31. august 2015

Nobelprisvinder Imre Kertész: Europa vil gå under, Civilisationer dør når de ‘dyrker sin egen fiende’

Nobelprisvinder Imre Kertész er gennem et langt liv blevet hyldet af tolerancereligionens ypperpræster, der har en mærkelig ide om at nazismens ofre per definition dyrker åbne grænser. De lider med andre ord af det, som Søren Krarup har kaldt ‘negativ fascination af nazisme’. ‘Den siste til å flykte’ er desværre ikke oversat til dansk.

Fra norske Frie Ord – Nobelprisvinner: ‘Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa’.

“Ungarsk-jødiske Imre Kertész, som vant nobelprisen i litteratur i 2012, retter skarp kritikk mot vestlige styresmakter sin beslutning om å bytte ut Europas befolkning gjennom masseinnvandring fra den tredje verden. Han sier at Europa er livredde for å snakke om rase og religion på grunn av Adolf Hitler og andre verdenskrig.

Det er i boken ‘Den siste til å flykte’ at Kertész fordømmer det makthaverne nå gjør med Europa.

I boken kritiserer Kertész, som ved 15-års alderen ble internert i Auschwitz, det liberale forsøket på å erstatte den europeiske kulturen med masseinnvandring fra spesielt muslimske kulturer i den tredje verden.

Europa vil snart gå under på grunn av sin tidligere liberalisme som har vist seg barnslig og selvutslettende. Europa har produsert Hitler og etter Hitler står kontinentet der uten argumenter: Portene er vidåpne for islam, man våger ikke lenger å snakke om rase og religion, samtidig som islam bare kjenner hatets språk mot fremmede raser og religioner, skriver Kertész i sin bok.

Den 85 år gamle nobelprisvinneren fortsetter:

– Jeg skal si noen ord om politikk også. Da vil jeg prate om hvordan muslimene oversvømmer, okkuperer, i klare ord, ødelegger Europa; om hvordan Europa forholder seg til dette, om den selvutslettende liberalismen og det stupide demokratiet… Det ender alltid på samme måte: Sivilisasjonen når et stadium av overmodning der den ikke bare er ute av stand til å forsvare seg, men der den på et tilsynelatende ubegripelig sett dyrker sin egen fiende.

(Foto: Nobel Prize; Se også Snaphanen)

Oploadet Kl. 16:19 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68637/trackback

23 Comments »

 1. Han har ret og Markus Willinger skrev også om centrum-venstrefløjens negative fascination af Nazisme og Hitler.

  Vi kan ikke længere frit og åbent diskutere race, kultur, religion og lignende emner uden at blive beskyldt for at være Nazister. På disse punkter er ytringsfriheden presset i bund af eliten og deres røde håndlangere.

  Kommentar by Sigwar — 31. august 2015 @ 16:38

 2. ad1Sigwar.Er du ikke snart for gammel til at forveksle TOSSELIBERAL FUNDAMENTALISME med noget som helst andet. Takket være Sovjet er central og Østeuropas lande homogene indvandrigsfrie nationalstater .

  Kommentar by dansker — 31. august 2015 @ 18:49

 3. Ret har han. Nobelprismodtager tillige, sikkert også begavet og så alligevel ikke andet et skimlet kældermenneske. Vel Carsten Jensen ?

  Kommentar by Jakob — 31. august 2015 @ 18:52

 4. Der er vidst en fejl med hensyn til årstal.

  Nobelprisen 2002, tror jeg, og ikke som Frie Ord skriver 2012. Gør en forskel lige her.

  Kommentar by Hans Und — 31. august 2015 @ 19:11

 5. Man behøver faktisk ikke være nobelpristager for at drage den konklusion! Det er vel efterhånden åbenlyst for ethvert velbegavet menneske. Der er naturligvis undtagelserbandt hardcore benægtere, folk som har malet sig op i et hjørne, f.eks. Carsten Jensen, Stinne Bosse, Zenia Stampe og David Trads. De vil have meget svært ved at skifte mening, uden at blive komplet til grin. Derfor bliver deres argumenter mere og mere særprægede og anstrengte at hører på. De skifter ikke mening før IS løber hærgende gennem gader i danske byer, og da er det endda ikke sikkert. Det er jo bare fordi de er socialt udsatte, hvis bare de havde fået flere penge og nogle flere fætre herop, så var det aldrig sket.

  Kommentar by Robert R — 31. august 2015 @ 19:16

 6. – Hans Und

  Jeg retter aldrig i citeret tekst.

  Kommentar by kimmobil — 31. august 2015 @ 19:17

 7. Gad vide om tosserne i Islamisk-stat sverige vil kræve hans nobelpris tilbage, det ville ikke forbavse mig.

  Kommentar by Fritz — 31. august 2015 @ 19:22

 8. dansker.

  Jeg “talte” om “vores” venstrefløj!

  Kommentar by Sigwar — 31. august 2015 @ 19:27

 9. Det kunne være interessant, om denne nobelprisvindende Ungarske jøde, også kunne skrive en bog, omhandlende det Ungarske oprør i 1956 mod det jødisk-kommunistiske undertrykkende regime.

  https://www.youtube.com/watch?v=GvcfRXqkYuk

  Den manglende selvkritik og tolerance findes desværre ikke kun blandt muslimer, men i høj grad også blandt jøder:(

  Kommentar by Andreas — 31. august 2015 @ 20:17

 10. Og så var der i dagens radioavis en lektor fra Københavns Universitet, der var oppe i det røde felt, fordi Kalifatet havde sprængt en kulturarv fra romertiden i luften.
  Dem der aldrig har læst de svære ting i koranen, er altid parat til at brolægge muslimernes vej med undskyldninger og holde det “store” flertal ansvarsfri. Ja sådan er det. Man kan jo heller ikke af folk, der frekventerer de højere læreanstalter forlange mere, end deres evner kan bære.

  Kommentar by Menig 442 — 31. august 2015 @ 21:38

 11. 👍🏻

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 31. august 2015 @ 21:53

 12. @Andreas

  Det er kun et år siden han fik den højeste ungarske orden, bl.a. for sin antikommunisme.

  Er dit problem at han er jøde?

  Kommentar by Michael Jensen — 31. august 2015 @ 23:39

 13. Manden er en helt. Intellektuel og har oplevet det hele. Lad endelig børnene på Borgen få så kort tid som muligt. Dansk Samling støtte her.

  Kommentar by CommonSenseNow — 31. august 2015 @ 23:52

 14. 6 kimmobil,

  Det var blot for at understrege Frie Ords trykfejl, som hurtigt glider med.

  Helt enig mht citat forbedringer, hvor oplagte de end måtte være.

  Kommentar by Hans Und — 1. september 2015 @ 03:42

 15. Problemet bliver også forstærket af, at vi i vores eget sprog definerer os selv som de forkerte og fjenden som den rigtige.
  Hør her:
  I disse krænkelsestider, hvor man ikke må kalde en sort for neger, som ellers betyder sort, er det helt legitimt at omtale vestlige som vantro. Vantro som i vanskabt, altså os med den forkerte tankegang.
  Omvendt finds der i spekteret af muslimer, nogle som vi kalder de ret-troende, hvilket pudsigt nok er ensbetydende med de mest fundamentalistiske af slagsen, salafister og lignende.
  En kultur, der i sin egne sprogbrug adopterer holdningen, at man selv er forkert, og ens største fjende er den rigtige – hvor lang tid har sådan en kultur tilbage?

  Kommentar by We Say So Inc. — 1. september 2015 @ 07:41

 16. test

  Kommentar by Andreas — 1. september 2015 @ 08:39

 17. Hej Michael

  Min fætter er halvt jøde. Hans far er jøde fra Uruguay. Jeg har arbejdet i et jødisk ejet firma i tre år af mit liv. Endvidere har jeg haft et venskabeligt forhold til en russisk jøde som bor på Djursland. Har passet hans hus og hunde mens hans familie var på ferie. Jeg har ikke noget problem med jøder. De er bare ikke så uskyldige, som de fleste tror.

  De færreste er klar over, at den russiske revolution var ledet af jøder, og de efterfølgende enorme udrensninger i den russiske elite og befolkning var foretaget og planlagt af jøder.

  Det nationalistiske Ungarske parti, Jobbik, som er populært og har en antijødisk dagsorden, er måske ikke så irrationelt som man umiddelbart skulle tro. Hvis Den Ungarske befolkning har været udsat for et jødisk terror-regime fra 1945 til 1956, forstår man da godt, at et parti kan have opbakning til en antijødisk dagsorden i befolkningen.

  I forhold til jødernes rolle i den Russiske revolution, kan du læse denne avisartikel fra 1920 af Winston Churchill – se afsnittet om den internationale jøde ->
  http://www.patriot.dk/churchill.html

  Kommentar by Andreas — 1. september 2015 @ 08:39

 18. Jamen, det var da strålende. Det ændrer bare ikke på det faktum, at du ikke forholdte dig til hvad manden står for, men insinuerede noget på grund af hans baggrund.

  I øvrigt vil jeg ikke støtte Holocaustbenægtelse ved at klikke på dit link til artiklen om den evige, nej undskyld – “internationale” – jøde.

  Kommentar by Michael Jensen — 1. september 2015 @ 16:14

 19. 18 Michael Jensen—Man læser og hører altid ,at 3 mill polske jøder blev dræbt af tyskerne under 2.vk. Men ifølge seriøs dansk førkrigslitteratur ( leksika,osv) boede der kun c1,4 mill jøder i det nuværende Polen i 1939. Antallet af polakker var i 1939 23 mill. I 1946 c24 mill. I 1970 33 mill. I 1990 38,5 mill. Har nogen en seriøs forklaring???

  Kommentar by dansker — 1. september 2015 @ 18:07

 20. Så ved jeg godt nok ikke hvad det er for litteratur du henviser til.

  Nettet eller din egen bogreol?

  I min bogreol står Hagerups illustrerede konversations leksikon. Jeg slår nu op i bind 7, indhold fra “marianerne” til “pøs”. Hmm. Lad mig nu se. På side 474 står der Polen. På næste side befolkning i Polen. Jøder: 3,15 millioner…!!

  Bind 7 af Hagerups illustrerede konversations leksikon er udgivet i 1924.

  Kommentar by Michael Jensen — 1. september 2015 @ 19:05

 21. Vor tids konservations leksikon (bl.a.): Polen folketælling 1931- 1,4 mill jøder. De polsk besatte områder af Litauen med hovedstaden Wilnius,Hviderusland vest og vest ukraine 1,3 mill jøder.Rejsebeskrivelser bekræfter også de tal.Hagerups leksikon blev på den tid betegnet som “Nyrnbergkram”

  Kommentar by dansker — 1. september 2015 @ 21:58

 22. Suppl.Overlevende jøder er nogle steder opgivet til 250 000? andre steder til 600 000? i hele det område , som dækkede førkrigspolen

  Kommentar by dansker — 1. september 2015 @ 22:09

 23. Nej, det er sgu for useriøst. Du kan da ikke bare selektivt vælge hvilke dele af Polen, som det så ud før 2. verdenskrig, du vil tælle med.

  “Hagerups leksikon blev på den tid betegnet som “Nyrnbergkram””

  Du vil åbenbart være useriøs.

  Kommentar by Michael Jensen — 1. september 2015 @ 23:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper