24. august 2015

Tyskland: Venstreradikal multikulturalist vil have monokulturelle flygtningelejre, så uroligheder undgås

Natten til torsdag i sidste uge udbrød der kampe mellem syrere og afghanere i en tysk flygtningelejr, angiveligt fordi en afghaner havde skændet Koranen. Historien siger selvfølgelig en hel del om hvad europæiske lande frivilligt udsætter sig selv for i disse år, men reaktionen hos delstatens ministerpræsident, Die Linkes Bodo Ramelow, er også værd at fremhæve. I 2010 måtte politiet fjerne ham fysisk under en anti-nazistisk blokade, og han er som international socialist tilhænger af et multikulturelt Tyskland. Ikke desto mindre vil han undgå uroligheder mellem forskellige indvandrerkulturer i delstatens flygtningelejre, ved at adskille dem fysisk. Et multikulturelt Tyskland, men monokulturelle flygtningelejre. Fra Den Korte Avis – Asylansøgere gik amok over ‘krænkelse af Koranen’...

“En gruppe på 50 asylansøgere, primært fra Syrien, gik amok på politiet og pressen. 18 mennesker blev sårede og måtte på hospitalet, heraf 6 politifolk. Det skete i den tyske by Suhl i et stort overbelagt asylcenter. Det har rystet Tyskland, som vil modtage omkring 800.000 asylansøgere i år. Og hvor alle asylcentre allerede er overfyldte. …

En asylansøger fra Afghanistan skulle angiveligt have revet en koran i stykker, og smidt dele af den i toilettet. Det udviklede sig til, at 20 mænd jagtede den afghanske mand, men han blev reddet i sikkerhed af lokale sikkerhedsfolk.

Men så blev de syriske mænd endnu mere rasende, og de begyndte at gå til angreb på sikkerhedsfolkene, og da politiet mødte frem for at få den afghanske mand væk steg raseriet endnu nogle grader. Den rasende hob gik i stedet til angreb på politiet og de fremmødte pressefolk. På videoen i bunden kan man se og høre, hvordan skrækslagne og stakåndede journalisterne flygter.

De syriske mænd, bevæbnede sig med jernstænger, mursten og betonblokke og så gik de fuldstændig amok. De smadrede døre, vinduer, politiets biler, jagtede journalisterne og kastede om sig med møbler og andet forhåndsværende.

(Bodo Ramelow, ministerpræsident Thüringen; MDR-interview, 20. august 2015)

“Thüringens Ministerpräsident Bodo Ramelow (Linke) sprach sich bei MDR Info für getrennte Flüchtlingsunterkünfte für verschiedene Ethnien aus. Nur so ließen sich Gewaltausbrüche wie dieser verhindern. (N24.de, 20. august 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68460/trackback

11 Comments »

 1. De skal i lejrene isoleres fra hinanden. Hvad gør den gode mand hvis og når der får asyl? Måske er han lige glad, for så er det etniske tyskere det går ud over.

  Kommentar by john — 25. august 2015 @ 00:13

 2. “De syriske mænd, bevæbnede sig med jernstænger, mursten og betonblokke og så gik de fuldstændig amok.” Det lyder sjovt nok præcis, som var det fra enhver mohammedansk ghetto. Det danske samfund er færdigt og lige til at lukke op og skide i, og kun idioter nægter stadig at se de sidste 20 – 30 års realiteter i øjnene.

  Kommentar by Fritz — 25. august 2015 @ 00:55

 3. Disse konventioner er absurde. De er skrevet i relation til FN systemet, som formelt er en organisation, at stater. FN er reelt set en post-kolonial organisation. Syrien og Afganistan er begge kunstige lande og “failed-states” som er en produkt af kolonialismen og som er fastholdt gennem FN systemet som “lande”. Afganistan består af godt 12 etniske grupper og ingen hedder afghanere. De er etnisk og sprogligt meget forskellige. Det samme med Syrien som er fragmenteret i flere etniske grupper, religøse grupper og muslimske sekter. FN er på en måde en rammer for forsættelsen af kolonialismen og “den hvide mands byrde”. De medlems”stater” kommer aldrig til, at blive legitime stater men vil forbliver monstre som pumper folk ind i vesten pga. FN systemet.

  Kommentar by Thorsted — 25. august 2015 @ 00:57

 4. “han er som international socialist tilhænger af et multikulturelt Tyskland. Ikke desto mindre vil han undgå uroligheder mellem forskellige indvandrerkulturer i delstatens flygtningelejre, ved at adskille dem fysisk.”

  Meget præcis beskrivelse, jeg håber selvmodsigelsen også er gået op for tyskerne.

  Kommentar by Per — 25. august 2015 @ 01:20

 5. Jamen denne Historie er jo fuldstændig uvæsenlig og irrelevant og må ties ihjel. Hvad der virkelig betyder noget er at forholdsvis fredelige tyskere protesterer. Deres frygt for fremtiden, dem kan Mutter Ferkel kommentere og hæfte svinske (Ferkelske) gloser på. Føj da!

  Kommentar by Ukendt — 25. august 2015 @ 07:56

 6. Selvom det går ud over journalister lærer journaliststanden som helhed næppe noget af episoden!

  Kommentar by Sigwar — 25. august 2015 @ 08:14

 7. Hahahahahahaha :D

  Hvis man kunne nøjes med at fokusere på de komiske aspekter, kunne undergangen blive en underholdende affære. Det vrimler med klovner i denne cirkus.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. august 2015 @ 09:22

 8. Merkel er vred, står der i dag i berlinske, men selvfølgelig nævner hun ikke dette slagsmål – kun det i Dresden.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 25. august 2015 @ 09:31

 9. Noget siger mig: At jeg kan se at demokratiet vil ophøre for en kort bemærkning, Danskarne klapper tegnebogen I.
  Politiker, Stikkere og anden godtfolk vil blive stillet til ansvar.
  Samt at skadedyrene bliver hevet ud, frivillig eller ved tvang.
  Skadedyrene bestemmer selv. !
  Derefter vil moskéerne bliver forvandlet til grisefarme, opvarmet af den beskidte litteratur der måtte være.

  Jo længere tid der går til det er udført, des længere er demokratiet sat ud af kraft. Vi kan ikke efterlade dette svineri til vores efterkommere, Vi skal selv rydde op i det lort vi har stemt på, der er ingen andre. Morah er her ikke. :)

  Når det er udført kan demokratiet blive genindført, og vi alle betaler vores skal med glæde, da vi herefter er herrer i eget hus.
  Starten skal jo selvfølgelig være: Ud af EU, og ud af de snærende bånd til FN-konventionerne.

  Der er vil ingen der tror at Muslimerne vil overholde FN-Konventionerne- ??

  Slagteriet vil starte, før eller senere

  Kommentar by Sindsro — 25. august 2015 @ 11:15

 10. Den historie lugter langt væk! Hvis det var en kristen afghaner, så ville han aldrig udsætte sig selv for den enorme fare, det er, at give så klart et signal om hans anti-islam holdninger. Det er sikkert noget, de muhammedanere har fundet på, fordi de har opdaget, han har en anden tro.

  Det hele var meget nemt, hvis man bare tog kristne ind. Mohammedanere forfølger pr definiton alle andre, især kristne og jøder. Det ligger i deres afstumpede og uintelligente gener.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. august 2015 @ 13:06

 11. Multiparadiset krakelerer. Uanstændigt de ikke vil leve i fredelig sameksistens, nu de får muligheden for det

  Mentaliteten følger med.

  http://sn.dk/Helsingoer/Naboer-i-Hovgaardsparken-hoerte-skrig-og-raab-om-hjaelp/artikel/510663
  Naboer til nummer 19 i Hovgårsparken hørte skrig og råb om hjælp, da en 34-årige mand i nat blev stukket ni gange i mave og ryg.

  http://sn.dk/Helsingoer/Spinkel-22-aarig-naegter-sig-skyldig-i-knivstikkeri/artikel/511019
  Den anklagede, der er syrisk asylansøger, nægtede sig skyldig i sagen, men var villig til at afgive forklaring i retten igennem en tolk….

  Kommentar by tavsen — 25. august 2015 @ 13:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper