22. juli 2015

Torben Mark Pedersen: “Hvorfor ansættes David Trads som blogger på en borgerlig avis…”

David Trads’ journalistiske karriere er et levende bevis for den politiske ubalance der hersker på redaktionsgangene. Torben Mark Pedersen på 180 grader – David Trads’ #2015humanisme og hyldest til en stalinistisk massemorder.

“Hvis en højreorienteret debattør havde hyldet en racistisk, homofobisk og fascistisk massemorder, var han – uanset vedkommendes politiske holdninger i øvrigt – blevet udskammet af det gode selskab. Han ville være blevet kaldt for højreekstremist og det, der er værre, og intet større medie ville have ansat vedkommende som blogger, ligesom det er helt utænkeligt, at vedkommende ville blive brugt som fast debattør på DR og TV2 eller blive hyggeinterviewet om sit syn på sin egen rolle som debattør i en landsdækkende avis.

Men er der tale om en venstreorienteret debattør, der hylder en racistisk, homofobisk og stalinistisk massemorder, så forholder det sig ganske anderledes. Det fører ikke til offentlig udskamning, og det fører ikke til, at vedkommende helt rutinemæssigt omtales som venstreekstremist af DR-journalister. Og det udelukker ikke vedkommende fra ‘det gode selskab’ med blog på Jyllandsposten og næsten fast sæde i DR’s og TV2’s debatprogrammer.

Det er David Trads, jeg taler om, som Berlingske bragte et interview med den 17. juli, der var illustreret med et billede af en hyggelæsende David Trads på sit kontor, hvor der stod et billede af Ernesto ‘Che’ Guevara, som David Trads også for nylig på Facebook kaldte for en af ‘mine store helte’.

Berlingske vil måske forsvare sit interview med, at det indgår i en serie af portrætinterviews og ikke kritiske interviews om de interviewedes holdninger. Fint nok, men pointen er, at ingen tilsvarende højreekstremist nogensinde ville være blevet tilbudt en fast blog på JP eller være fast inventar i debatprogrammer på DR og TV2, så vedkommende havde aldrig nogensinde opnået en status som en fremtrædende debattør, der bliver inviteret til et ukritisk sommerhyggeinterview i Berlingske om, hvordan vedkommende ser på sin egen rolle som meningsdanner uden at blive konfronteret med kritiske spørgsmål om misforholdet mellem vedkommendes egen selverklærede humanisme (med hashtagget #2015humanisme) og vedkommendes hyldest til en racistisk, homofobisk og stalinistisk massemorder. …

Hvorfor ansættes David Trads som blogger på en borgerlig avis i stedet for at blive stillet til regnskab for sine handlinger og holdninger, herunder hans hyldest til en stalinistisk massemorder? En sådan mand burde fordømmes med sprogets hårdeste gloser for hans moralske og politiske svigt, men så længe det borgerlige Danmark heller ikke har andet end et skuldertræk til overs for dem, der gik fjendens ærinde under den kolde krig, for det faktum, at landets fjerdestørste parti er et revolutionært kommunistisk parti, så er det borgerlige Danmark langt hen af vejen selv ude om, at vi taber værdikampen.”

(Berlingske, 17. juli 2015: ‘Man skal være hårdkogt, selvglad og ekshibitionistisk’)

“Ovenstående klumme blev sendt til Berlingske som en ‘kommentar’. Berlingske afviste at bringe den.” (Torben Mark Pedersen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67758/trackback

19 Comments »

 1. Jeg er overbevist om at David Trads er ansat som blokker for at trække læsere til, David Trads er fuldstændig ligeud og hjernedød, så alle kan gennemskue hans stunt i medierne.

  Kommentar by emmagad — 22. juli 2015 @ 00:56

 2. Berlingeren har mange bloggere der er anti-borgerlige eller på anden vis fejl-castede. Ja, faktisk er chefredaktøren et strålende eksempel på en kombination af de to.

  Kommentar by Polka Charlie — 22. juli 2015 @ 01:21

 3. David Trads er det amerikanerne kalder en “wannabe” meningsdanner. Dvs. han er ikke meningsdanner, men til grin.

  Når han fremturer i rollen trods åbenlys mangel på substans, tror jeg det er fordi han får tilfredsstillelse både ved at provokere og blive svinet til af dem han provokerer. Der er nogen, der har det sådant. Ynkeligt.

  Det er iøvrigt sigende at Jeppe Bangsgaard fremhæver følgende som noget prisværdigt ved David Trads:

  “Til trods for de stærke holdninger til ham har han ikke hemmelig adresse og er ikke bange for, at nogen skal gøre alvor af truslerne mod ham.”

  Det er jo ikke David Trads’ fortjeneste. Det skyldes jo, at de folk han provokerer er folk, der respekterer ytringsfriheden også for dem, man er uenig med. Det er jo de folk, der er prisværdige. Ikke mindst fordi nogle af dem selv må leve under politibeskyttelse på grund af nogle muslimer, som ikke respekterer ytringsfriheden.

  Kommentar by monse — 22. juli 2015 @ 01:36

 4. Jeg kommer til at tænke på definitionsret. Hvem der har ret til at definere de gode og onde. Jeg kommer til at tænke på bla 70´erne og 80´erne. Hvor det at være kommunist var ja stuerent. Var acceptabelt og helt ok. De stærkt røde sad vel på definitionsretten, og det skabte en meget skæv balance. Hvor man på den ene side problemfrit kunne hylde forfærdelige mennesker og ideologier i alle afskygninger, blot fordi disse var socialistiske. Og på den anden side var man et dumt svin hvis man hyldede bare noget der mindede om blå/borgerlige og ja kapitalistiske idoler.
  Måske ikke helt så godt beskrevet.
  Men det har været i årtier og er stadigvæk problemfrit at tilhøre en venstre-yderfløj(kig bare på Enhedslisten og Radikales medlemmer hvor lidt de bliver presset af de røde medier). Og hvor meget DF er blevet dæmoniseret og latterliggjort. Og det er helt slemt op til hvert valg.

  I mine øjne handler det om magt. Mediemæssigt og meningsdannerens politiske ståsted definerer hvem der kan tillade sig at tilbede og hylde nogle helte og idoler/ikoner, og hvem der ikke kan.

  Vi har mig bekendt aldrig haft en modvægt til de røde journalister og DR og Politiken som de helt store mastodonter på den røde mediemæssige front. Tv2 har aldrig kunnet matche DR, og var nok heller aldrig tænkt som en blå pendant. Tror den har været for kommerciel.Hvad ved jeg.
  Vi kunne godt bruge en dansk FOX, hvor elendig Fox end er, så er det alligevel en modvægt til DR.

  Nå men socialisme og fælleshed og humanisme og jeg skal komme efter dig er og har altid været de rødes paroler og defineret dem som de gode. Og derfor har alle deres dybt kriminelle og forbryderiske ikoner kunnet slippe afsted med meget. Fordi de var på de godes side. At de så var bundrådne mennesker ja det betyder vel mindre.
  Den dag i dag kan Enhedslisten jo problemfrit dyrke kommunismen(ulv i fåreklæder). Kun fordi vi ikke har nogle store opinions og meningsdannere der kan bekæmpe dem. Udstille dem.

  Kommentar by Endnu en vantro — 22. juli 2015 @ 03:05

 5. @4 Endnu en vantro — 22. juli 2015 @ 03:05:
  Problemet er, at de fleste danskere stoler for lidt på sig selv og derfor lader sig lede af de selvudråbte eksperter

  Kommentar by Frimand — 22. juli 2015 @ 04:56

 6. Hvis ikke der havde været tale om Politiken Vest, kunne man få den skumle bagtanke at JP havde udvalgt det værste venstrefløjen har at byde på, lad dem komme til orde, og de vil skade deres egen sag!

  Hvordan kan et rædselskabinet bestående af Camilla Schwalbe, Annika Smith, Anna Mee Allerslev og David Trads ellers forklares?

  Kommentar by Geert — 22. juli 2015 @ 07:06

 7. Blev ringet op af pæn ældre herre med et tilbud på JP. Jeg forklarede ham, at med det svigt mod anstændighed som JP har taget med at ansætte David Trash – Dead Man Walking – , så har jeg aboneret på JP for sidste gang!

  Kommentar by Ukendt — 22. juli 2015 @ 07:28

 8. De fleste medier uanset om det er TV eller det skrevne, er befolket af røde lejesvende, og deres ledestjerne er løgnen og manipulationen.
  Efter at bagvaskeren Trads blev ansat på JP, har jeg opsagt mit abn., for jeg husker så udmærket den løgn som Trads og hans medløbere førte mod Henrik Gade Jensen. Løgn fra ende til anden.
  De venstreorienterede har så mange fælles præferencer med det såkaldte ekstreme højre, at de burde tage hinanden i hånden og blive forbrødret, og derved skabe en falanks mod de mennesker der accepterer en anden mening og som ikke bruger vold, overfald, intimidering og indbrud mod deres modstandere.
  Fordi jeg har en anden mening end den på parnasset gældende, så finder jeg det helt utilstedeligt , at jeg af nogle skal betegnes som højreorienteret eller det der er værre.
  Fordi man kan lide sit fædreland, at etniske danskere bør komme i første række fremfor anmasende muslimer, det gør jo ikke en til racist.
  Det nemmeste er jo at sige til andre, at vi skal gøre dette og hint. Selv bor man i muslim fri områder, og afkommet går enten på privatskole eller i en 100 prct. dansk klasse. Derfor er der helt omkostningsfrit at klandre andre, der er mindre heldig stillet , at de skal bære gutmenschens byrder.

  Pugna pro patria

  Kommentar by der Adler — 22. juli 2015 @ 07:43

 9. OT:
  Merkels vanvittige plan: Vi skal have en økonomisk EU-regering

  https://ksdha.wordpress.com/2015/07/22/merkels-vanvittige-plan-vi-skal-have-en-oekonomisk-eu-regering/

  Kommentar by KSD — 22. juli 2015 @ 08:53

 10. Så godt det fine og meget relevante indlæg på 180 grader, og blev ærlig talt skuffet over Berlingske. Sådan et hvast og skarpt indlæg kunne godt behøves.
  Faktisk mener jeg, aviserne burde bytte læserindlæg, så karakteren af menighedsblade ville blive mindre, og man kunne blive udfordret på holdninger. Det gælder såmænd også nærværende, udmærkede blog.

  Kommentar by Jakob — 22. juli 2015 @ 08:54

 11. David Trads er et ærke-eksempel på en tosse omgivet af provins-storbytosser.

  Kommentar by Limewoody — 22. juli 2015 @ 09:07

 12. “Man skal være hårdkogt, selvglad og ekshibitionistisk” FORKERT! man skal være ‘venstreorienteret, fuld af løgn, og hade sine landsmænd’ så er man en rigtig David Trash.

  Min mening er, at al offentlig støtte til medierne aka lügenpressen skal stoppes med det samme, og hvis der er nogen som gider høre på de der kommunistiske løgnhalse aka journalister, så må de sku selv betale for det.

  Og det ville betyde, at efter en uge så stod samtlige kommunistiske løgnhalse aka journalister på det lokale jobcenter.

  Kommentar by Fritz — 22. juli 2015 @ 09:14

 13. David Trads er skam ikke blevet ansat som blogger på en borgerlig avis; han er blevet ansat som blogger på et rød-grønt propagandaorgan. Ingen i JPs redaktion, direktion, bestyrelse eller ejerkredse aner hvad ordet “borgerlig” betyder.

  Kommentar by Vagn Henning — 22. juli 2015 @ 10:29

 14. Adskillige af de dødsdomme som Che Guevara idømte eksekverede han selv.
  Han var stort set ikke bedre end IS. Og at han skulle være et forbillede for David Trads, siger ganske meget om David Trads.

  Kommentar by Robert R — 22. juli 2015 @ 11:52

 15. Orientering: Der findes ingen nationale danske aviser i DK. DE såkaldte borgerlige aviser er Reinfeldtaviser. ” FAKTA: Venstreorienterede ,røde lejesvende osv “er NYHIPOER. Skillelinjen går mellem i dag– som altid– de nationale danskere og nutidigt: Nyhipoerne

  Kommentar by En dansker — 22. juli 2015 @ 12:04

 16. Fatter ikke at I brokker jer sådan. I kan bare lade være med at købe de lorteaviser, droppe DR-tyranniet og kvitte licensen samt danne fælles front mod at vore surt tjente skattekroner skal gå til de forvrængede og tyranniske medier. Handling skaber forvandling!
  Støt evt. Uriasposten, 180grader, Snaphanen m.m. for jeres sparede licenskroner.

  Kommentar by Camilla — 22. juli 2015 @ 12:07

 17. 16. Camilla,

  Jamen du betaler jo alligevel uanset om du køber deres skod aviser eller ej, eller om du stopper med at betale til licens til de kommunistiske landsforrædere i (D)DR.

  Kommentar by Fritz — 22. juli 2015 @ 12:58

 18. > Kommentar by Polka Charlie — 22. juli 2015 @ 01:21, rettelse egen kommentar

  Man (læs: Polka Charlie) skal være varsom med at kloge sig i de sene nattetimer;

  Narehatten, David Trads er naturligvis blogger på JP. Det gør dog næppe nogen større forskel, da JP også er ophørt som borgerlig avis.

  Kommentar by Polka Charlie — 22. juli 2015 @ 13:05

 19. Svinet Trads er købt og betalt og lystrer kun hans dukkeførere.Præcis som utallige andre landsforrædere i politik og i medierne. Svinet er en af Danmarks værste landsforædere, og kan prise sig lykkelig over at vi ikke lever i 1945.

  Kommentar by Fuckderødesvin — 22. juli 2015 @ 21:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper