1. august 2015

Virksomheder går i rette med Støjberg, skriver Jyllands-Posten, og refererer socialdemokratisk aktivist

Grundfos’ kommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted er næppe den rigtige til at give objektive analyser af Venstre-regeringens udlændingepolitik. Han meldte sig ind i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom som 16-årig, og den politiske karriere i Socialdemokratiet sluttede først i 1998 da han ikke opnåede genvalg til Folketinget. Blandt mærkesagerne var kampen mod ‘fremmedfjendskhed’, konkret i forhold til Den Danske Forening, rivalen Mogens Camre og det spirende Dansk Folkeparti. Fra Jyllands-Posten – Virksomheder: Aflys asylannoncer.

“Flere større danske virksomheder beder nu regeringen om at aflyse den bebudede annoncekampagne, som skal få asylsøgere til at fravælge Danmark. For annoncerne vil sende det klare signal, at Danmark er et lukket land, og det kan forværre erhvervslivets mulighed for at rekruttere arbejdskraft og gøre det sværere at eksportere til visse markeder, lyder det fra Grundfos.

‘Regeringen indrykker helsidesannoncer, hvor vi fortæller mennesker, at vi helst ikke vil se dem. Det bliver vi ikke rigere af, det bliver vi kun fattigere af, så herfra er anbefalingen at aflyse initiativet,’ siger kommunikationsdirektør i Grundfos Kim Nøhr Skibsted.

‘Du kan tænke dig selv som forbruger. Hvis du oplever en producent eller et brand, som signalerer selvtilstrækkelighed, og at alle andre ikke er lige så gode som dig selv, så begynder du at tænke, at det dybest set er usympatisk, og så køber du dine varer andre steder. Det har vi hørt fra flere kunder,’ siger han.”

(Kim Nøhr Skibsted kommenterer Venstre-politik som lokalformand for DSU, TV-Aalborg, 27. august 1986)

Diverse.

“Hårene rejser sig instinktivt i nakken, når jeg synger Oskar Hansens gamle arbejdersang, der oftest indleder morgendagens 1. maj arrangementer i lille Danevang. … for mig er det måske en anfald af nostalgisk og melankolsk tilbageblik, når det altid gibber i mig, og jeg nynner de gamle slagsange, Når jeg ser et rødt flag smælde, Snart dages det brødre, Avanti Popolo og Internationale. Jeg gør det hvert eneste år på denne dag, fordi det minder om min røde ungdom sammen med kammeraterne, kæresterne og kampene. Og jeg gør det, fordi jeg et eller andet sted stadig tror på det.” (Kim Nøhr Skibsted, 30. april 2007)

“Jeg er absolut glødende tilhænger af retten til at ytre sig, karrikere og kritisere. Også når det gælder Muhammed og Islam. Men…” (Kim Nøhr Skibsted, 11. marts 2008)

“11. oktober 1991 vandt jeg takket være DSUs hjælp urafstemningen mod partiapparatets foretrukne kandidat Mogens Camre om at blive opstillet til folketinget for socialdemokraterne i Aalborg Vestre Kreds. Vi var forud for vores tid: 1. uraftstemning til gavn for medlemsdemokratiet og 2. Vi vidste allerede dengang, at Camre var en skidt fyr.” (Kim Nøhr Skibsted, 23. september 2009)

“… jeg har været ungsocialistisk aktivist” (Kim Nøhr Skibsted, 14. december 2009)

“Jeg foragter det menneskesyn og den politik, Dansk Folkeparti står for.” (Kim Nøhr Skibsted, 28. februar 2010)

“Tidligt i sit politiske virke, som folketingskandidat fra 1991, tog han åbent dialogen og konflikten med bl.a. Den Danske Forening og erkendte, at den manglende integration af indvandrere og flygtninge samt det manglende opgør med fremmedfjendskheden havde skabt et muligt fremmedhad og dannede grobund for bl.a. Dansk Folkeparti.” (Wikipedia)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/67975/trackback

21 Comments »

 1. Jeg håber min kommentar passer lige så godt ind her som i off-topic.

  http://www.bt.dk/danmark/mattias-tesfaye-det-er-umuligt-at-integrere-sig-i-et-land-hvor-alt-skal-laeses-mel
  “Vi tænker sjældent over det, fordi vi gennem mange år har udviklet en fintfølende sensor, der aflæser alt det tvetydige og det uskrevne mellem linjerne. Jeg tror, vi har udviklet os med sådan en implicit kultur, fordi vi gennem århundreder har været et lille, homogent folk.”

  ***
  Vi, gentager Tesfaye gang på gang. Han er ung og indvandrer, og har ikke været med til at opbygge det her samfund. Mon ikke han skal holde sig til murerskeen, og ikke plapre op som om han har æren for at Danmark er som det er.

  Kommentar by k.m. — 1. august 2015 @ 21:22

 2. det slår mig for brystet: når jeg læser dette
  “For annoncerne vil sende det klare signal, at Danmark er et lukket land, og det kan forværre erhvervslivets mulighed for at rekruttere arbejdskraft”

  Ha Ha, Indavl kan ikke rekrutteres.
  Men det komme jo osse fra Grundfos. (Fanden og hans Pumpestok)

  Klogere bliver de aldrig, men vi er da heldigvis stuerene. :)

  Kommentar by Sindsro — 1. august 2015 @ 21:29

 3. Kære Grundfos. Truslen virker begge veje. Der er masser af udenlandske firmaer der producere pumper og alt det andet i laver. Det er trods alt ikke raketvidenskab!

  Hvor mange arbejdspladser har Grundfos udskibet til lavtlønslande?
  Hvor mange millioner får Grundfos i statstilskud om året?

  Næste gang jeg skal bruge en pumpe sørger jeg for at den ikke kommer fra Grundfos!

  Kommentar by Santor — 1. august 2015 @ 21:54

 4. @k.m

  Tesfaye er mulat.
  Mener hans far er fra Tanzania og mor fra Danmark. I øvrigt næsten altid den konstellation, sjældent omvendt.

  Kommentar by dinesen — 1. august 2015 @ 22:12

 5. Ækel stodder

  http://www.fagbladet3f.dk/temaer/polsk_jobfest/b88576e56f9c47adb418d9d5a3bcaf92-20150723-grundfos-fik-45-millioner-i-eu-tilskud-til-fabrikker-i-ungarn
  Grundfos har lukket 330 arbejdspladser og flyttet dem til Ungarn, mens de har fået EU-støtte til deres fabrikker i Ungarn. Pengene er gået til nyt udstyr og nye job, og de danske ansatte har fået nyt job i Grundfos, understreger ledelsen. 23. jul 2015

  Kommentar by tavsen — 1. august 2015 @ 22:22

 6. Der bliver forhåbentlig meget snart fandens travlt ved skafottet.

  Kommentar by Fritz — 1. august 2015 @ 22:36

 7. Der er sgu noget der ikke hænger sammen. Erhvervslivets top er imod en annoncering om at begrænse tilstrømningen af falske asylansøgere. I 2015 bruger vi ca. 6 MILLIARDER EKSTRA på nye asylansøgere. Disse 6 milliarder svarer til, at man kunne afskaffe topskatten eller sænke selskabsskatten til ca. 20%. Jeg gider ikke at høre mere KLYNK fra DI eller andre, når De klager over for høje erhvervsskatter.

  Kommentar by Erik — 1. august 2015 @ 22:45

 8. Tak for – igen – at afsløre sandheden.

  Kommentar by Phil — 1. august 2015 @ 22:57

 9. Jeg er stor Mogens Camre fan og det var jeg sådan set også, da vi begge var medlem af socialdemokratiet for mange år siden.

  En bekendt, der læser Politiken, sagde forleden at Mogens Camre ville hun slet ikke høre mere om for han var ‘én af de sorte’.

  Det er ligesom den med ‘deres menneskesyn’, som efter deres opfattelse bringer nogle mennesker helt ud af menneskeheden.

  Kommunisterne i Sovjet i sin tid kaldte dem de gav nakkeskud for ‘ikke-mennesker’. Det er lidt det samme.

  Derfor blive de overfaldet og skal om nødvendigt have have politibeskyttelse indtil den dag de bliver udryddet pga ‘deres menneskesyn’ fordi de jo kun er ‘ikke-mennesker’.

  Det er den røde fascisme, som lever i bedste velgående.
  Den støttes af statens massemedier og lammer den fri offentlige debat.

  Kommentar by A-mad — 1. august 2015 @ 23:18

 10. Når man læser Kim Nøhr Skibsteds forskellige indlæg over tid, fremstår han som en meget beregnende opportunist.
  Han har ingen holdning, der ikke kan flyttes, hvis en god løn tilbydes.
  Har aldrig set et indlæg fra hans hånd, der vidner om indsigt.
  Kommunikationsdirektør uden nogen uddannelse.
  Grundfos må være usædvanligt dårligt ledet.

  Kommentar by SUS — 1. august 2015 @ 23:46

 11. Tesfaye er ikke indvandrer, men vokset op i Danmark med en dansk mor og en far fra Ethiopien. Hans hudfarve er total irrelevant.

  – MEN

  Hvorfor kan store danske virksomheder ikke skelne mellem reelle flygtninge, ulovlige immigranter og udenlandske jobansøgere?

  Hvad har de egentlig gang i?

  Kommentar by mb — 2. august 2015 @ 01:11

 12. Grundfos og hvem mere? Arla?
  Det hele er en gang socialdemokratisk spin, intet andet – ud over en enten følgagtig eller ubegavet journalist.
  De der “flygter” har næppe stor status i hjemlandet, men er snarere foragtet for at flygte, i stedet for at blive og arbejde/kæmpe for deres land og overbevisning.
  Varer bliver købt, hvis man har brug for dem, ikke fordi vi modtager “flygtninge” og nasserøve fra Afrika.
  Det kunne være interessant at høre, hvor meget Grundfos har givet i frivillige bidrag til flygtninge.
  Mindst millioner antager jeg – eller?

  Kommentar by T. Snorrason — 2. august 2015 @ 02:10

 13. Ups socialdemokrat….

  ‘I Jyllands-Posten lørdag fortæller Grundfos chefen Kim Nøhr Skibsted om en ubehagelig oplevelse med sundhedssystemet. For et årstid siden skulle han have en umiddelbar harmløs operation for lyskebrok. For at springe ventelisten over fik han en plads på et privathospital.’

  http://johanneslebech.dk/2013/10/12/utilsigtet-haendelse-og-specialisering/

  Kommentar by Michael Sjøberg — 2. august 2015 @ 03:22

 14. Det eeste interessante ved socialister, er deres eklatante mangel på jordforbindelse.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2015 @ 04:06

 15. Jyllandsposten, Danmarks borgerlige avis?
  Ja men med røde journalister, som overalt!
  De røde har grundigt sat sig på medieverdenen, og på længere sigt vil det betyde mediernes død, det vil gå dem som Det Fri Aktuelt. Rødt, fagforening og folk gider ikke læse det!

  Kommentar by Robert R — 2. august 2015 @ 04:31

 16. Journalisten ringer til en ven “S” i en større virksomhed:
  “Hvad mener du om regeringens annoncekampagne for asylbegrænsning?”
  “S” – det har vi Ingen mening om”
  Journalisten – Jamen i har jo lige udflyttet mere end 300 arbejdspladser? kan det ikke skade jeres muligheder for at rekruttere arbejdere fremover?
  “S” – Joe det kann det vel nok så set fra det synspunkt er vi da ikke begejstrede og så gerne Kampagnen aflyst.
  Ovesskrift næste morgen “ERHVERSLIVET MOD REGERINGENS ANNONCEKAMPAGNE”
  Ovenstående er selvsagt fiktion!

  Kommentar by Ukendt — 2. august 2015 @ 08:46

 17. De har været to journalister om at skrive artiklen, men harer ikke fundet de artige sandheder frem som enmandshæren Kim Møller har fundet frem..
  Sig mig er journalisterne, på den såkaldte borgerlige avis Jyllands Posten, dumme og dårlige? Eller er de bare lige så korrupte som resten af Løgnerpressen?

  Kommentar by Geert — 2. august 2015 @ 09:20

 18. Den journalistiske tilgang til indvandring og flygtninge debatten svæver højt over virkeligheden og kommer først ned på jorden, når det utænkelige sker, at de selv på egen krop mærker den virkelighed, som det burde være deres forbandede pligt at gå sagligt til.
  I øvrigt stram op og røgsignaler og jungletrommer bringer budskabet gratis ud til målgruppen.

  Kommentar by Menig 442 — 2. august 2015 @ 11:44

 19. Journalister er billige gennempulede ludere M/K.
  De siger og gør hvad som helst med hvem som helst,
  hvor som helst,for et par håndører eller en lille tilføjelse
  på deres altid mangelfulde CV.Journalister og pædofile er “same shit”,
  de har INGEN integritet overhovedet!Og hvis de formerer sig:er den første tanke man får: Stakkels barn!

  Den gode nyhed er dog,at disse selvgode mennesker kigger direkte ind i en fremtid fuld af arbejdsløshed – da løgn aldrig er langtidsholdbar.

  Kommentar by - by Proxy - — 2. august 2015 @ 12:33

 20. Ja bare der dog var nogen gode nyheder.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2015 @ 14:04

 21. Hvis årstallet havde været 1945, og de samme virksomheder “Grundfoss” og “Arla” havde kritiseret regeringens antinazistiske linie, ville de være på anklagebænken for “værnemageri”.

  Kommentar by Jørn Boye — 4. august 2015 @ 07:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper