10. august 2015

Venstreradikale jagtede homoseksuel indvandrers kæreste i protest over For friheds forsamlingsfrihed

Søndag stod jeg tidligt op og kørte til Frederikssund, hvor jeg gav et lille foredrag om den yderste venstrefløj på en lokal folkeskole. Jeg nævnte i min gennemgang blandt andet folk som Erik Storrud og Rune Eltard-Sørensen, men talte også en del om mediernes dobbelte standarder. Senere erfarede jeg, at venstreradikale natten forinden havde smadret dele af Nørrebro under en ikke anmeldt ‘Reclaim the street’-aktion. Storrud bortforklarer ulovlighederne i Ekstra Bladet, og minsanten om ikke Eltard-Sørensen gav en ekspertanalyse på TV2 News.

Bortforklaringerne er mange, men kredser i det store og hele om fire ‘problematiske’ forhold: Andre folks ejendomsret, politiske modstanderes politiske holdning, fri markedsdannelse og islamkritikeres forsamlingsfrihed. Retsstaten og det liberale demokrati, så at sige.

Gruppen malede graffiti, kaste sten, kanonslag, flasker og molotovcocktails mod politiet, og udsatte flere butikker i området for omfattende hærværk. Her lidt fra en pudsig sidehistorie fra Ekstra Bladet – Efter hærværk på Nørrebro: Autonome svines på Facebook.

“Demonstrationen var varslet på Facebook-begivenheden ‘Reclaim the Streets x Peckerhead x Klaus Boss x tba’.

Oven på nattens uroligheder er siden dog blev brugt flittigt af almindelige danskere til at udtrykke deres kritik og forargelse over, hvordan begivenhederne udviklede sig.

– Hej ‘Reclaim The Street’ – Jeg syntes I skulle få styr på de ekstremistiske assholes der i aftes har jagtet min kæreste, med det formål at smadre ham. I har smadret flere ruder i Nørrebrogade, og da han bad flere af de maskerede personer om at holde op med at ødelægge kvarteret, ville de smadre ham skriver Fahad Saeed…”

(Fahad Saeed kommenterer ‘Reclaim the street…’s Facebook-event, 10. august 2015; Cache)

Erik Storrud i Berlingske: Vi er vrede over at politiet stopper os, når vi forsøger at stoppe en lovlig demonstration.

“‘Jeg er sikker på, at der er en gruppe mennesker, der fra starten har spekuleret i at skabe ballade,’ siger han og forklarer, at man skal se lørdagens ballade i lyset af det seneste halve års begivenheder, hvor den islamkritiske, højreradikale bevægelse Pegida tidligere har demonstreret regelmæssigt i København.

Ifølge Erik Storrud har politiet slået særdeles hårdt og aggressivt ned på de venstreorienterede moddemonstrationer ved bl.a. at give præventive bøder og bruge mere rå magtmidler.

‘Det virker, som om politiet har straffet den ene part rigtig hårdt, mens de har ladet den anden part være i fred, og mange føler, at de har brugt unødig vold og magt. Der har været tilfælde, hvor mod-demonstranter har sat sig i vejen for at forhindre Pegida i at marchere, men er blevet slået med knipler af politiet.‘”

Rune Eltard-Sørensen på TV2 Online: Vi er vrede over at valget ikke gav flertal for et opgør med fri markedsdannelse.

“… Der var høj musik, folk dansede, fik en øl og der var god stemning… Justitsministeren og politiformanden udlægger det som simpel kriminalitet. Sådan tolker jeg det ikke. Jeg tolker det som en protestdemonstration mod byudviklingen, som mange i den her gruppe finder ekskluderende, og mod det kapitalistiske samfund… Det er jo et tema, som er konstant. Der har været et regeringsskifte og en skuffelse på venstrefløjen over valget, og det har nok aktualiseret noget protestvilje.

… hvis man skal tolke på det, så vil jeg mene, at det afspejler en vrede over den generelle samfundsudvikling, hvor politiet så bliver et symbol på det. Det er blevet sværere at være fattig.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68139/trackback

10 Comments »

 1. Det er de forbandede kælder mennesker (skatteyderne) og de forbandede kapitalisters (arbejdsgiverne) skyld at der eksisterer vold og hærværk i Danmark, for resten så er det også politiets skyld, sådan udstiller de voldsparate venstresnoede sig, som de uskyldige ofre de er for kapitalismen og samfundsordenen, hvis den nuværende regering ikke tager sig sammen og straffer disse anarkister hårdt og længe, så vil samfundsordenen stille og roligt gå i opløsning, og så vanker der lussinger til de venstresnoede også til de amøber der sidder bagved og trækker i trådene.

  Kommentar by emmagad — 10. august 2015 @ 16:22

 2. Av min arm. De røde fjolser burde jo lægge sig i støvet for en homoseksuel indvandrers kæreste!!!! Men han var jo nok bare et kapitalistisk svin med bil og fast arbejde.

  Kommentar by Skaffedyret — 10. august 2015 @ 17:25

 3. “Det er blevet sværere at være fattig.” Hvis jeg hører en eneste venstreorienteret idiot mere bruge fattigdom som undskyldning for at opføre sig som fascist så ved jeg ikke hvad jeg gør ved vedkommende. Jeg er SÅ træt af de idioter. Jeg håber at der kommer 50 muslimske ejendomsmæglere på nørrebrogade, måske vil konflikten i deres hoveder få dem til at eksplodere.

  Kommentar by Per — 10. august 2015 @ 17:28

 4. Same old story… Søren Pind har ret når han siger at han -og alle os andre- har skullet høre på det samme vrøvl fra de autonome. Man må også medgive ham, at det er skuffende at strisserne kun kunne finde ud af at anholde tre personer ud af en flok på omtrent tohundrede.

  Dem, som vælger at kaste molotov cocktails og brosten efter politiet, fortjener et langt ophold bag lås og slå. Der findes ingen undskyldning for den slags adfærd. Ser med spænding frem til at Pinds annoncerede ‘Respekt-pakke’ bliver vedtaget og at der endelig bliver noget konsekvens af at opføre sig voldeligt overfor ordensmagten.

  Kommentar by Olé — 10. august 2015 @ 17:53

 5. Og fængslerne skal ikke være børnehaver som det er nu. Hvad hjælper det at give en person mange år i fængsel hvis det er et luksushotel til at begynde med?

  Kommentar by Daniel — 10. august 2015 @ 18:02

 6. Urolighederne var helt sikkert forberedt godt hjemmefra, medbragte brosten og molotovcocktails opstår ikke spontant.
  Når man bruger molotovcoctails så er man ude på at slå ihjel! Det må og skal straffes hårdt.

  Kommentar by Robert R — 10. august 2015 @ 18:25

 7. “Vi er vrede over at politiet stopper os, når vi forsøger at stoppe en lovlig demonstration.”

  Vi får aldrig fred for typer som Erik Storrud.
  Journalister spørger ikke hvorfor han ikke respekterer en lovlig demonstration- det gør dem næsten lige så skyldige.

  Kommentar by k.m. — 10. august 2015 @ 19:33

 8. Lidt ligesom indvandre vold.

  Man kan aldrig vide hvem der bliver det næste offer. Men pyt, så sparer man lottokuponen og får alligevel lidt spænding i hverdagen.

  Kommentar by Santor — 10. august 2015 @ 19:56

 9. Lad dem endelig blive ved med at smadre Nørrebro… På et tidspunkt rammer de en “perker” butik og så bliver der bøllebank fra 400 “wolla fætre”… Desuden er de “neutrale” Nørrebroborgere der bliver ramt.. stemmekvæg fra enhedslisten, RV og alternativet… :-) Det er ren win-win situation…

  Kommentar by ny kommentator — 11. august 2015 @ 07:17

 10. > ny kommentator 07:17

  Kongekommentar. Lad endelig de automonotone smage deres egen medicin.

  McD på Nørrebros Runddel lukkede få måneder efter nedrivningen af terrorreden 69.

  Sjovt, fordi det var det første sted, de automonotone smed brosten ind. Senere var det i banker og hos ejendomsmæglere. Ok, de har lært at læse, så længe det foregår meeeeeeeget langsomt.

  Dagen efter – om eftermiddagen – skulle de jo så spise og det blev belejligt nok hos McD.

  Men efter nedrivningen af Jagtvej 69 blev der langt mellem kunderne….

  10 mod 1 på, at der næppe åbner en McD i Nordværst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. august 2015 @ 15:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper