29. april 2009

Fanforsker Kristian Rasmussen om “fredelige fans… igang med at forsvare deres leder”

Brøndbyfans har meldt Aros Vagter til politiet for vold, og på TV2 Østjylland kunne man i søndags se et indslag om historien, hvor en forsker kommenterer billeder der viser aggressive Brøndbyfans i færd med at slå stadionvagterne. Fra Vagter under anklage.

Kristian Rasmussen, forsker i fankultur: Det er faktisk fredelige fans, der igang med at forsvare deres leder.

Oploadet Kl. 15:34 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6780/trackback

13 Comments »

 1. Faktisk var de autonome også ganske fredelige, lige indtil politiet – med deres store uvidenhed – begyndte at provokere.

  Kommentar by a-ha — 29. april 2009 @ 16:11

 2. Jeg er fodboldfan og dødtræt af Aros-vagt – ikke mindst deres mange aggresive muslimske vagter.En af de faste møder gud hjælpe mig op iført kampsportshandsker.

  I Århus har, i øvrigt fuldstændig fredelige fans, flere gange også oplevet at blive overfaldet og truet af deres muslimske vagter i bybilledet/nattelivet.

  Kommentar by flammen — 29. april 2009 @ 17:05

 3. Mon ikke snart vi ser en forsker der forsker i forskere i fankultur?

  Kommentar by Janne — 29. april 2009 @ 17:10

 4. Utroligt en ‘forsker’ vil sætte sit akademiske ry og rygte på spil for at forsvare de altid voldelige limsniffere.

  Kommentar by JensH — 29. april 2009 @ 17:15

 5. Endnu et bevis på at ordenshåndhævere, der udfører deres arbejde, eskalerer spændte situationer og dermed er skyld i vold. Det er ligeledes klart at hospitaler gør folk syge, og at brandbiler er skyld i ildspåsættelser.

  Kommentar by Mallebrok — 29. april 2009 @ 17:15

 6. Endnu en idiotisk akademiker. Holberg fattede allerede i hans tid, at størstedelen af universitets akademikerne er en fis i en hornlygte.

  Vedrørende voldelige sportsidioter – så send dem i arbejdslejr sammen med alle de andre degenererede kriminelle organismer.

  Kommentar by Tolder — 29. april 2009 @ 18:02

 7. Hvorfor bliver folk ikke selv vagter og politibetjente, nu de er så overbeviste om at deres dømmekraft og evne til at håndtere pressede situationer, nu er så meget bedre?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 29. april 2009 @ 20:25

 8. Nede bag banden udenfor kameraets vinkel ligger formanden for en officiel og helt fredelig fangruppe hos sigøjnerne med kontrollørenes knæ i nakken og ryggen. Aros er reelt bare en legal hooligangruppe, hvilket vi i Århus har kunnet bevidne utallige gange. Fansene på billedet kan ikke sammenlignes med kulturfremmede forkælede selvbetaltede konger, der bare ikke kan opføre sig ordentligt. Når medierne viderebringer nyheder om ballade, hvor Aros er involveret skal det som oftest opfattes som kampe mellem to ligestillede grupper af hooligans én gruppe med orange veste og én gruppe, der holder med et fodboldhold. (Nogen gange forulemper Aros dog også uslyldige).
  Quimby

  Kommentar by Anonym — 30. april 2009 @ 12:30

 9. Nede bag banden udenfor kameraets vinkel ligger formanden for en officiel og helt fredelig fangruppe hos sigøjnerne med kontrollørenes knæ i nakken og ryggen. Aros er reelt bare en legal hooligangruppe, hvilket vi i Århus har kunnet bevidne utallige gange. Fansene på billedet kan ikke sammenlignes med kulturfremmede forkælede selvbetaltede konger, der bare ikke kan opføre sig ordentligt. Når medierne viderebringer nyheder om ballade, hvor Aros er involveret skal det som oftest opfattes som kampe mellem to ligestillede grupper af hooligans én gruppe med orange veste og én gruppe, der holder med et fodboldhold. (Nogen gange forulemper Aros dog også uslyldige).
  Quimby

  Kommentar by quimby — 30. april 2009 @ 12:31

 10. -> Anonym , Quimby mfl.

  Vagterne har til opgave, at sørge for at reglerne blive håndhævet. Lidt ligesom politiet på Nørrebro. Gentagne konflikter skærper tonen og den fysiske fremtoning, men der er regler, og hvis de bliver brudt er det bare at klage. At slå kontrollører i hovedet med flag (eller at hælde en øl ud over en vagt, som jeg så en formodet White Prider gjorde i Horsens) hører ingen steder hjemme.

  Posteringen omhandler forskeren og de forskere, der relativerer lov og orden væk. Der ville være demokrati i Mellemøsten, hvis blot vestlige magter ikke havde udnyttet regionen… Der ville være ro på Nørrebro, hvis blot politiet udviste mere respekt… Der ville være ro på stadion, hvis blot vagterne agerede mere hensigtsmæssigt.

  Folk må selv tage ansvar for sine handlinger. Vi kan ikke alle være ofre.

  Kommentar by Kim Møller — 30. april 2009 @ 14:51

 11. Håber, at han forsker for egen regning…

  Kommentar by Henrik — 30. april 2009 @ 16:05

 12. “Forsker i fankultur”.

  Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at google, for at finde ud af, hvilket institut der tillader/accepterer ansættelse af- og beskæftigelse af sådan en idiot (undskyld… “forsker”). Institut for idræt. Så blev man det klogere. Endnu et institut, jeg med god samvittighed ville kunne afskære fra alle former for offentlige midler fremover, hvis jeg fik valget. Listen bliver længere og længere…

  Kommentar by US — 30. april 2009 @ 21:51

 13. Mutter her er selv vagtuddannet, man kan godt finde mere væsentlige arbejdsområder end psykopatiske fodbold-tosser, som imnsho slet ikke skal behandles af vagtpersonale, men af politiet.

  Poliiet har desværre så få beføjelser, at de ligner eunukker i deres kamp-dragter. Sunni illai*), som man siger på Tamil.

  (* uden pik

  Kommentar by Anna Lyttiger — 30. april 2009 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper