29. april 2009

DR Online om “frikadelledanskere’

DR fortsætter propagandaen, men ‘frikadelledanskere’ er dog efterfølgende slettet i artiklen.

Lussingerne sidder mest løst hos Jensen
Langt hovedparten af muslimerne i Danmark kunne aldrig drømme om at give deres børn en endefuld eller en lussing for at opdrage dem. Hos hr. og fru Jensen sidder lussingerne noget løsere.

Oploadet Kl. 15:50 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6781/trackback

41 Comments »

 1. DR har vist overgået sig selv i tåbelig journalistik. Ikke bare er undersøgelsen jo underlødig i mange af sine spørgsmål, men hensigten er også ganske klart.
  Det var Søren Krarup vist som den eneste villig til at erklære i DR platte fordoms-quiz (bastrup og hækkerup enten ikke turde eller forstod ikke hensigten).
  Pittelkow skriver ganske klart om det i dagens JP, hvor han blandt andet noterer at undersøgelsen primært fortæller os noget om DR medarbejdernes fordomme om danskerne. Og deri har han jo ganske ret.
  Men med frikadelle-danskere udtrykket kan vi jo konstatere at dr ikke kun er fordomsfulde, men fulde af decideret foragt, og med den ret tydelige hensigt til der ligger bag undersøgelsen og de vanvittige artikler, er det j oved at udvikle sig til en pinlig affære.

  Kommentar by Superman — 29. april 2009 @ 16:06

 2. Løgn, forbandet løgn og meningsmålinger! Igen agitation og propaganda fra agitpropsenderen DanMarx Radio. Er familiehenrettelserne/ æresdrabene nævnt, og den jævnlige familievold som fx skolebørnene på Rådmandsgade skole er/var? udsat for. Handler svarerne, som de siger, eller er det endnu et eksempel på, at man skal se, hvad folk gør, ikke hvad de siger, de gør.

  Kommentar by barfbag — 29. april 2009 @ 16:12

 3. @barfbag. Du rammer hovedet på sømmet, når du skriver: Handler svarerne, som de siger, eller er det endnu et eksempel på, at man skal se, hvad folk gør, ikke hvad de siger, de gør.
  Jeg ved hvad jeg taler om og det er efter min mening en dybt uprofessionel undersøgelse gennemført af amatører og formidlet af tåber (eller vel snarere nyttige idioter?). Der er ingen validering af undersøgelsen inden dens resultater formidles. Den er til dumpekarakter og lever ikke op til de mest simple metodiske principper. En interviewundersøgelse er svar på velforberedte spørgsmål (stimuli). En stimulus-repons model. Svarene (respons) skal tolkes og valideres f.eks. ved at holde dem op mod andre kilder eller repræsentative, systematiske direkte observationer(som barfbag er inde på). Hvis emnet kan være kontroversielt for svarpersonerne at svare ærligt på, skal der bruges særlige teknikker. Den, der har ansvaret for tolkningen, må være ansvarsbevidst og have viden nok til at kunne vurdere om svarene kan tolkes eller er in-valide også efter en gennemført validering af data. Er undersøgelsen ikke valid må den skrottes og en anden metode til indhentning af den ønskede viden evt. findes. At disse resultater er in-valide kan en blind mand føle med sin stok. Det er en skandale og opvisning i totalitær manipulation fra DR’s side – med os som kreaturer og på vores regning. Hvad har de gang i?

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 29. april 2009 @ 16:46

 4. Man var jo klar over fra starten, at DR var ude af stand til at håndtere temaet om ‘Din muslimske nabo’. Men at DR alligevel udskejer så meget, forbløffer lidt.

  Vi husker da stadigvæk sagen fra Rådmandsgades Skole i København om afsløringen udbredt vold i de muslimske hjem. Noget som lærerne havde stor ulyst til indberette og noget politikerne havde ulyst til overhovedet at høre om. Men selv de Radikales medlem af børne- og ungdomsudvalget, Kasper Johansen, måtte indrømme: “Det er jo ingen hemmelighed, at forældre, der stammer fra Mellemøsten, oftere revser deres børn.”

  De anstændige og notorisk Politiske Korrekte opfører sig mere og mere uanstændigt. Nu vil de så gennem vildledning ofre voldstruede indvandrerbørn på PK’s alter, mens hr. og fru Jensen skal holde for.

  Kommentar by traveler — 29. april 2009 @ 17:00

 5. Den undersøgelse skal selvfølgelig dække over virkelighedens verden

  Lærer chokeret over omfanget af vold mod børn
  http://www.folkeskolen.dk/ObjectShow.aspx?ObjectId=55816

  Blev endda omtalt i politiken

  http://politiken.dk/indland/article642479.ece

  Kommentar by tavsen — 29. april 2009 @ 17:15

 6. Enhver ved at dette naturligvis er løgn. Men det er et godt bevis på, hvor lidt hensyn der tages til sandheden blandt de politisk korrekte. De er tydeligvis villige til ikke bare at fordreje sandheden eller udelade dele af den, men direkte at lyve enhver lige op i ansigtet.
  Soviet-science!

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 29. april 2009 @ 17:38

 7. I DR’s artikel interviewes en kvinde, der påstås at være en muslim.

  Denne muslim er stamcelleforsker og har 2 børn ved navn Niklas og Lukas, to solide kristne navne efter hhv. helgenen Skt. Nicolaus og evangelisten Lukas.

  På billedet ser man en smuk, ung kvinde med udslået hår. Hun ser ud til at være fuld ud assimileret efter danske normer og er næppe ligefrem repræsentativ for den anderledeshed, som DR påstår at ville tematisere over i kampagnen Din muslimske nabo?

  Hendes egen navn ‘Mandana’ er heller ikke specielt muslimsk:

  http://www.babynames.com/name/MANDANA
  http://babynamesworld.parentsconnect.com/meaning_of_Mandana.html

  Jeg undrer mig bare.

  Kommentar by traveler — 29. april 2009 @ 17:39

 8. ”Mindst hver tredje dag henvender en ung etnisk kvinde sig til politiet, fordi hun er bange for sin familie,” skriver Kr.dagbl., 17/2-2008.

  ”nogle af de mest undertrykte mennesker her i landet er kvinder fra indvandrerfamilier. De udgør næsten halvdelen af dem, der søger tilflugt på krisecentrene”, skrev Berl. 3. oktober 2007 på lederplads.

  Kommentar by Als — 29. april 2009 @ 17:50

 9. Frikadellen var en italiensk stegt kødbolle, frittatella, der fra Tyskland indvandrede til Danmark. Her assimilerede den sig, og har siden været en stor berigelse for dansk madkultur. Den rykkede ikke ind på spisebordene med tvang, men fordi den var ønsket og fordi den bidrog positivt.

  Frikadelle burde være en hædersbetegnelse. Et eksempel til efterfølgelse.

  Kommentar by Mallebrok — 29. april 2009 @ 17:52

 10. “Hver anden gang landets kvindekrisecentre åbner døren for en kvinde med hævede blå øjne, rifter og mærker efter slag eller spark, er hun født i et andet land end Danmark.
  Sådan har billedet efterhånden set ud i en årrække, men nu kommer der ekstra fokus på problemet. Blandt andet henvender en ny kampagne om mænds vold i familien sig for første gang direkte til kvinder med anden etnisk baggrund end dansk.
  – Vi kan jo se, at de etniske minoritetskvinder udgør 45 procent af kvinderne på landets krisecentre, men kun ni procent af den samlede befolkning. Det kunne tyde på, at de i højere grad end danske kvinder er udsat for vold – eller at de i højere grad har brug for ekstern hjælp og støtte.”

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/320120:Danmark–Nyt-fokus-paa-vold-mod-nydanske-kvinder?page=2

  Kommentar by Janne — 29. april 2009 @ 18:10

 11. DR bruger her et gammelt dansk navn Jensen generaliserende negativt. Som flere sundhedsuddannelsessteder i øvrigt gjorde da de lavede en propaganda-agtig reklame kampagne, der sagde, at Fru Jensen skal vaccineres mod at være kritisk over for islamisk dresskode på hospitalsansatte.

  Kommentar by Janne — 29. april 2009 @ 18:15

 12. Det værste er jo at børn, der bliver systematisk opdraget med tærsk fra den mellemøstlige halvdel af en skilsmisse, ikke har nogen rettigheder. De kan blive tvunget til at indordne sig under disse forhold. Børns udsagn om tærsk bliver ignoreret fra myndighederne. Det er forældrenes ret til at afstraffe, der bliver taget hensyn til når det ikke kan bevises med brækkede lemmer, blå øjne eller andre synlige tegn. Selvom det indberettes, så er der ikke vilje til at ændre på tvunget samkvem. Det er væmmeligt at se på at min fem-årige dejlige (velopdragne) nevø vender hjem fra et weekendophold og fortæller at han er blevet afstraffet korporligt mindst 20 gange af en som ikke er dansk statsborger. Føj for et retssystem!

  Kommentar by Lasse — 29. april 2009 @ 18:30

 13. Det er rendyrket racisme. Jeg opfordrer til at DR’s netredaktion sagsøges under §266b for forhånelse af en national eller etnisk gruppering.

  Kommentar by Peter Perlsø — 29. april 2009 @ 19:32

 14. Lasse ta kontakt til Politiet, dette der skal hverken du, din nevø eller hans mor finde sig i.

  Ta derefter kontakt til de sociale myndigheder og sæt dem ind i sagen.

  Forvent at du vil blive overfaldet af den mellemøstlige halvdel af din nevøs familie.

  Kommentar by Anonym — 29. april 2009 @ 19:45

 15. “Det er forældrenes ret til at afstraffe, der bliver taget hensyn til når det ikke kan bevises med brækkede lemmer, blå øjne eller andre synlige tegn. Selvom det indberettes, så er der ikke vilje til at ændre på tvunget samkvem.”

  Det gælder så også for danske familier. Det og vold mod kvinder i hjemmet er noget vi generelt har berøringsangst over for, og omend kvinden kan siges at have medansvar, så har børnene det ikke!

  Og kvindens stilling er også usikker, selv om hun skulle ønske at forlade manden, bliver hun ikke særlig høj grad beskyttet, undtaget på krisecentrene.
  Voldelige mænd burde udstyres med en GPS sender og kvinden med, så man ved, hvornår de to er i nærheden af hinanden.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 29. april 2009 @ 20:22

 16. Betegnelser som frikadelledansker og leverpostejsdansker er blevet brugt i årevis. Hvornår begynder DR med falafeldanskere og kebabdanskere?

  Kommentar by BE — 29. april 2009 @ 20:49

 17. @15
  Ja selvfølgelig gælder det også for danske familier – jeg har bare ikke ressourcerne til at bevise at det er overrespræsenteret i muslimsk/arabisk kulturer (meld bare ind her med beviserne)
  Hvordan har “vi” berøringsangst?
  Hvordan har kvinden medansvar?
  SU!

  Kommentar by Lasse — 29. april 2009 @ 21:04

 18. SF-Kanalen DDR lyver som sædvanligt.
  Ubegribeligt, at der ikke kan gribes ind over fro åbenlys løgn og propaganda.
  Hvor vi dog savner Erhardt Jacobsen.

  Lad os nu få nogle flere uslimer. Når så de – om 30 år er i overtalt, bliver DDR’s journalister sandsynligvis halshugget eller lign. så har disse jo gjort deres nytte og fået indført sharia i Danmark.

  Man undres hver dag over tåbeligheder i DDR.

  Gør du det for provokationens skyld? Eller er de bare idioter?

  Kommentar by ramses-2 — 29. april 2009 @ 21:38

 19. Frikadellen er der stadig men på mindre plads: http://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/Oevrige_temaer/2009/Naboer/index

  har taget kopi.

  Kommentar by Hodja — 29. april 2009 @ 22:42

 20. Jeg er stolt over at være frikadelle-dansker, der åbenbart kun har problemer med lussinger, hvilket vi fleste aldrig anvender, imodsætning til volds idelogien iSLAM der smadre deres kvinder og misrygter og undertrykker deres mindreårige-pigebørn og stofmisbruger dem med affaldssække over hoved. Kunne volds idelogien iSLAM kun henvise til lussinger og ikke drab på vantro og smask til deres ulydige kvinder, så ville meget være bedre!
  Aldrig i livet må iSLAM accepteres, men derimod bekæmpes.
  Vi alle har et ansvar for de voldelige modbydeligheder der udøves mod kvinderne i de koran-styrede lande.
  Vi har alle et ansvar for, at danskfødte muslimer også vender deres vrede mod de forrykte iSLAM teokratiske kvindeundertrykkerlande såsom Iran, Saudi-svineriet, Sudan, Yemen osv af lede beskidte koran underlagte lande.
  Vi skal under ingen omstændigheder tage (D)DR rufferi-kanalen seriøst, men kræve den afskaffet, for kvindernes skyld, det er jo dem som mister deres rettigheder hvis iSLAM vinder accept.
  Rufferi kanalen der med tvangstrusler inddriver deres penge blandt uskyldige Danskere, skal ikke gøre os kvinder til underkastede andenrangs-mennesker ved deres vedvarende reklamer for islamisk kvinde udnyttelse og ligestillings afskaffelse, vi må have denne islamiske propaganda rufferi kanal stoppet!

  Kommentar by li — 30. april 2009 @ 00:05

 21. Til Lasse kommentar 17 her.

  Sorter selv i hvad du vil læse, søgningen rammer bredt.

  Hvad angår kvinder egen medansvar, er det velkendt, at mange bliver i voldelige forhold, fordi de er forelskede, og manden lover bod og bedring og de bliver ved med at tro ham, selv om han slår igen og igen.
  Det kalder jeg et medansvar, sammen med kvinder der ikke undlader at vedblive med at provokere, når manden med de løse hænder er oppe i det røde felt, ikke at volden kan forsvares. Men hvis kvinden selv vil vende tilbage, hvad skal man så gøre?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 30. april 2009 @ 00:14

 22. De, der udsender sådan en omgang manipulation af virkeligheden burde man kunne ….ja, jeg ved sgu godt hvad man burde gøre, men ikke hvad man kan gøre.

  Der ER noget pivgalt siden man kan skrive så uredeligt!

  Ingen skal bilde mig ind, at man, dem der er ophavet til sludderet, ikke VED det er at omgå sandheden.

  Men heldigvis er udmeldingen så løgnagtig, at den ikke kan sælges !

  Kommentar by Vivi Andersen — 30. april 2009 @ 00:40

 23. Muslimske mænd revser ikke deres børn korporligt, men mange pander gerne deres koner ned :-(

  Skal man grine eller græde ?

  Og hvis en “klog kone”, vil kalde mig eller andre for en frikadelledansker, siger det bare lidt rigeligt meget om intelligensen hos vedkommende.

  For øvrigt er det et par år siden, at jeg holdt op med griseriet og dermed dellerne. Der er for meget andet, der smager og lugter bedre ved tilberedningen. Det er ikke noget med religion, jeg er blot politisk forbruger. Men jeg kan da stadig godt lide stuvet hvidkål eller spidskål, og begge kan sagtens spises til en fiskeret.

  Og hvad med en fiskefrikadeller :-)

  Der er muligvis af og til nogen, der burde klappe gællerne i og tænke inden de lader opkastet slippe ud.

  Kommentar by Janutte — 30. april 2009 @ 02:30

 24. @21
  Jeg opfattede det som fraskilte kvinders medansvaret over for børnevold fra den anden part.

  Børn er altså tvunget til et voldeligt forhold, hvilket kvinder ikke er! Kvinder kan selv forlade den voldelige mand, det kan børn ikke. Mine konkrete erfaringer er at myndighederne understøtter den voldelige part i hans rettigheder, mens børns rettigheder kommer i anden række.

  Nu kan jeg så oplyse dig om at hans nye kone bliver i det (formentlig) voldelige forhold fordi hun ellers ryger tilbage til nordafrika. Det er sandsynligvis ikke fordi hun er forelsket. Men selv hun er bedre stillet end et voldsramt skilsmissebarn i DK.

  Vi kunne give alle parter friheden ved at deportere ham og hans nye kone tilbage til den sorte kultur i det nordlige afrika.

  Kommentar by Lasse — 30. april 2009 @ 06:57

 25. Kære Kim Møller

  Måske er ‘frikadelledanskere’ fjernet i artiklen, men ikke på forsiden: http://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/Oevrige_temaer/2009/Naboer/index

  Hvad gør I andre for at slippe for tvangslicensen, hvis I ikke har et tv, men blot en bredbåndsforbindelse?

  mvh hp

  Kommentar by hp — 30. april 2009 @ 10:34

 26. Frikadelledanskere, kartofler, blegansigter…

  Den islamiske herrefolksmentalitet kører derud af for fuld skrue smukt samstemt med venstrefløjens underkastelse og selvhad.

  Hykleriet skæres selvfølgelig ud i pap, når de selvsamme medier går i selvsving over udtrykket perle.

  Kommentar by intel — 30. april 2009 @ 11:12

 27. Re: 21 (Thomas Bolding Hansen).

  “Det kalder jeg et medansvar, sammen med kvinder der ikke undlader at vedblive med at provokere, når manden med de løse hænder er oppe i det røde felt,
  ikke at volden kan forsvares. Men hvis kvinden selv vil vende tilbage, hvad skal man så gøre?”
  Sikke en uhyggelig apologi for hustruvold. Mennesker er ansvarlige for den forsætlige vold, de udøver over for andre. At pålægge kvinden et medansvar for at fortsætte med at “provokere” manden antyder en moralsk ækvivalens mellem offer og krænker eller en ubehagelig ækvivalisering. Muslimske mænd, har jo ifølge Koranen lov til at tugte eller banke konen, så hvad mener du egentlig disse kvinder skulle gøre?

  Kommentar by PerH — 30. april 2009 @ 12:18

 28. Nu er sagen på jorden dog, at visse mænd har svært ved at styre deres temperament, og kan gå løs på hvad som helst, når de bliver sure nok.

  Det er så fåtallet.

  Det fleste voldsmænd ville angiveligt godt kunne finde ud af at undlade at angribe Mike Tyson, hvis de blev smidt ind i et lille rum med ham, hvor de fik at vide at Mike Tyson ikke vil slå på dem, hvis de ikke angriber ham. Og omvendt man fortæller Mike Tyson, han skal provokere dem verbalt alt han kan.
  Normalt drejer det sig om magt og kontrol, og de gør det kun fordi det er let, et let offer og de kan slippe afsted med det.

  Jeg mener at kvinden skal smutte, på stedet. Og jeg mener at manden skal dømmes på stedet, uanset hvad kvinden synes og benægter og have tilhold om at holde sig fra hende. Så langt som det kan bevidnes.

  Jeg mindes stadig med gru, hvordan jeg for nogle år siden måtte understrege flere gange over for politiet, at en kvinde som havde søgt tilflugt hos mig, havde mærker på halsen efter kvælertag.
  Deres første kommentar var, efter jeg allerede havde fortalt om mærkerne på halsen, “Men er du sikker på, at det er så alvorligt”?

  Og hvad med den her, hvor to kvinder blev mishandlet i timevis

  Der blev ringet fire gange til politiet af naboer, men politiet troede det bare var almindelige “husspetakler”.

  Om kvinder i de islamiske lande har jeg skrevet her

  Så lad lige beskyldningerne om uhyggelig apologi undersøge lidt bedre en anden gang.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 30. april 2009 @ 14:49

 29. Re: 28 (Thomas Bolding Hansen).

  “Så lad lige beskyldningerne om uhyggelig apologi undersøge lidt bedre en anden gang.”
  Okay, undskylder; udtrykket apologi var måske for stærkt, men at sige, at en kvinde er medansvarlig, fordi hun fortsætter med at provokere bestyrker umiddelbart opfattelsen, at kvinden må ifalde et moralsk medansvar for sin skæbne ved ikke at komme manden i møde, før han slår. Det er selvfølgelig ikke smart, at kvinden selv efter flere dårlige oplevelser forbliver i fforholdet eller nægter at opretholde anmeldelsen. Men i så tilfælde, er det mere rammende at betegne denne opførsel som selvdestruktiv eller som en karakterbrist frem for som et medansvar. Vi siger jo heller ikke, at mennesker, der fortsætter med at bo i et farligt byområde har et medansvar, fordi de efter flere overfald undlader at flytte.
  Ud fra dine eksempler, kan jeg godt se, at det var for hurtigt at betegne det som uhyggelig apologi, men de fleste, der taler om medansvar i forbindelse med overgreb bruger denne sproglige formulering til at formilde ´forbryderens ansvar for forsætlig adfærd.
  Jeg skal endnu en gang undskylde at have været for hurtig, men i sær i forbindelse med med overgreb på mennesker, som i forvejen er svage bør man være varsom med ikke at udtrykke sig på en måde, der kan opfattes som en talen forbryderens ansvar ned. I forhold til muslimske kvinder, er brud med en voldelig ægtemand forbundet med at få hele det sociale netværk på nakken. Danske mænd, der slår deres koner gør det i modstrid med en kristen opdragelse, mens at muslimske mænd kan henvise til Koranens sura 4:34.I relation til muslimske kvinder, som i mange tilfælde er reduceret til slaver, giver det ingen mening at tale om medansvar. Manden kan gøre hvad han vil og altid påregne ummaens accept.

  Kommentar by PerH — 30. april 2009 @ 15:33

 30. Kvinden her har heller ikke gode muligheder, selv om hun vil forlade manden. Kun i et krisecenter kan hun ånde nogenlunde frit. Indtil sagen er afgjort, går manden jo fri, ja han går eventuelt fri alligevel bagefter, selv om man ved han har udøvet vold på stribe.

  Jeg kender personligt en som, ikke kunne få hendes mand dømt, i ovenkøbet måtte hun gennem en retssag, hvor manden var tæt på at få samkvemsret med børnene, på trods af lægeligt verificeret vold mod hende. Det er ganske vist i England, men tror ikke vi skal satse på det er meget anderledes her.

  Hun havde overfaldsalarm, men hvad hjælper den, når man bor bag en dør, som kan sparkes ind med et spark.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 30. april 2009 @ 16:24

 31. Hej Kim.

  Jeg er en ung mand i de sene teenageår. Er en daglig læser af bloggen. Den kryptiske fascisme fra neo-“humanisterne” er her på det sidste eksponeret. Ikke i antal. Da f.eks en stor majoritet af danskere er modstandere af Tyrkiet i EU. Men i radikalisme. Og med DR og Politiken i spidsen er man nu klar til at tage kampen op. Udsuge dens menneskerettigheder, og frihedsidealer og bane vej via tankekontrol og en multi-culti-cool gimmick der ikke eksistere. Her, og jeg citere hører man DR prædike som var det talerør for den yderste neo-humane fløj af Det Radikale Venstre:

  Spørg din muslimske nabo…
  De slår deres børn, synes sort arbejde er ok, arrangerer ægteskaber for døtrene og går i moské.

  Eller hvad? DR Nyheder har lavet et tema, Din Muslimske Nabo, for at gøre op med de mange fordomme vi har om muslimer.

  I stedet for bare at læse temaets artikler om fordomme, kunne du selv spørge de muslimer du kender i skolen eller møder i byen, om det passer, det du nu tror om dem. Og så skriv om det her!

  Det her må stoppes. Og jeg er klar til at tage kampen op. Du skal vide at en del af ungdommen er med dig, Kim. Flere af mine venner. En kultur muslim sågar. Vil have sat en stopper for det her vanvid.

  Privatiser DR. Så kan de for min skyld whine alt de vil. Deres seriøsitet vil sågar være minimeret til noget der kun appelere.
  Lad os slippe ud af EU’s lænker. Ellers vil det semi-racistiske, neo-humanistiske bestående af en lille elite få mere indflydelse end nogensinde. Vi må virkelig få især Venstre og de konservative til at indse at EU er ikke så fløde og sukker som antaget.
  Og lad os få vores menneskerettigheder styrket. De rigtige rettigheder. Ytringsfrihed. Pressefrihed. Trykkerifrihed. Ægte humanisme. Og en åbenhed for de open-minded.

  Moralsk støtte herfra. Håber du læser det.

  Kommentar by .ljg — 30. april 2009 @ 21:05

 32. appelere til eliten. Skal lige med.

  Kommentar by .ljg — 30. april 2009 @ 21:07

 33. Og her kan man så læse endnu mere propaganda:

  Kun få sympatiserer med yderligtgående organisationer
  30. apr. 2009 21:01Indland
  Kun få muslimer i Danmark er enige i en række yderligtgående organisationers budskaber. Men mange tager ikke stilling.

  Se det hele på DR. Seriøst. Jeg vil have DF til at tage en aktiv kamp for en privatisering af DR. Er det noget der kan være muligt?

  Kommentar by .ljg — 30. april 2009 @ 21:10

 34. “Muhamedanere er nogen fucking hyklere!”

  Citat: Min sikh’iske kioskmand OG hans kone. Begge fra New Delhi.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 30. april 2009 @ 23:15

 35. Interessandt nok, så findes der bl.a. adskellige omfattende tyske undersøgelser, der viser, at vold er et langt mere udbredt opdragelsesmiddel end blandt ‘indfødte’ tyskere.Og at volden i familien er en’ af forklaringerne på at indvandrer unge er mere voldelige. Men det kan selvfølgelig være, at tyske indvandre er mere voldelige end de danske. Problemet er ikke at DR laver den her slags undersøgelser, problemet er DR’s manglende intellektuelle nysgerrighed.

  Kommentar by P Hansen — 1. maj 2009 @ 23:06

 36. Anna;

  Nord-Indien lider også under dens islamiske inflydelse. Jeg glemmer aldrig Politikens håning af hinduisme. Politiken har en virkelig en racistisk retorik. Vis man læser efter. Jeg synes I skal gå mere efter racismen til venstre for midten. Den sidder ved de allermest yderligtgående neo-humanister som er til at parallelisere med Dansk Front. De spiller i hvert fald ping pong.

  Kommentar by .ljg — 1. maj 2009 @ 23:10

 37. For eksempel kalder MSM de radikale for et midterparti. Hvilket er en joke. Både V, SF, S, og K er tættere på midten.

  Kommentar by .ljg — 1. maj 2009 @ 23:12

 38. @ 25: Framelder sig, og glemmer alt om TV og radio. De breve, jeg har modtaget fra DR, har jeg fluks arkiveret lodret.

  Jeg har 2 1/4 års jubilæum som TV-fri i disse dage (det sidste, jeg så var “90-års fødselsdagen” 31. december 2007. Til gengæld har min filmsamling vokseværk.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 1. maj 2009 @ 23:20

 39. DRs vaemmelse og skam over dansken er graenseloes.

  DRs ansatte hader alle danske vaerdier, som er mere end 25 aar gamle.

  DRs vrede over danskens til-valg af DF kan aldrig undervurderes.

  DRs fortsatte anti-danske virksomhed, er AFRs stoerste politiske nederlag i hans syv eller otte aar som statsminister. Han svigtede os mht. DR.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 3. maj 2009 @ 11:40

 40. Anna

  Jeg er overbevist om, at teknologien findes, hvor man kan se fjernsyn uden at kunne se DR.

  Men det socialkammeratlige diktatoriske DR ikke vil tillade den slags, for de VIL proppe deres propaganda i halsen på godtfolk.

  Der er masser af sattelit kanaler, der IKKE spreder socialistisk/kommunistisk propaganda.

  Kommentar by Janette Lund — 3. maj 2009 @ 16:07

 41. Rullepølsekrigere: http://hodja.wordpress.com/2009/05/22/verdens-nemmeste-sp%c3%b8rgsmal/

  Kommentar by Hodja — 22. maj 2009 @ 21:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper