især Pakistan – længe har kæmpet,” sagde Ekmeleddin Ihsanoglu i går til Tages-Anzieger.”

I praksis får det næppe betydning for ytringsfriheden i Vesten, men signalværdien er uspiselig, og det må jo næsten medføre, at sekulære demokrater i den islamiske verden nu kan nu retsforfølges med FN-stempel. Skammeligt.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6767/trackback

10 Comments »

 1. Ja, “hvis vi ikke får vores vilje, så går vi da bare via udlandet”.

  Så forleden at SF vil være med i EU ´s fælles asylpolitik. Det vil R også, så det må en evt statsminister Thorning bøje sig for. Resultat: vi får præ 2001 tilstande, det upopulære arbejde er bare delegeret ud. Tøger og Søvndal får deres vilje.

  Kommentar by wied — 25. april 2009 @ 10:45

 2. Hvis ovenstående er rigtigt, så er det bevist, at Per Stig Møller er fuld af løgn.
  Så skal vor underskrift annulleres.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 25. april 2009 @ 11:05

 3. Islamofobi er eet af de største problemer for menneskerettighederne i dag, siger N.Khan.

  Nå, det er det ?

  Næe, min gode mand, det er Islam der er DET helt store problem for menneskerettighederne, altså de Vestlige Universelle Menneskerettigheder .

  Jeg forstår bedre og bedre hvorfor den arabisk-islamiske del af verden partou kreerede sine egne menneskerettigheder, kaldet Cairo-erklæringen.

  For rygraden i disse islamiske menneskerettigheder er som bekendt Shariaen og grundlaget det hele hviler på er Koranen, Hadith og Sunnah.

  I de islamiske tekster giver Allah sin opskrift på og accept af undertrykkelse, og endog aflivning , af Vantro der ikke vil makke ret efter Islam´s regler og love.

  Desuden er de vestlige Universelle Menneskerettigheder jo skabt af mennesker.

  Og det går sørme ikke i den islamiske verden – idet Allah har forbudt muslimer at følge menneskeskabte regler og love, fordi de kun må følge de han har skabt.

  Hvorfor bliver man så træt af muslimer og Islam ?

  Fordi luften omkring dem er tyk af brok, ballade og slet skjulte trusler, af taqiyya og kitman .

  DET er nøjagtig hvad der er problemet, mr. Khan !

  Så gå hjem og mug ud i den arabisk-islamiske verden.

  Få sat sving i en reformation af de islamiske tekster og af den adfærd, og tankegang, som den arabisk-islamiske verden fører sig frem med.

  Kommentar by Vivi Andersen — 25. april 2009 @ 11:44

 4. Helt ærligt – hvordan kan man definere religionskritik og hvem skal afgøre det? Jeg kunne godt tænke mig, at vide det al den stund islam jo kun indeholder religionskritik – altså af alle andre religioner end islam. Så logikken må jo være forbyd islam!

  Dernæst vil det jo være ganske uhyrligt svært at finde nogen der overhovedet ved hvad ægte islam er. For hver gang man siger at dette eller hint bunder i islam – ja så rykker den samlede stand af imamer og andet godtfolk ud og siger “…at dette er ikke rigtig islam eller disse folk er ikke rigtige muslimer”.
  Dersuden er der jo heller ikke rigtig nogen der ved hvad der står i deres såkaldt hellige skrifter da de jo – efter deres eget udsagn – er oversat forkert eller misforstået eller taget ud af sammenhæng…

  Man kan kun konkludere at spørgsmålet ikke er religiøst, men politisk og af den grund skal mødes politisk. Og at islamiske organisationer har taget ved lære af deres somaliske trosfæller og prøver at kapre FN som institution og bruge den til deres egne lumpne formål…

  Kommentar by Limewoody — 25. april 2009 @ 11:56

 5. Kuppede FN svigter vesterlændinges frihedsværdier og -rettigheder og religionsfrihed og desuden religionskritikere, homoseksuelle, anderledes troende og kvinder i islamiske lande.

  Kommentar by Janne — 25. april 2009 @ 14:58

 6. Jamen det kan da ikke passe, fik vi da ikke fjernet alt i aftalen som ikke var i tråd med vestlige værdier?????? Vil det sige at FN (OIC+ proislam embedsfolk) tog røven på Per Stiv, fordi de nok kan se fordele ved at have verdens rigeste og mest voldsparate nation(uhmaen) på deres side???

  Nåh men jeg hørte FN-forbundets talsmand på knuzzzzzzzzz igår, og han syntes at det var en super aftale og lidt islamisme skader jo ingen, det er bare som da man gik imod Vietnam krigen i 74, man skulle acceptere at vesten ikke altid satte kursen i FN………..

  Hvor skal vi stille vores skamstøtter over de elendige og svage politikkere og eksperter der sælger DK for en klat olie og en udsættelse af korstoget mod vesten (halvmåne toget må det vel være)

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 25. april 2009 @ 16:15

 7. […] Via Uriasposten. […]

  Pingback by Voltaire « Econstudentlog — 25. april 2009 @ 17:19

 8. Jeg vil lige lave et lille indspark med, hvordan muslimer godt kan karikere over en anden religion

  http://www.tomgrossmedia.com/ArabCartoons.htm

  Hvilket de sikkert synes er helt OK med deres til tider stinkende dobbeltmoral.

  Kommentar by Janutte — 25. april 2009 @ 22:04

 9. Man væmmes, rent fysisk væmmes jeg ved disse platugler og totalitære mørkemænd, jeg længses efter at dette folk (en utopisk tanke jeg ved men håbet og få modige mennesker er det eneste vi har tilbage)vågner op til dåd og får os ud af cirkus FN samt EU.

  For demokratiet her eksisterer ikke mere, og frihedsrettighederne er en saga blot holdt op af illusinorisk bragesnak fra div levebrødspolitikeres forsikringer om det modsatte.

  Vi kommer igen til at kæmpe for vores frihed og levevis det er jeg ikke et sekund i tvivl om, og jeg håber ved gud og for Danmarks skyld at mange tænker ligesom jeg, for i øjeblikket er vi ved at blive udvandet pakket og ekspederet og skylden ja den deler betonsocialisterne hattedamerne og de pladderliberale uanset parti.

  Ergo vi kan ikke mere bekvemt bare skyde skylden på de andre (jo os der ALDRIG har stemt på nogle af gammelpartierne, og os der også nu mistænker DF for at blive netop det) for både liberale borgerlige og socialisterne bidrager alle til denne katastrofe, vi kan kun dele folk op i realister og naivister eller Danskere og de ligeglade “vi er da alle europæere og muslimer, tralalalulalej”.

  Man siger altid at pennen er stærkere end sværdet, ja ja men sgu kun når modtageren kæmper på samme vilkår, jeg ville fandenme nødigt slås med en kuglepen imod en ak47, sagt på en anden måde når modstanderen er umodtagelig for fornuft ja så må man bevæge sig på det plan de forstår, og islam og div andre totalitære styreformer (EU) har alle dage KUN forstået et eneste sprog.

  Men tegninger forstår de åbentbart derfor burde der tegnes 25 om ugen der gør grin med deres modbydelige ideologi/religion, men lur mig om nogen af de etablerede “kunstnere” og medier tør.
  næ så hellere igennem FN (og hvad var liige det for principper det lille cirkus fra starten byggede på, kan nogen ikke hjælpe dem før det bliver helt pinligt)forbyde ytringsfriheden, igennem FN igen gøre “religionen” til den største magt på kloden.

  Er alle i vesten efterhånden gået helt fra koncepterne eller er vi bare blevet så vage og bekvemme efter så mange fredelige år at vi igen som i 1938-39 giver køb på alle vores principper i håbet om at købe os lidt mere fred.

  når jeg læser slige tekster som den posterede, står der faktisk kun VANVID på alle linjerne, og noget siger mig at vedtagelsen af det slutdokument var prisen for Anders Fubs “fine post”, Tyrkernes indtog i EUrabia bliver det næste afdrag.

  Jeg væmmes især når det synes som om at langt hovedelen af Danskerne er pisseligeglade ja mest bedrøveligt er det at vide at det så også er deres børn, børnebørn og fædreland de vil skide på i jagten på deres egen personlige lykke lige her og nu, for hvad fanden rager det os at vore børn bliver andenrangsmennesker og slaver i deres eget land bare vi kan komme på charterferie to gange om året og får nogle fede skattelettelser, ja og oppositionen tænker stort set ligesådan de nyder så bare de ting de kan HIVE ud af staten som andre har betalt til og de prøver så hyklerisk at dulme deres samvittighed med deres “hjertensgodhed” (ja i deres egne naive hoveder)der er ikke en kæft der tænker bare 10 år frem og da slet ikke de skidderikker vi har sat til at varetage landets interesser, de tænker KUN frem til næste valg.

  En meget bekymrende udvikling når man tænker på at fjenden er vant til at tænke 3-4 GENERATIONER ud i tiden.

  Set i det lys har vi allerede tabt, vi er så bare nogle få der ikke vil rulle rundt og lege underdanige, og jeg håber fandenme at vi meget snart bliver mange flere, helst så mange at vi kan stoppe denne selvmordskurs definitivt.

  Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 27. april 2009 @ 22:28

 10. Whodares

  Se nu og få vækket ham Holger Danske – ikke :-)

  Politikkerne er jo handlingslammede, for de vil ikke risikere at blive stemplet som racister (hvilken race muslimer end er ???) af de politiske korrekte meningstyraner.

  Og ellers kommer EU skurken og alle konventionerne, der blev lavet i en tid, hvor Europa ikke var under pres for alle overskudsbefolkningerne fra andre lande.

  Lige som USA har kvoter for hvor mange indvandrere, de tillader fra hvert land, skulle Europa gøre det samme. Dermed kan flygtningeproducerende lande og dem med stor udvandring ikke blot tørre deres befolkningseksplosioner af på Europa. Europa er i forvejen blandt de tættest befolkede kontinenter.

  Der er intet galt i at have samme befolkningstal eller endog nedgang. Det med manglende arbejdskraft er en sludder for en sladder. Arbejdsgiverne vil blot have unge og smukke medarbejdere og ikke nogle halvgamle nogen. Og Indvandrings- og behandlerindustrierne vil have sikre jobs og gerne endnu flere.

  Kort sagt, det er stærke kræfter, man er op imod.

  Kommentar by Janutte — 29. april 2009 @ 00:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper