26. august 2015

Andreas Kamm 2.0: Vi står overfor et ‘ragnarok-scenarium’, vi skal ikke ødelægge vores eget samfund

Helt nye toner fra Dansk Flygtningehjælps Andreas Kamm, hvis analyse ikke adskiller sig fra bloggosfærens. Fra Jyllands-Posten – Sammenbrud truer flygtningesystem.

“Vi styrer derfor imod et større sammenbrud, konkluderer Dansk Flygtningehjælps mangeårige generalsekretær, Andreas Kamm. …

‘Vi risikerer, at modsætningerne mellem flygtninge og migranter på den ene side og lokalbefolkningerne på den anden går helt skævt og eskalerer, og i mine øjne står vi over for et decideret ragnarok-scenarium.’

…. svaret er ikke, at ‘Europa importerer overskudsbefolkningerne’, lyder det.

‘Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores eget samfund. Vi må stoppe før det, hvis vi overhovedet kan,’ siger han.”

(Ungarns nye grænsesikring, august 2015; Foto: Telegraf.rs)

Oploadet Kl. 06:16 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68499/trackback

65 Comments »

 1. Bedre sent end aldrig. Men, at netop han skal sige det, vil jo sætte nogen grå hår i hovederne på godhedsindustrien.

  Kommentar by Lightmann — 26. august 2015 @ 06:21

 2. Den naziislamofile Andreas Klamm er allerede igang med, at føre sit forsvar i den forestående forræderi straffesag, der forhåbentligt slutter med hans henrettelse.

  Kommentar by Hans Und — 26. august 2015 @ 06:39

 3. Hold da op, det havde jeg godt nok ikke regnet med.

  At der kommer sådanne toner fra den kant, giver håb, synes jeg…

  Kommentar by Jern Henrik — 26. august 2015 @ 06:44

 4. Jeg var ved at få kaffen galt i halsen da jeg læste JP her til morgen. “Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores egne samfund”.. Mon ikke der kommer en korrektion i løbet af dagen. Det var nok et fejlcitat, når han har fået talt med sine røde venner.

  Kommentar by VE-day in Europe — 26. august 2015 @ 07:01

 5. Citeret korrekt er dette er da en nyhed af de helt store. Men da udsagnet går imod Izvestias/DR fortælling skal man nok ikke forvente nogen større eksponering i den del af den korrupte kommunistiske presse.

  Kommentar by Limewoody — 26. august 2015 @ 07:07

 6. Vi kan godt stoppe flygtningestrømmen, og det vil også være det mest humane at gøre, vi kan hjælpe langt flere i nærområderne, og hjæple må vi gøre bøde fordi det er det anstændige at gøre, men også for vores egen skyld, men den politiske vilje er der ikke.
  Det EU kommer med og som vores regering ikke tær gå imod, er alt for lidt og alt for sent!

  Kommentar by Robert R — 26. august 2015 @ 07:18

 7. hvis det hele ikke havde været så træls, ville det have været morsomt.

  Et muligt scenarie vil nu være at hele molevitten på kort tid skifter standpunkt, ligesom da gud og hvermand over nat blev næsten frihedskæmpere den 5.maj om morgenen i 1945.

  Om nogen tid vil Kim Møller nok blive fremstillet som tåbe, såfremt han påstår, at der nogen sinde har været væsentlige modsætninger i Danmark vedrørende indvandringspolitikken.

  Kommentar by Gunnar — 26. august 2015 @ 07:21

 8. Og hvad vil han opnå med det? En direkte suspekt klarhed i ordene fra den kant. Det klinger hult. Der er nok nogen, der er igang med at forsøge at redde sin egen røv. Manden har i årtier ihærdigt arbejdet for landets opløsning, og får nu pludselig den idé at forsøge at spille på flere heste samtidig. Det giver ikke en skid håb, særligt ikke fra en, som bevidst har gjort det til sin levevej at smadre landet for ussel mammon.
  En typisk medløber, der vejrer morgenluft. Det er 1945 og han er pludselig kommet i tanker om en “lokalbefolkning”, der bliver “ødelagt”.

  Men han kan da godt alligevel prøve nu allerede at strikke et forsvar sammen. Man er her nødt til at spørge sig selv om, med hvilket formål han gør det, hvorfor nu (har han virkelig indset ét eller andet, står han til fyring, pension?), og hvorfor en mand som ham pludselig begynder at reflektere over noget så besværligt og “racistisk” som konsekvenserne for samfundet og “lokalbefolkningen” (hva’ satan, her gik jeg sgu og troede, at Danmark tilhørte “hele verden”??), altsammen noget, der jo ellers altid har raget ham en papand. Samvittighedskvaler er det i hvertfald ikke.

  En ulv i fåreklæder, som under alle omstændigheder ikke skal have nogen inflydelse på det opgør, der kommer senere.
  Men lad os endelig se nogle flere som ham få De Gode® til desperat at forsøge at bortforklare denne totale begrebsforvirring.

  Kommentar by Peter K. — 26. august 2015 @ 07:33

 9. Andreas Kamm er på charmeoffensiv over for den nye regering, han er på vej med et nyt oplæg der skal tilføre Flygtninge industrien flere penge, Andreas Kamm er godt klar over at han er skyld i drab på de personer der krydser Middelhavet, men omkommer i håbet om at nå frem til det forjættede land Danmark som Andres Kamm har lovet dem adgang til, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. august 2015 @ 07:57

 10. Jeg er ikke så imponeret, hvis han virkelig mente det kunne han starte med at insistere på at dele flygtninge og immigranter op i to forskellige grupper istedet for at omtale dem som det samme. Hvis myndighederne gjorde dette istedet for at love asyl til alle der kan finde vej herop ville problemet være ca 75% mindre, da rapporter fra frontex, EU’s eget flygtningeagentur, viser at det kun er omkring 25% der reelt er krigsflygtninge. Det ved han naturligvis godt, så at sammenligne de tusindvis af raske unge mænd fra feks afrika der kommer hertil med de evindelige billeder af grædende børn der udgør en promille af strømmen hertil er rendyrket manipulation og et spil for galleriet.

  Kommentar by Per — 26. august 2015 @ 07:58

 11. Han er ikke den eneste, der måske er ved at skifte over.

  Men de skal f….. ikke få lov til at slippe. Jeg er stadig vred over det manglende globale retsopgør efter Sovjetunionens sammenbrud.

  Multikulturalisterne SKAL straffes. Vi skal have et retsopgør denne gang.

  Kommentar by Sigwar — 26. august 2015 @ 08:02

 12. Måske skulle vi lave en byttehandel .. afrikanerne får det forjættede Europa og vi får Afrika. Der vil ikke gå længe før Afrika er det rigeste kontinent på kloden og sulten vil hærge Europa.

  Kommentar by Jan — 26. august 2015 @ 08:14

 13. Så blæser vinden fra et andet røvhul og alle repræsentanterne for det etablerede samfund forsøger at skifte kurs. Bare lidt for sent, men pyt-skidt, folkets langtidshukommelse er alligevel begrænset så han skal nok finde sig et nyt ståsted som den evige frelser

  Kommentar by redneck — 26. august 2015 @ 08:22

 14. At vide hvad er det rigtige at gøre, og så undlade at gøre det, er mangel på mod!

  Kommentar by Robert R — 26. august 2015 @ 08:54

 15. Jeg véd godt at der er større glæde i Himmerige over en omvendt synder end over 99 retfærdige, men jeg kan ikke tilgive de “gode”. Dels for den skade deres forfængelighed allerede har påført, dels for alt den dæmonisering vi har været udsat for.

  Kommentar by Vagn Henning — 26. august 2015 @ 08:59

 16. Godmorgen Andreas Kamm. Har du sovet godt? :-)

  Kommentar by A-mad — 26. august 2015 @ 09:09

 17. Jeg bliver ikke glædelig overrasket, når vindbøjtler, som Andreas Kamm, skifter holdning hen over natten. Hvad de sataner ikke har været med til at påføre deres land og deres eget folk af udgifter og lidelser. En katastrofe, vi først har set begyndelsen af. Men det skal desværre ikke undre mig, hvis de slipper af sted med det samme hamskifte, som alle kommunisterne.

  Af en simpel grund. Ligesom kommunismen, er flertallet af journalister lige så indfedtet i multikulti-utopien. Når korthuset falder, får de samme journalister travlt med at pudse al snavs af deres egne holdningers talerør, som Andreass Kamm, Bjørn Elmquist, Margrethe Vestager mm.

  Håber meget, at der er tilstrækkelig mange, som ikke har en lige så svækket langtidshukommelse, som flertallet af danskerelider af, og som både politikere og journalister bevidst kalkulerer med. De skal ikke slippe fra det ustraffet.

  Kommentar by Margrethe — 26. august 2015 @ 09:45

 18. Stol aldrig på en kommunist – ALDRIG.
  Ham her kommer vel blot med disse udtalelser i forsøget på at dække sig ind.
  Jeg er enig i at vi, i lighed med nazi opgøret, bør vende hver sten vedr. Den Kolde Krig og de utallige medløbere her i landet.
  Adskillige politikere var indblandet, hvilket vel er årsagen til at man ikke ønsker at vende disse sten.
  Et godt eksempel er de uhyrlige hindringer man lægger Bent Jensen i vejen.
  Læs f. eks. ULVE, FÅR & VOGTERE.

  Kommentar by AK JA — 26. august 2015 @ 09:45

 19. Hvorfor reagerer vores såkaldte elite først nå det længe har være åbenlyst for stort set alle andre, at det er galt.
  Umiddelbart har pølsemanden på Rådhuspladsen mere føling med tingenes tilstand end vores politikere og embedsmænd.
  De læner sig op ad EU og EU har ikke planer om at høre noget som helst der virker, de vil fordele sig ud af problemet, men de vil ikke stoppe problemet.
  Vi kan godt stoppe det, vi har massiv teknologisk overlegenhed, men vi har ikke viljen og EU har slet ikke viljen. Du kan ikke fordele dig ud sf en menneskebølge på 60 mio. Du bliver nødt yil st stoppe den.

  Kommentar by Robert R — 26. august 2015 @ 10:04

 20. # 11 – Jan. Hundrede procent enig! Det er præcis hvad der ville ske.

  Kommentar by Lightmann — 26. august 2015 @ 10:21

 21. De sidste dages hellige.

  Kommentar by Morbus Behcet — 26. august 2015 @ 10:33

 22. Der er ingen grund til at stole på Andreas Kamm.

  Han er som alle andre der lever af statens penge klar over at tingene er ved at ændre sig og som en kamæleon skifter han farve efter omgivelserne, han skal nemlig også bruge den næste månedsløn ( på 78,767 Kr http://u-landsnyt.dk/nyhed/25-08-10/336000-kr-det-er-loenforskellen-mellem-u-landsmilj )til at dække sine egne behov.

  “Vi står overfor et ragnarok-scenarium” siger han, velvidende at han selv har været med til at skabe ragnarok og nu regner han med at det så skal være ham der “løser” problemet, selvfølgelig for en pris.

  Enhver med en smule fornuft ville sende ham direkte for en domstol med krav om erstatning for den skade han har påført Danmark, men lur mig om det ikke han fortsætter på sin gyldne post og vil forsøge at bremse den udvikling der er nødvendig for Danmarks overlevelse som Dansk.

  Kommentar by Santor — 26. august 2015 @ 10:37

 23. Husk også universiteterne, hvor forskere som f. eks. Helmuth Nyborg erklæres videnskabelig uredelig, fordi de graver sandheden om fremtiden frem.

  Kommentar by Menig 442 — 26. august 2015 @ 10:42

 24. Bizar udmelding. Men selvfølgelig rart, hvis dem der har lavet rodet rydder op efter sig selv og ikke bare kigger på det.

  “Han er ikke brandstifter – Hvor ved du det fra? – Jeg har jo selv spurgt ham”

  Biedermann og brandstifterne: http://www.dr.dk/bonanza/search.htm?needle=bieder&type=all&limit=120

  Kommentar by Michael Jensen — 26. august 2015 @ 10:51

 25. Og om så alle landsforræderne skider i bukserne af skræk, så mangler vi alligevel det aller væsentligste: Hvad gør vi med de mange, der allerede er her? De vil – selv uden indvandring – komme i flertal i dette århundrede, og bringe Danmark på tredjeverdens status – hvis vi da ikke vedtager en étbarns politik for dem – eller noget andet.

  Og jeg giver de mange ovenfor ret: Den elite, der står/stod bag forbrydelserne mod Danmark, skal straffes meget hårdt. Alle har vidst, hvad de gjorde, så gør plads i byggekranerne.

  Kommentar by Svend — 26. august 2015 @ 10:51

 26. Manden er jo inkarneret racistnazistfacist når han kommer med slige udtalelser!

  Derudover så har han ret.

  Kommentar by Jesper J. — 26. august 2015 @ 10:54

 27. Andreas Kamm må helt klart være rablende sindssyg når han kan sige “vi skal ikke ødelægge vores eget samfund” for idioten har jo allerede smadret vores land fuldstændigt, så vi for altid har mistet vores eget land.

  Kommentar by Fritz — 26. august 2015 @ 11:06

 28. Der er ifølge BT “grupper” der forsøger at få medierne til at omtale migranterne til europa som “flygtninge” for at øge det moralske pres på europas regeringer og befolkninger for at tage imod så mange som muligt.! http://blogs.bt.dk/leder/2015/08/26/en-migrant-er-en-migrant/

  Det kunne være temmeligt interessant at høre hvem de grupper består af??

  Kommentar by Per — 26. august 2015 @ 11:12

 29. Selvom det selvfølgelig er nærliggende at være ved at brække sig over at høre en sådan ko-vending, så er det mest fornuftige man kan gøre at køre attituden der hedder “alt forladt, nu skal vi videre”. I hvert fald for nærliggende. Men selvfølgelig kan man godt blive harm over at høre at de her mennesker nu pludselig mener noget andet, alt i mens de tidligere har tordnet mod dem der mente det selvsamme de nu selv mener. Det med at tordne mod andre mennesker, i det er Mimi Jacobsen min favorit. Jeg glemmer ALDRIG i valgkampen 2001 hvor hun tordnede mod folk der var imod indvandringen med ord som “Nu kan det være NOK. Nu har vi fået PUSTET ørerne fulde af hvor truende vores fremtid er. Nu må den snake høre op”.

  At skulle sidde og høre på dette fatsvage kvindemenneske trampe ud over mine medmenneskelige motiver for at være imod indvandringen, var frygteligt.

  Med hensyn til Andreas Kamm og ko-vendingen: Det er umådeligt svært for visse mennesker, især politikere, at indrømme de har taget fejl, idet der så samtidigt sættes spørgsmålstegn ved egne evner. I sig selv er det en kæmpe udfordring sammenholdt med indvandringen.

  @25. Svend.

  Det er et godt spørgsmål. Løsningerne er der, som du selv nævner et-barns politik, der er også direkte hjemsendelser som jeg personligt selv støtter. Disse spøgsmål skal rejses, hvordan undgår vi at komme i mindretal på et tidspunkt. Så skal disse løsningsforslag præsenteres og dem der så kritiserer skal så selv gøre rede for hvad de har af forslag, eller blank erkende at de ikke har noget problem med at vi kommer i mindretal.

  Kommentar by Anders — 26. august 2015 @ 11:16

 30. At man som borger skal finde sig i en så mageløs frækhed. Først p….. de på os, og så siger de vi lugter. Andreas Kamm – i øvrigt i slægt med nylig afdøde Søren Kam -, har om nogle advokeret for, at vi bare skal modtage, selvom det er velfærdsflygtninge, som bare vil have en bedre tilværelse, på andres bekostning.

  Jeg vil så inderlig håbe, at der på et tidspunkt kommer et retsopgør mod gutmenschen, og den politiske klasse.Politikerne er blevet advaret gennem tre årtier, men sidder stadig advarslerne overhørig. Derfor må de på et tidspunkt tage konsekvenserne.
  Hvordan kan en befolkning stiltiende finde sig i, at fremmede fra dag et får penge lige ned i lommen,så godt som ingen krav bliver der stillet, ingen konsekvens, retskrav på en lejlighed, hvad egne ikke kan få, samtidig skal folk der nu skulle nyde frugterne af et langt arbejdsliv, se den ene besparelse efter den anden.
  Man har betalt sin skat, og nu får man en lang næse. Politiet har samtidig vist, ikke at være deres opgave voksen, undtaget er dog udskrivning af fartbøder og tildeling af cheflønninger i 5 år, til politik der går og krydrer r.. . Hærværk, chikane og trusler nægter politiet at tage sig af.
  Hvad er det egentlig for et samfund der toner frem!

  ”Jeg er ikke så naiv, at jeg tror vi kan skrue tiden tilbage og tale om, at åbne grænserne. 70 pct. af asylansøgerne i Danmark er jo ikke forfulgte. De prøver at gå ad asylruten, og det er der forståelige grunde til. De vil jo gerne forbedre deres tilværelse.”
  (Andreas Kamm, Generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, Weekend Avisen, 9.5.2003).

  ”Jeg tror, det rigtige er at give fuld gas på at implemtere en fælles udenrigspolitik, der gør, at vi slipper ud af den her negative spiral, hvor landene komkurrerer nedad, så de ikke bliver ofre for flygtningenes valg.”
  (Andreas Kamm, Generalsekretær for Dansk Flygtninge Hjælp, Politiken 8.10.2014).

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 26. august 2015 @ 11:32

 31. Når den slags udsagn kommer fra typer som Andreas Kamm og Bo Lidegaard, så ved man at vi for alvor er fucked!
  http://politiken.dk/debat/profiler/lidegaard/ECE2806721/intet-samfund-kan-baere-ubegraenset-indvandring/

  Kommentar by Geert — 26. august 2015 @ 12:08

 32. Saadan der no.7 Gunnar

  Kommentar by Dunk — 26. august 2015 @ 12:08

 33. Han er lige flyttet fra Albertslund til Klampenborg.
  Lugten i bageriet er blevet kraftigere end han havde drømt om. Han er realpolitiker, og nu skifter han side?

  Kommentar by mb — 26. august 2015 @ 12:57

 34. Det er hans måde at få os til at se flygtningene fra Syrien og Afghanistan som få, i forhold til de 60 mio. Der er intet nyt!!!

  Han bilder os stadig ind, at områderne er fyldt op i Mellemøsten, selv om de rige i Golfstaterne nærmest ikke har nogle af deres arabiske brødre.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 26. august 2015 @ 12:59

 35. 33. mb,
  “og nu skifter han side?”
  Ja, og jeg håber at jeg når at opleve, at se ham spændt op mellem et par tykke stolper nede på torvet eller på Råddenhuspladsen, hvor der forhåbentlig også er et par stolper til storsvindleren suicidaldemokraten frank jensen.

  Kommentar by Fritz — 26. august 2015 @ 14:05

 36. @ 33 by mb

  Det er Røde Kors Generalsekretær Anders Ladekarl, der er flyttet til det næsten 100% etniske danske Klampenborg.

  Kommentar by der Adler — 26. august 2015 @ 14:05

 37. @36 – nå for den…. beklager..

  Kommentar by mb — 26. august 2015 @ 14:08

 38. Why the EU’s much-vaunted ‘backdoor’ border fence is utterly USELESS: Desperate migrants simply crawling under or going over Hungary’s hastily-erected 110-mile barbed wire barrier

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3211283/Desperate-migrants-simply-CRAWL-Hungary-s-110-mile-barbed-wire-fence-country-races-seal-border-considers-bringing-army-stop-surge-illegal-arrivals.html#ixzz3jvLmGXwY
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  Kommentar by Hodja — 26. august 2015 @ 14:35

 39. 38. Hodja,

  Du må heller ikke glemme alle dem som kommer på helt legalt turist visum, som kan købes i de respektive lande (for det rette beløb forstås). Men det fedeste nummer var den gruppe syrere som havde lejet et privat fly, og landede midt i Islamisk-stat sverige, det var bare genialt.

  Kommentar by Fritz — 26. august 2015 @ 14:49

 40. “Scenarium” ???

  Scenarie, Kam

  Kommentar by Josef K — 26. august 2015 @ 15:14

 41. “Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores eget samfund.”

  siger manden, der har arbejdet kraftigt på det i flere årtier som part i den gigantiske godhedsindustri.

  Frem til et punkt, hvor ødelæggelsen ikke kan stoppes.

  “Vi må stoppe før det, hvis vi overhovedet kan,’ siger han.”

  mb — 26. august 2015 @ 14:08

  Fuldt forståeligt med forvekslingen.
  Der er så mange af den slags ækle mennesker med enorme lønninger for at praktisere long-distance næstekærlighed

  Kommentar by tavsen — 26. august 2015 @ 15:21

 42. Lad os nu se om der ikke er nogen af Andreas Kamm´s allierede, som udstiller ham som fremmedhadsk og racist. Men rart hvis toppen af dumheden brydes for de røde. Vi afventer spændt.

  Kommentar by Ivan — 26. august 2015 @ 15:30

 43. Kam’s analyse kommer i sidste sekund. Den er gjort af mange indsigtfulde folk de sidste to år, men af andre endnu tidligere. Skal man nu rose Kam eller skal man bebrejde ham? Han får trods alt en stor løn for at være vidende.

  Kommentar by Snaphanen — 26. august 2015 @ 15:53

 44. 35

  Der er du satme ikke ene om. Jeg beder til at de ansvarlige for DK´s undergang bliver stillet til ansvar for deres landsforræderi. Hver og een. Listen er alen lang.

  Kommentar by Fuckderødesvin — 26. august 2015 @ 16:32

 45. Det er alt, alt for sent. Der var jo også mange ‘frihedskæmpere’ i de sidste dage op til, og efter befrielsen, men den går altså ikke…

  Andreas Kamm, bør holdes ansvarlig for de skader han har påført sit fædreland.

  Hvordan Andreas Kamms handlinger skal sanktioneres, må være op til en uafhængig domstol, og vores feje politikere bør justere lovgivningen, så strafferammerne står mål med forbrydelsernes grovhed.

  > Snaphanen

  Som du selv påpeger, så har han taget sig godt betalt, for at sælge ud af sit fædreland. Der for skal han bebrejdes. Jeg ser ingen forskel på hans handlinger i flygtningelobbyen og de værste af værnemagernes under besættelsen.

  Kommentar by Polka Charlie — 26. august 2015 @ 16:59

 46. […] ‘Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores eget samfund. Vi må stoppe før det, hvis vi overhovedet kan,’ siger han.” Sammenbrud truer flygtningesystem, Vi står overfor et ‘ragnarok-scenarium’, vi skal ikke ødelægge vores eget samfund. […]

  Pingback by Dansk Flygtningehjælp: “Vi risikerer Ragnarok” « Snaphanen.dk — 26. august 2015 @ 17:12

 47. Jeg tvivler på at Andreas Kamm er blevet klogere, endsige prøver på at blive klogere – det gør sådanne mennesker sjældent.
  Han prøver bare at spille på flere heste, så hans levevej kan sikres flere år frem i tiden.

  Eller sagt på en anden måde: Andreas Kamm forsøger at feje for egen dør…med en kam….!

  Kommentar by - by Proxy - — 26. august 2015 @ 17:50

 48. Chokerende stærke ord,der ryster alle. Bloglæsere rystes fordi, det pludselig bliver sagt fra den anden side fronten. Salonhumanisterne rystes ligeledes, fordi de nu ikke længere kan benævne frygten, som kun et resultat af skimlede kældermenneskers sølle uvidenhed om verdens tilstand.

  Kommentar by Jakob — 26. august 2015 @ 18:02

 49. Det er naivt og barnligt, at tro at både Bo Lidegaard
  Og Andreas kam pludselig har set lyset. De har fået besked på at skifte mening.
  Fra et højere sted. Lur mig om der ikke vil komme flere overraskende meningsskift.
  Men de gode skal nok få det vendt sådan, at det har de hele tiden ment.
  Det var bare tonen der var for skinger. Ergo det er uriasposten læsere, som er menneskefjendske.
  NB.
  Vi har stadig 6-700000 femte kolonne soldater i Danmark.
  De skal hjemsendes. Sæt igang.

  Kommentar by XXXXX — 26. august 2015 @ 19:13

 50. Svinet Andreas Kamm er rystende angst for folkets dom, og det er forståeligt. Han bliver forhåbentligt slæbt nøgen og flæbende til skafottet og får sin velfortjente straf.

  Kommentar by Danskeren — 26. august 2015 @ 19:19

 51. Han er realpolitiker, og ønsker at tækkes den nye regering. Formålet er at undgå, at Dansk Flygtningehjælp bliver smidt ud af Flygtningenævnet. På den måde kan han sikre, at nævnet kan forsætte med at holde dørene på vid gab for alle fra fx Syrien, der via betaling af en menneskesmugler kan sætte fod på dansk jord med ret til sociale ydelser og til at springe boligkøen over.

  Kommentar by VE-day in Europe — 26. august 2015 @ 19:46

 52. Hold kæft hvor prøver de alle at vaske sig rene, mens de endnu kan, nu de har set skriften på væggen og den ødelæggelse af de vestlige samfund med import af uintegrerbare de selv har ønsket og været med til at påvirke. Kamm, Trads, Lidegaard. Det er ulideligt at høre disse hyklere vræle op, de beder jo nærmest om nåde nu…men forventer de ærlig talt vi skal give dem det?

  Kommentar by LarsB — 26. august 2015 @ 21:04

 53. 50. Danskeren
  Der er mange foruden ham, der vil kunne stå til regnskab.
  F. Eks i den radikale og enhedslistens lejr. + AFA voldsaberne.

  Kommentar by Sindsro — 26. august 2015 @ 22:05

 54. Diversity + Proximity = War

  https://heartiste.wordpress.com/2015/08/26/diversity-proximity-war-2/

  “Around blacks, never relax.”

  Kommentar by Helmut Kohl — 26. august 2015 @ 22:13

 55. Ofrenes synsvinkel

  https://www.youtube.com/watch?v=2DQDf0RF2ek

  Gerningsmandens synsvinkel

  https://www.youtube.com/watch?v=WY7TbIPNf8Y

  Han skyder dem for at starte en racekrig, han har tidligere sagsøgt stationen for racisme. Tydeligvis var det ham der var racisten og da lawfare ikke var nok måtte der warfare til.

  Kommentar by Helmut Kohl — 26. august 2015 @ 22:27

 56. Forvent ikke nogen reel ændret kurs. Det er bare ord. Spin.

  Kommentar by nationalkonservativ — 26. august 2015 @ 22:36

 57. Liveleak link til skyderens egen video. Denne bliver IKKE slettet (af liveleak):

  http://www.liveleak.com/view?i=225_1440602498

  Kommentar by Helmut Kohl — 26. august 2015 @ 22:36

 58. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-2015-08-25/#!/01:07:38

  P1 Orientering

  Dansk Flygtningehjælp: Vi må stå sammen om at skabe løsninger

  ” 25 Aug. 2015,kl. 17:14

  I weekenden samlede redningsfartøjer over 4000 primært afrikanske immigranter op i farvandet mellem Libyen og Italien og bragte dem til Europa. For 40 kom redningen for sent – de omkom under forfærdende lidelser i lastrummet på en af flygtningebådene. Og hvis man ser andre steder hen langs Europas grænser vokser strømmen af flygtninge. 135.000 nødstedte er allerede komme til Grækenland i år, 103.000 er kommet til Italien. Tyskland forventer nu at modtage 800.000 asylansøgere i år. hele Mellemøsten står millioner af krigsflygtninge på spring til at tage samme rejse. I Afrika drømmer andre millioner af desperat fattige om en fremtid i Europa. Men hvordan skal vi reagere på det? Er det overhovedet en situation, vi er i stand til at løse? Medvirkende: Andreas Kamm, generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp. ”

  Blot for lige at høre/dokumentere kovendingen fra hestens egen mund…

  Ordet – vendekåbe kommer i erindring… Eller “cover your arse” – When the shit hits the fan…

  Kommentar by Thorbjørn — 26. august 2015 @ 23:00

 59. Det er positivt, at Andreas Kamm erkender, at migrantpresset er kronisk og at give efter for det, vil ødelægge vore lande. Hatten af for, at han tør vedgå sin nye erkendelse offentligt.
  Han er heldivis ikke den eneste. Erkendelsesbølgen er kun lige begyndt at manifestere sig.
  I første omgang er det vigtigste at lukke vor grænse og begynde interneringen og hjemsendelsen af de fremmede. Opgøret med synderne må vi tage bagefter

  @49 XXXXX — 26. august 2015 @ 19:13:

  Vi har stadig 6-700000 femte kolonne soldater i Danmark.
  De skal hjemsendes. Sæt igang.

  Enig
  —————————————————————

  Danskernes Parti er det eneste parti, der går ind for og har en hjemsendelsespolitik (https://danskernesparti.dk/archives/5188), støt dem: Skriv under på en vælgererklæring(https://skrivunder.danskernesparti.dk), så de kan komme i Folketinget ved næste valg, forhåbentligt i stort tal. Og støt dem økonomisk, de gør et kæmpe arbejde for at redde vort hjemland i en groteskt overbefolket verden

  Kommentar by DanskMand — 26. august 2015 @ 23:01

 60. Der kommer ikke noget retsopgør ad demokratisk vej og via domstolene – det tør flertallet af danskerne ikke sætte igang – der bliver bare statueret et par eksempler/smæk af et par syndebukke vel at mærke af de “mindre fisk”!

  Dernæst vil man videre med livet og til den tid er alle så fucking træt af problemerne at man resignerer og kommer videre – Danmark og Vesten vil være forandret for fremtiden uanset hvad og livet vil gå videre med islam som den dominerende faktor – desværre – Jeg har læst for meget historie til at jeg tror på et retfærdigt opgør – DER ER IKKE RETFÆRDIGHED I DEN MENNESKESKABTE VERDEN!! Det er en illusion!

  Vi kan ikke rette op på vanviddet mere – det er slut – vi kommer til at leve med det – ekstremt uretfærdigt og grænseoverskridende.

  Kun hvis “Pøblen/Gadens Parlament kommer til, vil en for “de gode” fatal dom falde – men den vil for mange af dem være lige så uretfærdig og ingen vil kunne styre det og det vil ende i ragnarok for os allesammen.

  Det vil komme til at gå som efter WW2 i DK og mange andre steder i Vesten – De samme som samarbejdede med fjenden kommer til magten igen på en eller anden måde. Men nogle områder og lande vil opleve et mere “retfærdigt” opgør via udemokratiske måder (oprør og krig m.v.) – Men hvis islam til den tid har den afgørende indflydelse, vil der komme en helt anden slutning – dikteret af dem – og det ved vi jo godt hvad bliver resultatet af…!

  Vanviddet skulle være stoppet for 20 – 30 år siden – nu vil en demokratisk og retsbaseret straf og hævn ikke blive til noget – kun via en voldsbaseret løsning vil nogen retfærdighed ske nogle steder. Men løser det noget – jeg tvivler!

  Hvis vi f.eks. oplver at der bliver flertal for et ja for retsforbeholdets ophævelse ved folkeafstemningen i december – har vi en god indikation på hvad folket vil gøre, hvis det skulle komme til et opgør som nævnt ovenfor. Hvis man ikke kan fatte hvad et ja kommer til at betyde for fremtiden i EU, vil man heller ikke træffe de nødvendige valg i fremtiden…We are low on fuel…!

  Tolk nu ikke at jeg agiterer eller går ind for vold og krig og uhæmmet hævn over landsvigerne – det er ikke det jeg opfordrer til – men påpeger hvordan jeg kan forestille mig det vil komme til at gå ifm. forskellige opgørsscenarier.

  Beklager – men jeg har for mange år siden mistet troen på mennesket – jeg tror ikke vi, selvom vi af hele hjertet og hjernen ønsker at gøre det bedste og det mest retfærdige og fornuftige, mestrer at føre det optimale ud i livet – Det hele er alt for komplekst og lader sig ikke løse så alle kan leve med det – Ulykken er, at vi alle er den største eksponent for vanviddet, håndteringen eller mangel på samme af det – og uretfærdighed er vores fornavn.

  Jeg har været med til i det små at råbe op om det i 30-40 år – men jeg kommer ikke til at opleve vanviddet eksplodere og heldigvis heller ikke at skulle æde lort mht. den uforløste hævn og uret mod landet og dets befolkning, herunder mig og mine…

  Nu kan jeg bare håbe på at jeg tager helt fejl…en nådegave…

  Kommentar by Black Watch — 26. august 2015 @ 23:33

 61. Anders Ladekarl og Andreas Kamm fortjener ” RISTEDE ØRNEVINGER “

  Kommentar by dansker — 27. august 2015 @ 00:18

 62. Freddy Blaks datter forlader Socialdemokraterne i protest: Jeg kan ikke stå inde for det mere
  http://www.bt.dk/politik/freddy-blaks-datter-forlader-socialdemokraterne-i-protest-jeg-kan-ikke-staa-inde-f

  »Jeg har meget svært ved at genkende socialdemokraterne, og jeg kan ikke stå inde for en politik, hvor der ikke bliver taget hånd om dagpengeproblemerne, og hvor integrations- og flygtningepolitikken er rykket så markant mod højre.«

  Hun klæber dog fortsat til taburetten:
  »Jeg er også overbevist, at jeg er blevet valgt til byrådet i Slagelse netop pga. mine holdninger og værdier. Derfor agter jeg også at beholde mit sæde i byrådet og fra netop dette sæde kæmpe for et tolerant og rummeligt samfund, politik til venstre for midten og ordentlighed i den politiske debat.«

  Kommentar by Geert — 27. august 2015 @ 00:26

 63. kristeligt-dagblad.dk/danmark/flygtningeorganisationer-antallet-af-migranter-truer-balancen-i-europa

  Kommentar by Liva — 27. august 2015 @ 08:12

 64. (for)underlige verden.
  Vandregræshoppen bevæger sig i store flokke. Den æder sig igennem vegetationen og overtager nye destinationer med ødelæggelse til følge.
  Det latinske navn er Locusta migratoria.
  En ny inversiv art er dukket op – Homo migratorius.

  Kommentar by katrine danebod — 27. august 2015 @ 11:13

 65. Er af samme mening som Dansk Mand. Luk grænsen og luk lufthavnene. Og iværksæt hjemsendelsesprogrammer(f.eks. af de mange menap-velfærdsmigranter og menap-bekvemmelighedsflygtninge).

  Kommentar by F. Jensen — 27. august 2015 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper