20. juli 2015

USA: Venstreorienteret fredsaktivist konverterede til Islam, planlagde tv-dækkede henrettelser…

Torsdag morgen i sidste uge myrdede langskæggede Mohammod Youssuf Abdulazeez fire soldater ved et terrorangreb i Chattanooga, Tennessee, og det kræver ikke den store fantasi at gætte motivet. Et par uger tidligere anholdt politiet i Massachusetts en tidligere fredsaktivist, der konverterede til Islam, og planlagde at fejre Ramadanen med tv-dækkede henrettelser inspireret af Islamisk Stat.

Fra Durhamregion.com – FBI charge Lake Ontario anti-nuke peace walk activist with terrorism

“A man who joined a Buddhist nun on a peace walk through Northumberland and Durham Region in 2012 has been charged by the FBI in connection with a terrorism plot.

Multiple United States media outlets said Alexander Ciccolo, 23, of Adams, Massachusetts, was charged by the FBI following a raid on Independence Day, July 4. … Mr. Ciccolo is the son of Boston police Captain Robert Ciccolo, who was one of the first responders to the deadly Boston Marathon bombing in April 2013.

Federal authorities charged the younger Mr. Ciccolo, reportedly obsessed with Islam, with a plot to set off pressure-cooker bombs at college cafeterias. Mr. Ciccolo, who is also known as Ali Al Amriki, was charged with being a felon in possession of firearms. He was taken into custody on gun charges after buying two pistols and two rifles from an undercover FBI confidential informant. Officials reported they found possible bomb-making equipment including a pressure cooker, a variety of chemicals, an alarm clock, along with ‘attack planning papers’ and ‘jihad’ paperwork, according to ABC News.

The defendant told (an operative) that the attack would be concentrated in the college dorms and cafeteria and would include executions of students broadcast live via the Internet,’ according to a detention memo filed by the government and unsealed on Monday, July 13. Mr. Ciccolo’s plans were inspired by ISIS, according to CBS News, and he allegedly said the attack would include executions of students broadcast live online.”

(Fredsaktivisten Alexander Ciccolo, der konverterede til Islam, og blev IS-jihadisten ‘Ali Al Amriki’)

“On Facebook, the peace activist posted a photo of a dead American soldier and wrote, ‘TThank you Islamic State. Now we won’t have to deal with these kafir (non-Muslims) back in America.'” (Frontpage Mag, 13. juli 2015)

Oploadet Kl. 13:18 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67720/trackback

16 Comments »

 1. Fred, frihed og nej tak til A-kraft, den gamle hippiekultur er genopstået i koranen, der er bare andre følger ved at underlægge sig islam, man kan blive halshugget, voldtaget eller brændt af islam svinene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. juli 2015 @ 13:30

 2. Det var mandens egen far – som er strisser – som angav ham. Han lider af psykologiske problemer, men det står vist åbenlyst for enhver. Ses ofte blandt konvertitter at de ikke er helt raske i bøtten.

  Kommentar by Olé — 20. juli 2015 @ 14:31

 3. Islam er en fredelig religion, han må have misforstået et eller andet.

  Kommentar by Winston Churchill — 20. juli 2015 @ 14:36

 4. 60ernes og 70ernes hippikultur startede så sødt med musik og blomster i håret og geværløb, men hurtigt blev det det til kommunisme, Rote Arme fraktion og andre terror organisationer.
  De kom også efterhånden i kontakt med diverse terrororganisationer i mellemøsten og forbindelsen til Islam var skabt. Fra Arafats Fatah over Hamas og Al-Queda til IS.

  Kommentar by Robert R — 20. juli 2015 @ 14:50

 5. Sådanne venstresnoede fredsaktivister har vi jo også i tusindvis af, her i landet, de kalder sig AFA eller på Dansk, Allah For Alle, og selvom de, sådan rent holdningsmæssigt, påstår de hader vold, så mener de vist nok kun den vold der går ud over dem selv, for de holder sig nemlig ikke tilbage, for at smadre alt og alle, der ikke deler deres egne holdninger…

  Kommentar by Christian — 20. juli 2015 @ 14:51

 6. Det undrer mig ikke spor, jeg er sikker på der også er eller kommer nogle konvertitter fra AFA-miljøet i danmark. Den historie her vil heller ikke få en eneste af dem til at overveje om islam er et problem, og ikke en eneste af dem vil sammenligne ham med breivik da han jo er venstreorienteret og dermed en af de gode mordere..

  Kommentar by Per — 20. juli 2015 @ 15:16

 7. Apropo venstreorienterede og islam, så kan det være at de vågner lidt op i enhedslisten nu: http://jyllands-posten.dk/international/ECE7879322/EL-ordf%C3%B8rer-Vi-var-p%C3%A5-terrorramt-kulturcenter-for-f%C3%A5-m%C3%A5neder-siden/

  .

  Kommentar by Per — 20. juli 2015 @ 15:29

 8. En amerikaner der hedder Alexander, begynder at kalde sig for “Ali Al Amriki”. Det må stå tydeligt for enhver, at han ikke er helt frisk på øverste etage, som Olé også er inde på.

  Kommentar by Michael Jensen — 20. juli 2015 @ 16:20

 9. 8, definitionen på en muslimsk konvertit (eller bare en muslim) er vist at man ikke er helt frisk på øverste etage. Enhver der ser hvad islam er skyld i og stadig vælger at følge den ideologi burde spærres inde.

  Kommentar by Per — 20. juli 2015 @ 17:30

 10. ….igen én med døde øjne….

  Kommentar by - by Proxy - — 20. juli 2015 @ 19:36

 11. Tja, som ung teenager dum bebrejdede jeg altid min farfar for hvorfor det øvrige europa og folket ikke stoppede hitler, alle kunne jo se hvor krigsliderlig og farlig nazismen var, hvorfor råbte han da ikke op om det, hvorfor protesterede folket ikke imod den krigs liderlige nazisme, hvorfor blev hitler ikke sagt imod osv osv af spørgsmål, som min farfar bare rystede på hoved af, og træt bare konstaterede at jeg havde meget at lære endnu om, hvor let det er at forføre folket med floskler og gode hensigter og hvis det ikke hjælper, så trusler om afstraffelser, hvis ikke folket bøjer sig for overmagtens krav om overgivelse til tyskerne.
  Det var jo svært, at “oprope” folket, når den radigale scavenius var pot og pande med den tyske besættelse magt.
  Om ca 20-30 år står jeg moske i samme situation som min farfar, men hvor nazismen bare er udskiftet med isislamismen, tja, og hvordan skal jeg så forklare denne frivillige import af isislam kriger til landet, og hvordan jeg stiltiende bare har betragtet den krigeriske isislamisme at terrorisere og invadere europa uden at råbe op eller modsige denne modbydelige ideologi isislam at slå rod i europa. Ja, ikke engang formår jeg at stoppe de radigale zinke geStampo stikkere imod at §266b forfølge de fornuftige ryster, der stille gør opmærksom på isislamismens jihadkrigeriske udfoldelser og modbydelige ideologi.
  Men vi skal vel igen igennem en del floskler om, at isislam ikke er en fjende eller importvare, der med vold og magt, list og bedrag, vil gøre europa til et kalifat.
  For sent vil vi forstå, at vi er i krig.
  Desværre vil den revolutionære venstrefløj og de radigale igen stå på den forkerte side og med forbavselse og beundring frivillig underkaste sig isislams krav.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 20. juli 2015 @ 21:12

 12. @10.Jeg skulle ellers lige til at sige,at “underfrankeret”lyser langt vaek ud af oejnene paa den unge mand.

  Kommentar by krassisten — 20. juli 2015 @ 21:53

 13. Idealister findes der klart flest af på venstrefløjen, men idealister af enhver afskygning bør altid få alarmklokkerne til at ringe. Jeg skal ikke kategorisk udelukke, at der kan findes ægte idealister. F. eks. var Mother Teresa muligvis og måske et sådant sjældent eksemplar, men praktisk talt alle idealister jeg ellers kender til sublimerer klart gennemskueligt had og aggressioner over i deres idealisme. Der er vitterligt ikke så langt som man skulle tro fra at gå i fredsmarch for et eller andet vidløftigt abstrakt formål den ene dag, og så planlægge henrettelser af tilfældige studenter for rullende kameraer den næste. Det forklarer også hvorfor Islam med sit voldsevangelium suger idealister til sig. Her kan de helt legitimt realisere deres had og aggressioner under religionens banner, som overflødiggør den ofte besværlige sublimering.

  Kommentar by monse — 20. juli 2015 @ 22:29

 14. De dårlige gener lyser jo ud af det ansigt. Et darwinistisk cluster fuck.

  Kommentar by Helmut Kohl — 20. juli 2015 @ 23:35

 15. Hvad har “a buddhist nun” med Islam at gøre ???

  Kommentar by srento — 22. juli 2015 @ 11:06

 16. >10 & 12
  Når jeg ser de halvdøsige øjne, kommer jeg til at tænke på et omfattende hashmisbrug. Men det bliver man jo også “underfrankeret” af.

  Kommentar by Hertz — 22. juli 2015 @ 21:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper