13. august 2015

Kommunernes Landsforening: “Det kan være en god idé at indkvartere flygtninge i huse…”

Kassen med ‘andre folks penge’ er ikke uendelig, og vil politikerne ikke lukke af for indvandringen, så må der prioriteres. Fra Kommunernes Landsforening – Tomme boliger kan være en del af løsningen.

Det kan være en god idé at indkvartere flygtninge i huse, der står tomme, skønt der kan være en række praktiske vanskeligheder, siger formanden for KL’s Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg på baggrund af et udspil fra Dansk Byggeri.

‘Der er i øjeblikket et meget stort pres på kommunerne for at finde passende boliger til flygtninge. Derfor er det en mulig løsning på en del af problemet at bruge de tomme boliger.’

Det siger formanden for KL’s Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg Jacob Bundsgaard til Politiken. Det sker på baggrund af en udmelding fra Dansk Byggeri, der peger på, at omkring halvdelen af landets 160.000 tomme boliger stadig er i en stand, hvor de med fordel kan renoveres. Derfor bør kommunerne satse på at istandsætte tomme boliger til flygtninge i stedet for at satse på midlertidige barakbyer, mener Dansk Byggeri.”

Oploadet Kl. 15:03 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68193/trackback

21 Comments »

 1. Jeg prøver, at finde noget nyt at bo i, pga. nabochikane. Men jeg har ikke råd til et hus, så jeg må pænt vente til der bliver en lejebolig ledig.

  Jeg er ellers på en måde flygtning, da jeg er omringet af fjender.

  Kommentar by Morbus Behcet — 13. august 2015 @ 15:29

 2. Det kunne være en endnu bedre ide at indkvartere flygtninge i lejre i deres nærområder.

  Dansk byggeri ser selvfølgelig en forretningsmulighed i “flygtninge”, og man skal som skatteborger huske på at istandsættelse af bare en bolig sagtens kan løbe op i en halv til en hel million. Så hvis vi skal ned af den vej, så bliver kassen med andre folks penge hurtig tom.

  Kommentar by Jernhesten — 13. august 2015 @ 15:34

 3. Islamisk stat-danmark har forlængst overhalet både sverige og norge i galoperende sindssyge.

  Kommentar by Fritz — 13. august 2015 @ 15:38

 4. Dermed har politikerne endegyldigt ubeboeliggjort udkantsdanmark. ALT vil være usælgeligt.

  Kommentar by Nils — 13. august 2015 @ 15:47

 5. “.. mener Dansk Byggeri.”

  Det minder mig lidt om det selskab jeg var i for nogle måneder siden, hvor en person fra et større sjællandsk byggefirma gladeligt fortalte om, at de fire sidste store opgaver de havde arbejdet op, det var nye asylcentre… Så naturligvis vil Dansk Byggeri gerne moderniserer faldefærdige rønner til asylindustrien.

  – Det kunne jo betale næste afdrag på den nye Porsche…

  Kommentar by Polka Charlie — 13. august 2015 @ 16:26

 6. Igennem de seneste 20-30 år har man centraliseret samfundsfunktioner i de store byer: Skoler, institutioner, sygehuse, politi, administration og rådhuse, transport, indkøb, kultur og meget mere.

  De små samfund er blevet overladt til at dø en stille død. Den nye struktur med “supersygehuse”, med et net af motorveje og med den vanvittige kommunalreform i 2007 har altsammen peget i én retning. Samtidig er hollændere, kinesere og andre udlændinge på opkøb af danske landbrug og slægtsgårde. Asiater og afrikanere driver bordeller og hasardkasinoer fra forfaldne huse.

  EU har tilranet sig al magt. Folketinget lader stå til. Udkantsdanmark forfalder på grund af affolkning og mange på liv. Storbydanmark forfalder på grund af indvandring fra det øvrige Europa og fra Mellemøsten, Asien og Afrika.

  Jeg er selv heldig at bo i et godt kvarter. Men når der hver 14. dag er storskrald, sniger østeuropæere og sigøjnere sig rundt til fods og i varevogne på bulgarske, rumænske og polske nummerplader. Ventesalen på den lokale S-togs-station overtages om natten af mørke udlændinge og forvandles til herberg. Arabere er også begyndt at bevæge sig rundt i området med deres børnefamilier.

  Udlændinge køber lejligheder i ejendommene rundt om og flytter ind permanent. Dansk tales på gaden mindre end forskellige udenlandske sprog. Danmark afgår ved døden for øjnene for os.

  Stop indvandringen. Send de fremmede hjem. Danmark ud af EU.

  Kommentar by Boethius — 13. august 2015 @ 16:29

 7. “Det kan være en god idé at indkvartere flygtninge i huse”, hilsen dansk byggeri.

  “Det er en god ide at betale licens”, hilsen DR.

  “Burgere er sunde”, hilsen mcdonalds.

  Fortsæt selv..

  Kommentar by Per — 13. august 2015 @ 16:48

 8. Hvem er udlejeren?
  Hvem sætter i stand?
  Hvem betaler?
  Hvem betaler varme, lys, el, vand?
  Hvem vedligeholder?
  Hvem checker efterfølgende og jævnligt hvem der reelt bor der?
  Hvem betaler den daglige bustur til en storbyghetto, halalmarked, imam?

  I en helt idéel verden er det sikkert en god idé.

  Kommentar by mb — 13. august 2015 @ 17:08

 9. Midlertidige barakbyer. Fedt udtryk. Med pigtråd, vagttårne og bevogtede ind-og udgange er der tale om koncentrationslejre. Enten nærmer vi os en løsning eller også fjerner vi os fra en løsning. Det afhænger helt af perspektivet. Er glasset halvfuldt eller halvtomt?

  Jeg har en drøm om en dag at vågne op i et univers, der giver mening!

  Kommentar by Sigwar — 13. august 2015 @ 17:42

 10. Det er overordneligt sandsynligt, at RUC forskere plæderer massivt for ideen om, at kommunerne (skatteyderne) betaler istandsættelse af boliger til flygtninge og betaler alle driftsudgifter forbundet dermed.

  Samtidigt med, at RUC selv tiltrækker så mange studerende, at der er massiv boligmangel til danskere i omegnen omkring RUC.

  Kommentar by traveler — 13. august 2015 @ 18:06

 11. Hjælp asylsøgerne på stedet eller i nærområdet. Stop indvandring fra ikke-vestlige lande(herunder asylindvandring).
  De såkaldte flygtninge(læs illegale migranter) skal ikke gøres til indvandrere og derefter have hus og inkluderes/integreres.
  Indtil velfærdsmigranterne kan ekspederes ud af landet/hjemsendes, bør de opholde sig på et “asylant”center.

  Kommentar by F. Jensen — 13. august 2015 @ 19:10

 12. I fremtiden vil boliger i det såkaldte udkants-Danmark blive meget attraktive.
  I dag siges det jo, at afgørende for en boligs værdi og sælgelighed er beliggenhed – beliggenhed – beliggenhed.
  Det vil nok stadig være gældende, men betydningen af beliggenhed vil skifte karakter.
  I fremtiden vil en ejendomsmægler kunne bruge udtrykket “islamfrit område”. Ikke i annoncer, men mundtlig overfor kunden.
  Hvor mon man mest sandsynligt i fremtiden vil kunne finde sådanne områder ???

  Kommentar by SUS — 13. august 2015 @ 20:12

 13. Hvem hulen gider tage en ISIS-terrorist ind og få hovedet hugget af – eller blive pulet ihjel!!?? Hvor DUM har man som politiker lov til at være, uden at blive sat på hjul og stejle og rullet i tjære og fjer!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 13. august 2015 @ 20:21

 14. “Kommunernes Landsforening: ‘Det kan være en god idé…”

  Med andre ord: Det kan åbenbart være en god ide at være landsforræder og lade os danske betale regningen.

  Formuleringen “Det kan være en god ide” er nok det lammeste, man har hørt en offentligt ansat sige længe…

  Kommentar by Boethius — 13. august 2015 @ 20:50

 15. Det tyske folk kæmper også mod en landsforræderisk funktionel elite fra oven med Merkel i spidsen og med formentlig op mod 500.000 indtrængende illegale fremmede alene i år fra neden. Læs mere på jungefreiheit.de og på blu-news.org.

  Kommentar by Boethius — 13. august 2015 @ 21:25

 16. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/bayern-rechnet-mit-600-000-neuen-asylbewerbern/

  Delstaten Bayern regner nu officielt med, at der i 2015 vil komme op mod 600.000 migranter til Tyskland, hvor der allerede p.t. opholder sig en million “asylansøgere”.

  Kommentar by Boethius — 13. august 2015 @ 21:39

 17. Inden man får gode ideer ville det være klogt at spørge migranterne.
  Vi ved jo alle, at når danskerne er langt fra hjemmet og uden øl, så søger de sammen med andre danskere i samme situation.
  Det er derfor imod konventionerne at placere Ali langt ude på landet, hvor der kun er udsigt til marker og vantro. Hvem skal hente mad til ham, hvem skal lave maden, hvem skal gøre rent, hvem skal rydde op omkring huset, slå græsplæne, fylde brænde på fyret o.s.v.
  Gode ideer uden omtanke, det er en ommer.

  Kommentar by Menig 442 — 13. august 2015 @ 22:27

 18. Der er rigtig mange problemer i at bosætte flygtningene i tomme huse på landet. Men vi behøver vist ikke at tale med alle udfordringerne – de drømmer ikke selv om at bo der. De skal nok finde en vej ud og få bolig i et ghettoområde.
  Et ny liv er en bolig i en storby.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 14. august 2015 @ 09:34

 19. Indfør en effektiv grænsekontrol, så hurtigt det er muligt. Og send de illegale menap-migranter fra f.eks. syrien, somalia og eritrea ud af landet. De skal ikke have hus eller integreres. Der er ikke brug for dem, og de er uønskede.

  Kommentar by F. Jensen — 14. august 2015 @ 19:26

 20. En effektiv grænsekontrol er nødvendigt. De illegale migranter fra især menap-lande, der kommer fra sikre lande, kan derved opdages ved grænsen og afvises. I øvrigt skal velfærdsmigranter/lykkeriddere ikke gøres til indvandrere og integreres, de skal ud af landet, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 15. august 2015 @ 09:16

 21. Det bedste sted at indkvartere flygtninge og andre muhammedanere, vil være på kirkegårdene. Langt langt nede.

  Kommentar by Nielsen — 15. august 2015 @ 20:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper