8. august 2015

ARD-vært maner til kamp mod internet-racister: “… stå fast, åbn munden og spid folk i offentligheden.”

I skrivende stund klynker Politiken-segment over at Jon Stewart har proklameret, at The Daily Show stopper. Politisk underholdning af og for venstrefløjen, og derfor naturligvis også et talkshow der ender på danske kanaler. En klassisk Stewart-sketch inkluderer en gakket udtalelse fra enkeltperson på højrefløjen, og så en solid gang stråmænd og associationer serveret med et kækt smil – sådan er de her konservative.

Onsdag aften proklamerede ARD-værten Anja Reschke i en tv-kommentar, at hun vil blive lagt for had på sociale medier, hvis hun argumenterer for en Tyskland bør tage imod flere ‘økonomiske flygtninge’. Den kreative klasse der for 10-15 år siden knuselskede internettet, ser nu frie ytringer som fjenden, og maner til angreb: “… stå fast, åbn munden og spid folk i offentligheden”. Moralen er klar: Ytrer man sig mod flygtninge, så faciliterer man mordbrande. “… massen stadig står på den rigtige side”, pointerer hun, men hun vil næppe have en folkeafstemning.

DR kan ikke være helt så bramfrie som Anja Reschke, men ville gerne. Fra DR Online – Tysk tv-vært sender nettet på kogepunktet med krigserklæring mod racister.

“Den tyske nyhedsoplæser Anja Reschke har udløst en gigantisk online-debat, efter hun i en kommentar i onsdagens Tagesschau, den tyske tv-kanal ARD’s store nyhedsudsendelse, efterlyste, at den brede befolkning bliver bedre til at hænge racister ud på nettet.

Reschke brugte et indslag i nyhedsprogrammet til at skælde hadefulde kommentatorer ud. Hun mener, at det hårde sprog mod flygtninge opildner til brandstiftelse og angreb på flygtninge, som er steget voldsomt i Tyskland i 2015 med over 400 overgreb på flygtninge.

… Hovedpointen i kommentaren er, at den tyske befolkning er nødt til at svare igen på det, Anja Reschke kalder had-tirader mod migranter.

Hun opfordrer de ‘anstændige’ tyskere til at handle…”

(ARD-vært Anja Reschke opfordrer til angreb på ‘hadefulde kommentatorer’, 5. august 2015)

Apropos. Sakset fra den anonyme Facebook-gruppe ‘Velkommen i offentligheden’, ultimo juli 2015 (nu slettet).

“‘Uriasposten’ (Kim Møller’s blog) er og bliver en hån mod det Danske frisind. Vores krav, hvis vores foretagende mod Kim Møller skal stoppe:

En totalt og øjeblikkelig stilhed, fra Kim Møller. (Uriasposten & Mosbjerg Folkefest, standses, aflyses, ophører!)

– Kim, du fik denne advarsel…”

[…]

Jesper S.: Hvad har i tænkt jer at gøre hvis han ikke stopper?

‘Velkommen i offentligheden’: Det vil han finde ud af…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68107/trackback

51 Comments »

 1. Kan man andet end hade Anja Reschke?

  Kommentar by Nielsen — 8. august 2015 @ 14:44

 2. OT, Dagens spiseseddel fra avisen BT: stort billede af Støjberg og teksten “Har ingen livvagter, siger at det behøver hun ikke” og så med de helt store typer: “Så KOLD er hun!”
  Tal om opfordringer til ulovligheder, og ikke noget med subtilt mellem linjerne, men skåret ud i pap så alle er med.

  Kommentar by AN — 8. august 2015 @ 14:49

 3. Disse frelste, der pudser deres glorie mens de opfordrer til had på alle der ikke deler deres naive pladderhumanisme.. De får en brat opvågning inden for de næste 10 år..

  Kommentar by ny kommentator — 8. august 2015 @ 15:04

 4. Naaah ja hende der…det rivejern er kendt for sin inkvisitoriske mine og ditto tonefald ligesaasnart der skal harceleres over eksempelvis Pegida, AFD,eu-kritikere m.fl.En lang raekke af hendes kollegaer er ikke et hak bedre.Det har formodentligt givet hende en dyb aandelig (selv)tilfredsstillelse,saadan at lade den retfaerdige harme faa frit loeb. Og det vel at maerke fra senderen ARD,der hoerer til de saakaldte “öffentlich rechtliche sender”,meget a’la DR,der jo osse har misforstaaet/misfortolket sin opgave.

  Kommentar by krassisten — 8. august 2015 @ 15:04

 5. Det er ved at gå op for de fleste Danskere hvor pengene til den venstresnoede underholdning og til at understøtte den massive tilvandring af indavlede analfabeter der kalder sig akademikerer kommer fra, Stine Bosses postulat at mere tilvandring vil gavne erhvervslivet, viser at flottenhejmerne lyver, erhvervslivet vil først ansætte de omtalte tabere når skatteyderne har betalt deres Dansk undervisning og lægeregning, de må gerne kalde mig racist, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. august 2015 @ 15:39

 6. Tomme tønder buldrer. Den frie abort og deres eget selvdestruktive ego, har specielt i Dk formindsket nyhipoernes antal,så alle der skræpper er kendte. Deres politiske platforme vil i fremtiden blive reduceret vælgermæssigt.– Overalt i det offentlige rum, hvor i møder muslimer-specielt kvinder- så fortæl dem konstant : ” I er aldrig blevet inviteret til Danmark ” ” I er aldrig blevet inviteret til Danmark “

  Kommentar by dansker — 8. august 2015 @ 15:52

 7. @ 2.
  At Babydoll Times har en sådan spiseseddel hhv. artikel om minister I. Støjberg, siger mere om denne pamflet end om personen I. Støjberg.
  At omtale ministeren, en minister der om nogen er modig nok til at tale roma midt imod, som værende ISKOLD, viser niveauet.
  Og kan vel, ret beset, afstedkomme gode idéer hos kulturberigerne og disses raske svende (de fredelige fredsfolk med moralen intakt).
  I erindrer sikkert den påsatte brand hos en tidligere ´ministerkollega med samme resort ministerium.

  Kommentar by AK JA — 8. august 2015 @ 16:14

 8. Lige nu er der nok en temmelig desperat stemning iblandt de kulturradikale i Danmark og de vil prøve at provokere til trusler retur , fald ikke for det billige trick .

  Kommentar by Rasmus — 8. august 2015 @ 16:22

 9. Hvorfor skriver I ikke noget om, hvordan diverse gale hunde fra eksempelvis Sverige angriber flygtninge med hammer og machetter om natten som de ynkelige kujoner de er? Urinposten, I er sgu ikke mere værd end brugt toiletpapir, usle individer.

  Kommentar by Human — 8. august 2015 @ 16:33

 10. Hold da op, hvor du får direkte trusler, Kim Møller. De er faktisk lige til Straffeloven. Men så igen, hvem gider svagt begavede fra AFA og omegn? Sandsynligheden for at de er i stand til at gøre alvor af deres trusler, er yderst beskeden.

  At hende tossen fra ARD er naragtig er jo en del af den statsfinansierede lügenpresse i Deutschland.
  Men det er jo ingen hemmelighed, at nazister og muslimer under WW2 havde fælles interesser, og at ‘Mein Kampf’, oversat til arabisk, er en bestseller i muslimske lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. august 2015 @ 16:47

 11. Støjbjergs kæreste er eks-livvagt for PET. Mon ikke han kan klare en eventuel overfaldsmand?

  Kommentar by Henrik — 8. august 2015 @ 16:48

 12. Mere direkte end MSM plejer, men eller som de plejer modparten skammes!

  Kommentar by Robert R — 8. august 2015 @ 17:13

 13. TYskland befinder sig, hvor Danmark befandt sig i år 2000. Selv Sverige er nu foran Tyskland.
  Før Tyskland bevæger sig som Sverige politisk, sker der ikke noget i EU mht at stoppe asylstrømmen

  Kommentar by Snaphanen — 8. august 2015 @ 17:24

 14. Hun ligner en mand, det er hun måske også, det bestemmer man jo selv!

  Kommentar by Helmut Kohl — 8. august 2015 @ 17:44

 15. Sverige er tabt det er ikke uden grund at flere og flere bliver nationalsocialister i det land. Der er brug for en hjemsendelse politik hvis man vil rede Sverige. SD står for en moderat indvandringspolitik der svarer til VKO tiden men hvad så med alle dem der allerede er der? Ikke engang et indvandringsstop er nok i det land med den politik de fører

  Kommentar by Daniel — 8. august 2015 @ 17:45

 16. Hun læser tydeligvis op fra tele-prompten. Der er ikke noget spontant over det.

  Kommentar by Arne Torp — 8. august 2015 @ 18:43

 17. #9 Jamen, det kan vi da ikke blive uenige om, at de er – i modsætning til hvad du sikkert sad og forventede og håbede, ikke sandt, “human”? ;-) – , men hvorfor fra ved du egentlig lige, at gerningsmændene var ( etniske / hvide )svenskere? Stilen her virker da faktisk temmelig usvensk for nu at sige det meget mildt.

  Der er formentlig snarere tale om forskellige inkompatible etniciteter / kulturer blandt især visse grupper af flygtninge og indvandrere, der nu er i fuld gang med at “kulturberige” hinanden som en slags tak hjælpen til det svenske samfund.

  Den slags mentalitet har vi nemlig set mange gange før – endda kort efter ankomsten til Europa – , som fx. forleden dag i Tyskand hvor der var storslagsmål med masser af tilskadekomne mellem forskellige grupper af indvandere og asylsøgere pga. gensidig hån, chikanerier og kulturelle misforståelser.

  Så måske bør du bare begynde med fremover at studere dine “fakta” lidt grundigere, inden du bare uden videre konkluderer en hel masse helt uden grund. Men det kan naturligvis godt være ret svært i disse PK-tider med en svensk presse, der konstant udelader, camouflerer eller endog omskriver væsentlige detaljer, når den slags voldelige optøjer finder sted. For tænk nu, hvis det for alvor gik op for den svenske befolkning, hvilke etniske grupper, der står for langt størstedelen af den slags kriminalitet i Sverige … at disse indvandrere og asylsøgere / “flygninge” i alt for mange tilfælde er alt andet end kulturberigende for det engang så fredelige, sikre og harmoniske Sverige.

  Kommentar by Bjovulf — 8. august 2015 @ 18:44

 18. @9#human, du er langt ude… og idiot
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/italiensk-politi-15-flygtninge-smidt-over-bord-for-at-vaere-kristne/5525647

  Kommentar by ny kommentator — 8. august 2015 @ 19:27

 19. Hvem er det der hader? Hvor kommer hadet fra?

  Kommentar by Sigwar — 8. august 2015 @ 20:12

 20. Der er forskel på, i hvilken retning hadet går. Går det i den rigtige retning, så er det ikke had, men et udtryk for retfærdig harme.
  Det drejer sig om retten til at definere retningen. Det er her journalisterne og godheds apostlene kæmper en desperat kamp mod uret.
  Jo længere de kan trække tiden, jo større bliver ødelæggelsen.

  Kommentar by Menig 442 — 8. august 2015 @ 20:46

 21. Interessant, at også Mosbjerg Folkefest skal “standses, aflyses, ophører!” … så må vi da ha’ gjort noget rigtigt m.h.t. at sprede panik blandt “de anstændige” :-)

  Kommentar by Svend Andersen — 8. august 2015 @ 21:02

 22. Uanset alle problemer med venstreorienteret bias hos Jon Stewart er det svært at komme udenom, at hans show er (eller var) højere begavet end næsten alt, danske journalister kan frembringe. Se f.eks. indslaget om USA’s afhængighed af importeret olie, hvor det viser sig, at Nixon er “helten”: http://www.huffingtonpost.com/2010/06/17/stewart-takes-on-americas_n_615529.html

  Kommentar by Thomas — 8. august 2015 @ 21:07

 23. De der typer fra tosseanstalten, P77, osv der tager sig selv meget seriøst, er der reelt ikke kun tale om 3-4 psykisk syge der har lavet et fælles hade-projekt?

  Min pointe er at der vist ikke er grund til at bruge så meget tid på dem, før internettet havde de jo ikke fået anden opmærksomhed end et overbærende blik når man gik forbi dem på bænken foran brugsen. Nu har de så fået en pc betalt af kommunensom de bruger flittigt, og hvad så? Det er jo de samme sørgelige eksistenser som før.

  Kommentar by Per — 8. august 2015 @ 21:26

 24. Løgnerpressen må være pressede når der skal hårdere og hårdere kampagner til at holde låget på, det indslag på tysk stats-tv ligner politisk bestillingsarbejde.

  Deadline havde sørgestemning og afslutningssalut til Jon Stewart
  Niels Krause-Kjær havde dog travlt med at proklamere at Jon Stewart kun er venstreorienteret efter amerikansk målestok..

  Må jeg foreslå at de røde lejesvende indkøber Real Time With Bill Maher, Bill Maher er godt nok også venstreorienteret, men hans syn på islam og muslimer er fint:
  https://www.youtube.com/watch?v=3hz9trzthBk

  – as a reminder to all of us that our culture isn’t just different than one that makes death threats to cartoonists. It’s better: because when I make a joke about the pope, he doesn’t send one of his Swiss guards in their striped pantaloons to stick a pike in my ass

  – It is true. When it comes to scary ass religions, extremist Muslims are like Godzilla and we are, are you there God, it’s me Margret. I mean Sarah Palin is an evil dingbat who thinks god opens doors, but she never tried to poison gas a girl’s school as the Taliban did this week in Afghanistan.

  – You think about the craziest religious wackos we have here in America. The Mormons. I am kidding that’s not a religion. No. Take the worst. The worst is the “Christians” who bring their God Hates Fags Sings to soldiers’ funerals. Can’t get worse than that. Now multiply that by infinity and give it an army – that’s the Taliban.

  – Now Christianity of course went through a period like that where religion had too much influence, it’s called the Dark Ages!

  – But before I conclude it should be noted in fairness that in speaking about Muslims we realize that of
  course that a vast majority are law abiding loving people who just want to be left alone to subjugate their women in peace!

  Kommentar by Geert — 8. august 2015 @ 21:40

 25. Hvis Jon Stewart (Jonathan Stuart Leibowitz) er venstreorienteret, så er det i hvert fald en meget kontrolleret “opposition” til det bestående. Hans kedelige forsøg på at være humoristisk og hans forudsigelige grimasser kunne jeg sjældent værdsætte. Han var en politiske-korrekthed, som legede at han var politisk ukorrekt – dvs. han var politisk ukorrekt indenfor det korrektes rammer. I bedste tilfælde en harmløs nar, men nok mere et aktive for den bestående orden. Lige som Dansk Folkeparti en lille ventil som tager overtrykket og i Leibovitz’ tilfælde gør det til noget morsomt og dermed harmløs. Hans bror Larry Leibowitz var i øvrigt leder af den amerikanske børs, så den “ventreorienterede” Jon Stuart har gode forbindelser til den centrale globale pengemafia. Jon Stuart har gjort til fulde hvad hans bosser har fortalt ham; pacificer befolkningen så spillet kan fortsætte som det plejer.

  Kommentar by Balder — 8. august 2015 @ 21:59

 26. “Velkommen i offentligheden’ truede Kim.

  Derfor blev det slettet af facebook. Næste trussel bliver meldt igen.

  Kommentar by Spinner — 8. august 2015 @ 22:07

 27. Niels Krause-Kjær havde dog travlt med at proklamere at Jon Stewart kun er venstreorienteret efter amerikansk målestok..

  Sjovt nok præcis den samme formulering de brugte i DDR P1 i formiddags. Mon ikke de har aftalt det indbyrdes, som alibi for at DDR har brugt ham i årevis.

  Kommentar by Hodja — 8. august 2015 @ 23:51

 28. Jeg synes at den trans burde pixeleres. Billedet skader nethinden!

  Kommentar by Helmut Kohl — 9. august 2015 @ 00:10

 29. Det er ikke svært at finde frem til hvem der står bag siden “Velkommen til offentligheden”, og det er allerede delt vidt og bredt.

  Kommentar by Karma — 9. august 2015 @ 01:45

 30. Des mindre støtte venstrefløjen får des mere skingre bliver deres udmeldinger.

  “Advarsler” og “opfordringer til at gøre noget” er ret beset opfordringer til vold og hærværk og det bør anmeldes til politiet.

  Kommentar by Santor — 9. august 2015 @ 05:59

 31. Hvornår var det nu man sidst i Tyskland, via medierne, jagtede folk med forkerte holdning?

  – ok, so n’ so, har det pågået siden engang i 30erne og frem.

  Kommentar by Hans Und — 9. august 2015 @ 08:50

 32. @Human – #9
  “Hvorfor skriver I ikke noget om, hvordan diverse gale hunde fra eksempelvis Sverige angriber flygtninge med hammer og machetter om natten som de ynkelige kujoner de er? Urinposten, I er sgu ikke mere værd end brugt toiletpapir, usle individer.”

  Bliver du altid meget vred, hvis uskyldige mennesker bliver overfaldet i Sverige?

  Kommentar by BE — 9. august 2015 @ 10:25

 33. >25 Balder
  Den centrale globale penge(og våben-)mafia består ikke kun af jøder Balder.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2015 @ 11:17

 34. @Human – #9 : Det var ikke en flygtninglejr ! Hvis du ser billederne, så bestod den såkaldte flygtninglejr af et par telte og algebegroede campingvogne. Det var en ulovlig sigøjnerlejr – dermed ikke sagt at mordbrand er Ok, men det er forkert at kalde det en flygtninglejr.

  Forøvrigt så hersker der vedholdende forlydende på de uofficielle svenske medier om at den ulovlige sigøjnerlejr var blevet varslet ryddet, og det er tidligere set at i sådanne tilfælde så bliver lejren pludselig udsat for et brandattentat . . . hm.

  Kommentar by For mangfoldighed — 9. august 2015 @ 11:53

 35. Du har ret For mangfoldighed — 9. august 2015 @ 11:53. Hetzerne på venstrefløjen er helt vilde med overfald på flygtningelejre.
  Så forleden i DR Deadline, at de omtalte afbrænding af nyopførte flygtningetelte uden flygtninge i en park i Rostock, som var lukket for for de fastboende, som højre-radikal terror, der førte til at et barn blandt flygtningene og vist også andre var blevet brændt ihjel.

  Rent DR-spin. Lejren var under opførelse og der var kun entreprenør-maskiner og tomme telte og folk protesterede vist over, at de havde mistet deres park, der nu var lukket for publikum.

  Sjovt nok havde venstrefløjen og DR, som jeg husker det, stor sympati, for de, der kæmpede imod lukningen af Folkets Park i den sorte firkant på sin tid på Nørrebro ! :-)

  Kommentar by A-mad — 9. august 2015 @ 12:15

 36. PS. Til gengæld undgik DR/Deadline behændigt at fortælle, at der var udbrudt kampe MELLEM asylsøgerne indbyrdes i en lejr i Dresden… http://www.breitbart.com/national-security/2015/08/02/watch-massive-syrian-afghan-brawl-in-refugee-camp/

  Kommentar by A-mad — 9. august 2015 @ 12:22

 37. 33 Nielsen.

  Enig og der er desværre intet fokus på Saudi-Arabien og Qatars støtte til terror og ISIS selvom en Saudisk prins har siddet på CNN og indrømmet!

  Kommentar by Sigwar — 9. august 2015 @ 12:48

 38. Endnu et af venstrefløjens forsøg på at true politiske modstandere til tavshed. Hvad blev der af den gode tone, og hyldesten til mangfoldigheden?

  Kim er tidligere blevet slået ned, så vi ved, at der ikke er tale om tomme trusler.

  Venstrefløjen går ind for ytringsfrihed, men kun for meningsfællerne…

  Kommentar by Jern Henrik — 9. august 2015 @ 19:57

 39. @25
  Balder, dine jøde-konspirationsteorier bliver en anelse trættende i længden…

  Kommentar by Jern Henrik — 9. august 2015 @ 20:01

 40. >39 Jern Henrik
  Du bliver taget ved næsen Jern Henrik. Jeg håber du opdager realiteterne en dag. Det er nemlig ikke urigtigt, at nogen styrer verden v.hj.a. bl.a krigene, men også v.hj.a narkotikahandel og indførsel af socialisme. Krigsførsel er lukrativ business for banksters, som jeg jo mener ikke udelukkende er jøder. Balder er af en anden mening. Ham om det. Det er ikke tilfældigheder, der styrer historien, det er pengene.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2015 @ 22:28

 41. ->40: http://www.amazon.co.uk/dp/1936488604/ref=wl_it_dp_o_pC_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=27FAUJOU9Z71F&coliid=I3BWNWHH8AIWQJ

  Kommentar by Hodja — 9. august 2015 @ 22:43

 42. >41 Hodja
  https://www.youtube.com/watch?v=qJkFZ4W4bjg

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2015 @ 23:33

 43. Check lige hendes side på Facebook. Hun synes godt om diverse, voldsforherligende autonome grupperinger. Mon ikke hun skulle feje for egen dør først?

  Kommentar by Arne Torp — 9. august 2015 @ 23:53

 44. @Jern Henrik og Nielsen

  I er forkerte på den begge to. Jeg påstår at Jøder er godt repræsenteret blandt verdens populære “komikere”, studieværter, (hvad er forskellen) etc. Alene i lille Danmark har vi til tider 5
  eller flere programmer med studieværter med baggrund i den forsvindende lille minoritet samtidigt(!). Jeg påstår at Jøder har et særligt talent for at komme i TV.

  Kommentar by Balder — 10. august 2015 @ 05:35

 45. @ Nielsen 40
  Dine konspirationsteorier er ikke bedre end Balders.

  Jøder er utvivlsomt mere talentfulde end mange andre etniske grupper, men at påstå, at nogle få millioner mennesker “styrer verden” er virkelig langt ude.

  Der er ikke langt fra jeres konspirationsteorier til “Der Ewige Jude” og “Zions Vises Protokoller”…

  Kommentar by Jern Henrik — 10. august 2015 @ 06:24

 46. >45 Jern Henrik
  Der er næppe tale om millioner. Men Rothchild klanen i Europa og Rockefeller klanen i USA er nogle af dem.
  https://www.youtube.com/watch?v=klddgvDCVkw

  Kommentar by Nielsen — 10. august 2015 @ 07:12

 47. Og videre: denne kommentar til “China and the New World Order” siger det meget godt.

  There is only one war going on and that is the war of the global(!) elite against everyone of us. The elite was never affected by war. It’s the people that lose everything – on both sides. War as business and tool to control population – that’s why 99% of the people around the globe lose everything every 2-3 generations. What people call a conspiracy is the old hierarchy of power. The difference between the elite and regular people: The elite works together (at least since 1400) and we don’t, that’s why they rule over us and we are slaves. For them the last century was a global experiment of the systems – which system creates the best slaves, the most obedient citizens, the best soldiers, etc. This experiment is over and now everything goes back into the box. For us this means: “Every one of you who gets to survive has to bury nine.” – Eric Pianka Somehow it’s hilarious because we do all this to ourselves – we do the work, we fight each other and the harder we serve the faster we’ll die.

  Kommentar by Nielsen — 10. august 2015 @ 07:54

 48. > Balder og Nielsen: Gaaab.

  De gider ikke engang at have jer på en psykiatrisk institution, men mentalt forvirrede, det er I godt nok med jeres evindelige konspirationsteorier og/eller jødehad.

  Fint I kan sidde anonymt bag skærmen og udfolde jeres tåbeligheder for fuld udblæsning.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. august 2015 @ 08:25

 49. Det farlige ved konspirationsteorier er ikke, om de er holdbare eller ej, der kan endog være meget sandhed i dem. Nej, det farlige er, at de efterlader de troende med en følelse af at være oppe mod en næsten uovervindelig overmagt.

  Hvis man vil have stoppet masseindvandringen til Danmark, så er det absolut muligt. Det gøres igennem i en fortsat kamp om den offentlige mening. Det er velkendt, at de danskfjendtlige kræfter dominerer MSM, men der er heldigvis Internettet samt at man kan uddele løbesedler.

  Kommentar by T. H. — 10. august 2015 @ 11:47

 50. 25-Balder. Med den tilgængelig grundviden der er tilrådighed om “emnet”suppleret med læsning mellem “linjerne” er din karaktestik matematisk logisk korrekt.

  Kommentar by dansker — 10. august 2015 @ 13:12

 51. >49 T.H.
  Der er aldrig tale om tro herfra. Men jeg har erkendt, at de der regerer verden kan dræbe mig, hvis de vil. Hvis det giver dem penge i lommen, gør de det. Hvis ikke, venter de.
  For mig er der aldrig tale om tro. Det eneste jeg tror(håber) på, er frihed.

  Kommentar by Nielsen — 10. august 2015 @ 21:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper