30. august 2015

Venstreradikal flygtningehjælper (2011): Hvis brandstiftere dømmes for terror, vil det give mere terror

Skal man tro Facebook-muslimerne, så er det at betragte som terror, når en psykisk syg mand forsøger at sætte ild til en moské. Det er naturligvis altid et definitionsspørgsmål, men lige på det punkt finder muslimerne ikke støtte blandt venstreorienterede ‘antiracister’. Den yderste venstrefløj ved ganske udmærket, at hovedparten af den politiske kriminalitet foretages af dem selv. Hårdere straffe, risikerer at lamme aktivistmiljøet.

Her lidt fra et interview med Homoaktions Mads Ted Drud-Jensen, der i 1994 som Rebel-aktivist stod bag en sympati-aktion for fem ‘antifascister’, der blandt andet var sigtet for et knivdrab på en tysk højreradikal. I dag er han, meget sigende, ansat på Dansk Flygtningehjælps ‘Center for Udsatte Flygtninge’. Fra BT, 16. september 2011 – Aktivist: ‘Ægte’ terror på vej.

Hvis unge brandstiftere fra den yderste politiske venstrefløj dømmes for terror, vil det fremover få andre til at vælge mål og metoder, der er farligere end molotovcocktail mod bygninger ved nattetid.

Det mener én af de syv aktivister, T, der i 2000 blev anholdt af politiet for politisk brandstiftelse i den såkaldte Homo/Aktion-sag, hvis molotovcocktail-mål var Udlændingestyrelsen og to ledende medarbejdere.

– Aktivisterne vil nok overveje nøjere, hvilke midler man bruger – og de, som så beslutter sig for at udføre militante aktioner, vil nok gennemgå bedre træning og arbejde mere hemmeligt og i sidste ende planlægge mere dramatiske aktioner for at opveje den risiko, de løber, siger T til B.T. …

Han mener, at brugen af terrorparagraffen mod politiske aktivister – som de fem, der i øjeblikket sidder varetægtsfængslet for brandangreb mod bl.a. Politiskolen, pelsfirmaer og flere banker – risikerer at isolere unge med smag for det militante.”

(Dansk Islamisk Trossamfund, 16. august 2015: Terrorhandling mod muslimer…)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68617/trackback

7 Comments »

 1. SJØBO I SKÅNE = DEMOKRATIES FAKKEL .Hvis man ikke vil dige, må man vige. De bedst egnede nationaliteter overlever. En folkeafstemning om uhæmmet indvandring– “ja” eller “nej” er rent nødværge. En sådan er udemokratiske nyhipoers skrækscenario.

  Kommentar by dansker — 30. august 2015 @ 13:41

 2. Forsæt, det går alligevel den ved.
  Hvilket er helt uundgåelig

  Kommentar by Sindsro — 30. august 2015 @ 15:28

 3. Hvis terrorister synes at terror er acceptabel politisk, nå ja så accepterer de vel også modterror, såsom clearingmord, Feme-domstole og frikorps finansieret af den lovlige stat?
  Tyskland 1918-21 er et glimrende eksempel på, hvorledes det tyske socialdemokrati og hæren i nært samarbejde undgik en regulær borgerkrig i Tyskland, som det udspillede sig i Rusland fra 1917-1921 – ja helt op til til 1929 eller så.
  Der er intet nyt under solen.
  Også den gang var der gang i islamiske bevægelser med ønsket om at oprette en islamisk stat under feks. Enver Pasha, han endte med en kugle i skallen.
  Europa undgik kommunismen, men neo-marxismen har i stedet siden studenteroprør holdt sit indtog i stedet i Vest.
  At demokratierne nu, hvor den totalitære kommunisme bekæmpedes, accepterer den åbenlyse islamiske invasion i vore lande er mig en gåde, for resultatet er givet, det viser historien klart.

  Kommentar by T. Snorrason — 30. august 2015 @ 16:41

 4. @ dansker

  Hvad skete der i Sjöbo i Skåne? Det var noget med en demo mod masseindvandringen til Sverige? Der ligger nogle klip på youtube med det. Men hvis du kan give noget mere baggrund for det, så kom gerne.

  Kommentar by dinesen — 30. august 2015 @ 16:47

 5. Nogle er i gang med at forsøge brænde kirker af, mon ikke det er en reaktion på racekrigernes opildnen ved konstant at omtale moske ildspåsættelsen som terror?

  Kommentar by Helmut Kohl — 30. august 2015 @ 17:06

 6. 2 biler blev brændt af foran Nathanaels kirke i nat.

  En 2G’er i kvarteret mente det var de små rollinger i kvarteret. (12-15 årige 2-3.G’ere).

  Ingen gør noget, kvarter efter kvarter ødelægges her i Danmark, og er inde i en eskalerende destruktiv udvikling.

  Kommentar by Winston Churchill — 30. august 2015 @ 18:02

 7. […] det skulle være ganske vidst. Drud-Jensen omtales på Uriasposten […]

  Pingback by Madser af had | Undskabens Hotel — 7. februar 2016 @ 08:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper