29. august 2015

Altinget-måling: Dødt løb mellem ja- og nej-siden – Forsker: Valgkampen styrker traditionelt nej-siden

Det er ikke nemt at være at være Morten Løkkegaard, når nu danskerne er så irrationelle. Fra Altinget – Dyk til ja-siden i kamp om retsforbehold.

“Efter i månedsvis at have haft en lille føring i meningsmålingerne, ligger ja-siden nu skulder ved skulder med tvivlere og nej-sigere forud for afstemningen om det danske retsforbehold. …

I undersøgelsen melder 34 procent af de adspurgte danskere, at de vil sige ja til at erstatte det nuværende forbehold med en ny ordning. 33 siger, at de vil stemme nej, mens 32 procent endnu ikke har besluttet sig til, hvad de vil stemme. …

Udviklingen ligner det, der er set ved tidligere folkeafstemninger om dansk tilknytning til Unionen, senest ved afstemningen om deltagelse i EU’s fælles mønt og økonomiske samarbejde i 2000, lyder det fra Kasper Møller Hansen, der er professor i Statskundskab ved Københavns Universitet.

‘Vi så også ved afstemningen om euroen, at da valgkampen så småt kom i gang, kom nej-siden styrket ud,’ siger Kasper Møller Hansen.

[…]

Morten Løkkegaard, der er Venstres EU-ordfører, tager ikke let på situationen. …

‘Erfaringsmæssigt bliver det 50-50-agtigt, når tvivlerne har gjort deres stemmer op, og det vil det, fordi sådan en kampagne har en dramaturgi, hvor nej-sigerne bruger alle deres kræfter på at lægge røgslør ud for at få skabt tvivl. Og alle erfaringer viser, at hvis det sker, så er der mange flere, der stemmer nej, end der er begrundelse for.'”

Oploadet Kl. 12:28 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68581/trackback

16 Comments »

 1. “… nej-sigerne bruger alle deres kræfter på at lægge røgslør ud for at få skabt tvivl. Og alle erfaringer viser, at hvis det sker, så er der mange flere, der stemmer nej, end der er begrundelse for.”

  At vi ikke ønsker mere suverænitetsafgivelse kan ikke betragtes som en gyldigt begrundelse?

  Det er vist på tide at Hr. Løkkegaard finder sig et arbejde og nogle nye venner.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. august 2015 @ 12:58

 2. Da Danskerne stemte ja til EF, blev det lovet at korruptionen i bla.
  Grækenland og Italien ville blive udryddet og alt uorden skulle euroen, den fælles mønt nok få styr på, efter Danmarks optagelse i EF er korruptionen eskaleret i alle EU lande, selv Danske politikere har lært hvordan man håndterer andre folks penge til egen formål i socialismens navn, hvis Danskerne ønsker mere korruption, fattigdom og øget tilvandring så skal de bare stemme ja til mere EU, hvis et ja bliver resultatet så vil min energi som Jyde blive brugt på at opdele landet i mindre enklaver med selvbestemmelse over Christiansborg og EU, for at beholde flere af mine egne penge i lommen, nej til EU er den bedste løsning for etniske Danskere.

  Kommentar by emmagad — 29. august 2015 @ 13:10

 3. 2,

  Der bliver ingen opdelning, norden vil blive samlet igen lige som 100 år siden med Norge og Sverige som det samme land.

  For eksempel, Sverige lyver når de snakker om globalisme og at “alt går godt” I virkeligheden røvrender de Norge, Danmark og Finland.

  – Den Svenske stat er ikke til at stole på med forsvars aftaler.
  – De har intet fokus på udveksling af studerende, de har mere travlt med indvandrere.
  – Der er INGEN forskel mellem nordboere i forhold til f.eks. Tyskland, baltikum landene, England, Ukraine, Rusland, Kina, Indien.

  Dem der sidder ved magten I ALLE 3 LANDE, kirker, parlamenter, kongehuse. SKAL DØDSDØMMES.

  Kommentar by intetnavntak — 29. august 2015 @ 13:26

 4. Hvis vi ikke havde forbeholdene, ville “Mutti” Merkel sende hundredetusind flygtninge til Danmark. Stem NEJ.

  Kommentar by k.m. — 29. august 2015 @ 13:37

 5. EU-politikerne truer os med at et nej til retsforbeholdet vil betyde forringet sikkerhed. Hvis de virkelig ønskede mere sikkerhed ville de ophæve Schengen-aftalen…

  Kommentar by Nicolai Sennels — 29. august 2015 @ 13:45

 6. Schlengen-samarbejdet fordrede skærpet kontrol af de ydre grænser og ophævelse af den indre grænsekontrol. Nu er det hele falleret. De ydre grænser er åbne som i folkevandringstiden.

  I denne EU-brochure, som karakteristisk nok hedder “Europa uden Grænser”, hyldes Schlengen-samarbejdet af den græske kommissær for fallitboet:
  http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/e-library/docs/schengen_brochure/schengen_brochure_dr3111126_da.pdf

  “Oprettelsen af Schengenområdet er et af EU’s største resultater,
  og det er uigenkaldeligt,” skriver han.

  Grækere og italienere synes ligeglade. De undlader systematisk at registrere migranterne og lader dem uhindret tage videre op gennem et grænseløst Europa. Imens fotograferer pressen staklerne og fortæller om deres lidelser.

  Nu vil danske politikere har mere af det samme og åbner for en tilvalgsordning hvor mere og mere på retsområdet skal styres af EU.

  Men hvem vil give mere magt til et så håbløst foretagende som EU, som ikke en gang er i stand til at beskytte sine ydre grænser?

  Kommentar by Niels P. — 29. august 2015 @ 13:50

 7. Morten Løkkegaard burde holde sig til højtlæsning af tekst-tv. Han har intet at bidrage med politisk og fatter åbenlyst ikke en bjælde.

  Det er uopdragent, at betragte nej-sigere som ofre for røgslør og vildfarelser. Det er det samme som at sige, at folk er dumme, hvis de stemmer noget andet end éen selv. Klassisk arrogance fra en intellektuelt udfordret tv-vært uden politiske visioner eller idéer.

  Kommentar by Olé — 29. august 2015 @ 14:39

 8. Ët skridt på vejen til opnåelse af dansk suverænitet- stem nej.

  Kommentar by Peter Buch — 29. august 2015 @ 15:50

 9. Det bliver en god gedigen omgang valgsvindel, for gu er der ej sådan en fordeling af stemmerne. Læs fx Løkkes facebookeside, som er kommenteret for de flestes vedkommende af borgerlige. Han bliver svinet til og ud af flere hundrede kommentarer er MINDST 90% et NEJ!!!!
  Enhver idiot i det her land kan efterhånden se hvilket korrupt diktatur vi lever i, og så er det sgu ærlig talt grotesk at folk vitterligt tror på at afstemninger og valg går reelt til.

  Kommentar by Fucksocialisme — 29. august 2015 @ 19:21

 10. Morten Løkkegaard er en beskidt landsoforræder og marionetdukke.

  Kommentar by Fucksocialisme — 29. august 2015 @ 19:23

 11. Der er ingen tvivl om at hvis de danske Konservative ændrede EU kurs så ville de få flere stemmer igen ligesom Conseratives i England. Sjovt at DF er i en konservativ EU gruppe imens De Konservative er ikke

  Kommentar by Daniel — 29. august 2015 @ 20:20

 12. Morten Løkkegård = TOSSELIBERAL FUNDAMENTALIST PÅ RULLESKØJTER DØGNET RUNDT I AKKORDTEMPO. Den onde kommunismes ufattelige djævelske etniskdansk destruktive ideologiske storebror hedder LIBERALISMEN.– Husk det nu.

  Kommentar by dansker — 29. august 2015 @ 23:17

 13. Morten Løkkegaard aka Pinocchio, få nu lige styr på snorene og respekter en demokratisk afstemning.

  Vi er ikke alle dumme, selv om vi mener noget andet end dig. Du har været for længe i EU til at lade et folk selv bestemme. Det er – sjovt nok – derfor, det hedder en folkeafstemning.

  Danmark ud af EU og Schengen, opsigelse af forældede konventioner fra en anden tid og til andre forhold og islam ud af Danmark. Bingo.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. august 2015 @ 11:45

 14. Åh, jeg glemte at skrive, at Mogens Lykketofts bizarre forslag om mere ulands-bistand er det mest tåbelige, jeg har læst i årevis: Mere ulands-bistand (Danmark yder faktisk ca. 17 mia årligt) bidrager blot til, at negrene har råd til deres formidable overformering, som de er for dumme til at brødføde, og dernæst invaderer Europa.

  Så stop også lige denne blæste bistand.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. august 2015 @ 11:58

 15. Stem NEJ

  Husk på, hvordan var det nu lige, da vi skulle stemme om ØVroen, og daværende statsforfører poul Nytårshat rasmussen nærmest grædende på DDR1 tryglede danskerne om at stemme ja til denne fæle mønt Øuroen, for ellers……ville alverdens ulykker vælte ned over os og den talentløse dilitant statsforfører poul Nytårshat rasmussen kunne virkelig ikke redde os og det var helt uoverskueligt for ham at tage konsekvenserne af et nej osv af tuderier.
  Så er det lige, vær at nævne, det var jo godt vi stemte nej.

  Så husk altid på, alt hvad pamper socialdemokraterne anbefaler, altid vil være forkert, denne simple leveregel, har aldrig slået fejl.
  Lyt heller ikke til det moderne! midtsøgende blå socialdemokrati Venstre eller de ny radigale konservative og da slet, slet ikke landsforrædder partyet, de tidliger samarbejdspartner for nazisterne, Det Radigale Venstreekstremiske parti.
  Eksistere sf mere ? hvis, så glem deres pludder.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 30. august 2015 @ 14:06

 16. Vedrørende indlæg nr 13. Er af samme mening. Danmark ud af Schengen og EU. Indfør en effektiv grænseovervågning og stop for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring).
  Iværksæt hjemsendelsesprogrammer af f.eks. kriminelle udlændinge og bekvemmelighedsflygtninge/velfærdsshoppere, som fortrinsvis er fra menap-lande.

  Kommentar by F. Jensen — 30. august 2015 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper