6. maj 2009

Velkommen på forsiden V

Den 19. september 2006 fik den franske gymnasielærer Robert Redeker optaget et læserbrev i Le Figaro med titlen Hvordan skal den frie verden forholde sig til islamisternes trusler. Det franske efterretningsvæsen opsnappede efterfølgende mordtrusler, og han blev tillige centrum for en fatwa af top-islamisten Al Qaradawi. Redeker er ikke mere gymnasielærer, men må leve under jorden i tæt følge af flere livvagter.

Mandag aften gæstede han København, og talte ved et arrangement i Trykkefrihedsselskabets regi. Snaphanen har mere om Redekers besøg, så her blot et foto af Carl-Erik Zølck, der atter forsøgte at registrere publikum – formodede støttere af Redekers ytringsfrihed.

Oploadet Kl. 16:19 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6800/trackback

49 Comments »

 1. sørgeligt…. men burde han ikke bare have lov til at stå og flagre uden at blive givet opmærksomhed?

  Kommentar by LMNord — 6. maj 2009 @ 18:45

 2. carl-erik sølle, må være en meget meget syg patient som er stukket af fra den lukkede afd. det ville nok være en god ide, at kontakte de sociale myndigheder næste gang der er nogen som spotter ham et sted.

  Kommentar by Fritz — 6. maj 2009 @ 19:03

 3. Carl-Erik Zølck’s adfærd repræsenterer en ideologi og en holdning der ligger meget meget langt fra den demokrati-opfattelse han selv siger han sløtter.

  Jeg kan ikke udtryk min væmmelse og afsky for hans hykleri, adfærd og handlinger på en tilstrækkelig måde.

  Kommentar by Vantroende — 6. maj 2009 @ 19:09

 4. Problemet med folk som CEZ, er at de netop registrerer og foerer kontrol med folk der er deres politiske modstandere. Personligt ville jeg nok overveje at sloere min identitet hvis jeg en dag moedte op til et moede i trykkefrihedsselskabet. Jeg synes at det er en god ide paa denne maade at advare andre laesere om at man bliver registreret af ens politiske modstandere i en saadan grad at det kan faa store konsekvenser for en selv og ens familie.
  Saa tak, Hr. Moeller.

  Kommentar by Tony Albers — 6. maj 2009 @ 19:28

 5. Hvad med at stille sig op, smile til fotografen, give ham navn og adresse og fortælle, hvor man har købt sin frakke? Han skulle nødig tro, vi er bange for ham.

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 6. maj 2009 @ 19:31

 6. Jeg kommer til at tænke på den gamle sang om “Manden på risten” her står han på gaden udenfor det gode selskab og kan indsnuse duften af den ytringsfrihed som han så modvilligt nyder. Mens dem indenfor kæmper for hans ret til at udtrykke sig som han vil og som altså i hans tilfælde bliver retten til at opføre sig som komplet idiot!

  Kommentar by Jens Hansen — 6. maj 2009 @ 20:38

 7. Gad vide hvad hans modtræk mod eksponeringen bliver… En burka?

  Kommentar by Mallebrok — 6. maj 2009 @ 21:32

 8. Politisk paparazzi er vel hvad det er. Redox, shansensblog og lady-in-red er Se&Hør med “politisk” indhold, dog helt uden at have et egentlig indhold.

  Kommentar by Es — 6. maj 2009 @ 21:38

 9. TV-avisen den 4. maj kl. 18.30 havde et indslag om Robert Redeker. Det blev indledt sådan: “Danmark fik kontroversielt besøg i dag”.
  Sådan omtaler Danmarks Radio en frihedskæmper den 4. maj! Er Danmark igen blevet besat? Har vi allerede kapituleret over for islam, og er vores (h)ånd og mund bundet?
  I indslaget så man Redeker sammen med Lars Hedegaard fra Trykkefrihedsselskabet, men det blev ikke nævnt, og heller ikke at det var Trykkefrihedsselskabet der udgav hans bog.

  Snaphanens redegørelse for Robert Redeker-sagen er glimrende. Særlig vil jeg fremhæve Monica Papazus stærke anmeldelse af hans bog “Man må prøve at leve” og analyse af venstrefløjens uhyrlige svigt.

  Kommentar by Niels P. — 6. maj 2009 @ 21:50

 10. Er der nogen, der har henvendt sig til Registertilsynet om CEZs registreringsvirksomhed ? Det er jo bundulovligt, med mindre han har tilladelse.

  Kommentar by Janette Lund — 6. maj 2009 @ 22:42

 11. Ja men så gå dog ind Kuk Carl,stå dog ikke der og glan, der er faktisk fri adgang, kom nu ud af skabet og ind til de der dyrker “Freedom of speech”.

  Kommentar by PB. — 6. maj 2009 @ 22:49

 12. #9, Janette Lund

  Det er da heldigvis ikke forbudt at fotografere folk i det offentlige rum. Det er heller ikke forbudt at være landsbytosse eller en idiot.
  Og det er heller ikke forbudt at grine af Zølck og resten af det ubehagelige SHansen-slæng.

  Kommentar by Fantomas — 7. maj 2009 @ 00:22

 13. Den mand burde da være under medicinsk behandling. Det er da en rablende gal adfærd tossen lægger for dagen

  Kommentar by Nosferatu — 7. maj 2009 @ 00:28

 14. @ Tony Albers: Jeg synes at det er en god ide paa denne maade at advare andre laesere om at man bliver registreret af ens politiske modstandere i en saadan grad at det kan faa store konsekvenser for en selv og ens familie.

  WJ: Manden tager billeder. Er det virkelig en stor konsekvens for en selv og ens familie at der tages billeder af en, og ens sympati-tilkendegivelser registreres?

  Han bør selvfølgelig lade være med det pjat, hans intentioner er røv-dårlige, men er det virkeligt så slemt at være udsat for?

  Medmindre du skriver under dhimmi-navn, så er din overbevisning allerede blevet ‘registreret’ ved dit indlæg her. …and guess what? Nobody gives a shit!

  Kommentar by WilliamJansen — 7. maj 2009 @ 06:10

 15. Jeg tror et overvaeldende flertal af befolkningen stoetter Redekers ytringsfrihed. Mon ikke publikummet til denne begivenhed primaert var der fordi de stoetter hans SYNSPUNKTER.

  Kommentar by Esben — 7. maj 2009 @ 06:41

 16. CEZ er ikke alene en syg person, han er også farlig.

  Hvordan tror I de mennesker, der var lejrledere i sovjets Gulag KZ lejre så ud inde i hovederne? Hvordan tror I Hitlers ditto så ud?
  Joe, de går skam stadig rundt iblandt os, fascisterne, syge og hadefulde.

  Kommentar by Bodil — 7. maj 2009 @ 08:47

 17. -> 15 Esben

  “Jeg tror et overvaeldende flertal af befolkningen stoetter Redekers ytringsfrihed. Mon ikke publikummet til denne begivenhed primaert var der fordi de stoetter hans SYNSPUNKTER.”

  Hvordan skelner du? Han var totalt ukendt indtil han skrev imod islamistiske trusler mod demokratiet, herunder ytringsfriheden.

  Kommentar by Kim Møller — 7. maj 2009 @ 14:20

 18. Til orientering var Redekers Figaro artikel uhyre moderat (den findes på dansk), så jeg gad godt se dem, der ikke støtter Redekers ret til ikke at få sit liv ødelagt af en avisartikel.

  Kommentar by wied — 7. maj 2009 @ 16:10

 19. –> 14

  William Jansen: “Manden tager billeder. Er det virkelig en stor konsekvens for en selv og ens familie at der tages billeder af en, og ens sympati-tilkendegivelser registreres?”

  Spørg nogle af dem der har haft natlige besøg af de røde på deres bopæl, eller er blevet overfaldet når de forlader et debatmøde som f.eks. mig selv. Eller spørg dem der har fået sat deres billeder navn og adresse med påskriften ’støt din lokale nazist’ rund omkring på lygtepæle i kvarteret hvor de bor, eller på deres arbejdsplads.

  De psykiske eftervirkninger af sådanne trusler for en selv og ens familieliv kan være meget større end man umiddelbart regner med.

  Kommentar by Balder — 7. maj 2009 @ 16:38

 20. @ Balder: Du har ret. Nazister er en af de få undtagelser her. De oplever en reel trussel ved at blive registreret.

  Kommentar by WilliamJansen — 7. maj 2009 @ 17:21

 21. 20
  William
  Du mener altså det er fint nok at blive hængt ud som nazist (eller som dårlig far som vi så med Kim) hvis bare man ikke er nazi, for så sker der ingen ting????
  Jeg har som tidliger fortalt (dengang du udråbte mig som et fjols) oplevet alt fra trusler til diverse “alternative” gaver i postkassen, men det kan jeg så forstå er helt ok fordi jeg nu ikke er nazi???

  Du er et kompliceret barn, man nok desværre ikke kan nå

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 7. maj 2009 @ 17:30

 22. -> William

  Det har normalt været sådan, at nazister og kommunister bekæmper hinanden, og sålænge det er i det små og KUN rammer aktørerne internt, så er det ikke et større problem, sådan rent demokratisk. Kommunister/nazister tæver kommunister/nazister frem og tilbage. Det gør hooligans også, men det bliver det ikke mere politisk af.

  Det store spring sker når folk angribes pga. sin politiske holdning, dvs. ikke pga. gerninger (reaktion/modreaktion).

  Du har tidligere tilkendegivet at du stemmer Enhedslisten. Partiet er en valgsammenslutning, der inkluderer Socialistisk Arbejerparti 4. Internationale, med den halvmilitante ungdomsorganisation SUF (dem med knytnæven).

  Nu kan du være helt rolig, for meta-kommunister (venstreradikale) får generelt mere snor end højrefløjen. Men hensigten med at udråbe folk til nazister eller associere politiske modstandere med ondskab er tydeligvis at nedbryde barrieren, så enhver borgerlig af national tilsnit bliver legitime mål. Zølck og Shansen forsøger sågar at sætte ansigt på (mener Urius Oregon var så venlig at oplyse Balders kones arbejdsplads).

  Zølck er ikke fysisk farlig, men ligesom Shansen på sin blog engang argumenterede for at ‘racister’ skulle fængsles, så er der ingen tvivl om hensigten med Zølcks gøren og laden. Hans politiske modstandere er pr definion fascister, og her gælder mantraet ‘Ingen nazister i vores gader’.

  Kommentar by Kim Møller — 7. maj 2009 @ 18:09

 23. @ Broholm, du konstaterer: Du mener altså det er fint nok at blive hængt ud som nazist (eller som dårlig far som vi så med Kim) hvis bare man ikke er nazi, for så sker der ingen ting????

  WJ: Nej, det er ikke OK. Selvfølgelig er det ikke det. Ligesom det ikke er OK at det gentagne gange er blevet insuineret i denne blogs kommentatorspor at min far er pædofil. Hverken Uriaspostens kommentatorspor eller Urius Oregon lever op til almindelig anstændighed i den offentlige debat, men du kritiserer kun en af dem.

  Broholm: Jeg har som tidliger fortalt (dengang du udråbte mig som et fjols) oplevet alt fra trusler til diverse “alternative” gaver i postkassen, men det kan jeg så forstå er helt ok fordi jeg nu ikke er nazi???

  WJ: Nej, det er ikke OK. Selvfølgelig er det ikke det.

  Kim, du konstaterer: Du har tidligere tilkendegivet at du stemmer Enhedslisten.

  WJ: Den påstand bliver ikke mere sand af at du nu også er begyndt at gentage den. Jeg har stemt Enhedslisten ved en enkelt tidligere lejlighed. Jeg har aldrig haft et positivt ord at sige om Enhedslisten (du er hermed udfordret til at finde en positiv udtalelse om det lorte-parti fra min side), ligesom du – i modsætning til hvad der så ofte påstås herinde – ikke kan finde en positiv holdningstilkendegivelse overfor Asmaa Abdol-Hamids politiske virke fra min side.

  Jeg stemte på dem ved sidste valg (og jeg bruger altid datidsformen, når jeg omtaler den stemme), fordi Asmaa Abdol-Hamid var et meta-politisk kunstværk som formåede at udstille borgerligt hykleri:

  http://bohemianrhapsody.dk/2007/10/27/derfor-er-jeg-asmaatiker/

  Alle andre påstande om mit tilhørsforhold til Enhedslisten er bare løgne, som du burde være for klog til at gentage.

  For en god ordens skyld, så er jeg ikke parti-politisk aktiv, men forventer at stemme S eller SF ved næste valg. Dette har jeg tilkendegivet flere gange herinde, og tilkendegivet offentligt længe før jeg første gang skrev på denne blog.

  Kommentar by WilliamJansen — 7. maj 2009 @ 18:56

 24. Mit svar til Kim havnede i moderation. Interesserede må vende tilbage til denne tråd, når Kim engang har været forbi.

  Der stod intet af revolutionerende betydning i indlægget.

  Kommentar by WilliamJansen — 7. maj 2009 @ 18:58

 25. Er der nogen, der har undersøgt om, Zølck handler på egen hånd, eller om han er sendt i byen af ekstremister?

  Kommentar by Preziosi — 7. maj 2009 @ 20:26

 26. @ William

  Jeg tror, at du fik de upassende kommentarer i begyndelsen, fordi du var så pisseirriterende.

  Kommentar by Preziosi — 7. maj 2009 @ 20:29

 27. –> 20

  William Jansen: “Du har ret. Nazister er en af de få undtagelser her. De oplever en reel trussel ved at blive registreret.”

  Kalder du mig nazist ******** eller hvad?

  Kommentar by Balder — 7. maj 2009 @ 20:57

 28. ” Du har ret. Nazister er en af de få undtagelser her. De oplever en reel trussel ved at blive registreret.”

  Du mener altså ikke jeg skal tage mig af at jeg er noteret på div. hjemmesider, under mit ikke dhimmi navn??? For jeg har flere gange deltaget i antinazi demoer? Så skider være med at en eller anden har skrevet at jeg var nazi, fordi jeg havde klippet håret af da mine børn fik lus i børnehaven, så længe jeg ved jeg ikke er nazi, så ved AFA det også….. logik min ven.

  Du glemmer da vist også de mange overfald der har været på højrefløjsere og gamle mennesker i parkeringskældre, AFA er da ligeglad med om du læser mein kampf, eller om du spytter på samme, er du udpeget er du et mål

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 7. maj 2009 @ 21:05

 29. @Wislam
  Du må altså forstå, at stemmer man på Enhedslisten så stemmer man altså for deres politik!

  Det kan godt være jeg syntes Frank langtude i Aaen er et mega politisk makværk der burde udstilles, men at stemme på Enhedslisten for at få fyren udstillet er meget dumt! fordi min stemme derved går til at støtte Enhedslistens politik eller voldsudøvelse på Christiansborg(malerbøtter i hoved på Statsministeren)kan du forstå det?
  Desuden ville jeg heller ikke stemme på Enhedslisten fordi Frank langt ude i Aaen er et dumt svin og tortur tilhænger( har medvirket til tortur i Afghanistan)
  Du må også forstå, at ved Folketingsvalg gælder det ikke om at stemme på den mest sindsyge ’sjove’ X-faktor opstillede kandidat!

  At stemme på en udemokratisk sindet islamist som AASma, burde udløse en tvangsindlæggelse eller automatisk burde en værge træde hjælpende til…..

  Kommentar by li — 7. maj 2009 @ 21:26

 30. Hvis hovedparten af muslimske indvandrere stemmer til venstre for midten, er det nok fordi, at kvinderne bliver beordret til, hvad de skal stemme.

  Hvis de ikke vil have undertrykkelse, skal de jo ikke stemme for de venstresnoede, som har overgivet sig totalt til de fleste muslimske indvandreres kultur, der ikke er kommet videre end til middelalderen.

  Ham det zølle skrog er jo født 5-600 år for sent og/eller det helt forkerte sted i verden.

  Inden jeg overhovedet startede med at bidrage til Uriasposten, var jeg sikkert i Shansen’s gang registreret som deres fjende og uhelbredelig. Jeg havde nogle sammenstød med Shansen og zølle på avisen.dk, indtil de blev strittet ud og tog mig med i svinget. Jeg skrev bl.a., at jeg ikke fattede, at alt kunne vendes til at være DFs skyld.

  Bortset fra, at jeg er modstander af ulovlige registreringer, er Shansen/zolle ganget, er de ret uinteressante. Bortset fra deres virke for at islamisere Danmark mest muligt. Hvorfor de hader deres egen baggrund og kultur så frygtelig meget må stå hen i det uvisse.

  Men den dag, det lykkes dem, at overgive hele landet til islam, vil de vågne til den realitet, at muslimer bliver indoktrineret til slet ikke at kunne lide socialister/kommunister.

  Kommentar by Janette Lund — 8. maj 2009 @ 00:12

 31. @ Preziosi, du skriver: Jeg tror, at du fik de upassende kommentarer i begyndelsen, fordi du var så pisseirriterende.

  WJ: Ja, og man bliver voldtaget pga. ens påklædning, og konen fik tæsk fordi aftensmaden ikke stod klar til tiden. Uden sammenligning iøvrigt.

  At kalde min far pædofil har intet med min opførsel at gøre, ansvaret er ene og alene hos den der gjorde det. Intet jeg har sagt eller gjort er relevant at indddrage i sammenhængen.

  @ Balder: ja, jeg kalder dig nazist? Hvordan ser du selv på din politiske overbevisning?

  @ Broholm: Jeg svarede på dine spørgsmål, og så omformulerede dem. Mine svar gælder stadig.

  @ Li: Er du dum? Læs mine indlæg igen. Jeg stemmer ikke på Enhedslisten.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. maj 2009 @ 05:29

 32. William

  Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan du i dine ene post kan postulere, at det kun er nazister der skal frygte SS…undskyld AFA. Men når jeg så spørger om det er ok at man bliver hængt ud for at være nazi, selvom man ikke er det og derfor i faregruppen, så er svaret nej, er du radikal???

  p.s. William er du dum? for din sidste stemme gik til EL, så du har faktisk stemt EL frem til næste valg. Hvor mon din stemme ender næste gang??? tænk hvis de opstillede en islamistisk, homoseksuel, pædofil, børnemorder, der nægtede at anerkende DK, samt lovede at forsøge at brænde grundloven af, ville det så også være en politisk happening der skulle have din stemme, så skide være med hvilket parti du støttede?????

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. maj 2009 @ 06:52

 33. @ Broholm, du spørger: er du radikal???

  WJ: Nej. Derudover forstår jeg ikke, hvad du ikke forstår. Enhver politisk chikane er uacceptabel af nazister såvel som ikke-nazister, men nazister er bare en af de få grupper som er i farezonen.

  Broholm: Hvor mon din stemme ender næste gang???

  WJ: Det svarer jeg på tidligere i tråden; S eller SF.

  Broholm: Tænk hvis de opstillede en islamistisk, homoseksuel, pædofil, børnemorder, der nægtede at anerkende DK, samt lovede at forsøge at brænde grundloven af, ville det så også være en politisk happening der skulle have din stemme?

  WJ: Nej.

  Intet af det du beskriver ville gøre en kandidat mere attraktiv for mig. Det eneste af det du beskriver der ikke aktivt afskrækker mig fra at stemme på en kandidat er ordet ‘homoseksuel’.

  At omtale en åbent homoseksuel islamist (selv en fiktiv en) er ren dhimmitude, men det overrasker jo ikke fra din kant. Når man er dhimmi, så er der selvfølgelig intet unaturligt i at en islamist kan være åbent homoseksuel – de islamister er jo så tolerante, ik’ Dhimmi Broholm.

  Hvis du havde læst min indlæg om min stemme på Asmaa Abdol-Hamid, så ville du vide at det scenarie du opstiller i min optik er væsensforskelligt fra det scenarie vi oplevede ved seneste valg. Jeg foreslår at du læser det indlæg inden du begynder at debattere mit motiv for at kaste min stemme. Link i kommentar nr. 23.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. maj 2009 @ 08:21

 34. –> 31

  William Jensen: “ja, jeg kalder dig nazist? Hvordan ser du selv på din politiske overbevisning?”

  Jeg vil ikke spilde min tid på at forklare dig mine politiske overbevisninger, men vil undersøge mulighederne for et sagsanlæg for ærekrænkelse. Så begynd du bare med at samle citater der kan bakke din påstand op.

  Kommentar by Balder — 8. maj 2009 @ 08:41

 35. Fra telegram,
  “Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard glæder sig over, at Trykkefrihedsselskabet nu tager sagen i egen hånd og sørger for, at Geert Wilders kommer til Danmark”

  Jeg tror jeg vil filme området omkring konferancen.
  Hvordan jeg kan præsentere Zølck og Shansen sagen på en ordenligt måde på youtube skal jeg lige finde ud af.
  Jeg tænkte det kunne være en valgfilm for de radikale.

  Kommentar by Jens — 8. maj 2009 @ 10:37

 36. @ Broholm
  Ja, jeg mener også det må være Wislam der er dum.
  Hans mildt sagt noget alternative forståelse af stemmeafgivning til Folketingsvalg, er i mine øjne højst mærkelige og hans vrøvle argumenter for at være Enhedsliste stemmer, skal man vist være uddannet kolbøttehjerne-hjælper læge for at forstå!

  Ja,jeg frygter også Wislam’s næste stemme afgivning, for Enhedslisten skal nok finde en til idiot før næste valg, for at undgå spærregrænsen og sikre sig de alternative idioters stemmer igen!

  Kommentar by li — 8. maj 2009 @ 11:24

 37. @ Balder, du skriver: Jeg vil ikke spilde min tid på at forklare dig mine politiske overbevisninger, men vil undersøge mulighederne for et sagsanlæg for ærekrænkelse.

  WJ: Jeg vil gerne bede dig at overveje at bekæmpe holdninger med holdninger, men hvis det byder dit hjerte imod, så følg dit hjerte og gør hvad du mener er nødvendigt.

  Du må gerne holde mig opdateret vedr. et eventuelt søgsmål.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. maj 2009 @ 12:33

 38. Bemærk iøvrigt at jeg på intet tidspunkt udråber dig til nazist. Jeg smider et spørgsmålstegn bag ved den ene gang jeg ‘kalder dig nazist’. Det skal du huske at have med, når du undersøger mulighederne for et søgsmål.

  Du skal også have med at mit efternavn ikke er Jensen, i tilfælde af at du ender med at rejse sigtelse.

  Min mail-adresse er williamjansen1[a]gmail.com, og du skal være hjerteligt velkommen til at holde mig opdateret der.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. maj 2009 @ 12:40

 39. William
  JEg havde ellers håbet du var klogere efter at have set et glimrende indlæg fra din hånd over på JP, men der er åbenbart intet der er ændret, du holder fast i at nedgøre alle du ikke er enige med, for derefter at opstille senarier ind i dit hovede, som du så ikke kan forsvare med andet end tom snak når man stille spørgsmål til dig. Hele ideen om at AFA kun angriber nazier og man da ikke skal frygte noget i sit liv fordi ekstremistiske bagersvende sprede løgne på nettet er næsten lige så sort som din snak om islamisten Asmaa.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. maj 2009 @ 14:47

 40. @ Broholm: Bare fordi jeg nedgør dig betyder det ikke at jeg nedgør alle jeg ikke er enige med.

  Du må gerne oplyse mig om hvilke af dine spørgsmål som jeg har besvaret utilfredsstillende og hvorfor.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. maj 2009 @ 15:04

 41. Åh William, har du basvaret nogen særligt godt???
  Men forklar mig igen, hvorfor det kun er nazister der skal være bange når Shansen og lignende hænger folk ud som nazister, for med alt det svineri der skrives om f.eks. Kim, må selv du da kunne se at en ung AFA facist der skulle ud og skaffe sig lidt respekt, nemt kunne finde på at overfalde ham.

  Eller er problemet at du mener alle dem der bliver hængt ud af bageren er nazi????
  Men jeg vil ikke forvente andet end dit sædvanlige udenomssnak, og kalden andre for fjols, for nu er jeg jo hoppet på pinden, og du har igen fået en smule opmærksomhed.

  UNDSKYLD til alle andre, jeg indrømmer jeg fodrede trollen

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. maj 2009 @ 18:20

 42. @ Broholm: jeg indrømmer jeg fodrede trollen

  WJ: Dette skrev du inden du trykkede på SEND. Det forstår jeg bare ikke.

  Jeg har allerede besvaret dine spørgsmål tidligere i tråden.

  Jeg skriver, hvad jeg mener og fraværet af en nazi-beskyldning mod de af Zælck-protrætterede skal ses som en indikator på at jeg ikke mener at de portrætterede er nazister.

  Jeg har, som du sikkert ikke erindrer, selv oplevet at blive hængt ud som racist i 2 artikler i Frederiksborg Amts Avis (brug ordet pressenævn i søgefeltet på min blog, hvis sagen har din interesse). Jeg ved faktisk, hvad jeg snakker om m.h.t. chikane og ethvert offer for chikane er et beklageligt offer, det har ingen fortjent.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. maj 2009 @ 19:07

 43. William
  Nej du har ikke svaret og piv piv, er lille Willim igen offer

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. maj 2009 @ 21:00

 44. –> 37

  William ‘Du må gerne holde mig opdateret’

  Ja det kunne du lide, det sjoveste ved den slags er jo ventetiden. Bare det at vente på at posten eller en regnfrakke kommer og afleverer en tilsigelse er alle pengene værd. Næsten lige så godt som at se både til højre og til venstre når man forlader sit hus, eller vågne ved mærkelige lyde om natten og bebrejde sig selv at man endnu ikke har lagt en knippel et eller andet praktisk sted. Hyggeligt.

  Men siden jeg kan se du er på tilbagetog, vil jeg ikke gøre mere ud af det.

  Du skal ikke tro jeg er interesseret i alt det bøvl, men der er altså grænser.

  Jeg har en omfattende hjemmeside hvor mine holdninger ind imellem andres artikler også kommer til udtryk. Hvis du mener det repræsenterer nazisme, så er du udenfor pædagogisk rækkevidde, såfremt du da ikke bare anvender det som et generelt skældsord mod folk du ikke er enig med.

  En af grundene til jeg i sin tid begyndte på hjemmesiden, var i øvrigt at jeg var træt af debatter og alle de gentagelser man var nødt til at levere for at besvare alle mulige ignoranter og provokatørers ofte enslydende spørgsmål.

  Og for at tage det hele fra en anden vinkel: jeg synes du er et dumt svin, for at udtrykke den mening at så længe AFA volden går ud over nazister så er det da helt ok. Og kom ikke og fortæl mig at det ikke var det du mente. Hvor langt er du der egentlig fra nazisternes holdning overfor Jøderne?

  Det mest kujonagtige er at pudse sin antinazistiske glorie mens man selv opfører sig som om man var en. Lige som de tyskere der stod og grinede når Jøderne skulle skrubbe gaden med en tandbørste.

  Jeg vil helst ikke inddrages i mere polemik. Jeg kan bruge min energi på en bedre måde.

  Så medmindre du kommer med et eller andet meget groft igen, så er det hermed slut fra min side.

  Kommentar by Balder — 8. maj 2009 @ 21:54

 45. Pludselig i et ubevogtet øjeblik vover Kim Møller sig udenfor sin dør for at gå ned til bageren efter rundstykker. Hvem står udenfor? Carl-Erik Zølck! Med et velrettet hug knalder han Kim Møller ned. Mission accomplished!
  Mere i føljetonen i næste uge…

  Kommentar by Hanzi — 8. maj 2009 @ 23:20

 46. @ Balder, du skriver: jeg synes du er et dumt svin, for at udtrykke den mening at så længe AFA volden går ud over nazister så er det da helt ok.

  WJ: Den holdning har jeg aldrig udtrykt. Gå tilbage og læs indlægget igennem.

  Jeg vil undersøge mulighederne for et sagsanlæg for ærekrænkelse. Så begynd du bare med at samle citater der kan bakke din påstand op.

  Nej, det vil jeg selvfølgelig ikke. Holdninger bør bekæmpes med holdninger, også selvom du fremsætter ærekrænkende udtalelser om min person.

  Kommentar by WilliamJansen — 9. maj 2009 @ 05:23

 47. @ Broholm: Nej du har ikke svaret og piv piv, er lille Willim igen offer

  WJ: Jeg er ikke et offer. Jeg har aldrig i mit været et offer.

  Men jeg gør dig opmærksom på at jeg er blevet kaldt racist i flere redaktionelt godkendte artikler i et større dansk medie, så jeg ved hvad det vil sige at blive hængt offentligt ud.

  At jeg har genoplevet den proces gør mig ikke til et offer, det gør mig bare erfaren i det spørgsmål der diskuteres. Og den erfaring bør du holde in mente, når vi to diskuterer dette spørgsmål.

  PS: Nu hvor æreskrænkelse-tingen er død. Er det ærekrænkende at udtale sig nedsættende om en avatar? Børge Olsen er nazist kan være æreskrænkende, men ‘WhoDares er nazist’, ‘Balder er Nazist’ eller ‘hanzi er nazist’ er jo ikke ‘egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse’, da den fornærmede ikke identificeres. Hvis loven om æreskrænkelse også omfatter avatarer, så kan det da pludseligt løbe hele amok.

  Kommentar by WilliamJansen — 9. maj 2009 @ 05:37

 48. Gælder loven om æreskrænkelse også for avatarer?

  http://bohemianrhapsody.dk/2009/05/09/g%c3%a6lder-loven-om-%c3%a6reskr%c3%a6nkelse-ogsa-for-avatarer/

  Kommentar by WilliamJansen — 9. maj 2009 @ 06:54

 49. Bare for gentagelsen:

  “CEZ er ikke alene en syg person, han er også farlig.

  Hvordan tror I de mennesker, der var lejrledere i sovjets Gulag KZ lejre så ud inde i hovederne? Hvordan tror I Hitlers ditto så ud?
  Joe, de går skam stadig rundt iblandt os, fascisterne, syge og hadefulde.

  Kommentar af Bodil — torsdag 7. maj 2009 @ 08:47”

  Sådan skriver det nye in-folk (også) her!

  Kommentar by Scavenius — 10. maj 2009 @ 07:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper