1. august 2015

Flertallet vil have færre flygtninge – Mindretallets utopister går reelt ind for ‘ubegrænset’ indvandring’

En ny Megafon-måling fortæller, at hver sjette dansker mener vi skal imod flere flygtninge. 44 procent vil have færre asylansøgere, og nok så mange helsidesannoncer i Politiken vil ikke ændre på det styrkeforhold. Inger Støjbergs tanker gjorde ‘Asyl til alle’-segmentet bekymrede, men ser ud til at have haft den ønskede virkning: Et markant fald i antallet af asylansøgere. Godt, men det er alligevel nødvendigt at huske på, at den overordnede problematik ikke løses med nemme tiltag. Danskerne ikke vil have mere ikke-vestlig indvandring, uanset baggrunden.

Overfor den gennemsnitlige dansker står den yderste venstrefløj. “Vi synes hele verden skal vide, at der er en anden stemme i Danmark, som vil medmenneskelighed og anstændighed”, lød det fra ‘Velkommen til flygtninge’-talskvinden Marianne Rosenkvist i Go’ Aften Danmark på TV2. Privat er hun aktiv i Enhedslisten, der dog er en kende for højreorienteret til hende. Eksempelvis vil hun gerne have Partiet til at præcisere at “Socialismens endelige gennemførelse forudsætter afskaffelsen af den private ejendomsret til produktionsmidlerne og udskiftning af markedsøkonomi med planøkonomi.” Revolutionære kommunister for åbne grænser. Mod folkets vilje.

“Antallet af flygtninge, der får asyl i Danmark, er for højt. Det siger 44 procent af danskerne i en ny Megafon-måling foretaget for TV 2 og Politiken. … Megafon-undersøgelsen er lavet over de seneste dage, og resultatet er stort set uændret i forhold til maj, hvor analyseinstituttet stillede samme spørgsmål. “ (TV2 Online, 31. juli 2015)

“Historien er fyldt med eksempler på, at det ikke er sket, derfor er det nødvendigt at slå fast, at flertallet har ret til at sikre, at alle dele af eliten respekterer deres ret til at bestemme.” (Marianne Rosenkvist , talskvinde for ‘Velkommen til flygtninge’, 2014)

(Annonce i Politiken, 31. juli 2015: ‘Velkommen til flygtninge’)

Mikkel Andersson skærer igennem på Facebook.

“Ift. asyldebatten er der en del – også på den mere humanistiske centrumvenstrefløj – der insisterer på ikke, at de ikke går ind for ubegrænset indvandring/asyl (og ja, i praksis er det de to ting det samme), samtidig med at selvsamme argumenterer for, at alle som er berettigede til det, skal have asyl. Ganske som f.eks. de syriske flygtninge får det nu.

Det argument forstår jeg ikke helt. På et eller andet tidspunkt vil det, at man accepterer, at der findes en grænse – uanset hvor – implicere, at man siger stop.

I en situation hvor der er 60 mio. flygtninge i verden og presset på Europa ikke synes at aftage, hvor går den grænse i praksis så, og er man reelt indstillet på, at når man når den, så vil alle de derefter ankomne blive afvist? Vil de folk, der så voldsomt kritiserer Inger Støjberg & co. være villige til at afvise person nr. 20,001, 100,001 eller hvor deres grænse nu engang går, og dermed altså lade folk, der _er_ berettiget til asyl efter gældende regler sejle deres egen sø?

Og hvis ikke, hvorfor vedstår man så ikke, at man de-facto går ind for ubegrænset asyl/indvandring, hvilket vel også er en fair sag?

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67960/trackback

16 Comments »

 1. http://www.avisen.dk/brandbomber-og-ballade-i-tyske-asyllejre-otte-er-saa_337159.aspx
  “Otte mennesker kom til skade, da en slåskamp udviklede sig voldsomt i lejren ved Dresden, oplyser politiet, som efterfølgende har sendt 80 betjente på vagt i lejren.
  Politiet mødte talstærkt op med 14 patruljevogne, og betjentene skilte de omkring 50 syrere og afghanere fra hinanden.

  300.000 asylansøgninger ligger lige nu klar til sagsbehandling, skriver den tyske avis Die Welt på baggrund af en telefonkonference mellem repræsentanter fra de tyske forbundsstater.

  Hele sidste år modtog Tyskland 202.000 ansøgninger ifølge tal fra Eurostat, EU’s statistiske kontor. Det er en stigning på 60 procent i forhold til 2013.”

  ***
  Italien har kæmpe ungdomsarbejdsløshed, samtidig med flygtninge vælter ind i landet. Tyskland skal behandle hundretusindvis af ansøgninger. Danmark kan kun overleve hvis der bliver slået en prop i hullet.

  Kolding Kommune opkøber boliger som står til salg for at kunne huse
  flygtninge. Danske unge mennesker får at vide de kan melde sig hjemløse fordi der ikke er studielejligheder.

  Jørn Petersen, borgmester i Kolding får verbale tæsk på facebook.

  Kommentar by k.m. — 1. august 2015 @ 19:44

 2. Hvornår kommer de andre taler fra Mosbjerg Folkefest?

  Kommentar by Dinesen — 1. august 2015 @ 20:21

 3. Kun kristne flygtninge bør have lov til at komme til DK eller Europa. De er reelt forfulgte og bliver halshugget, og de muhammedanske morderklubber ISIS, Taleban, al-Qaeda, Boko Haram osv. har udryddet ca. 250.000 kristne siden 2013. Ingen af de lede journalister på de to sølle danske tv-kanaler TV2 og DR1 taler om det overhovedet!! De kristne rager dem nemlig.

  Alle muhammedanske såkaldte ‘flygtninge’ skal bare sejles fluks tilbage, hvor de kom fra! Vend bådene rundt med skibet og skub dem tilbage! Så nemt er det i virkeligheden, men EU er suicidal, så det kommer til at gå anderledes og helt gal.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. august 2015 @ 20:46

 4. Det er noget forbandet svineri. Mange danskere får afslag på et lån i kreditforening, men Kolding kommune går lystig ud og opkøber boliger som så skal bruges til flygtninge.

  Føj for fanden. Jeg havde håbet på bedre tider efter Helle Throning, men når en Venstre borgmester sidder lige så stram i betrækket som en
  nyhedsoplæser i Nord Korea TV og påstår at det er billigere at eje end at leje, så tvivler jeg på Danmark står til at redde.

  Kommentar by k.m. — 1. august 2015 @ 20:57

 5. 2. Dinesen
  Ja, Bl.a. Søren Krarup´s og Jan Høg´s taler.
  Jeg har ledt efter den mange gange.
  Håber sørme de kommer Kim.

  Kommentar by Sindsro — 1. august 2015 @ 21:21

 6. Jeg bor I Kolding.
  Det er nærmest tragiskomisk …

  De bor i forvejen på Kolding byferie , Kolding b & b osv.
  (jeg har flere gange personligt mødt flere gående, ned stirrende truende adfærd bringer de , samt fisker ulovligt uden fisketegn)

  http://www.uriasposten.net/archives/67751
  “24.000 kr. om måneden”
  Jeg kender min. 4 personligt ,der i årevis ikke har kunne sælge deres hus …MEN de vil hellere rive det ned eller andet end at sælge til KK/fup flygtninge.

  Jamen 200+ i år + 200 næste år + familie sammenføringer…og næste år og igen 2017 , 2018 ….

  sig mig vil KK købe 100-200- 400 huse i KK??
  Den lov om bolig ret… jamen det vil dræne alle kommune kasser i DK….Den skal fjernes og tilbage til lejre, men denne gang uden udgang, så det danske folk kan beskytttes.

  Det danske folk skal altid stå først ALTID

  03.15 http://www.tvsyd.dk/arkiv/2015/8/1
  “Taber bog” debatten :
  https://da-dk.facebook.com/tvsyd
  Ak og ve , får simpelthen ondt på øverste etage…lige lukt mod afgrunden

  Kommentar by bjarne — 1. august 2015 @ 21:25

 7. Mikkel Anderson har en glimrende pointe, og denne pointe burde tages op af tv-journalister hver gang de interviewer en asyltilhænger.

  Mange af asyltilhængerne vil jo utvivlsomt påstå, at de ikke ønsker at åbne grænserne for ubegrænset indvandring. Godt så, men så bør de aftvinges et svar på præcis hvor deres grænse går, for hvis de rent faktisk mener, at de ikke ønsker ubegrænset indvandring, er der jo reelt ingen moralsk forskel på dem og DF i den forstand at begge parter ønskerne kontrolleret indvandring. Eneste forskel bliver i så fald det ønskede antal.

  Det minder om den gamle vits om rigmanden der spørger pigen om hun vil have sex med ham for en million kroner. Pigen siger ja, og rigmanden spørger hende nu om hun vil have sex med ham for hundrede kroner. Pigen stikker ham en lussing og spørger hvad han tror hun er. Rigmanden svarer: Hvad du er, har vi lige fastslået – nu er det prisen vi diskuterer.

  Så asyltilhængerne må svare på, om de ønsker ubegrænset indvandring, for hvis de ikke gør, er eneste forskel på dem og DF jo, at DF sælger sig selv knapt så billigt som de trashy “gadeludere”, der skal forestille at være DFs politiske modstandere.

  Selv mener jeg, at eneste forsvarlige standpunkt må være et totalt flerårigt forbud mod AL indvandring fra en lang række udvalgte lande, der i blandt alle muslimske lande.

  Kommentar by Mackety — 1. august 2015 @ 22:03

 8. >3 – Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. august 2015 @

  Ved ikke rigtigt om det bliver meget bedre med kun kristne:

  Sveriges mest kristne kommune:

  – Vi bor alle i samme by, men ikke i samme verden
  “- Det vi ser i Södertälje er omfattende og komplisert kriminalitet. For å forstå den må man se kriminaliteten i en sammenheng, sier Thornberg.”
  Publisert: 15.mai. 2015 21:50. Oppdatert: 18.mai. 2015 09:18
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Vi-bor-alle-i-samme-by_-men-ikke-i-samme-verden-8021162.html

  “Jag trivs väldigt bra här i Södertälje. Det är precis som i hemlandet. Det är samma kultur och traditioner”
  https://www.youtube.com/watch?v=_KyA7SnYp4Q#t=102

  Kommentar by anno — 2. august 2015 @ 06:37

 9. Man kunne bare lukke for indvandring fra de lande, hvor folk statistisk er mere kriminelle og er mindre i arbejde. Og det samme med asyl. Lad os hellere få en masse Iranere, end arabere og Somaliere.

  Man kan lave regler så det bliver bestemt af statistik. Og så kan ingen, med ret, råbe op om fordomme.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 2. august 2015 @ 06:59

 10. Annoncer det er jo en lille begyndelse ,til ikke noget, hvornaar lukker vi graenserne,hjemsender/tilbage sender kriminelle til at begynde dagen med.At de mulighvis vil blive anholdt i det land de stak af fra er jo nok ikke uden grund,efter at have set deres adfaerd her,ud.Personer uden papirer?? skal de endelig vaere her saa maa de i lejr hvor der kan holdes styr paa dem.Der kunne saa blive mere til “rigtige” flygtninge som for eksempel, alle andre end muslimer jfr.Loesriv Jylland #3 .Landet har jo simpelthen ike raad til det her halloej.Hjaelp dem der boer hjaelpes .Jeg tror ikke det er mennesker i 20erne med smartphones i god foderstand og med alle mulige krav til det land de tiltvinger sig adgang til.

  Kommentar by Dunk — 2. august 2015 @ 08:53

 11. https://www.youtube.com/watch?v=Uj69XxunTo8

  Kommentar by Hodja — 2. august 2015 @ 10:48

 12. TILLYKKE! Danskerne har røvpulet hinanden ihjel. Kun 44% vil begrænse importen af muslimske bistandsklienter og potentielle terrorister, men hvad med den million som allerede er kommet og som betyder, at der ikke er penge til at hjælpe ældre og syge danskere???

  Kommentar by Fritz — 2. august 2015 @ 11:44

 13. At man de-facto går ind for ubegrænset asyl/indvandring, er kun en fair sag for Danmarks fjender.
  For os der lider under muslimernes tilstedeværelse, er det rent forræderi. -Kriminalitet sammenlignelig med den kriminalitet muslimerne excellerer i.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2015 @ 14:09

 14. Det danske folk skal altid stå først ALTID
  Kommentar by bjarne — 1. august 2015 @ 21:25

  DET kommer ALDRIG nogensinde til at ske. Den tid er forbi, hvor danskerne var herre i eget hus.

  80% af vælgerne ønsker at være underDanige. Af konventioner, af whatever der er populært

  Kommentar by tavsen — 2. august 2015 @ 18:41

 15. Opsig de forældede “flygtninge”konventioner og iværksæt hjemsendelsesprogrammer. Asylsøgere(f.eks. fra menap-lande) kommer til landet fra sikre lande, og de bør derfor afvises ved grænsen(den skal i øvrigt overvåges effektivt).

  Kommentar by F. Jensen — 2. august 2015 @ 19:18

 16. Indfør en effektiv grænsekontrol og stop for ikke-vestlig indvandring(herunder velfærdsmigranter/lykkeriddere/asylnomader fra menap-lande). De er uønskede, og der er ikke brug for dem.

  Kommentar by F. Jensen — 3. august 2015 @ 18:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper