8. juli 2009

“… bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner.”

Sidste fredag trykte Urban en blogpost af en Mads Brynnum, der pointerede, at politiet burde bruge terrorloven mod rockerne, når nu man “kunne udvise folk, bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner”.

Lad os se lidt på akterne, der for nogle uger siden blæste ind af mit køkkenvindue. Altså, ikke Politikens fortolkning af samme eller de evindelige meta-debatter, men på de konkrete juridiske dokumenter, der danner baggrund for den ikke-effektuerede udvisning.

Der er meget formalia, men det vedrører Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen (Cpr. 120482-XXXX), der frivilligt rejste hjem, og Slim Ben Mohamed Chafra (Cpr. 260571-XXXX), der skal overnatte i Sandholmlejren, da han grundet konventioner ikke kan udvises til Tunesien.

Info: Kendelse, vedr. frihedsberøvelse, d. 4. juli 2008, Københavns Byret, retssal 26, under dommer Marianne Madsen.

Det fremgår af udlændingelovens § 25, at en udlænding kan udvises af Danmark, hvis den pågældende må anses for en fare for statens sikkerhed…

Retten finder ikke grundlag for selv at anmode om yderligere oplysninger, jf. retsplejeloven § 471. Efter de af Rigspolitichefen fremlagte oplysninger finder retten, at det i fornødent omfang er sandsynliggjort, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen var i færd med at forberede et drab??? /terrorrelateret angreb på en af tegnerne af Muhammed-tegningerne. Retten finder endvidere, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensens forberedelse og planlægning er en fare for statens sikkerhed, jf. udlændingeloven 25, jf. herved Højesterets kendelse af 2. juli 2008.

Retten har herved lagt vægt på: At Rigspolitichefen ved ransagninger har konstateret, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen har været på nettet vedrørende tegningerne, vedrørende en tegner og Jyllands Postens chefredaktør, vedrørende Jihad, vedrørende etablering af væbnede grupper, vedrørende overvågningsudstyr og vedrørende håndtering af sprængstof mv. At det videre ved ransagning er konstateret, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensens kalender har haft notater vedrørende overvågning af en tegner og dennes færden i egen bolig, og at disse sider var revet ud, da Karim Ben Bsairia Fethi Sørensen blev anholdt. At det i forbindelse med teleaflytninger fremgik, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen havde anskaffet en pistol med tilhørende ammunition, hvilket våben blev fundet i forbindelse med Karim Ben Nsairia Fethi Sørensens anholdelse. At Rigspolitichefen har oplyst, at der er tætte forbindelser mellem Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen og Slim Ben Mohamed Chafra.”

—-

Info: Udskrift af retsbogen, vedr. navneforbud, d. 4. juli 2008, Københavns Byret, retssal 32, under dommer Marianne Madsen.

“Efter gennemgang af sagens bilag 4 – med en adresse angivet i Nørresundby – oplyste Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen, at adressen i Århus ikke er hans adresse/bopæl. Det var en lejlighed, han havde lånt. Karim Ben Nsairia Fethi Sørensens havde sit tøj i lejligheden, men andet tilhørte udlåneren af lejligheden.

Efter tolkens oversættelse/gennemgang af sagens bilag 31-9, oplyste Slim Ben Mohamed Chafra… at han ikke har kendskab til det nummer, 3171XXXX, der er anført på kalenderen.

[…]

“Det fremgår blandt andet af de dokumenterede bilag, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen på sin bopæl havde en kalender med tegnerens telefonnummer og husnummer, at kalenderen var der ved anholdelsen, at tegnerens navn var stavet med W således, som det også var sket ved søgning på nettet vedrørende tegneren. I kalenderen var der endvidere en arabisk tekst, der var en huskeseddel vedrørende overvågning af tegnerens hus. Ved anholdelsen af Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen var kalenderen til stede, men de relevante sider var revet ud. Endvidere fremgår det, at der fra pc på Karim Ben Nsairia Fethi Sørensens adresse var søgt på nettet vedrørende blandt andet overvågningsudstyr mv. Hertil kommer, at det fremgår af overvågning og observation, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen var udset til at foretage drabet på tegneren uden våben, og at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen sammen med Slim Ben Mohamed Chafra havde set selvmordsvideoer på internettet, Det fremgår endelig, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen to gange har været ved tegnerens bopæl. Overvågning har endvidere vist, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen og Slim Ben Mohamed Chafra planlagde at skaffe en pistol med lyddæmper. Der blev fundet en gaspistol på den bopæl hvor Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen blev anholdt. Overvågning har endlig vist, at Slim Ben Mohamed Chafra havde den overordnede og besluttende rolle…

Retten har herved lagt vægt på, at rigspolitichefen har dokumenteret de foretagne ransagelser, inklusive fotos, på Karim Ben Nsairia Fethi Sørensens bopæl/opholdssted…”

Oploadet Kl. 17:43 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6843/trackback

16 Comments »

 1. Den mand er tydeligvist fuldstændigt hjernedød. Denne bagatellisering er slem nok, men hans kommentar på hans blog omkring Sjakalmanifestet viser at han ikke blot fejlfortolker hvad medierne frembringer om Slim og Karim, men enten ikke har læst Sjakalmanifestet eller vælger fuldstændigt at misforstå det.

  Måske lever han bare i en komiker-osteklokke hvor han aldrig møder psykopater som tilfældigvis har en anden kulturel baggrund end den danske.. Same same.

  Kommentar by Andreasen — 8. juli 2009 @ 19:15

 2. »Jeg ER uskyldig. PET må lægge det frem, de har, eller lade mig leve mit liv. Men det sker ikke. Alligevel kan jeg blive udvist uden at komme i retten. Så her er mit nye fængsel. Det er et forfærdeligt sted. Jeg kan slet ikke holde ud til at være her,« lyde det fra Slim Chafra, da han viser B.T. sit værelse på Sandholmlejren i Nordsjælland.”

  http://www.berlingske.dk/article/20081119/danmark/711190061/

  Jamen, her er noget af det så.

  Kommentar by wied — 8. juli 2009 @ 19:41

 3. En ægte stand-upper er en person med indsigt, vid, og humor. Dave Allen f.eks, Anders Mattsen i gyldne øjeblikke, men langtfra stabilt. Mads Brynnum har ingen af delene, og jeg har da aldrig hørt om ham før, men nu er jeg advaret. Stand-up kan enhver kalde sig, få er det.

  Kommentar by PeterK — 8. juli 2009 @ 20:09

 4. @når nu man “kunne udvise folk, bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner”.#

  Ja jeg skal de lige love for PET “påstår” lidt af hvert .

  Tunesien ? der spiller mine svigerforældre da golf tre gange om året.
  Der er da ikke mere farligt end i Egypten ? .

  Måske hvis man er filteret ind i “væbnede grupper” der går op i “håndtering af sprængstof” “Jihad” og som hader “ligegyldig, jysk tegner” og den Tunesiskske regering . . .

  Men et eller andet sted er det vel bare lidt hans egen skyld .

  Hvis han nu bare var blevet grønthandler var chancen vel minimal for at blive udvist . . .

  Skulle man jo tro !

  Kommentar by Mosemanden — 8. juli 2009 @ 20:26

 5. Er Danmark det nærmest sikre land for såkaldte flygtninge fra bl.a. nordafrika? Det er det vel næppe. Derfor tilbage med de såkaldte flygtninge til det først sikre land i nærområdet.

  Kommentar by Poul — 8. juli 2009 @ 21:53

 6. “…..mens han sparker sig vej gennem alt det affald asylansøgerne har smidt overalt i lejren…” eller sådan nogenlunde stod der i artiklen om Slim.

  Det er egentlig meget symptomatisk, at man smider sit affald der hvor man står – og man gider ikke at rydde op efter sig selv.

  Mentalitet som disse mennesker lægger for dagen er utålelig og jeg kan ikke få øje på nogen berigelse af det danske samfund i forbindelse med folk fra de Mellemøstlige lande.

  Det vi får er deres forskruede opfattelser af ikke-muslimerne og den ikke-islamiske verden.

  Denne kommer bl.a. også til udtryk gennem den selvfølgelighed hvormed de mener andre mennesker skal rette ind efter deres krav og ønsker og ikke mindst betjene dem!

  Tilbage til oprindelseslandene med dem.

  Jeg har den opfattelse at det er hensynsløst overfor vores egne børn, børnebørn osv., at lade disse mennesker slå rod i Danmark.

  For det bliver jo dem der på sigt skal trækkes med problemerne, som til den tid med garanti vil være langt værre og mere omfangsrigt.

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. juli 2009 @ 22:10

 7. Så vidt jeg forstår, er det første gang at disse kendelser fra Københavns Byret offentliggøres. Særdeles interessant læsning der kuldkaster det indtryk pressen hidtil har formidlet.

  Tør de øvrige medier ikke bringe disse oplysninger? hvorved det med dommerens forsigtige ordvalg “i fornødent omfang er sandsynliggjort, at Karim Ben Nsairia Fethi Sørensen var i færd med at forberede et drab??? /terrorrelateret angreb på en af tegnerne af Muhammed-tegningerne.”

  Jeg venter spændt på fortsættelsen.

  Kommentar by Niels P. — 8. juli 2009 @ 23:07

 8. Uriasposten er det nye ‘Smoking Gun’.

  Kommentar by Enkefru Madsen — 8. juli 2009 @ 23:12

 9. […] Det er noget af et scoop Uriasposten har gjort. Man forstår Kurt Westergaard har flyttet en del rundt de sidste par år. Inholdet vil gøre indtryk undefor de kredse, hvor modstanden mod “tuneserloven” er af religiøs  karakter. “… bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner.” […]

  Pingback by »Hvorfor stiller ingen de kritiske spørgsmål?« « Snaphanen — 9. juli 2009 @ 02:37

 10. “kunne udvise folk, bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner”.

  Hvad sker der for nogle journalister? Hvilken rolle har de, når det kommer til stykket, i de problemer Danmark har nu?

  Kommentar by Janne — 9. juli 2009 @ 09:01

 11. Længe leve ytringsfriheden, der tillader følelsesmæssigt afstumpede tumper som denne Mads Brynnum offentligt at udstille sin tåbelighed.
  Hans stupiditet må vurderes at være i klasse med den helt uforglemmelige Jens Blauenfeldt, der mente, at amerikanerne havde ‘rigtigt godt af’ terrorangrebet den 11. september 2001.
  http://kpn.dk/article1088431.ece

  Kommentar by Als — 9. juli 2009 @ 09:57

 12. På Mads Brynnums blog er der et billede med teksten “Mads tænker”.
  Herfra kun et lille forsigtigt råd: Lad være med det!

  Kommentar by Munch — 9. juli 2009 @ 10:02

 13. Hvem er Mads Brynnum?

  Kommentar by Zepahupcoptimos — 9. juli 2009 @ 13:26

 14. “Flygtninge” fra fjerne lande/områder, som f.eks. middelalderøsten/nordafrika, hjælpes bedst i nærområdet, og nærområdet er ikke Danmark. I “flygtningenes” nærområde kan man hjælpe langt flere for de samme penge.

  Kommentar by Poul — 9. juli 2009 @ 21:45

 15. Vi har det for godt i dette land og for mange penge, siden virkeligheden ikke går op for mennesker som ham.

  Netop en lille orm, under en stor narcissistisk osteklokke, en med-skryder, en populist, en totalt uansvarlig pseudojournalist.

  Anything goes i Sozi-world. Ret underholdende – set fra et SE og HØR niveau.

  Kommentar by Rendegraveren — 10. juli 2009 @ 02:19

 16. Idag lever 4 kvinnor under skyddad identitet pga tortyr,misshandel och våldtäkt av Karim. Han bor nu i Sverige. Han har tunga kriminella kontakter och är en isis rekryterare. Han finns även på terrorlistan.. han anses mycket farlig. Han har även fått diagnos som sociopat. Det hade vart bättre om han idag satt i tunisiskt fängelse…

  Kommentar by Orolig — 30. september 2015 @ 00:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper