31. august 2015

Støjberg & Løkkes dobbeltspil: Hård symbolpolitik, men ikke reel vilje til at stoppe masseindvandringen

Det er nemt at hoppe med på legen, og forherlige politikere der hades af venstrefløjen, men det mindst ringe alternativ er ikke nødvendigvis god. Ligesom Socialdemokraterne her efter valget vil have grænsekontrol, så lød Venstres Lars Løkke Rasmussen langt mere fornuftig før han fik magten. Integrationsminister Inger Støjberg kan ikke garantere færre asylansøgere, for det kræver et fundamentalt opgør med både EU og internationale konventioner. Magtesløshed er ordet. Fra BT – Støjbergs mareridt: Magtesløs over for asylboom.

“Selvom regeringen netop har strammet på udlændingepolitikken ved blandt andet at indføre den lavere integrationsydelse, så kan BT søndag fortælle, at det går den gale vej for Inger Støjberg, der har sat alt ind på at begrænse flygtningestrømmen. Siden hun satte sig i stolen som integrationsminister i juni, er flere flygtninge kommet til. …

Regeringens tiltag skal få flygtningene til at søge uden om Danmark, men der er ikke ændret ét komma i forhold til, hvem der har ret til at få asyl. Blandt andet fordi Danmark er bundet af FN’s Flygtningekonvention, og dermed kan Inger Støjberg reelt ikke styre, hvem og hvor mange der får asyl i Danmark. …

‘Som reglerne er i dag, så giver vi kun asyl til dem, som vi skal give opholdstilladelse til efter de internationale konventioner, som Danmark har bundet sig til. Vi kan ikke sende folk tilbage til de her lande, så når de er her og søger asyl, så kan man ikke gøre noget uden at bryde konventionerne,« siger Jonas Christoffersen, direktør ved Institut for Menneskerettigheder.

Så der er simpelthen en stor del af flygtningestrømmen, som er ude af politikernes hænder. Når danske politikere siger, at de vil overholde konventionernes minimumsstandarder, så er det også en politisk begrænsning, man opretholder,’ tilføjer han.”

(Nationalmuseet, 31. august 2015; Foto: Facebook)

Statsministerens dobbeltspil.

“Det kommer ikke til at ske, at Danmark pludselig ryger ud af sync med, hvad andre lande gør og pludselig indtager særpositioner. Jeg har det grundsynspunkt, at vi skal leve op til de internationale forpligtelser, og jeg kan ikke se, at vi skal træde ud af nogle konventioner…” (Lars Løkke Rasmussen i Deadline, 10. august 2015)

“Det skal ikke være flygtningene, der bestemmer dansk udlændingepolitik. Det er vores udlændingepolitik, der bestemmer, hvem der skal komme til Danmark.” (Lars Løkke Rasmussen i Deadline, 10. august 2015)

Interne Venstre-positioner.

“Jeg er på ingen måde interesseret i, at vi åbner for økonomiske flygtninge, men de, som er personlig forfulgte og som flygter… kan vi ikke bare afvise.” (EP-medlem Jens Rohde til Radio24syv, 20. august 2015)

“Lige nu tager vi 500 kvoteflygtninge gennem FN. Og lige nu har vi massive problemer med at få integreret de 15.000, der kom hertil sidste år. Så i første omgang ville det perfekte tal være nul… for dem, der kommer illegalt til Danmark, burde tallet være nul.” (Udlændingeordfører Marcus Knuth på TV2 News, 27. august 2015)

“Jeg foreslår, at vi adviserer EU og verden omkring os om, at vi om 30 dage lukker grænserne midlertidigt. Turister, EU-borgere, arbejdende og andre med gyldig opholdstilladelse kan komme ind. Resten afvises.” (Folketingskandidat Kåre Traberg Smidt i Berlingske, 30. august 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68642/trackback

60 Comments »

 1. FN ideen med dens konventioner er reelt set færdig. Det er kun de vestlige lande, der har ratificeret “de internationale konvention” og holder hinanden fast på dem.FN er en organisation af stater men stort set hele den 3.verden er “failed states”. Det er dybest en illegitim organisation man tror på.

  Kommentar by Thorsted — 31. august 2015 @ 17:36

 2. Tilstrømningen eskalerer selvfølgelig i takt med de gode forhold “flygtninge” får i Europa. Hvad ellers?

  Mon Støjberg nogensinde fik sat annoncer i aviser? Hun blev vel skræmt på plads af de gode hadefulde.

  EU’s DAGE ER TALTE

  Nu har de hasteindkaldt igen igen grundet “krisen”. Sørme først om 14 dage. Hastværk er lastværk.

  Den eneste løsning vil blive en bedre fordeling. Som om det løser noget som helst.

  Den eneste løsning der virker, er selvfølgelig returnering.
  Med beskeden.: Gør en indsats, hvor der er mulighed og behov

  Landbrug skulle sikre Afrikas fremtid – men de unge søger væk
  http://www.information.dk/541514
  Landbruget i Afrika syd for Sahara kunne potentielt trække millioner ud af fattigdom. Men de unge drager i stigende grad mod byerne i jagt på en uddannelse og et liv som i Vesten.

  Kommentar by tavsen — 31. august 2015 @ 17:51

 3. Det er sgu da utroligt at vores politikere kritiserer muslimer/islamister, at de lader sig styre efter utidssvarende lovtekster (koranen) – når selvsamme politikere lader sig styre af utidssvarende konventioner – forstå det, hvem der kan….

  Kommentar by Kent — 31. august 2015 @ 17:59

 4. DF er nødt til at trække tæppet væk under de skide gylle pampere fra venstre hvis de ikke vil ende som SF.

  Kommentar by Fritz — 31. august 2015 @ 18:01

 5. Venstre er også kæmpe tilhængere af at Danmark afskaffer Retsforbeholdet. Så ved man hvor Venstre ligger i asylspørgsmålet og det er næsten på den samme side som de radigale

  Kommentar by Daniel — 31. august 2015 @ 18:02

 6. BREAKING NEWS

  http://www.dr.dk/nyheder/indland/syriensfarer-fra-danmark-har-faaet-frataget-sin-opholdstilladelse
  Udlændingestyrelsen har for første gang frataget en syriensfarer opholdstilladelsen.

  Kommentar by tavsen — 31. august 2015 @ 18:06

 7. Jeg ved ikke hvem det overrasker, men det er fint at få det skåret ud i pap.

  Kommentar by mb — 31. august 2015 @ 18:11

 8. Blod på hænderne har dem der fører krig i Mellemøsten og Afrika.
  Lad endelig Islamisk Stat vokse sig stor, så den kan smadre uvurderlige fortidsminder i Syrien´, og Unescos verdensarv i Christiansfeld når de kommer dertil.
  Hvis Venstre falder Inger Støjberg i ryggen spår jeg at Dansk Folkeparti runder minimum 50 mandater ved næste valg.

  Kommentar by k.m. — 31. august 2015 @ 18:18

 9. De vil hellere dø end opsige konventionerne.

  Hvor er egentlig De Gode i denne sag? Hvis man er god, så må man jo ønske at handle ud fra godhed, men som det er nu er det ikke godhed, der styrer vores forhold til flytningene, men tvang. Man skulle tro De Gode ønsker gode gerninger frem for tvangshandlinger.

  Kommentar by Nils — 31. august 2015 @ 18:19

 10. Støjberg er én stor flirt, ikke andet. Jo, en narrefisse, ville måske være endnu mere rammende. Trist der er så mange, der hopper på hendes retorik, blot fordi hun siger de rigtige ting. Hun er en forfører, fordi hun anlægger en direkte retorik og siger mange af de ting, som vi er mange, der sukker efter at høre. Det burde efterhånden være sådan, at der skal kræves handlinger før nogen politiker fortjener tillid, det gælder også dem, man er enig med. At sige en masse rigtige ting for derefter at nævne konventionerne, er i samme liga som når der siges “Det er også for galt! Det må vi tage op i EU..”.

  Det er varm luft og er udelukkende til indenlandsk brug for at pacificere utilfredse danske vælgere – uden for Danmark er der ikke nogen, der giver en skid for danske politikeres “tough stance”!

  Kommentar by Søren T. — 31. august 2015 @ 18:27

 11. Kvoteflygtningeantallet kan udmærket 0 stilles.En opgave for P.B.?! I øvrigt: Pløkke Rasmussen, Inge Sløjberg = TOSSELIBERALE,NATIONALT DESTRUKTIVE FUNDAMENTALISTER PÅ RULLESKØJTER DØGNET RUNDT I AKKORDTEMPO./ Mon forventningerne til P.B.s politiske kamp for nationale danskere er for høje ???

  Kommentar by dansker — 31. august 2015 @ 18:39

 12. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE7977551/Det-bliver-et-nej-den-3.-december/

  Østrig optrapper grænsekontrol, det samme gør England.
  Morten Uhrskov har ret i, at vi hver især må stå vagt om vores værdier.

  Kommentar by k.m. — 31. august 2015 @ 18:58

 13. “Magtesløshed er ordet”

  Nej! Viljeløshed er ordet!

  Og DF burde vælte regeringen, men tør nada. De er nemlig pur ufortyndet narrefisse.

  De vesteuropæiske liberale centrum-højre partier er tilhængere af masseindvandring af principielle ideologiske årsager.

  Nationalstaten er for de fleste liberale noget som skal bekæmpes. Derfor deres EU-fanatisme!

  Multikulturen er og bliver et borgerligt liberalt kerneprojekt.

  Systemskifte??? Min bare røv, Søren Krarup.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 31. august 2015 @ 19:08

 14. Graffitien taler sandt. Støjberg hár og får endnu mere blod på hænderne. Dansk blod. Hun er medlem af et parti, der har lukket en masse kriminel affald ind i landet og hun agter at fortsætte linjen. Ligegyldige annoncer eller ej.

  Kommentar by Margrethe — 31. august 2015 @ 19:10

 15. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/19-aarig-pige-skabte-fodboldhold-og-faar-europaeisk-haederspris/5709048

  fra kommentarfeltet:
  “John H. 31. aug. 2015 – kl. 18:35
  Hvem tror du hun vil støtte i den religionskrig der er rykket meget nærmere med den invasion vi ser af Europa i disse måneder og lokal befolkninger der snart har fået nok ? Vil hun hun støtte kampen på Islams side og kampen for et kalifat i Europa eller vil hun holde med os grisefarvede vantro ? Hendes hovedbeklædning giver jo nok svaret !!!”

  Jeg er så enig med John H.
  Rafel Shamri er-og bliver aldrig dansker. Hun er muslim, det gør forskellen, uanset hvor mange fodboldhold hun stabler på benene.

  Kommentar by k.m. — 31. august 2015 @ 19:20

 16. Afskaf konventionerne = problem løst!

  Vi har ret til at forsvare vort land, folk og kultur – yderligere begrundelse unødvendig!

  Kommentar by Sigwar — 31. august 2015 @ 19:24

 17. http://denkorteavis.dk/2015/en-mand-slog-sin-kone-foran-politiet-det-er-min-ret-fordi-hun-er-min-ejendom/

  Jeg har lige tømt brækspanden

  Kommentar by k.m. — 31. august 2015 @ 19:37

 18. Danskernes Parti er de eneste der vil give den hjemsendelses politik der gør at vi ikke bliver en minoritet i vores eget land. Alle nationale herinde burde støtte dem men i stedet så fokusere mange på deres fortid. Der er ingen tvivl om at de ikke er fyldt med tomme ord

  Kommentar by Daniel — 31. august 2015 @ 19:57

 19. Esbjerg kommune skal spare, igen-igen.

  Det føles mærkeligt at næsten alle kommuner har en spareplan, nu hvor vi har fået så mange ufattelig dygtige indvandrere til Danmark. Godhedsindustrien slår på vi ikke kan klare os uden massiv indvandring fra den muslimske verden. Sandheden er desværre lige modsat, vi skaber samme elendighed som der hvor de fremmede kommer fra.

  Kommentar by k.m. — 31. august 2015 @ 20:04

 20. “Venstre ved du, hvor du har”. Nå, så siger vi det.

  Enig Sigwar 19:24

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. august 2015 @ 20:08

 21. > k.m. 20:04

  Når selv Ladekarl og Kamm tilstår, at der er grænser for, hvor mange arabere og negre, vi kan forsørge, er det forbløffende nok Dansk Industri, der fortsat ønsker masseindvandring.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. august 2015 @ 20:14

 22. Henrik Petersen 20:14
  Dansk Industri forsøger at presse 3F og andre fagforeninger på lønnen,
  men Danmark overlever ikke ved at ansætte gedehyrder fra Somalia.

  Kommentar by k.m. — 31. august 2015 @ 20:32

 23. Lænkehunde er fantastisk gode til at glamme. De kan ikke andet. Hvis de så bare nøjedes med at gøre det i Uriaspostens gård.

  Kommentar by Niels O — 31. august 2015 @ 20:33

 24. Ahh… Nu Har Niels Nul åbenbart opdaget Uriasposten.
  Gad egentlig nok vide, hvorfor han gider at spilde sin tid på at fremture med sine chikanerier overfor de mennesker, hvis synspunkter han alligevel ikke kan tolerere, fremfor at komme sit lille – uendeligt lille – udrydningstruede lorteparti til undsætning..? Men han er måske blevet forsmået af Ledelsen..? Eller finder man ham for aparte..?
  Prøv nu at rette blikket indad Niels. Få dig et liv inden det er for sent.

  Kommentar by Bror Lerbror — 31. august 2015 @ 20:50

 25. Folketingsmedlemmerne duer ikke.

  Jeg tror, vi bliver nødt til at have nogle nye mennesker ind i Tinget.

  Jeg tror, det bliver Dansk Samling.

  Kommentar by dinesen — 31. august 2015 @ 20:55

 26. Ifølge FN’s flygtningekonvention er der én ting, en flygtning ikke kan gøre uden at miste retten til asyl, nemlig frivilligt at vende tilbage til det land vedkommende er flygtet fra.
  Så hvis man følger konventionen, og det gør man da (ikke), så bliver flygtningeproblemet vist rimeligt overskueligt.

  Kommentar by fidibus — 31. august 2015 @ 21:02

 27. 24. Hvor søren kender Bror Lerbror mig fra? Det navn har jeg aldrig hørt før.

  Kommentar by Niels O — 31. august 2015 @ 21:22

 28. > Kommentar by dinesen — 31. august 2015 @ 20:55

  “Jeg tror, det bliver Dansk Samling.”

  Jeg tror det bliver stemmespild… Dansk Samlings flygtninge- og asylpolitik adskiller sig ikke væsentligt fra Dansk Folkepartis, og de stå ikke stå ved Adam Wagners fornuftige rationale om, at (tvungne) hjemsendelser/repatrieringer, evt. med skatteyderfinansierede madpakker og flaskevand til turen, er en nødvendighed for vor nations overlevelse.
  Så længe, Morten Uhrskov ikke tør træde i karakter, ligeså længe vil Dansk Samling være et luftkastel og en parentes – partiet har ingen gang på jorden, når det ligger til venstre for folkestemningen.

  Hvis ikke Dansk Samling repositionerer sig, så giver det mere mening, at skubbe til DF i et håb om at de vil flytte sig. Sker det ikke, så er slaget tabt, og man skal begynde at kigge sig om efter alternativer til et liv i Danmark.

  Kommentar by Polka Charlie — 31. august 2015 @ 21:23

 29. Hvis vi var i Sverige eller Tyskland med en spærregrænsen på henholdsvis 4 og 5% så havde Radigale/Kons ikke været en del af tinget. Dog betyder den lave spærregrænse på 2% at partier som Danskernes Parti eller Dansk Samling vil have det meget nemmere med at komme ind så det virker begge veje men tænk et FT uden de Radigale

  Kommentar by Daniel — 31. august 2015 @ 21:29

 30. 28. Eller et Folketing uden det eet-punkts populistiske nationalistiske og socialistiske parti DF.

  Efter valget støtter 60% af vælgerne et socialistisk parti, mens 5% og 5% støtter partier, der støtter de førstnævnte.

  Så er der ikke meget tilbage at gøre godt med af borgerlige vælgere og partier.

  Kommentar by Niels O — 31. august 2015 @ 21:36

 31. Polka Charlie hvis du vil have hjemsendelser så er der kun Danskernes Parti

  Kommentar by Daniel — 31. august 2015 @ 22:44

 32. Kim, hvis ikke du ønsker at uriasposten skal ende som 180grader, som er en skygge af sig selv fordi Ole Birk Olesen har tilladt svagpisseren, trollen og landsforræderen Niels O at trolle gennem det sidste år, så foreslår jeg du blokerer ham.
  Men først efter at ha offentlgt gjort landsforrædersvinets IP adresse. Frem i lyset med svinet!

  Kommentar by JH — 31. august 2015 @ 22:49

 33. Det er udemokratisk og lyder som en krigsdomstol at sende alle muslimer hjem.

  Og uretfærdigt.

  det vigtigste er at stoppe ulykken, og det kan blive svært nok.
  stoppe ulykken er at stoppe masseindvandringen ved at udtræde eller omfortolke FN-konventionerne og ud af EU.

  HER adskiller sig Dansk Samling afgørende fra DF.

  og så er det et mere borgerligt parti rent økonomisk.

  Kommentar by Dinesen — 31. august 2015 @ 22:59

 34. og hvordan vil I afgøre, hvem er muslimer?

  Skal Khader og Mehmet necef hjem? o.s.v.

  At sende hele levakovic-klanen ud, at sende nogle af de kriminelle klaner ud, den er jeg med på.

  Lukke nogle af moskéerne, den er jeg med på.

  Lukke nogle af de rabiate muslimske skoler, den er jeg med på.

  Men at sende alle muslimer er grotesk og også unødvendigt.

  Kommentar by Dinesen — 31. august 2015 @ 23:01

 35. Jge forstår ikke helt

  “Lige nu tager vi 500 kvoteflygtninge gennem FN. Og lige nu har vi massive problemer med at få integreret de 15.000, der kom hertil sidste år.”

  Flygtninge skal da vel ikke integreres ? De skal midlertidigt opbevares indtil der bliver sikkert for dem i deres hjemland ?

  Kommentar by For mangfoldighed — 31. august 2015 @ 23:26

 36. 32. Dinesen,
  “HER adskiller sig Dansk Samling afgørende fra DF.” Helt rigtigt, for DF er i folketinget, og det er konservatosserne fra Dansk Samling ikke, hvilket er en væsentlig detalje.

  Kommentar by Fritz — 31. august 2015 @ 23:38

 37. Jeg er enig i, at der er forskel på, hvad Løkke sagde i opposition, i forhold til hans retorik som statsminister, men alligevel mener jeg, indlægget er delvist misvisende. Ifølge Jyllands-Posten i morgen er antallet af asylansøgere i Danmark faldet med 30 – 40% i de to hele måneder efter den siddende regerings tiltræden, juli og august, i forhold til samme periode sidste år. Det må i første omgang siges at være en tilfredsstillende udvikling, når man tager i betragtning, at der i hele EU kommer ca. dobbelt så mange asylansøgere som i 2014.

  Kommentar by Jan Christensen — 31. august 2015 @ 23:44

 38. Der er givet adgang til Danmark for mennesker der skulle være afvist ved grænsen. Såfremt udgangspunktet er at Danmark er andet end det specifikke områdes georgafiske betegnelse og samfundsundergravelse som enhver anden hobby.
  Uden effektiv grænsekontrol og opfyldelse af velbegrundede høje krav for adgang respektivt returnering vil det fortsætte på det nationale plan.

  Kommentar by Peter Buch — 31. august 2015 @ 23:53

 39. > Kommentar by Dinesen — 31. august 2015 @ 22:59

  “.. det vigtigste er at stoppe ulykken ..”

  Ok, men det sker så ikke ved at stoppe en (yderligere) masseindvandring. Fertilitetsraten blandt de som allerede er på dansk jord betyder at problemet vokser eksplosivt. Så hvis du tror, at det hjælper hverken fra eller til, at stoppe for fortsat indvandring, så er det naivt.

  Nye værktøjer skal i brug, og tiden er knap. Dansk Samling har ikke vilje til at benytte de nødvendige redskaber. Det er en skam.

  MUJ har iøvrigt sagt, nej tak, til medlemmer der går ind for repatriering – i hvert fald i pressen, om det også er sket i praksis, ved jeg naturligvis ikke.

  > Kommentar by Daniel — 31. august 2015 @ 22:44

  Jeg er pakker hellere kufferten, end at sætte min stemme ved Danskernes Parti. Jo, der er ting jeg er enige med jer i, men de ting vi ser forskelligt på er så uoverstigelige, at det aldrig bliver aktuelt.

  Kommentar by Polka Charlie — 31. august 2015 @ 23:55

 40. Formuleringen blev lidt sær, lettes forsøg på min mente ret skrivning mangler der et -ikke- før -som-….

  Kommentar by Peter Buch — 31. august 2015 @ 23:58

 41. Dansk Samling er ikke tosser, fritz.

  Ville du måske kalde MOrten Uhrskov for en toose?

  Kommentar by Dinesen — 1. september 2015 @ 00:36

 42. 39. dinesen.
  Jeg tror fritz mener således.:

  “HER adskiller sig Dansk Samling afgørende fra DF.” Helt rigtigt, for DF er i folketinget, og det er konservatosserne ikke. Dansk Samling desværre heller ikke, hvilket er en væsentlig detalje.

  Kommentar by Sindsro — 1. september 2015 @ 00:44

 43. Jeg siger det igen – igen … Der kommer ikke til at ske en skid! Der sker ikke noget før hele hele befolkningen (også “de gode”) kan se og får at mærke, at lortet ikke står til at redde og at vi har tabt kampen om Danmark.
  Bevares man vil sprælle lidt og nogle vil kæmpe forgæves – Men modet, beslutsomheden, koordinationen og udførelsen vil ikke være til stede i fornødent omfang – Vi er alle fucked!

  Emigrer – eller sig det til jeres børn…Det her land har ingen fremtid med baggrund i det Danmark vi alle kendte til for 30-40 år siden!

  Måske kan “Supertankeren” og dens kurs forsøges ændret – men det vil ingen afgørende effekt få – den vil alligevel støde på grund og kæntre inden for få år/årtier (afhængende af hvor længe vi holder pinen ud) – Desværre jeg tror ikke på at vores fortid bliver en del af fremtiden…Det bliver noget helt andet, som vil rejse sig fra asken – dem der overlever…

  Kommentar by Black Watch — 1. september 2015 @ 00:51

 44. > 33+34 Dinesen
  Det er ikke grotesk, at deportere muslimer. Det er derimod nødvendigt hvis vi vil opretholde Danmark. Islam ER en pest. Ingen tvivl om det. Og hvis én muslim opholder sig her, er sygdommen her også.
  I øvrigt meget enig med Black Watch. Det bliver ikke nogen fredelig tid vi går i møde. Og ordensmagten vil nok (som sædvanligt) være på de fremmedes side.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2015 @ 02:25

 45. Enhver der tror at DF og Venstre vil eller kan stoppe flygtninge
  strømmene er himmelråbende naiv…
  Dansk Samling?Er de ikke allesammen medlemmer af de Radigale?

  Kommentar by ivan johansen — 1. september 2015 @ 08:17

 46. “Flygtninge”konventionen er forældet. Danmark må derfor træde ud af den. Personer der flygter fra et naboland til Danmark kan søge om asyl. Personer der ikke kommer fra et af Danmarks nabolande skal afvises ved grænsen. Det betyder at Danmark må indføre en effektiv grænseovervågning for at hindre, f.eks. menap-bekvemmelighedsflygtninge/velfærdsspekulanter, i at komme ind i landet.

  Kommentar by F. Jensen — 1. september 2015 @ 08:56

 47. Ingen integration af de såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter/bekvemmelighedsflygtninge) hovedprten af dem er fra menap-lande. De som desværre opholder sig i Danmark, kan få en midlertidig beskyttelse. Og når det er muligt, sendes de ud af landet/hjemsendes de.

  Kommentar by F. Jensen — 1. september 2015 @ 09:09

 48. Det er en konspiration. Og det ER meningen, at Europa skal invaderes. Så det går som planlagt.

  Kommentar by Søren — 1. september 2015 @ 09:42

 49. 42. Sindsro,
  Tak min ven.

  Kommentar by Fritz — 1. september 2015 @ 10:31

 50. @ – Søren — 1. september 2015 @ 09:42

  Jeg er tilbøjelig til at give dig ret.
  Hvis man er i tvivl kan prøve at Google “replacement migration”,
  det er besluttet af UN, og udføres nu og fremover – uanset hvilke politikere der er/kommer til magten.

  Kommentar by - by Proxy - — 1. september 2015 @ 11:23

 51. @daniel

  flere i danskernes parti er tidligere nazister.

  Det eneste alternativ til DF er og bliver Dansk Samling. Som rent faktisk er nationalkonservative. Og var imod nazismen og den tyske besættelse under anden verdenskrig.

  Dansk Samling vil gerne repatriere nogle med økonomisk belønning.

  Stoppe al indvandring fra ikke-vestlige lande, ud af FN-konventioner, samt ud af EU.

  Kommentar by Dinesen — 1. september 2015 @ 11:35

 52. I som vil repatriere alle muslimer

  hvordan gøres dette? Kan I se på folk, om de er muslimer eller ej?

  Skal naser Khader også hjem? Latifa Ljoerring?

  Og hvordan skulle repatriering virke for statsløse?

  Er I klar over hvilke oprør og hvilken vold, vi vil opleve, hvis det blev besluttet? Husk hvad der skete over nogle tegninger…

  Muslimske lande ville erklære os krig.

  Kommentar by Dinesen — 1. september 2015 @ 11:39

 53. Ud af FN. Tillige.
  De fik Lykketoft, vi fik fred.

  Kommentar by Peter Buch — 1. september 2015 @ 11:44

 54. @ 43 BW.

  Helt enig – og i mine øjene er der tale om en helt bevidst strategi folketinget har lagt for Danmarks opløsning. Som Danmarks eneste statsmand nogensinde sagde H C Hansen, “at ham skulle de ikke tage pis på”, men han døde, og siden har de ikke gjort andet end at pisse på hans grav.

  Taktikken gik ud på at gøre størstedelen af danskerne afhængige af staten – at gøre dem hjælpeløse – ude af stand til andet end at kalde på “min sagsbehandler”. De sidste hjerneceller blev blæst ud med velfærds-soma i en sådan grad, at alt de kan, er at stønne “demokrati”. Ikke en kæft ved, hvor pengene kommer fra, og alle er overbeviste om, at der er nok af dem.

  Tanken om at skulle tage ansvar for sig selv er så skræmmende, at kun tanken om at skulle tage ansvar også for andre er værre. Så vi er afvæbnede: Åndeligt og i praksis, da den luftbøsse, den tykke administrator i håndbroderede boxershorts lod os beholde, end ikke kan bruges som slagvåben.

  Godnat Danmark.

  Kommentar by Svend — 1. september 2015 @ 11:51

 55. Dinesen og Svend.

  D. repatriering af muslimer eller udvisning og afvisning af dem vil som du rigtigt skriver give krig og ragnarok – det er jo det jeg mener med at kun et fåtal vil opleve fremtiden – Det her ender galt på den ene eller anden måde – vi er forbi det punkt, hvor tilbagevenden til fornuft og rettidig omhu virker – vanviddet vil fortsætte og kun fantasien sætter nu en begrænsning for hvor vildt det kommer til at foregå!

  S. Fuldstændig enig! Du rammer i plet mht. befolkningens udvikling (afvikling) de sidste 50-60 år – Samfundet som helhed har mistet alle de bærende værdier, som opbyggede og vedligeholdt landet tidligere…vi er i dag kun skyggen af os selv – og et rent “håndværkertilbud” for andre politiske og religiøse systemer at overtage/dominere – “A piece of cake”.
  Kun grænseoverskridende tiltag og handlinger er tilbage, hvis man ønsker værdierne genindført – men som sagt, det tror jeg ikke vi tør og mestrer – vi vil tilpasse os vanviddet og affinde os med fremtiden…desværre…
  Historisk har vi altid kæmpet lidt, sprællet i nettet, men aldrig helhjertet og konsekvent – altid været afhængig af at held og storpolitiske hensyn “frelste” os i sidste øjeblik (ikke kun under WW2. Det ultimative ansvar har vi aldrig påtaget os – det vil heller ikke ske denne gang…

  Kommentar by Black Watch — 1. september 2015 @ 12:24

 56. Jeg er uenig i udtalelsen “Så i første omgang ville det perfekte tal være nul…” fra Marcus Knuth i posten. Det perfekte tal er -100%.

  Kommentar by Lisbeth — 1. september 2015 @ 16:46

 57. Indfør et stop for ikke-vestlig indvandring(herunder asyl-indvandring). Og opret en effektiv grænseovervågning. Desuden bør der iværksættes af hjemsendelsesprogrammer, f.eks. af velfærdsflygtninge/bekvemmelighedsflygtninge, udlændinge der begår kriminalitet og udlændinge på overførselsindkomst.

  Kommentar by F. Jensen — 1. september 2015 @ 18:25

 58. Inger Støjberg: Migranter skal sendes retur .

  http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/inger-st%c3%b8jberg-migranter-skal-sendes-retur/ar-AAdQsa0?ocid=iehp

  Kommentar by Spinner — 1. september 2015 @ 22:42

 59. 52 Dinesen
  Indledningsvis gøres det ved at forbyde islam. Efterfølgende gives politi og militær magtmidler til at effektuere beslutningen.
  Det oprør og vold vi vil opleve, vil ikke blive mindre af at vi ikke vil reagere. Tværtimod vil det blive værre, jo længere vi venter.
  Hvis vi ville vedtage et forbud mod skatteopkrævninger, kunne vi samtidig få sat en prop i det bundløse hul, som politikerne har gravet, samt stoppet banksters sugerør i statskassen.
  I øvrigt enig med Søren (48)
  > 54 Svend
  Smukt formuleret.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2015 @ 23:52

 60. Det er egentlig ret enkelt med for eksempel:

  37% til Dansk Folkeparti
  7,5% til Dansk Samling
  7,5% til Danskernes Parti

  Og Cirkus Asyl stopper.

  Hvis det bare gik op for folk, hvor meget de bliver snydt, så ville der komme skred i sagerne. Det bliver fortsat opgaven at oplyse folk. Men skal man sige noget godt om den nuværende borgerlige regering samt de tidligere fra 2001 til 2011, så er det, at den katastrofale udvikling går langsommere med blå blok ved magten.

  Kommentar by T. H. — 2. september 2015 @ 15:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper