21. maj 2009

Odense-DF’er beskudt og slået ned – ikke et ord om racisme eller hatecrime

Karsten Trøjborg er nummer 7 på Dansk Folkepartis liste til det kommende byrådsvalg i Odense. Fra Fyens Stiftstidende – Skudt af ukendt, tævet af somaliere.

Hullet i benet bløder stadig, efter han blev beskudt på åben gade den 1. maj. Og nu er venstre hånd og arm så også i gips, og overlæben er såret, fordi han blev slået ned torsdag aften…

Han var på hjem fra sit kolonihavehus og kom cyklende på Ejbygade torsdag aften i sidste uge, da en mørk bil kørte op ved siden af ham, vinduet blev rullet ned, og en råbte “så kan du lære det”… Pludselig steg fire somaliske mænd ud af bilen, to kom hen mod ham, en gav ham en knytnæve i ansigtet, og så slog Karsten Trøjborg igen. I selvforsvar. Og brækkede en knogle i tommeltotten…

Og han kan ikke komme i tanke om nogen, der skulle være sure på ham. Som han er uvenner med… Carsten Arentoft, der er vicepolitikommissær ved Fyns Politi, vil ikke udelukke, at de to episoder hænger sammen.”

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6848/trackback

27 Comments »

 1. Vi kan nok bare konstatere, at DIIS er og bliver påfaldende tavse i den slags sager. Det er jo ikke de “stakkels” araber og somaliere det er gået ud over, men bare endnu en blegfed dansker..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 21. maj 2009 @ 11:24

 2. Karsten kan jo anmelde det som racisme og kræve at det bliver registreret. Hvis ikke, kan han som forurettet klage til statsadvokaten og senere til Rigsadvokaten.

  Hvis de nægter at registrere det som hatecrime, kan der sagtens komme en stor politisk sag ud af det her, til Karstens fordel som plaster på såret.

  Jeg har to tidligere gange været i kontant med statsadvokaten på vegne af bekendte, og kan sagtens være behjælpelig.

  Kommentar by DaLi — 21. maj 2009 @ 11:53

 3. Hvis det bliver afsløret, at nogle af irakerne i Brorsonskirken er medlemmer af DF, vil steminingen vende i det rødkristne og det regeringsfjentlige segment.

  Kommentar by elefanten — 21. maj 2009 @ 12:03

 4. @ Elefanten

  Ha ha, ja sikkert.

  Eller bare hvis det kom frem, at de alle tilhørte en fundamentalistisk kristen minoritet, som i århundreder havde ligget i blodfejder med islamiske stammer hjemme i Irak.

  Så skulle du se de autonome vagter komme ud med et ruf !

  Kommentar by DaLi — 21. maj 2009 @ 12:07

 5. Den tattoverede kriminelle iraker var faktisk kristen.

  Alene det at vi diskuterer hvorvidt afviste asylansøgere skal ud eller ikke, er i sig selv et symptom på den groteske brug af menneskerettighedsbegrebet.

  Kommentar by Kim Møller — 21. maj 2009 @ 12:43

 6. Det groteske begrænser sig ikke til menneskerettighedsbegrebet, men også til den til anvendelsen af venstrefløjens nomenklatur! Det er lidt forstemmende at se at denne artikel gør krav på at anvende venstrefløjs-begreber som “racisme” og “hatecrime” overfor denne afstumpede voldshandling. Ikke at jeg godt forstår at man gerne vil udstille venstrefløjens dobbeltmoral og inkonsistens, men den bider ikke rigtigt, og det gør det blot sværere at kæmpe imod anvendelsen af disse begreber når man selv tager dem i brug. Derfor bør overfaldet på Karsten Trøjborg snarere beskrives som afstumpet, indvandrerkriminalitet, politisk vold eller lignende.

  Kommentar by Zonka — 21. maj 2009 @ 12:55

 7. Disproportionaliteten opstår ved, at mange danskere har en personlig barriere eller uvilje mod at anmelde selv de groveste overfald for hatecrime, men anklagen om racisme er en automatreaktion hos mange indvandrere for selv den mindste forseelse. Det bæres ikke mindst frem af medierne.

  Sammenlign f.eks. de såkaldte ‘grove drengestreger’ mod Karsten Trøjborg med perle-sagen, hvor et enkelt ord eskalerede helt ud i det absurde i medierne.

  Denne tydelige kulturforskel – eller hvad man skal kalde det – mellem en bramfri, ‘uren’ og selvkritisk kultur versus en selvgod, renhedsdyrende og fordømmende kultur betyder, at diverse overvågningsorganer kan sidde og svælge i de mest fjollede lister med registreringer på den oprindelige befolknings racisme mod indvandrere.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2009 @ 13:23

 8. Politisk må der ligge et tungt, tungt ansvar på især de Radikales og Socialdemokraternes skuldre.

  Om de så tager det på sig og giver den danske befolkning en uforbeholden undskyldning og et løfte om at rette op på en i alle forhold katastrofal ført politik må fremtiden vise.

  Formentlig vil håndvasken være optaget i lang, lang tid mens landet og Europa i øvrigt synker hen i borgerkrig. For dette er måden det begynder på. Vi har set det i Libanon og i Bosnien, i Indien – disse evige små stik der gør folk mere og mere irriterede og til sidst eksploderer vreden – eksemplerne er mange.

  Kommentar by Limewoody — 21. maj 2009 @ 13:32

 9. I sig selv spændende, at dette ikke er en historie som er blevet en omnibushistorie.

  At man pisker en hadefuld stemning op mod DF, burde vel ikke være mindre farligt, end at man pisker en op i mod muslimer.
  Men korrekthaderne har det glimrende med at piske en stemning op i mod DF.

  På sigt kunne DFere vel blive et mindretal i Danmark fordi få tør være det, det vil man sikkert ikke have noget problem med.

  Man høster vel storm, når man sår vind? Vil holdningen sikkert være.

  Så er man lykkedes med at fremelske en militant og væbnet indvandringsmodstand, fremfor at have omfavnet DF og taget problemerne alvorligt, og hurra for det

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 21. maj 2009 @ 16:12

 10. Man kan ikke stigmatisere indvandrere som gruppe, fordi en bestemt gruppe af dem – de muslimske – helt tydeligt hverken kan eller vil leve i et samfund som vores. Ser man på gruppen muslimer, så viser det sig at der er problemer med den hvadenten det er indvandrere eller efterkommere i anden eller tredie generation.

  Ølse for, ølse bag. Det er ikke indvandrere der er problemet, det er islam og dens tilhængere

  Kommentar by PeterK — 21. maj 2009 @ 16:28

 11. Det er forfærdeligt for Karsten Trøjborg.
  Jeg håber, at gerningsmændene bliver fundet og retsforfulgt.
  De fire somaliere, som angreb Trøjborg burde sendes retur til Somalia hurtigst muligt. Deres videre skæbne er Trøjborg og Danmark uvedkommende.

  Kommentar by Johansen — 21. maj 2009 @ 17:50

 12. “DF og den hadefulde stemning”

  Det handler ikke længere om DF, SIAD, Den danske forening, Fremskridtspartiet eller de radikale, Soc.dem og Enhedslisten.
  Det handler om at muslimerne føler sig stærke nok til fysisk at angribe politiske modstandere. I Islam er alle midler halal i kampen om magten, ligefra hyggesnak over en kop sød te og så til at kløve skallen på modstanderen. Enkelt og skruppelløst!
  DF er i bund og grund et humant integrationsparti hvis eneste ønske er
  at muslimerne opfører sig ordentligt, tjener deres egne penge og bortgifter deres døtre til nogle danske fyre.
  Det er imidlertid så stærk medicin at muslimerne føler sig forpligtet
  til at overfalde partiets kandidater.
  Bottomline: Landets islamiske enklaver befinder sig i åben intifada/ jihad mod danskerne og vores ikkemuslimske samfundsorden.
  Det er meget at de tør, men Allah er jo med dem.
  De stopper ikke før vi stopper dem!

  Kommentar by Rasmussen — 21. maj 2009 @ 18:27

 13. Beklageligvis er det for få kriminelle fremmede, som udvises efter straf. Derfor er det nødvendigt at ændre lovene. Kriminelle fremmede bør som hovedregel udvises, dog først efter straf. Desuden må myndighederne opmuntre de mange omkostningstunge/ledige fremmede til at rejse ud af Danmark.

  Kommentar by Poul — 21. maj 2009 @ 20:45

 14. @ #1: Undskyld mig, men hvad har DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier) med denne sag at gøre, Mike?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 21. maj 2009 @ 21:33

 15. […] Kilde: Uriasposten […]

  Pingback by Man skyder da på Dansk Folkeparti « Retten til selvforsvar — 21. maj 2009 @ 23:18

 16. 12.Rasmussen

  Det er hvad det drejer sig om :
  at nogle muslimer er begyndt at føle sig stærke nok til at angribe.

  Når den opfattelse spreder sig i det islamiske miljø både her i landet som i resten af Europa, SÅ får vi nemlig forhold som de der herskede sidste år i Kbh. som hverdags forteelser.

  Overfald, vold og mord på Vantro vil også blive sædvanlig .

  Hvis vi vil vide hvad det er vi også kan vente angående, i første omgang, de større byer, så skal vi kigge lidt nærmere på de NoGo-zoner der ligger som en ring omkring Paris.

  Der går man ikke ind, hvis man er hvid og ikke-muslim – og dette er altså Frankrig, et europæisk land !

  I Rotterdam består majoriteten af indbyggerne snart af muslimer.

  Og dette billede af en hastigt voksende muslimsk befolkningsgruppe kan ses overalt i de større byer i Europa og det samme gælder for volden.

  Når EUROMED-projektet træder i kraft fra januar 2010 skal vi nok regne med at antallet af muslimer fra de 8 arabisk-islamiske lande, som projektet omhandler, vil stige i de europæiske lande.

  Så det kan være at en sådan tilvandring vil accellererer opfattelsen af at føle sig stærke nok til for alvor at gå i kødet på europæerne vil indfinde sig hurtigere end vi aner ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 21. maj 2009 @ 23:26

 17. Har Karsten Trøjborg på nogen måde provokeret somalierne ?

  Kommentar by Janette Lund — 22. maj 2009 @ 00:31

 18. Kommentar på SOL debat:

  “Vil ikke opfordre til vold, men kan på ingen måde blive forarget over handlingen. . SLET ikke. Det manden står for er mere modbydeligt og ækelt end et hagl i benet. Han sympatisere med de mørkeste kræfter der kan frembringes i et menneske, og dem har vi på ingen måde brug for i denne verden. Så om der ryger en mere eller mindre er for mig underordnet”

  http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1674902

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 22. maj 2009 @ 01:56

 19. Har overfaldene på DF’eren noget at gøre med at der ikke rigtig er nogen politikere og MSM, der tager afstand fra landsdækkende hærværk mod DF valg-plakater?

  Det er i hvert fald udemokratisk adfærd at skænde valgplakater og det er udemokratisk adfærd og sindelag at overfalde politikere. Er de fire overfaldsmænd (som Danmark har været så gavmild at lade bo her)simpelthen anti-demokrater? Det er det indtryk de efterlader ved at overfalde en evt. kommende repræsentant for vores demokrati.

  Det samme indtryk (af anti-demokratisk adfærd og sindelag) efterlod sten- og flaskekast mod den københavnske integrationsborgmester i Tingbjerg. Og det er samme indtryk man får af de ghetto-områder hvor der kastes med sten mod repræsentanter (politi, Falck folk og ambulance folk) for vores demokratiske samfund.

  Kommentar by Janne — 22. maj 2009 @ 07:32

 20. @ #1: Undskyld mig, men hvad har DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier) med denne sag at gøre, Mike?

  Kommentar af Anna Lyttiger


  INTET ;-)
  Min forkortelse gik helt i vasken.
  Det er rådet for menneskerettigheder som skriger racismen hver gang en araber bliver taget med fingrene i kagekassen og rådet som aldrig kunne drømme om at hjælpe danskerne imod de mange hate-crimes som araberne begår imod dem..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 22. maj 2009 @ 09:02

 21. @ Kim Møller skriver: “Den tattoverede kriminelle iraker var faktisk kristen.”

  Er der sikkerhed for, at denne person er kristen? Eller er det bare endnu en løgnehistorie fra en, der er konverteret på skrømt? Alt er efterhånden muligt.

  Kommentar by Preziosi — 22. maj 2009 @ 09:27

 22. Det er dybt bekymrende, at denne sag ikke er taget op af medierne i større stil.

  Kommentar by Preziosi — 22. maj 2009 @ 09:31

 23. Vivi Andersen

  EUROMED er et fantastisk eksempel på den herskende galskab!
  Vi har utroligt dårlige erfaringer med muslimsk kolonisering, dertil er Mellemøsten åbenlyst et helvede på jord, mens de islamiske hellige tekster savler af had, tyrani og vold!
  Hvor meget mere behøver man for at sige til sig selv at importen af Islam og dens slaver er en dårlig ide???
  Man bliver helt svimmel af den uforstand som styrer vores kontinent!

  Kommentar by Rasmussen — 22. maj 2009 @ 11:23

 24. De gamle partier og deres naive politikere er hovedansvarlige for det roderi, vi er havnet i.

  Opgøret skal først være med de skyldige gamle partier, dernæst kan vi tage fat på muslimerne.
  Sådan må rækkefølgen være.

  Hvilken dejlig dag, når vor gerning er endt!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 22. maj 2009 @ 12:43

 25. Ja, det er godt nok slemt. Især af ham, der nikkede ham en skalle over tommelfingeren ;-)

  Kommentar by Scavenius — 23. maj 2009 @ 10:28

 26. Kriminel kristen eller kriminel muslim. Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være en faktor der er værd at beskæftige sig med, endsige relevant.
  Vanvidsbilist-Brian er vel også kristen og det er horderne af østeuropæiske kriminelle vel også. Fælles for dem alle bør være at de er låst inde, så de ikke kan lemlæste, dræbe, genere, misbruge eller udbytte deres medborgere mere, uanset hvor i verden dette skulle være.

  Kommentar by Tolder — 27. maj 2009 @ 22:24

 27. @1 @14 @20
  Mike (orion), er du flygtet og sidder og kvidrer i skjul?

  Hvis du sidder i et andet land, forstår vi godt hvorfor du ikke rigtig kan finde ud af forkortelserne …

  Kommentar by Lasse — 1. juni 2009 @ 20:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper