6. august 2015

Ingeniørhøjskolens palæstinensiske rollemodel kæmpede for Islamisk Stat: “Mohammed… viser vejen”

Den altid velunderrettede Syrienblog fortæller, at palæstinensiske Mohammed Dirawi, bosat i Århus V, netop er faldet i kamp i Syrien. Tilbage i 2008 blev han portrætteret i Jyllands-Posten, der fortalte om hans 12-tal i dansk. I 2012 startede han på Ingeniørhøjskolen, og blev skolens ‘rollemodel’ for tosprogede, et eksempel til efterfølgelse. Succeshistorien blev gengivet i flere aviser, herunder den husstandsomdelte Aarhus Onsdag.

Året efter avisartiklerne om ‘rollemodellen’ rejste han til Syrien, og blev en del af kampen for Islamisk Stat. Udviklingen fremgår af hans Facebook-profil. ‘Slave of Allah’, Osama Bin Laden,Islamisk Stat-bannere og det islamiske alias ‘Abu Ibrahim Al Falastini’.

(Mohammed Dirawi som rollemodel: Jyllands-Posten, Aarhus Onsdag, JP Aarhus og Ingeniørhøjskolen)

(Mohammed Dirawi alias ‘Abu Ibrahim Al Falastini’, død i Syrien, juli 2015)

(Mohammed Dirawi på Facebook, 2. juli 2013)

(Mohammed Dirawi på Facebook, 2. juli 2013)

(‘Abu Ibrahim Al Falastini’ på Facebook, 3. august 2015)

Diverse.

“Hej mennesker, det her er en af mine venner fra moskeen, han er en meget klog mand og han er meget flink, og vil i ikke være flinke og lade være med at kritisere ham, for han har også været igennem mange ting, han har ikke altid boet i danmark.” (mohammed dirawi på Uriasposten, 29. september 2008)

“På billedet ses Mohammed Marwan Dirawi og Samah Hammoude. Som rollemodeller skal de være med til at skabe en bred social rekruttering til ingeniøruddannelserne ved Aarhus Universitet.” (Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, 14. februar 2012)

“Hun tager et par unge rollemodeller med sig til Gellerup for at vise, at det kan lade sig gøre at ændre sin tilværelse og bryde med den negative, sociale arv. … En af dem er 20-årige Mohammed Marwan Dirawi. Født og opvokset i Gellerupparken i Aarhus…” (JP Aarhus, 15. februar 2012)

“Ingeniørhøjskolen flyttede i vinterferien studievejledningen til Gellerup for at få flere tosprogede unge ind på ingeniøruddannelserne. To studerende, Mohammed og Samah, var med som rollemodeller for at vise vejen frem.” (Aarhus Onsdag, 29. februar 2012, forside)

‘Mohammed og Samah viser vejen’ (Aarhus Onsdag, 29. februar 2012, s. 6)

Oploadet Kl. 07:01 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68060/trackback

41 Comments »

 1. Gode rollemodeller de har.

  Kommentar by Phil — 6. august 2015 @ 08:03

 2. En højt uddannet rollemodel for andre muslimer, udgået fra Ingeniørhøjskolen med et 12 tal i eksamen, men alligevel er hans egen rollemodel den kloge og flinke mand fra Moskeen, han er eksemplet på hvor de Danske skatteyderes milliarder forsvinder hen, i et bundløst hul, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. august 2015 @ 08:05

 3. Problemet ligger i, at begrebet rollemodel ikke bare kan kapres af multikulturalister, skoler og medier. De kan ikke styre rollemodel-dannelsen fra oven, uanset hvor gode deres hensigter er.

  Historien bekræfter, at

  1) Der findes ingen indlæringskurve eller erfaringsopsamling for idealistiske multikulturalister. De forbliver låst i deres stålfaste virkelighedsfjerne håb og drømme.

  2) Vejen til helvede er brolagt med gode hensigter.

  Kommentar by traveler — 6. august 2015 @ 08:32

 4. Og hvor ofte har vi oplevet såkaldte rollemodeller træde i karakter? Selv det bedste de kommer med, dur bare ikke!

  Kommentar by Klaus j — 6. august 2015 @ 08:48

 5. Nogen er tør vædde om, at DET IKKE bliver omtalt hos klappekage-journalisterne på TV2, TV2Knuz og DR?

  Kommentar by Jette — 6. august 2015 @ 09:05

 6. basil El-Hassan var også en slags rollemodel.

  Kommentar by Dinesen — 6. august 2015 @ 09:31

 7. Mohammed Dirawi! Hvor er det dog uretfærdigt at du gik bort, og det viser bare hvor uretfærdig verden er. Du havde en stor fremtid foran dig i danmark, hvor du kunne udvikle dine højt avancerede selvmordsbomber og andre våben til dine med muslimer samtidig med, at danskerne ville øse deres penge ned over dig som en guldregn, og nu har du bare din jomfru på 72, hvor er det bare uretfærdig.

  Mohammed Dirawi – Alla Hu Akbar.

  Samtidig burde vi også tilbyde krisehjælp til de danskere, som synes det vigtigste er den ‘gode tone’ og som tror, at det hele ordner sig hvis vi bare ‘taler pænt’ og stemmer til valget (på de stuerene forstås), for det må virkelig være hårdt for dem, at se deres ‘rollemodel’ stige til vejrs, men på den anden side, de har jo fyldt danmark med ‘rollemodeller’ så de finder sku nok en anden ‘rollemodel’ de kan forgylde med deres landsmænds penge.

  Kommentar by Fritz — 6. august 2015 @ 10:25

 8. Det positive i historien er at idioten i det mindste ikke kommer tilbage til Danmark.

  Kommentar by Jac — 6. august 2015 @ 10:26

 9. Dengang jeg gik på Aarhus Teknikum havde vi ikke den slags rollemodeller. Nu er det så ophøjet til et universitet, det fremmer forståelsen for den nidkærhed, hvormed rollemodellerne dyrkes. Om det lærte kan bruges til noget, er uden interesse.

  Kommentar by Menig 442 — 6. august 2015 @ 10:29

 10. Jamen skal vi ikke alle være glade for denne sublime rollemodel? Kan vi ikke med god samvittighed hylde denne pryd for fred og håbe at alle hans følgere ryger samme vej? For en gangs skyld kan både vi og muhammedanerne glæde os over samme begivenhed!

  Kommentar by Ukendt — 6. august 2015 @ 10:42

 11. Se der ja, nu er Mohammed blitt den gode rollemodell og forbilde noen multikulturister drømte om han skulle være, om enn i en litt annen innpakning: en død Jihadist.

  Litt praktisk kynisme forteller meg at en død Jihadist – er en god en. Aller best en idiotisk Jihadist der sprenger seg selv ved at fomle med med detonatoren til bombevesten og dermed tar med seg noen kamerater til det fiktive paradis.

  Mohammed bør på ny løftes fram og hylles som det lik han er blitt. Takk for denne varmende og dødelige lilke krimreportasje.

  Kommentar by ove s — 6. august 2015 @ 11:04

 12. Sikke et tragisk spild…….af skatteborgernes penge.

  Kommentar by krassisten — 6. august 2015 @ 11:51

 13. Får mig en kølig bajer hver gang en af kulturberigerne med fejltildelt dansk opholdstilladelse eller ditto statsborgerskab tager billetten i Syrien.

  Det siger alt om omfanget af integrationsproblemer med muslimer i Danmark at der er så mange som vælger at tage i døden for Islamisk Stat istedet for at bidrage til det land, som har givet dem ophold og alle muligheder for et godt og rigt liv. Det er i alles interesse at sådanne misforståede eksistenser forsvinder fra jordens overflade for altid.

  Kommentar by Olé — 6. august 2015 @ 12:04

 14. Elin Krantz reprise? 21-årig ung kvinde myrdet i Sverige: Kvinna i 20-årsåldern hittad mördad i motionsspår i Upplands Väsby inatt

  https://www.facebook.com/ida.johansson.923

  Det skulle være tale om hende… og med i grupperne: Vem vare, vem vare som fucking rösta på SD, Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack.,

  Kommentar by Mortensen — 6. august 2015 @ 12:10

 15. Og med tilhørende asylhjem “för ensamkommande” lige ved siden af åstedet:

  http://www.varljus.se/verksamheter/ungdomsboenden/asyl-och-put-boenden/boendenkontakt/upplands-vasby/

  Kommentar by Mortensen — 6. august 2015 @ 12:40

 16. Hvad nummer er han i rækken af rollemodeller, der vender på en tallerken?

  Der er rigtigt mange. Jeg kan kun på stående fod huske ham der skød på 2 jøder i et storcenter i Odense, og en beboertalsmand i Tåstrupgård, noget med et brandattentat i Greve, – men det forekommer mig at der er mange flere. Ku vi lave en liste?

  Gad vide hvad det skyldes. Anstrengelsen ved at være et ordentligt menneske blev for stor?

  Rollemodel er blevet et meget belastet ord, som nærmest har auto-indbygget sin egen modsætningen i sig.

  Kommentar by mb — 6. august 2015 @ 12:56

 17. Det er tragisk, at de her mennesker er kommet til vort land.

  Kommentar by Johnson — 6. august 2015 @ 13:34

 18. Århus onsdag kommer naturligvis med en rettelse i næste uge. Nånej..

  Kommentar by Per — 6. august 2015 @ 13:51

 19. De næste par år vil der pga. indvandring, familiesammenføringer og børnefødsler af disse indvandrere komme op mod 250.000 nye potentielle ‘rollemodeller’.

  Hvad laver V og DF? – hvorfor sendes disse mennesker ikke til lejre i deres nærområder, så de oprindelige danskere stadig har en fremtid i deres fædreland?

  Kommentar by Polka Charlie — 6. august 2015 @ 13:53

 20. Rolle modeller,en evig soegen efter noget at bekraefte eens opfattelser, hvad var der egentlig galt med factum

  Kommentar by Dunk — 6. august 2015 @ 14:10

 21. Emmagad og i andre ” kommentatorer “. Fat det dog. Det er de danske nyhipoer, der alle har skylden. I kender deres navne.I kender deres ansigter.— Raceforskellene er som et isbjerg. De 10% kan i se. De 90% er skjulte. Sidstnævnte gør sprog,kultur og MENTALITET forskellig. Men et er sikkert: Kun de bedst egnede folkslag overlever de næste 100 år. Og det er ikke vores forfædres skyld hvis de etniske danskere ikke er iblandt dem !

  Kommentar by dansker — 6. august 2015 @ 14:22

 22. Tag derned allesammen og bliv til støv

  Kommentar by BB — 6. august 2015 @ 14:27

 23. @ 20 dansker

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

  Vores forfædre kæmpede og stred in 1000 år, denne frihed er ved at blive sat ud af kraft af velfærdstunge og slappe danskere, i uskøn forening med gutmenschen og storbytosserne (den snakkende klasse).

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 6. august 2015 @ 15:06

 24. Godt den idiot er væk.

  Kommentar by Spinner — 6. august 2015 @ 15:17

 25. Vor ven er død i syrien i kamp for djævlens ideologi. Det er vi sørme ked af.

  Kommentar by Machiavelli — 6. august 2015 @ 16:50

 26. For mig er han da en perfekt rollemodel: Død og med en gravid kone der ikke vender tilbage til Danmark (siger hun da….)

  Hvis bare de resterende 500.000 muslime fulgte denne rollemodels eksempel ville vi snart have det Danmark vi kendte tilbage igen…..

  Kommentar by Redneck — 6. august 2015 @ 21:28

 27. Det går som regel galt for når nogen udråbes til rollemodeller.
  Det kunne være interessant med en liste af rollemodeller, som er faldet igennem. Jeg erindre det er rigtig mange.

  Kommentar by Robert R — 6. august 2015 @ 21:55

 28. Intet nyt under solen.

  Kommentar by Fabrice S — 6. august 2015 @ 22:15

 29. Lidt noget vrøvl jeg skrev, men jeg tror meningen er til at forstå.

  Kommentar by Robert R — 6. august 2015 @ 22:51

 30. Liste over kiksede rollemodeller ønskes.

  Kommentar by mb — 7. august 2015 @ 00:19

 31. Godheds segmentet ender altid med ansigtet klistret ind i deres egen sødsuppe.

  Bare rolig. Det kan fjernes med lidt taktfaste råb og en spillefilm fra 70´erne.

  Ignorance is bliss!

  Kommentar by Santor — 7. august 2015 @ 02:02

 32. REVOLUTION

  Kommentar by axel v. duch — 7. august 2015 @ 03:26

 33. rollemodel,min bare r.. Perkere er perkere, rollemodel er bare en del af forrædernes newsspeak.

  Kommentar by Danskeren — 7. august 2015 @ 05:10

 34. 27 Robert,

  Faktisk en interessant tanke, at det er udnævnelsen til rollemodel i sig selv, der får afskummet til, at gå amok i sig selv.

  Jeg mener; hvis for eksempel en negativ tone i debatten kan få muhammedanerne til at opføre sig muhammedansk og i overenstemmelse med profetens bud, hvorfor skulle så ikke positiv opmærksomhed, kunne udløse det samme?

  Kommentar by Hans Und — 7. august 2015 @ 05:21

 35. Han var jo netop en god muslimsk rollemodel,for muslimerne altså.

  Kommentar by Rasmus — 7. august 2015 @ 06:25

 36. Der bor en terrorist indeni enhver korantro muslim…

  Kommentar by Jern Henrik — 7. august 2015 @ 07:27

 37. Godt, og kan vi så droppe ideen om at imamerne er en værdifuld ressource, der skal samarbejde med kommunen om at få “de unge” ud af kriminalitet.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 7. august 2015 @ 07:32

 38. En liste over ‘rollemodeller’ gennem tiden og deres meriter kunne være interessant.

  Kommentar by mb — 7. august 2015 @ 11:49

 39. Velfærdsshoppere fra f.eks. menap-lande skal ikke gøres til invandrere og integreres/inkluderes. De kan opholde sig på et asylantcenter(f.eks. på en ubeboet ø eller Østgrønland) med kost og logi, og de skal sendes ud af landet, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 7. august 2015 @ 15:51

 40. Asylsøgere fra f.eks. menap-lande, som har passeret flere sikre lande inden ankomsten til Danmark, skal ikke lukkes ind i landet. De bør afvises ved den danske grænse.
  Skal de såkaldte flygtninge hjælpes, må det ske på stedet eller i nærområdet. Derved undgår man at skulle integrere/inkludere velfærdsshoppere(de er primært fra menap-lande). Det er som regel spild af tid, penge og energi, også hvad angår de såkaldte rollemodeller.

  Kommentar by F. Jensen — 7. august 2015 @ 19:25

 41. […] Sådan så Berlingske Tidendes, nu et par uger gamle kampagne ud og der medfulgte et interview med jordemoderen, der skulle uddybe nuanceringen af debatten. Kasper Støvring spurgte på Facebook “Men hvad nu, hvis kvinden er alle tre ting? Det er da også en overraskende nuancering.”. For som det blev suppleret af flere, så er der ingen modsætning mellem islamisme, terrorisme og uddannelse og et eksempel blev hentet fra Uriasposten. […]

  Pingback by Monokultur » Berlingske Tidendes 80er propaganda — 22. oktober 2016 @ 03:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper