31. juli 2015

Die Linke-politiker: “Jedes Jahr sterben mehr Deutsche, als geboren werden. Das liegt zum Glück…”

Før Muren faldt var Gregor Gysi aktiv i Sozialistische Einheitspartei Deutschlands (SED), noget der faldt naturligt, da han kom fra en kommunistisk funktionærfamilie, med en far der var kulturminister i Deutsche Demokratische Republik (DDR) og havde sæde i ‘Kulturkommission des Politbüros’. Da SED blev opløst blev Gregor Gysi leder af efterfølgeren PDS, fortsatte sin politiske karriere, og sidder den dag i dag i Bundesdagen som gruppeformand for venstreradikale Die Linke. At han under Den Kolde Krig var meddeler for partistatens Ministerium für Staatssicherheit (STASI), har ikke haft negativ indflydelse på karrieren.

Således indkaldte han til demonstration for mangfoldighed i Neuruppin, tidligere på sommeren. Samme uge ryddede de danske medier forsiden, fordi det kom frem at et Gyldent Daggry-medlem skulle deltage i et debat-arrangement under Folkemødet. Han gik i 2012 til valg på at illegale indvandrere skulle smides ud af Grækenland, og var således ifølge ‘eksperter’, en ultranationalist, der befandt sig på grænsen til fascisme.

“Ich rufe Sie auf, an der Demonstration ‘Schöner Leben ohne Nazis. Vielfalt ist unsere Zukunft’ am 6. Juni um 10 Uhr in Neuruppin teilzunehmen. Wir müssen uns gegen die Nazis stellen. … Jedes Jahr sterben mehr Deutsche, als geboren werden. Das liegt zum Glück daran, dass die Nazis sich auch nicht besonders vervielfältigen. Und schon deshalb sind wir auf Zuwanderer aus anderen Ländern angewiesen.” (Gregor Gysi på Facebook, 11. maj 2015)

(Die Linke-politiker Gregor Gysi i reklame for ‘Vietfalt’-demo, Youtube, 11. maj 2015; via)

“… der er mange fællespunkter mellem den politik jeg står for, og som Die Linke arbejder for.” (Johanne Schmidt-Nielsen om Enhedslistens søsterparti Die Linke på TV Syd, 20. september 2013)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67930/trackback

19 Comments »

 1. Det er nok trods alt de færreste, der for alvor følger med i tysk indenrigspolitik. Heller ikke jeg, men alligevel husker jeg endnu tydeligt, hvordan det ligefrem løb mig koldt ned ad ryggen, da jeg for nogle år siden stiftede bekendtskab med Gregor Gysi for første gang. Tyskland har i det hele taget produceret nogle helt ubeskriveligt usympatiske, røde politikere efter krigen. Martin Schulz er et andet af dem.

  Kommentar by Bror Lerbror — 31. juli 2015 @ 14:44

 2. Hykleriet vil ingen ende tage. Når en araber begår terrorangreb i København, er der slet ikke tale om et “terrorangreb” som man kan tillægge en gruppe/kultur, men en stakkels ung mand der ikke blev accepteret af de onde, racistiske danskere.
  Men TYSKERNE se DET er en helt anden sag. Her er de ALLE (Dvs. her kan man godt dømme dem som en gruppe!) nazister og ansvarlige for hændelser som skete, mens de endnu ikke var født.

  Målet er klart: Europæerne skal etnisk udrenses. Tyskerne er først, som “bod” for 2. Verdenskrig.

  Og hvordan i alverden kan denne politiker kalde alle tyskere for nazister? Er han måske ikke selv tysker? Eller tilhører han en anden minoritet? Er han måske Jøde? Ansigtstrækkene giver et godt fingerpeg, må jeg sige…

  Kommentar by Aslak — 31. juli 2015 @ 15:16

 3. At de store krigs- og efterkrigsårgange dør i dette årti, er der intet besynderligt i. Ligeledes betyder det intet for økonomien, idet mere og mere fysisk arbejde automatiseres, hvorfor der ikke er brug for import af svagt begavet udenlandsk arbejdskraft, så meget mere som den arbejdskraft ikke ønsker at tage arbejde inden for feks. plejesektoren, men først og fremmest ender som udgiftskrævende socialklienter.

  Kommentar by T. Snorrason — 31. juli 2015 @ 15:32

 4. Gregor Gysi må da være noget af Mikhail Gorbachev’s kneppeaffald.

  Kommentar by Fritz — 31. juli 2015 @ 15:39

 5. > 3 T. Snorrason, du peger på noget, der længe har undret mig. Hvorfor skal vi med djævelens vold og magt blive flere og flere hele tiden? Hvad er den økonomiske fordel, når, som du rigtigt siger, teknologien ordner stadig flere af de tidligere manuelle opgaver? Især med tanke på kvaliteten af de indvandrere der kommer i stort tal fra de mest overbefolkede, fattige områder, kan jeg ikke få øje på nogen økonomisk gevinst ved at blive flere, ikke på den måde i hvert fald. Måske hvis vi importerer en lille gruppe Einstein’er, der har gået i skole nogle gode steder og som arbejder flitting mens de er i Danmark kan vi tale om økonomisk gevinst. Men hvor mon de kommer fra? Syrien??

  Kommentar by monse — 31. juli 2015 @ 17:39

 6. Ubehagelig type. Der er måske stadig nogle tyske racister.

  Men er der også folk, som er racister mod tyskere? absolut.

  Kommentar by Dinesen — 31. juli 2015 @ 17:56

 7. Det er hævn efter Murens Fald. Islam er et fremragende opløsningsmiddel.

  Kommentar by BE — 31. juli 2015 @ 18:14

 8. Gysi må mene at alle tyskere er nazister, for ellers har han ikke belæg for sin påstand om at national socialisterne er dårligere end andre til at formere sig. Faktisk er det sådan at man kan se at den samlede fødselsrate er højere i Delstater hvor nazistiske NPD (tjek selv deres politik som man roligt kan sige er noget nær 95% klassisk nationalsocialisme) står stærkt såsom Sachsen, Mecklenburg-Vorpommern, Thüringen, Brandenburg eller Sachsen-Anhalt.

  http://de.statista.com/statistik/daten/studie/76262/umfrage/geburtenziffer—anzahl-der-kinder-pro-frau-2007-und-2008/
  http://de.statista.com/statistik/daten/studie/208353/umfrage/wahlergebnisse-der-npd-in-den-bundeslaendern/

  Faktisk er det nok sådan at ægte nazister der kender ideologien og historien netop sigter imod at lave store familier som f.eks. denne nazi-familie fra USA http://www.dailymail.co.uk/news/article-1275567/Nazi-nightmare-The-U-S-parents-teach-children-idolise-Hitler.html
  Et lignende mønster med 3, 4 eller 5 børn er heller ikke sjældent i det tidligere DDR hos tilhængere af NPD.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 31. juli 2015 @ 18:14

 9. Nazi og Stasi er to fod af samme alen.

  Johanne Schmidt-Nielsen lille østtyske ven er den rigtige nazist han har bare et andet armbind på og hans udtalelser kan kun betragtes som en krigserklæring mod hans egen befolkning.

  Mon ikke snart det går op for flertallet af Europas befolkning at venstrefløjen har erklæret krig mod dem!

  Kommentar by Santor — 31. juli 2015 @ 18:29

 10. ad 5 Monse
  Ja, det er noget forbavsende, at feks. Arbejdsgiverforeningen gennem mange år har vrøvlet om manglende arbejdskraft, specielt den forrige formand, som derudover var et religiøst skvadderhoved.
  Det er i hvert fald ikke muslimer fra Mena landene, vi har behov for, feks. forbyder koranen, at muslimer har en vantro arbejdsgiver. Og Danmark synes fuldt dækket for pizzakokke og kebabteknikere.
  Arbejdsindvandring fra Østeuropa er helt i orden. De er måske løntrykkere til en vis grad, men så længe de arbejder på danske arbejdsmarkedsvilkår, betaler skat osv., er de intet problem – tværtimod.
  Derudover har Danmark en enorm arbejdsreserve i det offentlige, som sagtens kan skæres betragteligt ned.
  Men at fagforeningerne ikke for længst har skredet ind over for importen af ubrugelige nasserøve, som alene tapper de sociale kasser og reelt finansieres af deres egene medlemmer, er mig en gåde, selv om lederne kalder sig socialister af forskellig observans. Det er “arbejderklassen”, det hele går ud over, ikke mindst bolig- og kvartermæssigt, at politikere ønsker sig eventuelt stemmekvæg af dysfunktionære på overførselsindkomster.
  Det er ikke nødvendigt hele tiden at blive flere og flere, hvad der derimod skal sørges for, er at alderssammensætningen og intelligensen holdes nogenlunde konstant.
  Et samfund, nation, stat er ganske som en simpel virksomhed, man kan ikke kun have ansatte af en bestemt årgang, det fungerer ikke i længden.
  At lege socialkasse for hele verdenen er en umulighed, ganske som en virksomhed går ned, hvis man blot ansætter, selv om man ikke har brug for vedkommende.
  Skal man “redde” verdenen, burde man i stedet invadere og besætte diverse dysfunktionelle stater og rydde op i administration osv. Alle de lande, der jamrer over kolonitiden, har i realiteten haft stor glæde af mødet med europæisk administration, uddannelsessystemer, reelt var det kolonimagterne, som tabte på det.
  De fleste kolonier kom til verden ved “tekniske” uheld, ganske som det romerske imperium voksede på samme vis.
  Indien blev engelsk, fordi East-Indian Company gik ned og overklassen fik penge i klemme. I Afrika var det Cecil Rhodes, der tvang England ind. Andre kolonier kom til ved fremmede erobringer under Den Preussiske 7 årskrig, som reelt var en verdenskrig mellem England og Frankrig.
  På samme vis med Romeriget – og senatet bandede hver gang over diverse udgifte til militærekspeditioner uden for Italien.
  Det var et lille sidespring, men alligevel.
  Ikke uden grund var Bismarck imod at erhverve tyske kolonier.

  Kommentar by T. Snorrason — 31. juli 2015 @ 19:12

 11. http://www.tz.de/muenchen/stadt/bayern-muenchen-traurigem-asyl-rekord-fluechtlinge-meta-5022935.html

  http://www.sueddeutsche.de/politik/asylpolitik-oesterreich-alarmiert-1.2590931

  http://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.sexuelle-uebergriffe-und-gewalt-initiativen-fordern-separate-wohnungen-fuer-fluechtlingsfrauen.9e9aa85d-14ad-4355-af10-c7701ff66937.html

  Myndighederne i Sydtyskland og Østrig kan ikke følge med flygtningestrømmen, i München opfordrer man til at indkvartere enlige kvinder for sig selv på grund af seksuelle overgreb.

  Velbekomme Gregor Gysi

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2015 @ 20:12

 12. Det er ikke kun en venstre-ekstrem politisk ting set herfra.
  I Israel er man ikke særlig glade for tyskere for at sige det mildt.

  Generelt er den nationalkonservative bølge lidt for naivt pro-Israel i mine øjne. Jo Israel er selvfølgelig dem Europa skal holde med.

  Men lad os være med at tro, at Israel er specielt pro-europæisk.

  Europa skal primært være allieret med… Europa sjovt nok, og USA/ Australien/Canada/New Zealand.

  Jeg tror bare det er naturligt. Vi så Malacinskys beretning om Mosbjerg Folkefest. Samtidig er hun meget pro-Israel, og ville nok aldrig drømme om den masseindvandring fra muslimske lande til Israel.

  Sådan ser jeg det herfra. I må gerne svare på det, for jeg undrer mig lidt. Der er selvfølgelig Israelere og jøder, der er naturligt allierede, men jøder i Danmark er overvejende venstreorienterede.

  Behøver jeg nævne Tschernia, Krasnik, Melchior, Notkin? Hvor er de nationalkonservative jøder i Danmark? Finn Rudaizky er den eneste jeg har hørt om i nogenlunde den retning.

  Ret mig gerne hvis jeg tager fejl. Og det er måske noget der er politisk ukorrekt på den nationalkonservative sfære. Men jeg synes ikke jeg er urimelig.

  Kommentar by Dinesen — 31. juli 2015 @ 20:31

 13. > 10 T. Snorrason
  Interessant synsvinkel på kolonitiden. Dit sidespring er tilgivet :-)

  Kommentar by monse — 31. juli 2015 @ 22:58

 14. SnurrasonT : Den eneste udlænding som ikke koster det danske samfund resourser- penge= kræver reformer= besparelser på statsbudgetet–er den specialuddannede udlænding, som vel og mærke får sin uddannelse godkendt af Cirius. Som aldrig stifter familie. Og som rejser tilbage til hjemlandet ved pensionering.– Der er idag over 100 000 udlændinge over 65 år i Dk. Derfor er realpensionen ( købekraften)dårligere for en dansk pensionist idag end i 1965.- Hvorfor skal danskerne være syndebukke for Polens demografiske udvikling. Polen 1939= 23 mill polakker. 1946=24 mill . 1970= 33 mill. 1990 = 38,5. 2015 = c39 mill. I Vesteuropa 5-6 mill Den katolske kirke i Dk jubler og opruster.

  Kommentar by En dansker — 31. juli 2015 @ 23:01

 15. Jeg referer til den danske nationalbanks udregninger.

  Kommentar by En dansker — 31. juli 2015 @ 23:04

 16. REVOLUTION

  Kommentar by axel v. duch — 1. august 2015 @ 00:05

 17. >10 snorrasson. Stort set præcis mine ord i en diskussion fornylig. En genkolonisering af Afrika og Mellemøsten indtil vi har fået indført ordnede forhold. Desværre er tidspunktet forlængst forpasset. Vi hvide er blevet for “tamme”. Vi er også blevet for få, så der findes ingen løsning. I hvert fald ingen løsning der egner sig til at komme på tryk!
  Læs Snaphanens : An african planet.

  Kommentar by Jakob — 1. august 2015 @ 00:25

 18. ressourcer

  Kommentar by En dansker — 1. august 2015 @ 10:04

 19. @ Dinesen, israelerne lever med et omfang af problemer, som vi andre også kommer til at opleve om nogle år – konkrete og omfattende sikkerhedstrusler efter tusindvis af døde som følge af det omsiggribende palestinænsiske problem, hvor man kraftigt inspireret af fredens religion henter indspark til omfattende antisemitisme og mere terror. Uagtet at palæstinenserne formentlig kunne have haft deres egen stat for årtier siden hvis de havde formået at indgå i en konstruktiv dialog om fred, har de af dumhed og religiøs fanatisme som primære årsager fortsat deres terrorregime ufortrødent. Derfor ligger de i dag som de har redt: spærret inde bag en mur og underkuet økonomisk og militært; for kun på den facon kommer de ikke videre i deres jihad. Israelerne har lært det på den hårde måde. Det kommer vi også til. Omkring de såkaldte venstreorienterede jøder i Danmark ville jeg passe på med at drage en sådan konklusion. Jeg tror blot mange med de “forkerte” holdninger holder lav profil. Israelerne alliererer sig med højrefløjen i USA (republikanerne) og tilsvarende fx nationalkonservative i Europa – eksempelvis Dansk Folkeparti. Og det gør de formentlig klogt i, men det gør det ikke mindre komisk at venstrefløjen alligevel notorisk anser nationalkonservative som nynazister.

  Kommentar by VE-day in Europe — 2. august 2015 @ 02:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper