28. august 2015

Sigtet for brandattentat mod Lyngbygaard asylcenter: 26-årig mand fra lokalområdet, nationalsocialist

Østjyllands Politi fortæller, at ‘en 26-årig mand’ er sigtet for forsætlig brandstiftelse og hærværk mod Lyngbygaard asylcenter ved Trustrup på Djursland. Flere aviser noterer, at den anholdte er ‘fra lokalområdet’, og selvom det virkede lidt for søgt med ‘DNSB!’-graffitien, så skulle anholdte J.B.L. ifølge venstreradikal kilde være aktiv i Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse. Dem er der næppe mange af på Djursland, så det er lidt en no-brainer for politiet.

Vi vil komme til at se mere og værre i de kommende år, formentligt også fra højreorienterede kredse, men det ændrer ikke ved det faktum, at masseindvandringen fra kulturforskellige lande er en rigtig dårlig ide.

(Lyngbygaard asylcenter, Trustrup, 27. august 2015; Foto: Facebook)

Apropos. I maj måned blev fire busser stukket i brand ved et Arriva-garageanlæg på Østerbro. De påsatte brande blev ledsaget af ‘Boykot Israel’-graffiti, og sagen blev efterforsket som værende politisk motiveret. Sagen er uopklaret.

Oploadet Kl. 16:19 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68559/trackback

17 Comments »

 1. Læg mærke til at alle kalder ham “den anholdte”. Det der er sket er at politiet har hentet en af “The Usual Suspects”. Det gør de hver gang en sag har stor offentlig interesse, blot for at vise at de “gør noget” og “arbejder på sagen”.

  Memet vil for eftertiden være at det var en “højreradikal” der gjorte det, selvom det senere viser sig at en muslim eller en AFA´ere.

  Kommentar by Santor — 28. august 2015 @ 16:55

 2. Sjovt som politiske sager har politiets bevågenhed modsat almindelige borgeres retssikkerhed. Husker I f eks da et usb stil med “personfølsomme oplysninger” om HTSs skattesag blev stjålet? Da kunne politiet finde gerningsmændene i løbet af no time.

  http://www.b.dk/nationalt/tyve-stjal-personfoelsomme-oplysninger-om-thornings-skattesag

  Mon jeg får den same service hvis mit USB stik med billeder fra sidste besøg i swingerklubben bliver stjålet? Næppe…

  Kommentar by Redneck — 28. august 2015 @ 17:21

 3. En 26-årig mand er sigtet for forsætlig brandstiftelse. Det er ok af politiet. Men han er næppe særlig psykisk stabil, så det er nok mere en opgave for retspsykiatrien.

  Men det ændrer ikke på det faktum, at staten – bakket op af statsstøttede medier og statsansatte meningsmagere og eksperter – smadrer vores land for altid for vores egne penge. Og misbruger en enkeltstående 26-årig mands forkerte handlinger til at udskamme alle politiske modstandere for ondskab, nationalisme og racisme.

  Til trods for kommunismens sammenbrud er det Lenins tankegang, der har sejret til bevidstløshed: “Socialismens mål er ikke blot at afskaffe menneskelighedens opsplittelse i småstater og enhver isolering af nationerne, ikke blot at tilnærme nationerne til hinanden, men at sammensmelte dem”

  Når man som jeg rejser ud til mange lande, møder man ansvarlige mennesker, der helt naturligt passer på deres eget land og kultur. Selvfølgelig gør man det, da det skaber et tillidssamfund, trygge mennesker med omsorg for deres børns fremtid. De besidder normal fædrelandskærlighed og har ikke fået indlært tosserier med at skamme sig over sig selv, fordi man besidder naturlig omsorg for sit eget.

  Formodentlig er løbet kørt for de europæiske lande, og deres gamle kulturer vil ikke længere eksistere om 50 år. Men så kan vi da i det mindste glæde os over, at Fjernøstens lande overtager stafetten og fører den moderniteten videre, som vi skabte, men smed bort i en blanding af arrogance og socialistisk selvhad kombineret med muhammedansk destruktion.

  Kommentar by traveler — 28. august 2015 @ 17:38

 4. At idioten signerer med et hagekors. Han kunne lige så godt have sat sit navn under

  Kommentar by BB — 28. august 2015 @ 18:08

 5. 3 traveler. Dit indlæg er tildels uigennemtænkt- min vurdering.-Årsagen til roepolakkerne,masseabort, fremmedarbejderne, udenlandske adoptivbørn,udlændingeloven af 1983 osv skyldes : TOSSELIBERAL FUNDAMENTALISME PÅ RULLESKØJTER DØGNET RUNDT I AKKORDTEMPO.- Liberalismen er biologisk etnisk destruktivt. ( se Nepal 1940- 2015. Sikkim 1940-2004.I Bhutan og Myanmar har man fattet det.– ” Den onde kommunismes ufattelige djævelske storebror hedder liberalismen “

  Kommentar by dansker — 28. august 2015 @ 18:30

 6. “Vi vil komme til at se mere og værre i de kommende år, formentligt også fra højreorienterede kredse..”

  Tror du har ret, Kim.

  Politikerne ignorerer folkets bekymringer – og så vil folket naturligvis, på den lange bane, tage tingene i egen hånd. Politikerne retter ikke ind før de bliver tvunget til det, og det sker nok først når Danmark er ramt i hjertet – f.eks. (selvmords)bombning af fyldt fodboldstadion eller succesfuldt attentat på Kongehuset.

  Kommentar by Polka Charlie — 28. august 2015 @ 18:54

 7. Reporterne havde det som tema idag… ER DET TERROR..??? Jeg håber at det kommer til at danne præcedens som terror… Det vil ramme AFA, REDOX og de Autonome i nakken med en “mukkert”… Men da retssamfundet, kategoriserer Venstrefløjen som “aktivister.”..!!! Så bliver Nazi-idioten ikke dømt efter §114… Da det ville rive tæppet væk under venstre-ekstremisternes eksistensgrundlag og sende et chokbølge til møgungernes forældrene i Hellerup… Det bliver BLA BLA BLA; hærværk og brandstiftelse… :-) DNSB DSB DBA DSU SFU og rend mig i røven…

  Kommentar by ny kommentator — 28. august 2015 @ 19:15

 8. <at masseindvandringen fra kulturforskellige lande er en rigtig dårlig ide.<

  Det vil jeg godt skrive under på. Det giver kun ballade.

  Kommentar by Spinner — 28. august 2015 @ 19:21

 9. Nathanaels kirke en del af Danmarks kristne kulturarv, opført i 1897-99, forsøges afbrændt og sagen behandles dårligt nok.

  En VW Transporter til nogle få hundrede-tusinde kroner, bliver sat i brand uden for et asylcenter, og sendefladen på stats-tv ryddes..

  Kommentar by Geert — 28. august 2015 @ 19:36

 10. Det eneste som undre mig i den sag med Lyngbygaard er, at de venstreorienterede terrorister var i stand til at stave til ‘DNSB’.

  Kommentar by Fritz — 28. august 2015 @ 20:30

 11. For så vidt angår busholdepladsen på Østerbro, er jeg sikker på, at det er de næserynkende østerbrodamer, der står bag…

  De kan jo nok finde ud af en tændstiksæske og en dunk benzin, hmmmm?

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. august 2015 @ 21:09

 12. Nah, Fritz, det lykkedes dem da også så nogenlunde at vende hagekorset korrekt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. august 2015 @ 21:11

 13. Fri mig for den sorte samvittighed.
  Bekender man DF som værende sit uprovokeret politiske tilhørsforhold, har man altid følt sig nødsaget til at indlede med at glatte ud. Tilskynde at man ikke går ind for jødeforfølgelse, hagekors påmalet asylbygninger, det hvide menneskeraces overlegenhed og ikke uanfægtet sympatiserer den yderste ekstremistiske højrefløj eller måske endnu bedre, hvis man kan påpege at man har haft en udenlandsk ven eller kæreste. Herefter kan den egentlige meningsfyldte dialog igangsættes med et “men”, i håb om at indledningen fungerede som en godkendt adgangskode, så man ikke registreres på linje med de slemme fremmedhadske og sågar de farlige at høre på.
  Men hvor ligger farligheden i fædrelandskærlighed med anerkendelse af at det danske trossamfund til stadighed er kristendommen og hvor opretholdelse af national stolthed med autoritet, orden og retfærdighed da må være på sin plads. Det bør være en national grundholdning at forsvare og bevare vores eget land, sætte pris på danskheden og værne om det bedste, af de danske kulturelle værdier.
  På den anden side er for visse personer nostalgi synonym for ligegyldighed og fædrelandskærlighed synonym for fremmedhad. Længslen efter noget tabt, savnet over noget forsvundet virker mindre betydningsfuldt og stolthed over dannebrog synes lig nationalisme og fascisme.
  Der skal tales med stor omtanke og største forsigtighed for ikke at en multietnisk tilhænger antaster én for at være racist, før samtalen overhovedet er faldet på f.eks. flytninges/lykkerideres retskrav, fremstillet af landsforræderiske advokater. Der skal tales med stor omtanke og største forsigtighed i et forsøg på at være øjenåbner for en tilhænger af et åbent multietnisk samfund med nødvendige opgraderede automatvåben til politiet
  Tillad mig, at jeg med nostalgisk melankoli føler hjemve i mit eget land og fri mig så for den sorte samvittighed.

  Kommentar by Ivan — 28. august 2015 @ 23:02

 14. Gad vide hvor lang tid der går, før de finder kirkebrænderne?

  Kommentar by XXXXX — 28. august 2015 @ 23:24

 15. Sikken en idiot,destruktiv uden praktisk betydning

  Kommentar by Dunk — 29. august 2015 @ 02:39

 16. 12. Henrik,
  Ja, to ud af to rigtige, det er det som bekymre mig lidt :)

  Kommentar by Fritz — 29. august 2015 @ 10:48

 17. Det er en amatør der ikke har nogen relationer til nogen som helst grupper som bare har fået nok. Det kunne også Være nogen venstreradikale der stod bag for at svække højrefløjen. Uanset hvad er det et afstumpet individ som venstrefløjen udnytter til deres marxistiske propaganda.

  Kommentar by Lion — 29. august 2015 @ 13:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper